NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

NKJ
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la NKJ » 25 nov 2013, 22:18

Pa logično da bi ti volio više da Sloboda udje, nego mi. Opet ti hvala na tome što si nam zaželio sreću, jer toga će nam trebati sigurno.
Isto da ste vi prvi, ja bi rekao sretno vam, al na kraju ćemo mi biti prvaci. Sve kontam, samo nekoj djeci je to teško za skontati..

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 25 nov 2013, 22:34

Pjevat cemo ubrzo jednu pjesmu... Malo cu je izmijeniti, neka mi moji Biscani ne zamjere: Došao je dan kad je banovan, simbol ovog foruma, ova pjesma njemu hvala je, Anonimus jedan je od NAS! :lol: :lol: :lol: I hvala vam svima sto udjem na ovaj forum samo da se oraspolozim i dobro nasmijem :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 nov 2013, 22:48

tropic je napisao/la:Pjevat cemo ubrzo jednu pjesmu... Malo cu je izmijeniti, neka mi moji Biscani ne zamjere: Došao je dan kad je banovan, simbol ovog foruma, ova pjesma njemu hvala je, Anonimus jedan je od NAS! :lol: :lol: :lol: I hvala vam svima sto udjem na ovaj forum samo da se oraspolozim i dobro nasmijem :D
de ne s.e.r.i.t.e sa tim...nemoj da bi anonimnog ko banovao..imat ce posla samnom :evil: :evil:
momak vam ovdje mjesecima objasnjava i otvara oci a vi udarili na ban...de da vidim ko ce ga banovat :twisted:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 25 nov 2013, 22:55

Pravda za anonimusa :!: :!: :!: :!:
Pobjeda je bolja od orgazma!

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 25 nov 2013, 22:59

Anonimus ima svu moju podrsku. Da ga nema ni ja ne bih ulazio na forum. Bojkotirati forum ako dobije ban!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 25 nov 2013, 23:24

netreba ga dirati,covjek toliko voli svoj klub,da neda cak ni pretpostaviti da jedinstvo nece biti prvo..respekt anonimni covjece
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 25 nov 2013, 23:28

wienultras je napisao/la:netreba ga dirati,covjek toliko voli svoj klub,da neda cak ni pretpostaviti da jedinstvo nece biti prvo..respekt anonimni covjece
haj ti jednom budi covijek pa reci da nisi znao provocirati gore nego ja prije par mjeseci bkt? .. ja bar priznam kad pogrijesim ali fakat ovo je nepravedno skroz! ja sta god napisem meni se brisu komentari a komentiram rijetko fakat u zadnje vrijeme i to samo kad vidim da je neko licimjeran i podmukao i pise protiv Jedinstva.
ja sad priznam svoju gresku da sam prije par mjeseci fakat bio nepodnosljiv ali haj ti budi covijek pa priznaj da si i ti usrao motku i to dobro u zadnje vrijeme. toliko si provocirao da to nije normalno!

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 25 nov 2013, 23:38

Hehehehhe jadna majko.....do prije mjesec dana ste kalkulisali i racunali a sad ako bezze kazem da bi po tom nekom procentu vecina tih utakmica koje sam napiso kao prognozu bi trebale da zavrse od prilike tako....
Reko sam " gledajuci na to da su ekipe slicne po jacini"...ako je recimo Sloboda pobjedila u gostima tu i tu...da i vjerovatno mogli i druga 3 tima...ili ako je Jedinstvo jedva donijelo bodove iz Lukavca da recimo Bratstvotu nece donijet bodove....
Cak sta vise navlacio sam na vasu stranu i reko da cemo izgubit mi u Lukavcu, a da ce te vi pobjedit u Banovicima....a recimo Bratstvo je izgubilo 2:0 u Banovicima....a racuno sam da Jedinstvo, Sloboda i Rudar pobjede tamo....
I kako moze bit naijacki kad dajem sanse Rudaru iz Kaknja vece nego Bratstvu....jer imaju 8 utakmica kuci i lagan raspored u gostima....
Samo ste vi tvrdoglavi ko da rogove imate...pa i ne procitate sta je neko na piso...a vec posete nosine...

