NK Zvijezda Gradačac

Tkanton
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Tkanton » 24 nov 2013, 09:48

vatreni je napisao/la:Nije problem izgubiti i sa tri gola razlike,problem je ne pokazati nista,tj.protivniku dati mogućnost da daje koliko hoće golova i da čitavi vrijeme kontrolise igru.Poslije svake gotov gostujuće utakmice Zvijezde, komentari njihovih navijača svode se na to da je njihova ekipa u rangu Barselone te da imaju novog Ronalda, a onda u narednom kolu shvate daje Zvijezda bila samo iluzija o njihovoj superiornosti.
I sta ti je tu cudno tako je u cijeloj ligi, mi pobijedimo kuci borac, siroki, olimpic u gostima i od Pehilja pravimo Ibrahimovica, MIco novi Messi, a Stijakovic postaje Kasiljas i onda odemo Rudaru i Zrinji ljudi nas natrpaju....... Posle ove utakmice bice kazni, Maksumic se vise nece ni vracat u Graadacac(samo ce doc po stvari)......rutomud jedan najstarij a najveci supak

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 24 nov 2013, 10:46

Ko je 3 golman u Zvijezdi, mogao bi u Slobodu ?
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 24 nov 2013, 11:00

DrzavaTuzla je napisao/la:Ko je 3 golman u Zvijezdi, mogao bi u Slobodu ?
Vjerovatno mali Kurbasic iz naseg omladinskog pogona.

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 24 nov 2013, 12:26

Tkanton je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Nije problem izgubiti i sa tri gola razlike,problem je ne pokazati nista,tj.protivniku dati mogućnost da daje koliko hoće golova i da čitavi vrijeme kontrolise igru.Poslije svake gotov gostujuće utakmice Zvijezde, komentari njihovih navijača svode se na to da je njihova ekipa u rangu Barselone te da imaju novog Ronalda, a onda u narednom kolu shvate daje Zvijezda bila samo iluzija o njihovoj superiornosti.
I sta ti je tu cudno tako je u cijeloj ligi, mi pobijedimo kuci borac, siroki, olimpic u gostima i od Pehilja pravimo Ibrahimovica, MIco novi Messi, a Stijakovic postaje Kasiljas i onda odemo Rudaru i Zrinji ljudi nas natrpaju....... Posle ove utakmice bice kazni, Maksumic se vise nece ni vracat u Graadacac(samo ce doc po stvari)......rutomud jedan najstarij a najveci supak
Da vam je neko jučer imao pratiti Pehilja,izvukli bi barem pristojniji poraz,momak je cijelo vrijeme sam pokušavao raditi presing na zadnju liniju ali ga apsolutno nitko nije niti jednom ispratio.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 24 nov 2013, 12:45

Zvijezda trenutno ima 4 registrovana golmana, a vama bi mozda mogao doci Ivan Mandusic, tuzlak, Slobodino dijete,koje je kod nas dosao prije godinu dana ali nikada nije dobio priliku u Zvijezdi.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 24 nov 2013, 13:18

Bosanski zmaj je napisao/la:
Zvijezda trenutno ima 4 registrovana golmana, a vama bi mozda mogao doci Ivan Mandusic, tuzlak, Slobodino dijete,koje je kod nas dosao prije godinu dana ali nikada nije dobio priliku u Zvijezdi.
Mirkovic vam dolazi

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 24 nov 2013, 13:38

Tkanton je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:
Mirkovic vam dolazi
Je li Mirkovic ide na posudbu ili je dobio raskid ugovora?

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 24 nov 2013, 14:47

Znaci cistka polako pocinje. Jel zna neko jel nam se Omki vraca pise na transfermarkt da je posudjen do nove godine???

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 24 nov 2013, 15:12

Bosanski zmaj je napisao/la: Je li Mirkovic ide na posudbu ili je dobio raskid ugovora?
Me nek ide, ne treba nam, bolji je Kurbasic...

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 24 nov 2013, 20:10

imal friskih inf u vezi kluba, imal se kesa da se isplate ove 3 plate????samo da ne padamo u sjenu kao ostali klubovi u nasoj ligi sto se tice dugova
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

SamSvojMajstor
Kontakt:

Post Postao/la SamSvojMajstor » 25 nov 2013, 11:07

Izgleda da Cole ide u Belgiju , znaci u Slobodu bi mogao Mandušić , ili Kurbašić ...

