Zlatna lopta 2013
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Zlatna lopta 2013
Almeira i Dortmund 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Na takvim klubovima on i Messi nabijaju statistiku.Raul_64 je napisao/la:Almeira i Dortmund
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute
Jest ba , onaj rekord po broju golova jedne kalendarske godine u LP nabi na Juventusu,Citiu takvim pff
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Što Ribery ne nabija na Freiburgu,Mainzu,Braunscweigu,Augsburgu ? aaaa on više voli asistiratishaqiri11 je napisao/la:Na takvim klubovima on i Messi nabijaju statistiku.Raul_64 je napisao/la:Almeira i Dortmund
Mojne mi toga Messi i Ronaldo su za dvije klase iznad ovog alkoholičara i pedofila.
Jao sto ne volim vas forumske moraliste, nazivas ga tim imena a vjerovatno si gori od njega, da mozes sumnjam da svoju majku ili sestru ne bi povalio. Na forumu se predstavljate kao sveci a in RL ste odron od ljudi, sami šljam, ma dno dna.amer991 je napisao/la:Što Ribery ne nabija na Freiburgu,Mainzu,Braunscweigu,Augsburgu ? aaaa on više voli asistiratishaqiri11 je napisao/la:Na takvim klubovima on i Messi nabijaju statistiku.Raul_64 je napisao/la:Almeira i Dortmund![]()
![]()
Mojne mi toga Messi i Ronaldo su za dvije klase iznad ovog alkoholičara i pedofila.
A sto se tice Ribery-ja, istina je da voli vise asistirati i fudbal se tako i igra, timski,a ne kao Penaldo za kojeg radi cio tim samo da bio on zabio bar jos jedan. Ali neka, vjerujem da je vama vece zadovoljstvo gledati Ronalda kako daje penale nego omiljeni tim kako osvaja trofeje.

Ribery je vodio Bayern u svim utakmicama prosle a i ove sezone i bio ubjedljivo najbolji pojedinac tima kad se sve sagleda i zato je nagrađen trofejem najboljeg europskog igraca prosle sezone, a ukoliko bi osvojio i zlatnu loptu to nikako ne bi bilo nezasluzeno.
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute
- RickBlaine
- Kontakt:
Messi da, istina. Medjutim, Barcelona, Dortmund, Manchester United, City, Atletico, Galatasaray, Juventus i sve ostalo sto mu (Ronaldu) se nadje na putu ja ne bih nazvao "Almerijama".shaqiri11 je napisao/la:Na takvim klubovima on i Messi nabijaju statistiku.Raul_64 je napisao/la:Almeira i Dortmund
Ronaldo je 70% Madrida, Ribery samo prvi medju jednakima u Bayernu, mozda prvi.
E da, istina. Zanimljivije je Ronalda gledati kako hoda po terenu nego Riberyja kako igra. :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Ja za razliku od tebe vise uzivam da gledam najboljeg driblera na svijetu, igraca sa najvise kompletiranih driblinga po utakmici u europi.RickBlaine je napisao/la:
E da, istina. Zanimljivije je Ronalda gledati kako hoda po terenu nego Riberyja kako igra. :kava:
Ali et, svako ima pravo da gleda ono sto mu se sviđa i sto on preferira.
- OmarSivori
- Kontakt:
Kad Ribery da Valensiji, Arsenalu i slicnima 4 gola ili Leverkusenu 5 onda se javi.shaqiri11 je napisao/la:Na takvim klubovima on i Messi nabijaju statistiku.Raul_64 je napisao/la:Almeira i Dortmund
- Blaszczykowski
- Kontakt:
cirkusa ovdje, pravi raj za loše trolanje. 
