Safet Sušić - Pape

sarajlija89
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la sarajlija89 » 07 jan 2010, 18:46

a sta ces ti sa spahom i safetom samo u odbrani kad nemamo zamjena...pa utakmica protiv portugala i spanije je pokazala da nemamo zamjenu kad se neko povrijedi ili dobije kartone.....dzemica je dobar al opet nemamo zamjenu sve da i on igra....lijevi bek...pa mi to nemamo jos otkako je music otiso :roll: ......ma ljudski je nadat se...al treba bit relan...fali nama jos kvalitetnih igraca
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 07 jan 2010, 18:54

sarajlija89 je napisao/la:a sta ces ti sa spahom i safetom samo u odbrani kad nemamo zamjena...pa utakmica protiv portugala i spanije je pokazala da nemamo zamjenu kad se neko povrijedi ili dobije kartone.....dzemica je dobar al opet nemamo zamjenu sve da i on igra....lijevi bek...pa mi to nemamo jos otkako je music otiso :roll: ......ma ljudski je nadat se...al treba bit relan...fali nama jos kvalitetnih igraca
eh ebiga, i ja bi volio da se mogu vratiti hibic i konjic, a na bekove staviti musica i varesanovica :)
Pa neznam sta se imamo vako zaliti!Pogledaj hrvate, u njij je jos gore stanje u obrani ali se ne zale, traze nove, mladje igrace u obrani!Simunic jos mozda ove kvalif. i cao, kovac otiso...olic nezna sta ce!
Imamo koga imamo, vladavic bolje igra beka nego krilo, bio je jedan od boljih protiv spanije u spaniji!
Po meni pandza je bolji od mravca, u belgiji odlicno odigro!
Jahic bi mogao uz rahimica igrati u vezi, u belgiji je najvise pretrco, a ibricic se pokazao da moze igrati vise pozicija!
Ipak safet ima vremena, bitno je da ima kraj sebe sredojevica koji je dobro upoznat sa ovim stvarima i da moze kombinirati sa velikim brojem kvalitetnih i dobrih igraca!
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 07 jan 2010, 19:06

ZA OVAKO MALU DRZAVU MI IMAMO I PREVISE KVALITETNI IGRACA!!!!!!!!!! jos da nam komsije i drugi ne otimaju nase igrace pa gdje bi nam bio kraj,,ali sve u svemu mi imamo jako solidnu ekipu,,,,njemacka je njemacka pa nekad imaju problema na nekim pozicijama,, tako da ako na nekoj poziciji fali igrac tu je trenere da nesto izmisli,,, i ako svi nesto napadaju odbranu,, pa ona i nije tako bila losa u kljucnoj utakmici zakazao je NAPAD,,, kad se pogledaju kvali. bez one utakmice u zenici protiv Spanije nas odbrana je bila solidna,, bolja od mnogi drugi ekipa!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Stevie-G
Kontakt:

Post Postao/la Stevie-G » 07 jan 2010, 19:33

Ada je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:a sta ces ti sa spahom i safetom samo u odbrani kad nemamo zamjena...pa utakmica protiv portugala i spanije je pokazala da nemamo zamjenu kad se neko povrijedi ili dobije kartone.....dzemica je dobar al opet nemamo zamjenu sve da i on igra....lijevi bek...pa mi to nemamo jos otkako je music otiso :roll: ......ma ljudski je nadat se...al treba bit relan...fali nama jos kvalitetnih igraca
eh ebiga, i ja bi volio da se mogu vratiti hibic i konjic, a na bekove staviti musica i varesanovica :)
Pa neznam sta se imamo vako zaliti!Pogledaj hrvate, u njij je jos gore stanje u obrani ali se ne zale, traze nove, mladje igrace u obrani!Simunic jos mozda ove kvalif. i cao, kovac otiso...olic nezna sta ce!
Imamo koga imamo, vladavic bolje igra beka nego krilo, bio je jedan od boljih protiv spanije u spaniji!
Jahic bi mogao uz rahimica igrati u vezi, u belgiji je najvise pretrco, a ibricic se pokazao da moze igrati vise pozicija!
Ipak safet ima vremena, bitno je da ima kraj sebe sredojevica koji je dobro upoznat sa ovim stvarima i da moze kombinirati sa velikim brojem kvalitetnih i dobrih igraca!
U nasoj reprezetaciji ima dosta mobilnih igraca, tako da postavljanje igraca na neke pozicije na kojima ne igraju u svom timu uopste nije nerealno ili neizvodivo. U odbrani imamo takve mobilne igrace, Jahic moze igrat oba beka + zadnji vezni, Spahic komotno lijevog beka i stopera, Vladavic super kao desni bek, a igra krilo, kad tu dodas Nadarevica kao stopera i Berberovica, i sa dobrom postavkom ovih igraca (naravno ne svih :D) moze se imati sasvim solidan zadnji red.