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 25 nov 2013, 14:36

boskobuha1 je napisao/la:da se hoce Muste rijesit on je najveci grobar kluba,moje misljenje da treba igrace pokusat zadrzati
Dobro došo na forum ;) ma Musto je dole Sulejman Veličanstveni :lol: :lol:

boskobuha1
Kontakt:

Post Postao/la boskobuha1 » 25 nov 2013, 15:00

Zmajjj je napisao/la:
boskobuha1 je napisao/la:da se hoce Muste rijesit on je najveci grobar kluba,moje misljenje da treba igrace pokusat zadrzati
fala,prica mi neki dan igrac sta sve dole radi,tacno ko da velicanstveni.i unazad kad pogledas eso,drugut,sukur,dure,kuntic,odovic,gacinovic,husejnbasic,kovacevic,sodic,husic,ponjevic,mus,savic,moranjka,stancevski i ko zna jos nemogu se sjetit sve je to otislo,dobili otkaze,napustili samo je velicanstveni osto :D
najnoviji primjer pandza i ko ce sad sve jos boze ti na hajr . pratio sam redovno kod kuce al sad rjede jer nas gledaju samo ko kovanicu od 5 marki :mrgreen:

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 25 nov 2013, 15:30

boskobuha1 je napisao/la:
Zmajjj je napisao/la:
fala,prica mi neki dan igrac sta sve dole radi,tacno ko da velicanstveni.i unazad kad pogledas eso,drugut,sukur,dure,kuntic,odovic,gacinovic,husejnbasic,kovacevic,sodic,husic,ponjevic,mus,savic,moranjka,stancevski i ko zna jos nemogu se sjetit sve je to otislo,dobili otkaze,napustili samo je velicanstveni osto :D
najnoviji primjer pandza i ko ce sad sve jos boze ti na hajr . pratio sam redovno kod kuce al sad rjede jer nas gledaju samo ko kovanicu od 5 marki :mrgreen:
To i nije neka novina, tako je bilo i bez Muste, Musto je uveo druge novine koje su jos gore od ovih

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 25 nov 2013, 15:59

boskobuha1 je napisao/la:
Zmajjj je napisao/la:
od igraca Kovacevic je bio stranac i rezervni golman pa je bilo logicno da ide,Ponjevic i Sodic nisu ni trebali dolaziti jer su za pete lige, Mus je dobio ponudu iz Azije i klub ga je pustio, Stanceski je sam htio da ide,Husic je prodan madjarima,Gacinovic je podnio ostavku,.....ne treba sve trpati u isti kos.

boskobuha1
Kontakt:

Post Postao/la boskobuha1 » 25 nov 2013, 18:34

najnoviji primjer pandza i ko ce sad sve jos boze ti na hajr . pratio sam redovno kod kuce al sad rjede jer nas gledaju samo ko kovanicu od 5 marki :mrgreen:[/quote]
od igraca Kovacevic je bio stranac i rezervni golman pa je bilo logicno da ide,Ponjevic i Sodic nisu ni trebali dolaziti jer su za pete lige, Mus je dobio ponudu iz Azije i klub ga je pustio, Stanceski je sam htio da ide,Husic je prodan madjarima,Gacinovic je podnio ostavku,.....ne treba sve trpati u isti kos.[/quote]
ima toga al sve to je uzrocno posljedicno nisu sodic i ponjevic samo dosli Musto ih doveo,al mislim da je on najveci krivac evo bar sad kad imamo svoje trenere pa dajte nam i tu naseg covjeka

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 25 nov 2013, 22:35

Sta je sa tog japanca kad ce on moc uopce bit u kadru ?

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 25 nov 2013, 23:12

boskobuha1 je napisao/la:fala,prica mi neki dan igrac sta sve dole radi,tacno ko da velicanstveni.i unazad kad pogledas eso,drugut,sukur,dure,kuntic,odovic,gacinovic,husejnbasic,kovacevic,sodic,husic,ponjevic,mus,savic,moranjka,stancevski i ko zna jos nemogu se sjetit sve je to otislo,dobili otkaze,napustili samo je velicanstveni osto :D
od igraca Kovacevic je bio stranac i rezervni golman pa je bilo logicno da ide,Ponjevic i Sodic nisu ni trebali dolaziti jer su za pete lige, Mus je dobio ponudu iz Azije i klub ga je pustio, Stanceski je sam htio da ide,Husic je prodan madjarima,Gacinovic je podnio ostavku,.....ne treba sve trpati u isti kos.[/quote]
ima toga al sve to je uzrocno posljedicno nisu sodic i ponjevic samo dosli Musto ih doveo,al mislim da je on najveci krivac evo bar sad kad imamo svoje trenere pa dajte nam i tu naseg covjeka[/quote]
Sodic je dosao na insistiranje tadasnjeg trenera Odovica.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 26 nov 2013, 08:09

grgr je napisao/la:Sta je sa tog japanca kad ce on moc uopce bit u kadru ?
Bio je sad u Mostaru

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 26 nov 2013, 10:39

Tkanton je napisao/la:
grgr je napisao/la:Sta je sa tog japanca kad ce on moc uopce bit u kadru ?
Bio je sad u Mostaru
Bio najbolji pojedinac među ostalim katastrofama. :(

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.