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Ma Ribery je dobio utjesnu nagradu za najboljeg igraca Evrope,tako da d oro ide Ronaldu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- francobaresi
- Kontakt:
Ribery je individualno daleko iza Ronalda i Messia. Čak bi se usudio reći da je i Ibrahimović bolji igrač od omalenog Francuza.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Jedva čekam da završi ova farsa oko Zlatne lopte pa da više ne čitam nebuloze na ovoj temi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
soxx je napisao/la:Saurman je napisao/la:
Ne budali sta je postigao vise nego Franck ? Pa onaj Inter je na jedvite jade uzeo LP , dakle vise sretno nego spretno dok je ovaj Bayern samljeo sve redom do titule.U Njemackoj igrali viktorije sa svakim protivnikom i nabijali gol razliku iz kola u kolo.Da ne spominjem kako je Ribery bio igrac koji je citavu sezonu proveo na terenu i bio najjaci adut Bayerna.Za Sneijdera se isto ne moze reci jer je proveo veliku vecinu utakmica ispred malog ekrana.Puma je napisao/la:Ne mora uzeti Ribery, nije ni Sneijder dobio 2010 (zavrsio 4-ti), a postigao je vise tada nego Franck u ovoj godini. Mada i da je dobije, ne bi bilo nezasluzeno, ali mislim da nesto sto se zove nagrada za najboljeg igraca u protekloj godini jednostavno mora otici u ruke Cristiana Ronalda.
Kako god , Ronaldo je zasluzio nagradu ako nista radi statistike koju je nabio u zadnja 2 mjeseca
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Johny je napisao/la:Ne budali sta je postigao vise nego Franck ? Pa onaj Inter je na jedvite jade uzeo LP , dakle vise sretno nego spretno dok je ovaj Bayern samljeo sve redom do titule.U Njemackoj igrali viktorije sa svakim protivnikom i nabijali gol razliku iz kola u kolo.Da ne spominjem kako je Ribery bio igrac koji je citavu sezonu proveo na terenu i bio najjaci adut Bayerna.Za Sneijdera se isto ne moze reci jer je proveo veliku vecinu utakmica ispred malog ekrana.Puma je napisao/la:Ne mora uzeti Ribery, nije ni Sneijder dobio 2010 (zavrsio 4-ti), a postigao je vise tada nego Franck u ovoj godini. Mada i da je dobije, ne bi bilo nezasluzeno, ali mislim da nesto sto se zove nagrada za najboljeg igraca u protekloj godini jednostavno mora otici u ruke Cristiana Ronalda.
Kako god , Ronaldo je zasluzio nagradu ako nista radi statistike koju je nabio u zadnja 2 mjeseca
Snajder je Hol. iste godine vodio do finala SP, kreator igre a sjetimo se sta i kako je bilo u finalu pa magicni pasovi ali ga bahatost Robbena sprijecila da bude SP 2010
Dok ne ode u bolji klub i ligu, ne bi ju trebao Ribery dobiti.francobaresi je napisao/la:Ribery je individualno daleko iza Ronalda i Messia. Čak bi se usudio reći da je i Ibrahimović bolji igrač od omalenog Francuza.
Za Kagawu se mislilo da je world class jedno vrijeme.
A i u reprezentaciji nista posebno nije uradio.
Ronaldo-Messi-Ibrahimovic/Suarez
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
ne postoji bolji, trenutnoGreivis je napisao/la:Dok ne ode u bolji klub i ligu, ne bi ju trebao Ribery dobiti.francobaresi je napisao/la:Ribery je individualno daleko iza Ronalda i Messia. Čak bi se usudio reći da je i Ibrahimović bolji igrač od omalenog Francuza.
Za Kagawu se mislilo da je world class jedno vrijeme.
A i u reprezentaciji nista posebno nije uradio.
Ronaldo-Messi-Ibrahimovic/Suarez
sta pisu ovo messi opet najblize nagradi navodno?

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Messi zaslužio i osvojit će ovu nagradu ne znam po čemu je padavičar zaslužio a on ne.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nema sanse da Messi osvoji nagradu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.