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 07 jan 2010, 19:44

vrebac86 je napisao/la:ZA OVAKO MALU DRZAVU MI IMAMO I PREVISE KVALITETNI IGRACA!!!!!!!!!! jos da nam komsije i drugi ne otimaju nase igrace pa gdje bi nam bio kraj,,ali sve u svemu mi imamo jako solidnu ekipu,,,,njemacka je njemacka pa nekad imaju problema na nekim pozicijama,, tako da ako na nekoj poziciji fali igrac tu je trenere da nesto izmisli,,, i ako svi nesto napadaju odbranu,, pa ona i nije tako bila losa u kljucnoj utakmici zakazao je NAPAD,,, kad se pogledaju kvali. bez one utakmice u zenici protiv Spanije nas odbrana je bila solidna,, bolja od mnogi drugi ekipa!!!!
...i ja to govorim
Stevie-G je napisao/la:
Ada je napisao/la:
U nasoj reprezetaciji ima dosta mobilnih igraca, tako da postavljanje igraca na neke pozicije na kojima ne igraju u svom timu uopste nije nerealno ili neizvodivo. U odbrani imamo takve mobilne igrace, Jahic moze igrat oba beka + zadnji vezni, Spahic komotno lijevog beka i stopera, Vladavic super kao desni bek, a igra krilo, kad tu dodas Nadarevica kao stopera i Berberovica, i sa dobrom postavkom ovih igraca (naravno ne svih :D) moze se imati sasvim solidan zadnji red.
Nije mi jasno kako ljudi ovako ne gledaju!Hvala Bogu, mi imamo izuzetno dobre igrace!
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 07 jan 2010, 20:42

19HzsA87 je napisao/la:

evo vidite navijanje kakvo je na Kosevu i uporedite ga u zenici..AKO SE MOZE UPOREDITI
zanimljivo... uporedit klubsko i reprezentativno navijanje... kad budete tako za repku navijali nek se svaka igra u Sarajevu :S:S:S
ser del barça es el millor que hi ha !

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 07 jan 2010, 21:23

Jahic moze igrat lijevog beka jest da je spor,al nema nam drugog,ako se Papac vrati dobro i jest.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Stevie-G
Kontakt:

Post Postao/la Stevie-G » 07 jan 2010, 21:35

BIHfan je napisao/la:

Jahic moze igrat lijevog beka jest da je spor,al nema nam drugog,ako se Papac vrati dobro i jest.
O tome ja upravo i govorim, po meni bi ovakva odbrana bila veoma stabilna i sigurna:

Berberovic/Vladavic--------------------------Nadarevic----------Spahic------------------------------------------Jahic

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 07 jan 2010, 23:16

Iskreno glupost je uopce tipkati o takvim stvarima gdje ce se igrati. Meni je svejedno gdje ce se igrati,ja cu doci i gnavijat za repku. Opet ce cigani prodavati karte za duplo i u Sarajevu kao i u Zenici. Samo sto u Zenici netreba mi dvogled da pratim utakmicu, a u Sarajevu se nemoram svadjati sa obezbijedjenjm hocu li uci ili ne iako imam regularnu kartu. Tako sto se tice stadiona Sa <=> Ze obadva imaju svoje prednosti i mane.. najbolje rijesenje bih bilo kad bih se grbavica renovirala :)
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 07 jan 2010, 23:50

Ne znam da li je bilo ovo al'........

Papetu obili automobil

Preuzimanje selektorskog posla Pape neće pamtiti po dobrom jer mu je obijen automobil "Lexus" francuskih registarskih tablica. Na skupocjenom japanskom vozilu razbijeno je jedno staklo, a Sušić je ostao i bez neke tehničke opreme. I nije neka dobrodošlica.

Sramota, kakav sljam zivi u nasoj zemlji !?
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 jan 2010, 00:21

KONGO je napisao/la:Ne znam da li je bilo ovo al'........

Papetu obili automobil

Preuzimanje selektorskog posla Pape neće pamtiti po dobrom jer mu je obijen automobil "Lexus" francuskih registarskih tablica. Na skupocjenom japanskom vozilu razbijeno je jedno staklo, a Sušić je ostao i bez neke tehničke opreme. I nije neka dobrodošlica.

