Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Miroslav Stevanović
tevez nije znao beknut engleskog , ali gdje god je došao , uvijek je imao 'svoje raje' tj nekih latinoametikanaca koji su bili s njim i stojali iza njega .
šta je onda , po vašem mišljenju , razlog ovolikom nedostatku samopouzdanja kod lika ?
možda čita ovaj forum pa padne u nesvijest kada vidi šta neki pišu o njemu ?
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
šta je onda , po vašem mišljenju , razlog ovolikom nedostatku samopouzdanja kod lika ?
možda čita ovaj forum pa padne u nesvijest kada vidi šta neki pišu o njemu ?
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Ne znam sta je... Uglavnom ni prvi ni posljednji koji je sam i koji ne zna jezik. Ima i vise nego dovoljno motiva da se dokaze takvu sansu sanjaja 99 % fudbalera sa ovih prostora. Otici iz Vose u Sevillu , pa i ova posudba je san snova. Svako bi zagrizo do kraja i potrudio se da makar redovno ulazi sa klupe. Mi vazda trazimo neka opravdanja , danas u svijetu sporta ili imas kvalitet ili nemas ili se trudis ili ne. Subjektivnost trenera je svedena na minimum , pare su glavna stvar ... Igras dobro ? dakle donosis mi uspijeh koji garantuje opsatanak meni a tako najvise pomazes sebi. Stvari su veoma jednostavne sam trener je izjavio da nije zadovoljan njegovim zalaganjem na treninzima i to je to. Stvari mogu nekad bit crno na bijelo ne mora uvijek bit neka teorija zavjere , psihicka labilnost nasih igraca i sl...
trener nije tačno to izjavio .. već , @juznjak je pitao na jednom njihovom forumu u vezi stevanovića , neki su rekli kako djeluje blijedo na treninzima , drugi su rekli da su njegovi konkurenti na poziciji jednostavno bolji i to je to .. poslije je tek trener izjavio da su se stevanović i još neki igrač pokazali na treninzima te da će dobiti priliku , to je bilo prije par sedmica .. problem je što , trenutno je par igrača ozlijeđeno , među kojima jedan igra na njegovoj poziciji standardno . sada kad se on vrati , opet leti na klupu ili tribine .. i šta onda ispade da je problem ? možda jednostavno nije dovoljno kvalitetan za elche i špansku ligu ? e yebi ga onda , čovjek nam bio najbolji igrač prošle U21 reprezentacije , svaku utakmicu rasturao i protiv jakih ekipa - i tek tako nije kvalitetan . a ne vjerujem da ga je ono neigranje u sevilli moglo do te mjere sjebati .
Bitno je da je počeo utakmicu, znači da se nešto pozitivno dešava, nebi ga trener bez razloga bacio u vatru od prve minute. Kad se sjetimo da donedavno nije bio ni na klupi, ovo je sigurno prava stvar.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Izgleda da se pribojavaju da nece otici u Brazil jer nema priliku da igra i nakon izostanka sa zadnje BiH tekme odmah mu daju start?! 

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Ne znam sta moze bit al i ako je manjak samopouzdanja opet je on kriv a ne trener peti ili deseti. Ja sam zaista mislio da ce igrat redovno ovde , medjutim to se nije desilo... Nadam se da ce neko od nasih idiotskih novinara upitat stevanovica nekad nesto. Svejedno i nema neku konkurenciju na svojoj pozicji. Nije dobijao puno prilika stvartno mislim da je 2 puta poceo i jedno 4 puta usao sa klupe ako ne i manje jbg. Ma ne kazem da nije kalibar za spanije ali jednostavno nesto ne stima.JaSamOpet je napisao/la:trener nije tačno to izjavio .. već , @juznjak je pitao na jednom njihovom forumu u vezi stevanovića , neki su rekli kako djeluje blijedo na treninzima , drugi su rekli da su njegovi konkurenti na poziciji jednostavno bolji i to je to .. poslije je tek trener izjavio da su se stevanović i još neki igrač pokazali na treninzima te da će dobiti priliku , to je bilo prije par sedmica .. problem je što , trenutno je par igrača ozlijeđeno , među kojima jedan igra na njegovoj poziciji standardno . sada kad se on vrati , opet leti na klupu ili tribine .. i šta onda ispade da je problem ? možda jednostavno nije dovoljno kvalitetan za elche i špansku ligu ? e yebi ga onda , čovjek nam bio najbolji igrač prošle U21 reprezentacije , svaku utakmicu rasturao i protiv jakih ekipa - i tek tako nije kvalitetan . a ne vjerujem da ga je ono neigranje u sevilli moglo do te mjere sjebati .
Nisam gledao utakmicu,al evo vidim po komentarima da je bio solidan..Nadam se da je ovo pocetak neke bolje price Miroslava u Elche-u..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Samo da znate ova sinoćnja utakmica za Elche nije bila obična. To je bio lokalni derbi pokrajine Valencije, njihov prvi prvoligaški poslije pune 24 godine, a njihovo rivalstvo sa Valenciom traje mnogo decenija. Uz to, zaostajali su tri boda za Valencijom na tabeli i pobjeda im je trebala da se izjednače. Činjenica da je u takvoj utakmici Stevanović bio u udarnoj postavi treba da uliva optimizma. U subotu Elche dočekuje moćnog Atletico Madrida, i ovaj mladi Carles Gil što igra na desnom krilu se vraća, tako da će Steva na klupu vjerovatno.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Sale sa pravim informacijama na ovoj temi, kao i uvijek. Svaka čast.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
igrao dobro,a zamijenjen u 54minuti 

