ipetm je napisao/la:Ako neko napiše Sunderland nek se odmah odjavi sa foruma i interneta...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
i nek odjavi struju...ipetm je napisao/la:Ako neko napiše Sunderland nek se odmah odjavi sa foruma i interneta...
Ne znam odakle onom tako nešto, još spominje 30 % od narednog transfera ako ode tamoipetm je napisao/la:Ako neko napiše Sunderland nek se odmah odjavi sa foruma i interneta...
DRUG NEBI TI PUNCA
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Zar je moguće da to neko ozbiljno misli 
to je i meni bilo zanimljivo pravobagrcavi je napisao/la:Ne znam odakle onom tako nešto, još spominje 30 % od narednog transfera ako ode tamoipetm je napisao/la:Ako neko napiše Sunderland nek se odmah odjavi sa foruma i interneta...
Koliko će mi biti draga pobjeda protiv Borca, toliko mi i neće bit...
YANI URDINOV!
YANI URDINOV!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
na kraju ce zavrsiti u Olimpicu.
Predviđam povratak u Makedoniju ili opet u Litvaniju.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
lazioipetm je napisao/la:Predviđam povratak u Makedoniju ili opet u Litvaniju.
Mi uzimamo Gojaka.drronaldo je napisao/la:na kraju ce zavrsiti u Olimpicu.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jasta bi.Lillard0 je napisao/la:Yani bi mogao u Rijeku...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Nikad draze 1 mjesto.Nikad gori a prvo mjesto zamisli kakvi su tek pitari.Kolko su nam ono bjezali boba.Da ih onaj Tan ne proda.
Izgleda, da fakat bi mogao u Rijeku. Navodno Ištuk će srediti tranfer.Sarajlijc@ je napisao/la:Jasta bi.Lillard0 je napisao/la:Yani bi mogao u Rijeku...
Rijeka na lijevom beku ima Bertošu, koji realno nije ništa jači od Urdinova. Urdinov mislim da može još napredovati, relativno je mlad...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Kazu u Maleziju da ide...
Sve u svemu,nek mu je sa srecom...
Nadam se da cemo ga prozvati sa tribina par puta protiv borca..
[youtube][/youtube]
Sve u svemu,nek mu je sa srecom...
Nadam se da cemo ga prozvati sa tribina par puta protiv borca..
[youtube][/youtube]
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Ova utakmica sa Borcem je uvjerljivo najbitnija u dosadasnjem dijelu prvenstva.Zasto?
Prvo,tri boda koja nas ostavljaju na prvom mjestu do proljeca.Drugo,pobjeda nad ekipom koja je bila lider do proslog kola i koja igra dosta dobro,psiholoski ce utcatu na sazrijevanje nase mlade ekipe,na pdizanje samopouzdanja pred preostale jake utakmice na domacem terenu(siroki,zrinjski sarajevo),u kojima ce se odlucivati o tituli.Trece,ova pobjeda bi dodatno uticala na upravu kluba da u pauzi obezbjedi par adekvatnih pojacanja.
Sve ovo trazi i od nas doprinos,puno veci nego nqa bilo kojoj utakmici do sada,recimo kao na zadnjem derbiju na Kosevu.Trebamo biti svjesni cinjenice da je nasa podrska vrlo bitna u ovim jakim domacim utakmicama.Ustvari,smio bih ustvrditi da ce mozda biti i presudna,imajuci u vidu da u timu imamo dosta mladih igraca,kojima je podrska neophodna.Ito podrska tokom svih 90 min.neovisno o kretanju rezultata.Utakmica se igra 90 min,gol za pobjedu se mozqe zabiti i u zadnjoj sekundi.
Zato Manijaci i svi simpatizeri plave boje,u subotu na Grbavicu ,grla i dlanove,a igraci srce na teren i bice sve hairli.
Prvo,tri boda koja nas ostavljaju na prvom mjestu do proljeca.Drugo,pobjeda nad ekipom koja je bila lider do proslog kola i koja igra dosta dobro,psiholoski ce utcatu na sazrijevanje nase mlade ekipe,na pdizanje samopouzdanja pred preostale jake utakmice na domacem terenu(siroki,zrinjski sarajevo),u kojima ce se odlucivati o tituli.Trece,ova pobjeda bi dodatno uticala na upravu kluba da u pauzi obezbjedi par adekvatnih pojacanja.
Sve ovo trazi i od nas doprinos,puno veci nego nqa bilo kojoj utakmici do sada,recimo kao na zadnjem derbiju na Kosevu.Trebamo biti svjesni cinjenice da je nasa podrska vrlo bitna u ovim jakim domacim utakmicama.Ustvari,smio bih ustvrditi da ce mozda biti i presudna,imajuci u vidu da u timu imamo dosta mladih igraca,kojima je podrska neophodna.Ito podrska tokom svih 90 min.neovisno o kretanju rezultata.Utakmica se igra 90 min,gol za pobjedu se mozqe zabiti i u zadnjoj sekundi.
Zato Manijaci i svi simpatizeri plave boje,u subotu na Grbavicu ,grla i dlanove,a igraci srce na teren i bice sve hairli.
nek si nam rekao da je ovo najvaznija utakmica sezone. 
- corleone87
- Kontakt:
Adil-beg opet zabio za Samsunspor
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Hrasno15 i 43 gosta.