E @ Kongo Lexo Japanski Merdjo. :mrgreen:
Pa i u Americi tamo kod tebe cvjeta taj posao da nebi kod nas u BIH.
P.S nije to zbog njega,nego sto je to auto koje mozes na prste nabrojati ko ga sve u BIH vozi.
Ali po tim ''tehnickim opremama''vidi se da su to lokalni kokosari a ne auto mafija.
Takvi bi i rodjenom ocu obili sta za tri pive ili gram kokare.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 08 jan 2010, 00:49

harishp je napisao/la:
KONGO je napisao/la:Ne znam da li je bilo ovo al'........

Papetu obili automobil

E @ Kongo Lexo Japanski Merdjo. :mrgreen:
Pa i u Americi tamo kod tebe cvjeta taj posao da nebi kod nas u BIH.
P.S nije to zbog njega,nego sto je to auto koje mozes na prste nabrojati ko ga sve u BIH vozi.
Ali po tim ''tehnickim opremama''vidi se da su to lokalni kokosari a ne auto mafija.
Takvi bi i rodjenom ocu obili sta za tri pive ili gram kokare.
Ja kako znam nisi ni ti u BIH.

Naravno, ovamo to cvijeta jos od proslog vijeka. Ovo ti je najgora zemlja za zivljenje, ovo ti je robovlasnistvo modernog doba.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 08 jan 2010, 02:23

ovo je najbolja zemlja za zivjeti na svijetu...ako Bog da bezvizni rezim da ovo fukare ode iz bih i da ostane BOSANSKA raja i da se pozaposljava i da zivimo u rahatluku jer nigdje u svijetu se be derneci 7 dana u sedmici a u **** smo do grla....al dzaba...ovo je zivot ovo je BOSNA I HERCEGOVINA :d
safete kakav pariz kakva francuska....pravi bosanci i hercegovci tee postuju i vole....pokazi im jos jednom na terenu svoju velicinu...i cijela bih ce biti uz tebe....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Stevie-G
Kontakt:

Post Postao/la Stevie-G » 08 jan 2010, 10:22

Daj bolan ljudi, manite se rasprave o stadionima, gdje god repka bude igrala navijaci ce biti tu, a igraci ce igrati. Ako je nekome iz Sarajeva ili Zenice mrsko da sjednu u auto/autobus i voze se sat vremena do jednog ili drugog grada, ne znam sta se onda ima raspravljat oko toga, sjedi ispred TV-a i suti.

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 08 jan 2010, 10:39

Najbolje bi bilo odigrati kakvu prijateljsku utakmicu na kosevu sa malo jacim protivnikom, recimo norveska, danska itd, pa da vidimo bili mogli koristiti kosevo za odigravanje i kako se igraci ponasaju!
Mislim da kada bi sve bilo ok, i kada bi igraci izjavljivali da im godi kosevo, onda neka se velike utakmice igraju na kosevu, a tzv. male na bilinom polju!
Sve ovakve eksperimente koristiti u kvalifikacijama bi bilo prije svega nezrelo i glupo, jer nema popravnog!

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 08 jan 2010, 14:27

Ma najbolje bi bilo da se igra u B.Luci ili Mozda pod BB :)
Kosevo fudbalski to je raj na njemu igra Klub za koji zivim ja !!!

Sve jedno je ljudi,uglavnom u buducnosti trebamo razmisljati da napravimo neki stadion koji ce primati oko 40000 - 50000 ,a da ne bude ni u Zenici ni u Sarajevu..
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

19HzsA87
Kontakt:

Post Postao/la 19HzsA87 » 08 jan 2010, 15:24

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 08 jan 2010, 15:34

Sta se desava ovdje, vrijedjanja nema to znate, off topic isto nije dozvoljen i to znate :!:
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 08 jan 2010, 15:38

Vidjeti Papeta opet na Kosevu!!! Neprocjenjivo!!!!

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 08 jan 2010, 16:05

Sta je ovo reci...pola "strucnjaka" sa foruma valja dubioze i kada ja napisem koju lijepu rijec o Sarajevu kao gradu izbrisu mi post....bolje bi bilo da brisete ove dubioze koje pisu pojedini forumasi i brisete njihovo pljubvanje po Kosevu...u temi koja se zove Safet Susic!! :twisted:

Smatraj se upozorenim za spam :!:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.