Tako reci.Monolog je napisao/la:Jara, iz "moje" ekipe ide sve što valja.![]()
Inače, ako te zanima - to su Bucksi.![]()

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Tako reci.Monolog je napisao/la:Jara, iz "moje" ekipe ide sve što valja.![]()
Inače, ako te zanima - to su Bucksi.![]()
Koji bi mu klub u NBA dao ovakav ugovor u ovim godinama kao sto u Lakersi ?majestic24 je napisao/la:
Ajmo realno pogledati...da je on postao slobodan igrac iduce ljeto i otisao u penziju ili u neki drugi klub,koji bi to igrac potpisao za nas???
amerosm je napisao/la:Koji bi mu klub u NBA dao ovakav ugovor u ovim godinama kao sto u Lakersi ?majestic24 je napisao/la:
Ajmo realno pogledati...da je on postao slobodan igrac iduce ljeto i otisao u penziju ili u neki drugi klub,koji bi to igrac potpisao za nas???
Mozda one budale iz Brooklyna i niko vise. Da je otisao u penziju to bi bila sasvim druga prica i o tome ne vrijedi diskutovati jer je u domenu SBBKBB.
Svaku, iole, ozbiljnu temu na formu si spamao. Bar, što se košarke tiče. Ovdje nećeš, odj.ebi odavde ili nek' te administracije konačno adekvatno kazni.LenBias je napisao/la:heat ne bi
ovakvo produzenje ugovora ovo je jedan od glupljih poteza svih vremena
takodje ni spursiLenBias je napisao/la:heat ne bi
sta od toga nije tacno? objasni ako ikako mozesArthurBishop je napisao/la:Svaku, iole, ozbiljnu temu na formu si spamao. Bar, što se košarke tiče. Ovdje nećeš, odj.ebi odavde ili nek' te administracije konačno adekvatno kazni.LenBias je napisao/la:heat ne bi
ovakvo produzenje ugovora ovo je jedan od glupljih poteza svih vremena
Sad sam i siguran da više od 18 godina nemaš. Mislim, to bi definitivno bio jedini logičan i nadam se opravdavajući argument. Sve preko je
LenBias je napisao/la:osvojiti ce je sam, hoce, naravnobudimo realni, ovaj ugovor je za lakerse smrt, priznao ti to ili ne, umjesto da se zrtvuje, smanji ugovor da bi ojacao ekipu i onda osvajao naslove koje je potencijalno itekako mogao uzeti na taj nacin on je izabrao da napuni dzepove i uz maksimalno prosjecan ostatak ekipe (bolje nece moci sastaviti) pumpa samo individualne brojke do kraja karijere, slazem se da se nije moglo dopustiti gubitak kobea, ocito je bilo da ce ostati, sve to stoji ali ovaj ugovor je bezobrazno apsurdan i uzasan potez lakersa kao ekipe i fransize, to ti je ono sto je objektivnost, star, povrijedjen, najplaceniji, pa gdje je tu logika i zdrav razum? odgovor je jasan kao dan, nema ga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.