AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- francobaresi
- Kontakt:
Re: AC Milan
Balo sve radi samo da bi u Januaru otišao. Čak bi rekao da ga i razumijem, pa i podržavam. Zašto da ostane u ekipi koja nema ambicija? Gdje uprava nijemo posmatra sve ovo, pozivaju na mir i strpljenje, kao da se radi o samom početku sezone a ne skoro pa polovini sezone. Također nimalo me neće začuditi, ako De Sciglio ili Stephan zatraže transfer ili tako nešto. Teško je igrati i biti motivisan u ekipi koja nema glavu ni rep. Nikakav plan šta i kako dalje.Treba sve to razumijeti.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Nikad De Sciglio i ElSha ne bi zatrazili transfer iz Milana,taman kad bi igrali u Seriji B. 
- francobaresi
- Kontakt:
Nikad ne reci nikad, ne dok je ova uprava vodi ovaj klub. A lični ciljevi i zov novca je nešto što može pokvariti svakog igrača, Stephan i De Sciglio su igrači koji imaju ogroman potencijal. A ako se ovako nastavi, nažalost u Milanu ne mogu postići sve što žele.UrbyEmanuelson je napisao/la:Nikad De Sciglio i ElSha ne bi zatrazili transfer iz Milana,taman kad bi igrali u Seriji B.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ovo je jos samo jedan dokaz da punoglavac nema m*da. Dva dana mu igrač kasni na trening i on ga NE SMIJE izostavit iz prvih 11. Da sam ja na njegovom mjestu nebi ga ni vodio u Škotsku.
Il Club più titolato al mondo!
- francobaresi
- Kontakt:
Da se ovo desilo kod Mourinha ili Guardiole, ne bi Mario vidio prvog tima narednih par sedmica.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Bale je igracina ne vrijedi naravno onoliko para ali to je marketing.Realno sta ce njima Balotelli njega ne treba ni jedna top ekipa,igrac koji ima odredjeni potencijal ali skroz nedorecen i uz to netacan u glavu.muxa je napisao/la:Cega su se onda najeli pa za Balea dali toliku lovu![]()
I nije to jedini primjer kad je real u pitanju, bacali su oni pare niz vodu X puta
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Razumijem ja to druze. Da su oni talenti i da nasa uprava skida gace pred velikim ponudama. Oni koji vode ovaj klub su prica za sebe,to svi znamo,i da ce ih prodati vec pri prvim ozbiljnim ponudama. Ali da ova dva zatraze transfere na svoju ruku,dajem glavu da to nikad ne bi uradili.
Puno toga u fudbalu nema logike pa se desi. Evo npr. zasto je Realu trebalo da proda Ozila za 50 milki i dovedu Balea za duplo vise?soe je napisao/la:Bale je igracina ne vrijedi naravno onoliko para ali to je marketing.Realno sta ce njima Balotelli njega ne treba ni jedna top ekipa,igrac koji ima odredjeni potencijal ali skroz nedorecen i uz to netacan u glavu.muxa je napisao/la:Cega su se onda najeli pa za Balea dali toliku lovu![]()
I nije to jedini primjer kad je real u pitanju, bacali su oni pare niz vodu X puta
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- francobaresi
- Kontakt:
Volio bi da nemam pravo, ali situacija nije bajna. Naravno, neće tražiti transfer, ne još uvijek. Ali sačekajmo malo, pa ćemo vidjeti. Ako Milan bude i dalje tonuo, a ova dvojica se budu razvijali kako im stručnjaci predviđaju, onda će se sve drastično promijeniti.Onda ni ljubav prema klubu ih neće zaustaviti da odu, jer kad Real,Barca,Chelsea,Bayern pa PSG ili Arsenal, dođu sa ponudama, to je teško dobiti. Jer to su klubovi sa ambicijama, klubovi koji se ne plaše ulagati. Da je malo pameti i znanja u ljudima iz uprave, Milan bi bio u drustvu gore navedenih timova. Gdje mu je realno i mjesto.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Pa eto, faraon je dokazao koliko mu klub znaci kada je odbio 8 miliona godisnje i vjerujem da nijedan od njih svojevoljno ne bi zatrazio trasnfer, ali ko njih uostalom sta pita. Jedna fina ponuda i vec ce pakovati kofere.
Kevin Constant has decided to close his Twitter account after being targeted by disgruntled Milan fans.

Kevin Constant has decided to close his Twitter account after being targeted by disgruntled Milan fans.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Raspad sistema. Balo je prevršio svaku mjeru treba **** otjerati što prije.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- crvenocrni
- Kontakt:
Ovdje je odavno raspad sistema, sad samo posljedice toga izlaze na vidjelo...
