I sta ti je tu cudno tako je u cijeloj ligi, mi pobijedimo kuci borac, siroki, olimpic u gostima i od Pehilja pravimo Ibrahimovica, MIco novi Messi, a Stijakovic postaje Kasiljas i onda odemo Rudaru i Zrinji ljudi nas natrpaju....... Posle ove utakmice bice kazni, Maksumic se vise nece ni vracat u Graadacac(samo ce doc po stvari)......rutomud jedan najstarij a najveci supakvatreni je napisao/la:Nije problem izgubiti i sa tri gola razlike,problem je ne pokazati nista,tj.protivniku dati mogućnost da daje koliko hoće golova i da čitavi vrijeme kontrolise igru.Poslije svake gotov gostujuće utakmice Zvijezde, komentari njihovih navijača svode se na to da je njihova ekipa u rangu Barselone te da imaju novog Ronalda, a onda u narednom kolu shvate daje Zvijezda bila samo iluzija o njihovoj superiornosti.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Ko je 3 golman u Zvijezdi, mogao bi u Slobodu ?
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
Vjerovatno mali Kurbasic iz naseg omladinskog pogona.DrzavaTuzla je napisao/la:Ko je 3 golman u Zvijezdi, mogao bi u Slobodu ?
-
- Kontakt:
Da vam je neko jučer imao pratiti Pehilja,izvukli bi barem pristojniji poraz,momak je cijelo vrijeme sam pokušavao raditi presing na zadnju liniju ali ga apsolutno nitko nije niti jednom ispratio.Tkanton je napisao/la:I sta ti je tu cudno tako je u cijeloj ligi, mi pobijedimo kuci borac, siroki, olimpic u gostima i od Pehilja pravimo Ibrahimovica, MIco novi Messi, a Stijakovic postaje Kasiljas i onda odemo Rudaru i Zrinji ljudi nas natrpaju....... Posle ove utakmice bice kazni, Maksumic se vise nece ni vracat u Graadacac(samo ce doc po stvari)......rutomud jedan najstarij a najveci supakvatreni je napisao/la:Nije problem izgubiti i sa tri gola razlike,problem je ne pokazati nista,tj.protivniku dati mogućnost da daje koliko hoće golova i da čitavi vrijeme kontrolise igru.Poslije svake gotov gostujuće utakmice Zvijezde, komentari njihovih navijača svode se na to da je njihova ekipa u rangu Barselone te da imaju novog Ronalda, a onda u narednom kolu shvate daje Zvijezda bila samo iluzija o njihovoj superiornosti.
-
- Kontakt:
Zvijezda trenutno ima 4 registrovana golmana, a vama bi mozda mogao doci Ivan Mandusic, tuzlak, Slobodino dijete,koje je kod nas dosao prije godinu dana ali nikada nije dobio priliku u Zvijezdi.DrzavaTuzla je napisao/la:Ko je 3 golman u Zvijezdi, mogao bi u Slobodu ?
Mirkovic vam dolaziBosanski zmaj je napisao/la:Zvijezda trenutno ima 4 registrovana golmana, a vama bi mozda mogao doci Ivan Mandusic, tuzlak, Slobodino dijete,koje je kod nas dosao prije godinu dana ali nikada nije dobio priliku u Zvijezdi.DrzavaTuzla je napisao/la:Ko je 3 golman u Zvijezdi, mogao bi u Slobodu ?
-
- Kontakt:
Je li Mirkovic ide na posudbu ili je dobio raskid ugovora?Tkanton je napisao/la:Mirkovic vam dolaziBosanski zmaj je napisao/la:Zvijezda trenutno ima 4 registrovana golmana, a vama bi mozda mogao doci Ivan Mandusic, tuzlak, Slobodino dijete,koje je kod nas dosao prije godinu dana ali nikada nije dobio priliku u Zvijezdi.DrzavaTuzla je napisao/la:Ko je 3 golman u Zvijezdi, mogao bi u Slobodu ?
Znaci cistka polako pocinje. Jel zna neko jel nam se Omki vraca pise na transfermarkt da je posudjen do nove godine???
- gradacac10
- Kontakt:
Me nek ide, ne treba nam, bolji je Kurbasic...Bosanski zmaj je napisao/la: Je li Mirkovic ide na posudbu ili je dobio raskid ugovora?
imal friskih inf u vezi kluba, imal se kesa da se isplate ove 3 plate????samo da ne padamo u sjenu kao ostali klubovi u nasoj ligi sto se tice dugova
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
-
- Kontakt:
Izgleda da Cole ide u Belgiju , znaci u Slobodu bi mogao Mandušić , ili Kurbašić ...
Dobro došo na forumboskobuha1 je napisao/la:da se hoce Muste rijesit on je najveci grobar kluba,moje misljenje da treba igrace pokusat zadrzati

-
- Kontakt:
fala,prica mi neki dan igrac sta sve dole radi,tacno ko da velicanstveni.i unazad kad pogledas eso,drugut,sukur,dure,kuntic,odovic,gacinovic,husejnbasic,kovacevic,sodic,husic,ponjevic,mus,savic,moranjka,stancevski i ko zna jos nemogu se sjetit sve je to otislo,dobili otkaze,napustili samo je velicanstveni ostoZmajjj je napisao/la:Dobro došo na forumboskobuha1 je napisao/la:da se hoce Muste rijesit on je najveci grobar kluba,moje misljenje da treba igrace pokusat zadrzatima Musto je dole Sulejman Veličanstveni
![]()

najnoviji primjer pandza i ko ce sad sve jos boze ti na hajr . pratio sam redovno kod kuce al sad rjede jer nas gledaju samo ko kovanicu od 5 marki

