Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Meni je Olimpik zakon halo ba pa igraju lopte udaljeni od mene nekih stotinjak metara.Oni su ponos opstine Novi Grad.Veci su konkurenti od pitara jer pitari samo mastaju tanki su,ko je gledo derbi sve mu je jasno.Jos malo i gradski derbi ali onaj klubova na vrhu Zeljo-olimpik.
I bolje da nase aktivnosti ne prate sarajevski mediji-Zar nije aktuelnije pratiti ,,,,zašto nema plate u komšiluku,dali ce ostat bez vode komšije,zašto se nezna pravi gazda na brdu,zašto se brko krije ,zašto sp.direktor sa brda želi da bude šef.st.štaba,ZAŠTO,ZAŠTO.ZAŠTO,,,,,,,,,,,mali klub redovno uplacuje zarade,mali klub ima cilj,mali klub želi da postane VELIKI u neko dogledno vrijeme,mali klub poštuje svoje nogometaše,mali klub je pošten,mali klub resave I lične problem svojih nogometaša ako ih bude bilo,,,,,,,,Zato I veliki klubovi Evrope prate naše rezultate,naše nogometaše I ZATO ce OLIMPIC biti VELIKI NAJPOŠTENIJI klub BOSNE I HERCEGOVINE.svejedno je napisao/la:Dvojica donijela ceka se jos Dulja,dodaj jos dva nasa juniora koji su potpisali ugovore sa svapskim klubovima je cca preko 200000 euro,nismo veliki da nas prate sarajevski mediji, nego sutimo i radimo a cini mi se da nam zasada dobro ide.drronaldo je napisao/la:vrlo vazno je tu rijec DONIJETI sto dok se ne desi glupo je pisati. A sta je s predhodnim godinama, proslo kroz Olimpik 200 igraca to se ne broji. Ma jedini klub bez mesetarenje, sto reci neki maloprije, hah.
Mozda je to zato sto za razliku od armageddovog gledanja u oci i spoznaje na osnovu toga da je Gracic posten neki ljudi poznaju Gracica u ovom gradu pa nema te neke ljubavi na prvi pogled.Mancini je napisao/la:@armageddon Ta direktorica mu je sestra koliko je meni poznato.Jedan lijep komentar i post.Nekada mislim da ovaj klub više cijene van Sarajeva nego u njemu samom.Ali valjda se i to mijenja postepeno.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Evo ga jos jedan dugogodisnji delegat 
- diplomatija
- Kontakt:
Zna Li neko gdje Sad igra subasic, gledam u sastavu sinana ga nema, ima onaj kloc mravac
Australac, de mi reci zašto taj mali klub nije dobio licencu prošle sezone,kad je sve tako bajno i sjajno u Olimpicu ?pabizo je napisao/la:I bolje da nase aktivnosti ne prate sarajevski mediji-Zar nije aktuelnije pratiti ,,,,zašto nema plate u komšiluku,dali ce ostat bez vode komšije,zašto se nezna pravi gazda na brdu,zašto se brko krije ,zašto sp.direktor sa brda želi da bude šef.st.štaba,ZAŠTO,ZAŠTO.ZAŠTO,,,,,,,,,,,mali klub redovno uplacuje zarade,mali klub ima cilj,mali klub želi da postane VELIKI u neko dogledno vrijeme,mali klub poštuje svoje nogometaše,mali klub je pošten,mali klub resave I lične problem svojih nogometaša ako ih bude bilo,,,,,,,,Zato I veliki klubovi Evrope prate naše rezultate,naše nogometaše I ZATO ce OLIMPIC biti VELIKI NAJPOŠTENIJI klub BOSNE I HERCEGOVINE.svejedno je napisao/la:Dvojica donijela ceka se jos Dulja,dodaj jos dva nasa juniora koji su potpisali ugovore sa svapskim klubovima je cca preko 200000 euro,nismo veliki da nas prate sarajevski mediji, nego sutimo i radimo a cini mi se da nam zasada dobro ide.drronaldo je napisao/la:vrlo vazno je tu rijec DONIJETI sto dok se ne desi glupo je pisati. A sta je s predhodnim godinama, proslo kroz Olimpik 200 igraca to se ne broji. Ma jedini klub bez mesetarenje, sto reci neki maloprije, hah.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Sigurno nije zbog finansija niti bilo kakvog duga.Olimpic je povaljen a doci ce vrijeme kada ce sef ispricati i prozvati naseg delegata u savezu.
Pitaj one u savezu.Možda zato što nije bila bajna situacija u kao u dva starija komšijska kluba gdje je sve bilo med i mlijeko.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Bit je da vas par ovdje i nema pojma sta je olimpic i sta se desava u olimpicu, osim onih par koji su nekada komentirali ovdje i pri tome bili placeni za to ustvari bio im u opisu posla da moraju piskarati po forumuMancini je napisao/la:Pitaj one u savezu.Možda zato što nije bila bajna situacija u kao u dva starija komšijska kluba gdje je sve bilo med i mlijeko.
Zato nam ti objasni pošto ti inače sve znaš.Eto ti ovog drugog forumaša koji je blizak ljudima iz kluba pa neka ti on objasni neke stvari.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Mancini je napisao/la:Zato nam ti objasni pošto ti inače sve znaš.Eto ti ovog drugog forumaša koji je blizak ljudima iz kluba pa neka ti on objasni neke stvari.