Igrao dobro je širok pojam, obično mi ne vidimo ono što treneri vide i ne znamo koje zadatke im povjere. Ne treba to previše da nas zamara, bitno je da je dobio priliku, prošlu je ušao sa klupe, ovu je počeo od prve minute. Pomak je više nego primjetan, ne tako davno je gledao utakmice sa tribina.zgembo89 je napisao/la:igrao dobro,a zamijenjen u 54minuti
Elche igra veoma dobro za njihove standarde, nalaze se na visokom desetom mjestu, ali samo pet bodova ih dijeli od pozicije koja vodi u drugu ligu. Za njih nema lake utakmice, oni imaju teške i veoma teške utakmice. Dobit će on još prilika, a potrebno je da odigra jednu utakmicu u svom stilu pa da malo skrene pažnju na sebe. Evidentno je da veoma dobro radi na treningu, jer je nekim čudom natjerao trenera da mu pruži šansu. Možda su se tu pokopile neke povrede (kako Sale kaže), ali sve u svemu, mnogo bolja situacija.
Svi znamo kakav je Stevanović igrač i koliko može. On nam treba i vjerujem da će biti jedan od naših glavnih igrača u budućnosti. Momak se dokazao na svakom polju, prvo igračkom, a onda ljudskom, kad je odabrao našu reprezentaciju, a imao je razloga da se nada pozivu nekih drugih reprezentacija. Njegov motiv sigurno nije bio Brazil.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma bio je solidan, trčao je trčao i samo trčao, ali od te trke ništa konkretno nije napravio.
Gil i Manu kad se vrate on je opet klupa
Gil i Manu kad se vrate on je opet klupa

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Dzaba mu trka kad talenta nema.
Vjerujem da bih se sa ovim slozio i Ivica Osim.
Vjerujem da bih se sa ovim slozio i Ivica Osim.
nema veze ima HAjrović,a i Višća igra kao RW smoa ga Sušić koristi na LW nije nam to kritično al nako mi žao bio je perspektivan najviše obećavo,dobar transfer i puff
Momak počeo igrati u prvoj postavi, a vi ga žalite više nego kad je bio na tribinama, wtf?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
pa vidis da je igrao zato sto su i mdva povrijedjena cim se vrate klupa,treba ga zaliti prešao u Elče i ništa,a posle ga neće ni Sevilja i vratit će se u Srbiju da igra..
Da prvo vidimo šta će se desiti, pa ćemo davati konačnu ocjenu 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Elche je za njega prevelik zalogaj.
Evo nešto čitam ti ove postove što si napisao i ustanovim da ti ni jednog pozitivnog posta nemaš.Numna je napisao/la:Elche je za njega prevelik zalogaj.

DRUG NEBI TI PUNCA
Potpisujem i stavljam se na raspolaganje ako treba pomoci.bagrcavi je napisao/la:Evo nešto čitam ti ove postove što si napisao i ustanovim da ti ni jednog pozitivnog posta nemaš.Numna je napisao/la:Elche je za njega prevelik zalogaj.Sve neka ponižavanja, negativni komentari... Jel' te stari mokrim peškirom tuče, il te ključaju u wc u školi? U čemu je problem prijatelju pa si tako tmuran i razočaran?
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.