Ev gledam neke vase utakmice niste mi nesto u napadu a golman vam je ziva rupa hehhe! ili selektor ima malo iskustva!alan_cardec je napisao/la:E Tihi možeš li nam reći imena dvojice,trojice najboljih igrača iz Zimbabwea koji će igrati u ovoj super-važnoj utakmici? Ne moraš ti ako baš nećeš ali bilo bi poželjno...
Idealnih 11 nase (forumaske) repke
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Idealnih 11 nase (forumaske) repke
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
dogovorena je tekma a gdje su pripreme i okupljanje repke i jel istina da nam je kineska privredna komora sponzor
Pogledaj postavu ---> http://postavi.com/images/bd78pwxdlyae6z55gp.jpgKODRO je napisao/la:dogovorena je tekma a gdje su pripreme i okupljanje repke i jel istina da nam je kineska privredna komora sponzor
A okupljanje je u cevapcinici "zeljo" ;
Zbog velike popularnosti u kalesijskoj kineskoj cetvrti dobili smo ovo sponzorstvo od kineske vlade u znak zahvalnosti sto usrecujemo mali dio njih (par milijardi)
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
- alan_kardec
- Kontakt:
Tihi je napisao/la:Pogledaj postavu ---> http://postavi.com/images/bd78pwxdlyae6z55gp.jpgKODRO je napisao/la:dogovorena je tekma a gdje su pripreme i okupljanje repke i jel istina da nam je kineska privredna komora sponzor
Zbog velike popularnosti u kalesijskoj kineskoj cetvrti dobili smo ovo sponzorstvo od kineske vlade u znak zahvalnosti sto usrecujemo mali dio njih (par milijardi)
Šta je ba ovo? Petorica pozadi kao da vam je selektor Otto Barić.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma 5 pozadi to ti je ono primit necemo sigurno,e sad je do tihog i osta li iz spice hoceli oni moc zabit kome hehehhe
Nemamo boljeg heheTihi je napisao/la:Ev gledam neke vase utakmice niste mi nesto u napadu a golman vam je ziva rupa hehhe! ili selektor ima malo iskustva!alan_cardec je napisao/la:E Tihi možeš li nam reći imena dvojice,trojice najboljih igrača iz Zimbabwea koji će igrati u ovoj super-važnoj utakmici? Ne moraš ti ako baš nećeš ali bilo bi poželjno...
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Ma Lovac ce u sesiru da braniTihi je napisao/la:Ev gledam neke vase utakmice niste mi nesto u napadu a golman vam je ziva rupa hehhe! ili selektor ima malo iskustva!alan_cardec je napisao/la:E Tihi možeš li nam reći imena dvojice,trojice najboljih igrača iz Zimbabwea koji će igrati u ovoj super-važnoj utakmici? Ne moraš ti ako baš nećeš ali bilo bi poželjno...
P.s nego ode @Gero u zimbambve :lol:To znaci da smo se pojacali
Nemoj sad ko PapacTarik14 je napisao/la:Nebi ja sebe stavio na ljevog beka, HE HE!
Uredu je,1 iz geografije...popravni slijedi..sukisp je napisao/la:Ma Lovac ce u sesiru da braniTihi je napisao/la:Ev gledam neke vase utakmice niste mi nesto u napadu a golman vam je ziva rupa hehhe! ili selektor ima malo iskustva!alan_cardec je napisao/la:E Tihi možeš li nam reći imena dvojice,trojice najboljih igrača iz Zimbabwea koji će igrati u ovoj super-važnoj utakmici? Ne moraš ti ako baš nećeš ali bilo bi poželjno...
P.s nego ode @Gero u:lol:To znaci da smo se pojacalizimbambve
Vom Jäger zum Gejagten
hehe dzes Gero kuco stara 
Evo me nocna ptico
Ja pekar...haman i ti...hehe. 
Vom Jäger zum Gejagten
Ah, mene nema nigdje...ccc... morat ču se izgleda na treninzima dokazivati... Inače sredina je moja specijalnost, kao Ces Fabregas 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- alan_kardec
- Kontakt:
Samo polako,vrijeme radi za tebe. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
ma nebi ja da se okupljamo u cevapcinici Željo pošto ja dolazim iz okoline BanjaLuke a znam samo gdje je ona ćevapnica kod FERHATOVIĆATihi je napisao/la:Pogledaj postavu ---> http://postavi.com/images/bd78pwxdlyae6z55gp.jpgKODRO je napisao/la:dogovorena je tekma a gdje su pripreme i okupljanje repke i jel istina da nam je kineska privredna komora sponzor
E moj Gunners odes fino kod selektora sa "suskavom" kovertom, i u prvoj si 100%. Provjereno 
Pa ja Gunnersribery je napisao/la:E moj Gunners odes fino kod selektora sa "suskavom" kovertom, i u prvoj si 100%. Provjereno
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
To ti za sebe govori da si kloc, nemoj meni hahahaLovac je napisao/la:Pa ja Gunnersribery je napisao/la:E moj Gunners odes fino kod selektora sa "suskavom" kovertom, i u prvoj si 100%. Provjereno, zar ti nije bilo ni malo cudno ja i ribery u prvoj postavi, dva najveca kloca hehehe
Hoceli nam kinezi zvati po "desetku" sa kajmakom ili moramo mi uzimati ili ce nam selektor to platiti ili golmanTihi je napisao/la:Pogledaj postavu ---> http://postavi.com/images/bd78pwxdlyae6z55gp.jpgKODRO je napisao/la:dogovorena je tekma a gdje su pripreme i okupljanje repke i jel istina da nam je kineska privredna komora sponzor
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
selektor je nešto suzdržan a vidjećemo kako će kinezi reagovati
eh, neću...ja ču pokazati svoj raskošni talenat... dokažem se ja, pa me možda stavi u idućih 10-tak godina... 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.