Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

neo
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la neo » 25 nov 2013, 01:12

Ne gledaj filmove na netu, skidaj na comp.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 25 nov 2013, 01:24

:) daj ba im'o bi 20293740 gigabajta filmova :mrgreen: :roll:
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 25 nov 2013, 03:10

Kad pregledaš obriši :arrow: :mrgreen:

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 25 nov 2013, 10:10

Znaci sto sam gledo online, gledo sam :mrgreen:
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 25 nov 2013, 18:15

Jel mi može ko pomoći da nađem product key za Microsoft Office 2010 Standard edition.. koji god sam probao ne može, ne znam šta da radim a moram sutra prezentaciju imati urađenu iz historije :evil:

ili nek mi neko pošalje link da normala skinem drugi edition microsoft officea molim vaas !

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 25 nov 2013, 18:57

QUARTERBACK je napisao/la:Jel mi može ko pomoći da nađem product key za Microsoft Office 2010 Standard edition.. koji god sam probao ne može, ne znam šta da radim a moram sutra prezentaciju imati urađenu iz historije :evil:

ili nek mi neko pošalje link da normala skinem drugi edition microsoft officea molim vaas !
jel ovo reklamrias Arsenalovu stranicu :twisted:

imas pp

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 25 nov 2013, 21:05

Koristim windows xp sp2 i od neki dan mi ne radi skype,kaze moram preci na sp3.Jel moram formatirat racunar ili se moze samo nadogradit,sadasnji OS je naravno pirat :twisted:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 25 nov 2013, 21:14

autogol je napisao/la:Koristim windows xp sp2 i od neki dan mi ne radi skype,kaze moram preci na sp3.Jel moram formatirat racunar ili se moze samo nadogradit,sadasnji OS je naravno pirat :twisted:
Skini malo stariju verziju Skypea i trebalo bi da radi.

http://www.oldskype.com/
#divovi

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 25 nov 2013, 23:27

moustapha je napisao/la:
autogol je napisao/la:Koristim windows xp sp2 i od neki dan mi ne radi skype,kaze moram preci na sp3.Jel moram formatirat racunar ili se moze samo nadogradit,sadasnji OS je naravno pirat :twisted:
Skini malo stariju verziju Skypea i trebalo bi da radi.

http://www.oldskype.com/
Hvala ti,sad je ok,ako mi ne bude automatski update-ovao skype,al valjda nece ;)

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 26 nov 2013, 00:17

QUARTERBACK je napisao/la:Jel mi može ko pomoći da nađem product key za Microsoft Office 2010 Standard edition.. koji god sam probao ne može, ne znam šta da radim a moram sutra prezentaciju imati urađenu iz historije :evil:

Imas besplatne verzije alternativnih "Office" paketa koji ti omogucavaju da spasis dokument u tonu formata, cak i najnovijim MS Office formatima.

OpenOffice http://www.openoffice.org/" onclick="window.open(this.href);return false;

LibreOffice http://www.libreoffice.org/" onclick="window.open(this.href);return false;

Imas Google Docs isto i drugih nekih.

P.S. Nemoj cekati zadnji dan jer tu vecinom vazi Murphy-jev zakon. Ako nesto moze da krene naopako, krenut ce.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 27 nov 2013, 09:03

slikazna li ko kako je ovo njesra što je obilježeno zelenim slovima kad pređem mišom preko toga piše "you could win an ipad" i dole awardhotspot :x
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 27 nov 2013, 15:38

Skino sam neki devcpp 5.5.3. i kad idem new **** file ne pise include iostream.h, system pause, return 0 a dok to u skoli kad otvaramo samo pise. Kako da to postavim? :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 27 nov 2013, 16:59

likusa je napisao/la:dobih danas odgovor da je ili maticna ploca ili hard disk otisao,nista ne ginu mu dijelovu u prodaju mada se ja nista u to ne razumijem,pa ako neko ima strucniji prijedlog :|
Ajd mi na pp baci koji Ti je laptop. Znaci tacno ime i model laptopa mi baci na pp.

pozdrav
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

vtdgeca
Kontakt:

Post Postao/la vtdgeca » 27 nov 2013, 17:04

adisice je napisao/la:zna li ko kako je ovo njesra što je obilježeno zelenim slovima kad pređem mišom preko toga piše "you could win an ipad" i dole awardhotspot :x
To je i meni bilo, pretpostavljam da koristiš Chrome...
Idi na settings pa na extensions, isključi i obriši čini mi se da se WebCake ta ekstenzija zvala, obriši je slobodno i nestat će ti to...

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 27 nov 2013, 18:40

vtdgeca je napisao/la:
adisice je napisao/la:zna li ko kako je ovo njesra što je obilježeno zelenim slovima kad pređem mišom preko toga piše "you could win an ipad" i dole awardhotspot :x
To je i meni bilo, pretpostavljam da koristiš Chrome...
Idi na settings pa na extensions, isključi i obriši čini mi se da se WebCake ta ekstenzija zvala, obriši je slobodno i nestat će ti to...
izbriso sam je al danas cijeli dan se zayebajem oko toga 3-4 anti malware skino nijedan uspješan dok nisam izgooglo to što mi reče ti ali ipak hvala ;)
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

dawud
Kontakt:

Post Postao/la dawud » 27 nov 2013, 20:51

Sta da radim laptop mi star 7 mjececi a zadnji desetak dana malo me poceo da brine,odnosno kada ga upalim jednostavno se zaledi,tako sam cekao nekih pola sata ali nista,zbog cuvanja baterije stalno je na punjacu pa ga samo istekam iz punjaca i ponovo upalim i ono ko mina.
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 28 nov 2013, 22:07

Zašto mi se dešava da, često kad gledam neki yt klip, odjednom se pojavi zelena boja? :? dešava li se vama to?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 28 nov 2013, 22:19

dawud je napisao/la:Sta da radim laptop mi star 7 mjececi a zadnji desetak dana malo me poceo da brine,odnosno kada ga upalim jednostavno se zaledi,tako sam cekao nekih pola sata ali nista,zbog cuvanja baterije stalno je na punjacu pa ga samo istekam iz punjaca i ponovo upalim i ono ko mina.
pa jadan ne bio, što sistem ne oboriš, znate li se vi baviti metodom "isključivanja"...pokušaš na sve što sumnjaš
možeš li ući u bios? prođe li post screen? prođe? znači uredu je...ne učita, RAM, BIOS nešto je
učita li sistem normalno? učita uredu je, ne učita, HDD/RAM, nešto je.
ako učita sistem i počne štekati, obori sistem pa provjeri s drugim, ako nastavi štekat, nosi u servis ;)
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 28 nov 2013, 22:51

slika

sta mislite o ovom ?
Željeznicar za život cijeli !

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 29 nov 2013, 22:55

jučer čistio neke komp. od programa i obrisao nešto vezano za YT,nisam znao...
sad ne mogu gledati video,znali neko program koji bi to mogao biti da ponovo instaliram?? :(

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.