Svjetska zavjera protiv olimpica kazu ako isplivaju u evropu ni Real i Barsa nisu vise sigurni i tako odlucise da preposteni klub odmah u startu povale...svejedno je napisao/la:Sigurno nije zbog finansija niti bilo kakvog duga.Olimpic je povaljen a doci ce vrijeme kada ce sef ispricati i prozvati naseg delegata u savezu.
- Armageddon2012
- Kontakt:
Bogami Pile,cuh i o vama sinoc svasta,od Sarajlije jednog...kaze da su ogromne pronevjere novca u tvom klubu bile zadnjih godina,i da cak i sekretarica u klubu vozi auto da ti oci stanu...Koliko je tacno,ne znam...cujem,prenesem...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Ne samo da si vidovit nego i imas odlican sluh jos da si preposten ko Nijaz Gracic gdje bi ti bio krajArmageddon2012 je napisao/la:Bogami Pile,cuh i o vama sinoc svasta,od Sarajlije jednog...kaze da su ogromne pronevjere novca u tvom klubu bile zadnjih godina,i da cak i sekretarica u klubu vozi auto da ti oci stanu...Koliko je tacno,ne znam...cujem,prenesem...
- Armageddon2012
- Kontakt:
Nemam ti ja druze pojma ni ko vam je sekretarica,ni da li je imate uopste,samo prenosim sta mi covjek kaze..a ti provjeri sta vozi pa javi 
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Sekretarica nema cipela na nogama kako trebaArmageddon2012 je napisao/la:Nemam ti ja druze pojma ni ko vam je sekretarica,ni da li je imate uopste,samo prenosim sta mi covjek kaze..a ti provjeri sta vozi pa javi
- diplomatija
- Kontakt:
Ne znate ni gdje je subasic trenutno, Ali milioni se ocekuju haha
@armageddon Nemoj tako o šampionima.Znaš i sam da je kod njih sve za primjer.
Gdje si to ti bio ovih par godina?drronaldo je napisao/la:joj price glupe da nema u Olimpicu.mesetarski radnjinajvise lopovluka je proslo.kroz taj klub.
Logicki razmisljajuci niti imaju navijace - nema prihoda, niti prodaju igrace - nema prihoda, samo dolaze novi igraci - vise rashoda. Odakle pare za sve to, padaju s neba?
Nemam nista protiv Olimpica ali mi je ova recenica upala u oko.
Kiso - 2011 - 137.000 €
Harba - 2012 - 250.000 €
Kadric - 2013 - 100.000 €
Ferizovic - 2013 - ? €
Buduci transferi:
Duljevic - 2013
(Ako ne produzi ugovor do ljeta)Torlak - 2013 - <200.000 €
Subasic - 2014?(Belgijski klub ima opciju da ga otkupe na kraju sezone oko Maja)
Ide i jos neko u inostranstvo. Jusufovic moze ici u Groningen izgleda.
Posudjen OH Leuvenu u Belgiji.diplomatija je napisao/la:Zna Li neko gdje Sad igra subasic, gledam u sastavu sinana ga nema, ima onaj kloc mravac
Gdje se ta plata prima? Da i ja koji fening dobijem za ovo sto "radim" djabe.pile87 je napisao/la:Bit je da vas par ovdje i nema pojma sta je olimpic i sta se desava u olimpicu, osim onih par koji su nekada komentirali ovdje i pri tome bili placeni za to ustvari bio im u opisu posla da moraju piskarati po forumuMancini je napisao/la:Pitaj one u savezu.Možda zato što nije bila bajna situacija u kao u dva starija komšijska kluba gdje je sve bilo med i mlijeko.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Daleko od primjera ali nisamo klub bez boje i mirisa i nismo nastali kao revolt necega sto nemozemo biti ili postati.Mancini je napisao/la:@armageddon Nemoj tako o šampionima.Znaš i sam da je kod njih sve za primjer.
Kakav ste klub pokazuje i posjeta olimpic gledaju samo oni koji imaju nekog hajira od olimpica.
Olimpic je bio simpatican klub dok ga nije uzeo Gracic pod svoje cak je prije imao i vecu posjetu i to nesto govori.
O kakvoj se fudbalskoj velicni radi govori i podatak da je zadnjih 4-5 godina olimpik klub koji je najvise para potrosio na igrace a da od toga niti je imao koristi niti je izborio nastup u evropi.
Bog vam dao da jos 100 godina budete u PL jer ste skoro pa sigurnih 6 boba za Zelju.
Vidim da je rasprava žestoka, samo ja neću ulaziti u te teme. Ja pratim neke druge stvari i hoću da pitam simpatizere Olimpica je li sramota da skoro jedino kod vas na zvaničnoj stranici nije čestitan Dan Državnosti.
Obzirom kakva je naša realnost znam da je teško očekivati da Borac ili neki drugi klubovi čestitaju, ali postoje oni koji bi morali. Sarajevo, Željezničar, Sloboda, Velež, Zvijezda... su to učinili. Šta je sa Olimpicom?
Obzirom kakva je naša realnost znam da je teško očekivati da Borac ili neki drugi klubovi čestitaju, ali postoje oni koji bi morali. Sarajevo, Željezničar, Sloboda, Velež, Zvijezda... su to učinili. Šta je sa Olimpicom?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.