To i nije neka novina, tako je bilo i bez Muste, Musto je uveo druge novine koje su jos gore od ovihboskobuha1 je napisao/la:fala,prica mi neki dan igrac sta sve dole radi,tacno ko da velicanstveni.i unazad kad pogledas eso,drugut,sukur,dure,kuntic,odovic,gacinovic,husejnbasic,kovacevic,sodic,husic,ponjevic,mus,savic,moranjka,stancevski i ko zna jos nemogu se sjetit sve je to otislo,dobili otkaze,napustili samo je velicanstveni ostoZmajjj je napisao/la:Dobro došo na forumboskobuha1 je napisao/la:da se hoce Muste rijesit on je najveci grobar kluba,moje misljenje da treba igrace pokusat zadrzatima Musto je dole Sulejman Veličanstveni
![]()
![]()
najnoviji primjer pandza i ko ce sad sve jos boze ti na hajr . pratio sam redovno kod kuce al sad rjede jer nas gledaju samo ko kovanicu od 5 marki
-
- Kontakt:
od igraca Kovacevic je bio stranac i rezervni golman pa je bilo logicno da ide,Ponjevic i Sodic nisu ni trebali dolaziti jer su za pete lige, Mus je dobio ponudu iz Azije i klub ga je pustio, Stanceski je sam htio da ide,Husic je prodan madjarima,Gacinovic je podnio ostavku,.....ne treba sve trpati u isti kos.boskobuha1 je napisao/la:fala,prica mi neki dan igrac sta sve dole radi,tacno ko da velicanstveni.i unazad kad pogledas eso,drugut,sukur,dure,kuntic,odovic,gacinovic,husejnbasic,kovacevic,sodic,husic,ponjevic,mus,savic,moranjka,stancevski i ko zna jos nemogu se sjetit sve je to otislo,dobili otkaze,napustili samo je velicanstveni ostoZmajjj je napisao/la:Dobro došo na forumboskobuha1 je napisao/la:da se hoce Muste rijesit on je najveci grobar kluba,moje misljenje da treba igrace pokusat zadrzatima Musto je dole Sulejman Veličanstveni
![]()
![]()
-
- Kontakt:
fala,prica mi neki dan igrac sta sve dole radi,tacno ko da velicanstveni.i unazad kad pogledas eso,drugut,sukur,dure,kuntic,odovic,gacinovic,husejnbasic,kovacevic,sodic,husic,ponjevic,mus,savic,moranjka,stancevski i ko zna jos nemogu se sjetit sve je to otislo,dobili otkaze,napustili samo je velicanstveni osto
[/quote]
od igraca Kovacevic je bio stranac i rezervni golman pa je bilo logicno da ide,Ponjevic i Sodic nisu ni trebali dolaziti jer su za pete lige, Mus je dobio ponudu iz Azije i klub ga je pustio, Stanceski je sam htio da ide,Husic je prodan madjarima,Gacinovic je podnio ostavku,.....ne treba sve trpati u isti kos.[/quote]
ima toga al sve to je uzrocno posljedicno nisu sodic i ponjevic samo dosli Musto ih doveo,al mislim da je on najveci krivac evo bar sad kad imamo svoje trenere pa dajte nam i tu naseg covjeka

od igraca Kovacevic je bio stranac i rezervni golman pa je bilo logicno da ide,Ponjevic i Sodic nisu ni trebali dolaziti jer su za pete lige, Mus je dobio ponudu iz Azije i klub ga je pustio, Stanceski je sam htio da ide,Husic je prodan madjarima,Gacinovic je podnio ostavku,.....ne treba sve trpati u isti kos.[/quote]
ima toga al sve to je uzrocno posljedicno nisu sodic i ponjevic samo dosli Musto ih doveo,al mislim da je on najveci krivac evo bar sad kad imamo svoje trenere pa dajte nam i tu naseg covjeka
Sta je sa tog japanca kad ce on moc uopce bit u kadru ?
-
- Kontakt:
od igraca Kovacevic je bio stranac i rezervni golman pa je bilo logicno da ide,Ponjevic i Sodic nisu ni trebali dolaziti jer su za pete lige, Mus je dobio ponudu iz Azije i klub ga je pustio, Stanceski je sam htio da ide,Husic je prodan madjarima,Gacinovic je podnio ostavku,.....ne treba sve trpati u isti kos.[/quote]boskobuha1 je napisao/la:fala,prica mi neki dan igrac sta sve dole radi,tacno ko da velicanstveni.i unazad kad pogledas eso,drugut,sukur,dure,kuntic,odovic,gacinovic,husejnbasic,kovacevic,sodic,husic,ponjevic,mus,savic,moranjka,stancevski i ko zna jos nemogu se sjetit sve je to otislo,dobili otkaze,napustili samo je velicanstveni osto![]()
ima toga al sve to je uzrocno posljedicno nisu sodic i ponjevic samo dosli Musto ih doveo,al mislim da je on najveci krivac evo bar sad kad imamo svoje trenere pa dajte nam i tu naseg covjeka[/quote]
Sodic je dosao na insistiranje tadasnjeg trenera Odovica.
Bio je sad u Mostarugrgr je napisao/la:Sta je sa tog japanca kad ce on moc uopce bit u kadru ?
Bio najbolji pojedinac među ostalim katastrofama.Tkanton je napisao/la:Bio je sad u Mostarugrgr je napisao/la:Sta je sa tog japanca kad ce on moc uopce bit u kadru ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.