- _forzamilan_
- Kontakt:
Boban: "Balotelli doesn't deserve the Milan shirt, he is much smaller than Milan"
Boban: "In my Milan Balo would just hold the bags of Van basten, Weah &Sheva, late to the training twice? Maldini would have slapped him."
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
A ovaj nas jado ce ga vec sutra u prvih 11 staviti skupa sa Matrijem, a ne znas koji je zreliji za klupe.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
I to kakvu šamarčinu,nije on vredan Milana_forzamilan_ je napisao/la:Boban: "Balotelli doesn't deserve the Milan shirt, he is much smaller than Milan"
Boban: "In my Milan Balo would just hold the bags of Van basten, Weah &Sheva, late to the training twice? Maldini would have slapped him."
- IlPrincipe
- Kontakt:
Galliani: "A well-known Italian coach abroad asked me for El Shaarawy, but I kindly told him that we won't sell the player." (Mancini, Galatasaray)
Galliani: "I don't know if Balotelli was late. Training started at 11:30 and he came shortly before 11." (the players had to meet at 10:30)
Galliani: "The winter transfer window? We have very clear ideas about that. One of the players is a defender and the other is a winger."
Galliani: "Balotelli, El Shaarawy and De Sciglio are absolutely not for sale."
Barbara Berlusconi had a brief meeting (around 15 minutes) with captain Montolivo at Milanello today.
El Shaarawy will return to training regularly with the rest squad on Wednesday. He could be in the squad for the Catania match on Sunday. DaBogda
Mundo Deportivo claims that Milan recently have been in contact with the agent of Atlético Madrid's 21-year old midfielder Koke. valjda ne ostane samo na riječima, Koke je strašan.
Galliani: "I don't know if Balotelli was late. Training started at 11:30 and he came shortly before 11." (the players had to meet at 10:30)
Galliani: "The winter transfer window? We have very clear ideas about that. One of the players is a defender and the other is a winger."
Galliani: "Balotelli, El Shaarawy and De Sciglio are absolutely not for sale."
Barbara Berlusconi had a brief meeting (around 15 minutes) with captain Montolivo at Milanello today.
El Shaarawy will return to training regularly with the rest squad on Wednesday. He could be in the squad for the Catania match on Sunday. DaBogda
Mundo Deportivo claims that Milan recently have been in contact with the agent of Atlético Madrid's 21-year old midfielder Koke. valjda ne ostane samo na riječima, Koke je strašan.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Mogu napraviti citavu kompilaciju njegovih izjava u vezi igraca i pojacanja zadnjih par mjeseci i vecina toga je bila za okaciti macku na rep. Besramno laganje. Ne znam ko uopste vise moze vjerovati u njegove rijeci.
A Koke ? Dream on.
Izrastao je u dobrog igraca i sada mu je cijena u enormnom rastu, a poznavajuci nase, zasto davati pare kada Honda moze besplatno doci ? 
Ovo u vezi krila - ne znam koji ce nam klinac. Po svemu sudeci, dovest ce nam neku talasiku koja ce grijati klupu. Za bilo sta drugo imam minimum nadanja.
A Koke ? Dream on.
Ovo u vezi krila - ne znam koji ce nam klinac. Po svemu sudeci, dovest ce nam neku talasiku koja ce grijati klupu. Za bilo sta drugo imam minimum nadanja.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipe
- Kontakt:
Milan će igrati 4-3-3 od iduće sezone .. tako da je potrebno desno krilo. Balo u sredini a El Shaarawy na lijevom krilu..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- francobaresi
- Kontakt:
Kao prvo, Gallianiu niko ništa ne treba da vjeruje, to valjda svi znaju.
Također, dobro je što se sve ovo dešava. Jer da bi se nešto novo počelo graditi, prvo treba sve ono staro srušiti i očistiti. Krenuti od početka, potpuna rekonstrukcija kako u upravi tako i u igračkom kadru, pa sve do trenera.
To je jedini način da se Milan vrati gdje pripada, a to je u vrh Italijanskog i svijetskog fudbala.
Također, dobro je što se sve ovo dešava. Jer da bi se nešto novo počelo graditi, prvo treba sve ono staro srušiti i očistiti. Krenuti od početka, potpuna rekonstrukcija kako u upravi tako i u igračkom kadru, pa sve do trenera.
To je jedini način da se Milan vrati gdje pripada, a to je u vrh Italijanskog i svijetskog fudbala.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.