Allegri je pokazao svoje neznanje još prije 20-ak mjeseci, tad je uspio prokockati već skoro osvojen Scudetto i to samo 4 utakmice prije kraja prvenstva. Također treba reći da je tad imao najkvalitetniji tim u ligi, predvođen najboljim svijetskim napadačem (Ibra) i fantastičnim Silvom.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- francobaresi
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ozbiljan klub sa ozbiljnom upravom, ne bi trpio trenera kao što je Allegri, pogotovo ne nakon ovakvog starta sezone. Ustvari više od 30 % sezone je iza nas, u 20 utakmica Milan ima 4-5 pobjeda.
Allegri je pokazao svoje neznanje još prije 20-ak mjeseci, tad je uspio prokockati već skoro osvojen Scudetto i to samo 4 utakmice prije kraja prvenstva. Također treba reći da je tad imao najkvalitetniji tim u ligi, predvođen najboljim svijetskim napadačem (Ibra) i fantastičnim Silvom.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ovo je sve u ku*ac otislo. Pocevsi od same uprave, pa tek onda trenera i samih igraca.
Nema ovdje hljeba dok se pomenuti ne otjeraju, napravi se baza od 6 trenutnih igraca, dovedu novi i krene ispocetka.
Nema ovdje hljeba dok se pomenuti ne otjeraju, napravi se baza od 6 trenutnih igraca, dovedu novi i krene ispocetka.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipe
- Kontakt:
39 - AC Milan fired 39 shots vs Genoa, more than any other side in the top-5 Euro Leagues since Man City vs QPR in May 2012. Pother. a u pm 
Mario Balotelli @FinallyMario 6h
Forza Milan comunque e sempre.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Evo citam da Balo ide u januaru, najvjerovatnije u Real. Nakon sveg mogu reći da mi neće biti nimalo zao. Spominje se cifra od 30 mil. Za te pare kupit dobrog stopera i Pazziniju parnera u napadu.
Il Club più titolato al mondo!
nzm ni sta bi rekao za ovu ponudu, jedno znam da imamo iole bolji vezni red i odbranu i sa nekim malo boljim trenerom Mario bi mozda bio prvi strijelac lige bez ikakvih problema, igrac sa ogromnim talentom i igrac koji zna dati gol i glavom i petom i an i unutar 16 i naravno iz slobodnog, samo sto trenutno se uklopio u sivilo ekipe
- IlPrincipe
- Kontakt:
Milan Giovanissimi 2000-ta godišta won 12 matches out of 13 (1 draw), scoring 32 goals and conceding just 1 (a free kick).
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ne treba Pazziniju partner u napadu,ima ElSha da ubija sa strane,na drugoj strani ne znam ko ce igrat od Januara i Kaka iza njih. Samo da se Maria rijesit
Ovo me hrabri
[youtube][/youtube]
Ovo me hrabri
[youtube][/youtube]
Vidi se da ova negativna atmosfera utice na njega, pocevsi od trenera koji je pogubio sve konce nad timom i ekipe koja pruza ispodprosjecne partije pri kojem se niko ne moze izvuci iz sivila.
Smatram da ce se dosta toga promjeniti dolaskom novog trenera koji bi ga znao obuzdati i izvuci iz njega maksimum ( nesto poput Prandellija ), a svi znamo kakav igrac Mario moze biti. Pa cak se truditi i boriti kao prosle sezone, sto ga nikad prije u Sitiju nisam vidio.
Da se razumijemo, poceo je i mene strasno nervirati...
ali kako drugi, tako i on zasluzuje novu sansu.
Smatram da ce se dosta toga promjeniti dolaskom novog trenera koji bi ga znao obuzdati i izvuci iz njega maksimum ( nesto poput Prandellija ), a svi znamo kakav igrac Mario moze biti. Pa cak se truditi i boriti kao prosle sezone, sto ga nikad prije u Sitiju nisam vidio.
Da se razumijemo, poceo je i mene strasno nervirati...
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
fora je da je njega Galliani uzeo samo da bi Interu bilo krivo da ga vidi u Milanovom dresu i sad samo snosi posljedice i zato ce ga Barbara i nogirat,,
Inviato dal mio GT-I9505 utilizzando Tapatalk
Inviato dal mio GT-I9505 utilizzando Tapatalk
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Moze u zamjenu za Benatiu i Strootmana
Navijace manjeg kluba iz Milana bih zamolio da komplekse lijece na drugom mjestu 
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
sto ce vam bilo sta za njega ionako vam je najlosiji igrac, uzasan itd. Mario je igracina, samo se trenutno uklopio u sivilo mister Allegrija.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Dobar je Balo al dao bi ga ja za Benatiu i Strootmana 
Je*o te, nije valjda da ce Bonera igrati ?Mexes will miss the match vs. Celtic, and he is doubtful for the match vs. Catania on Sunday. He will undergo further tests on Friday.
I ono malo nade sto sam imao za pobjedu, vise nemam.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Drugovi SRETAN VAM DAN DRŽAVNOSTI!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Pa nisu se u Realu najeli ludih gljiva da daju 30 miliona za tu prevaru od igraca.muxa je napisao/la:Evo citam da Balo ide u januaru, najvjerovatnije u Real. Nakon sveg mogu reći da mi neće biti nimalo zao. Spominje se cifra od 30 mil. Za te pare kupit dobrog stopera i Pazziniju parnera u napadu.
Cega su se onda najeli pa za Balea dali toliku lovu
I nije to jedini primjer kad je real u pitanju, bacali su oni pare niz vodu X puta
I nije to jedini primjer kad je real u pitanju, bacali su oni pare niz vodu X puta
- francobaresi
- Kontakt:
Je li ovo nekakva zjebancija ? Da li je moguće da će Constant igrati na sredini terena!? Pa daj više šansu Cristanteu, momak je već sad za dvije klase bolji od Constanta. A nema ni Poli-a.IlPrincipe je napisao/la:
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Balo opet zakasnio. Fino, fino.
Meni najviše bode oči Bonera ( nije da imamo nekog izbora
), a ovo za Matrija i Emanuelsona no comment. Šta ovaj više treba uraditi, ispromašivati se, koliko igrati loše da bi završio na klupi ?
Ista stvar i sa Balom, treba ga kazniti za ono ponašanje, pa makar bez napadača igrali.
Meni najviše bode oči Bonera ( nije da imamo nekog izbora
Ista stvar i sa Balom, treba ga kazniti za ono ponašanje, pa makar bez napadača igrali.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.