Procitajte post od pocetka do kraja pa ako ima neko od vas ...navijaca Jedinstva, a i Slobode ...koji misli da ta dva tima imaju bolji raspored od Rudara...nek citira....posto sam ja reko da su sanse najvece da Rudar zavrsi prvi...
Pa eto da vas vidim....
Zadnja izmjena: PlavoZuti, dana/u 25 nov 2013, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 25 nov 2013, 23:40

druze ja ne provociram,ja iznosim svoje misljenje,skojim se neslazu uvjek svi,ni fukare,a pogotovo navijaci jedinstva..moras nauciti da se opustis,relaksiras,i smireno diskusujes,u diskusijama ce te neko prozivati,omalozavat,pljuvati,po tebi i tvom klubu,ali nemoj klonuti duhom...uzvrati mu,ali sukni mu kulturno,kada drugom forumasu kazes da je konj,magarac,seljak,jado,postoji velika mogucnost da ce te veliki ocevi ovog foruma odstraniti,jer,pobogu zadires u njihova,i pravila ovog foruma...
zato dragi moj anonimni,opusti se,niko nije tu dosao jer je veliki govornik,jer svaki dan pije kafu sa svojim predjednikom,ili je blizak sa njim,(znam jednog ovdje da jeste) vec da ubije monotoniju svakodnevnice i zagorca zivot protivniku,podjebava,i td i td...NAUCI DA SE OPUSTIS

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 nov 2013, 23:41

NKJ je napisao/la:Pa logično da bi ti volio više da Sloboda udje, nego mi. Opet ti hvala na tome što si nam zaželio sreću, jer toga će nam trebati sigurno.
Isto da ste vi prvi, ja bi rekao sretno vam, al na kraju ćemo mi biti prvaci. Sve kontam, samo nekoj djeci je to teško za skontati..
pa svakako ja to postujem ..ja od tebe ne mogu trazit da ti vises zelis srecu nama nego sebi to je logicno..ja postujem ovog anonimnog sto covjek voli svoj klub i sto zeli da mu ekipa izbori PL, ali ne mogu ga postovat sto nedozvoljava meni ili nekom drugo da misli isto ...ali nije ni to bitno vec eto nesto mi nabada na nos nesto dijaspora ovo ono :)...ja sam navijac koji je kao i zlajci jer i godinama smo vala i skupa svugdje bili prolazili pa i razmisljamo uglavnom na isti nacin..mi smo gledali ovo vase Jedinstvo u Tuzli, dolazili u Bihac i td..ja nikad nisam imao nikakvu primjedbu na ekipu a posebno na navijace ..jedino ono sto je Mehadzic uradio Sadikovicu u Tuzli to je jedina mrlja , jer mu je karijeru unistio, ali ebiga desava se sta se tu moze..a volio bi vala da Jedinstvo zbog vaseg Alje sto prije napusti ovu ligu, jer znam koliko momak radi za taj klub i koliko voli...samo ja kazem ebiga mi moramo prije ne kazem to zbog provokacije nego zbog sebe jer sam navijac Slobode i nadam se da cemo mi biti ti koji ce ove godine napustiti ovu ligu, a ako bude to Jedinstvo puno srece
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 25 nov 2013, 23:42

PlavoZuti je napisao/la:Hehehehhe jadna majko.....do prije mjesec dana ste kalkulisali i racunali a sad ako bezze kazem da bi po tom nekom procentu vecina tih utakmica koje sam napiso kao prognozu bi trebale da zavrse od prilike tako....
Reko sam " gledajuci na to da su ekipe slicne po jacini"...ako je recimo Sloboda pobjedila u gostima tu i tu...da i vjerovatno mogli i druga 3 tima...ili ako je Jedinstvo jedva donijelo bodove iz Lukavca da recimo Bratstvotu nece donijet bodove....
Cak sta vise navlacio sam na vasu stranu i reko da cemo izgubit mi u Lukavcu, a da ce te vi pobjedit u Banovicima....
I kako moze bit naijacki kad dajem sanse Rudaru iz Kaknja vece nego Bratstvu....
Samo ste vi tvrdoglavi ko da rogove imate...pa i ne procitate sta je neko na piso...a vec posete nosine...
napisao

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 nov 2013, 23:43

PlavoZuti je napisao/la:Hehehehhe jadna majko.....do prije mjesec dana ste kalkulisali i racunali a sad ako bezze kazem da bi po tom nekom procentu vecina tih utakmica koje sam napiso kao prognozu bi trebale da zavrse od prilike tako....
Cak sta vise navlacio sam na vasu stranu i reko da cemo izgubit mi u Lukavcu, a da ce te vi pobjedit u Banovicima....
I kako moze bit naijacki kad dajem sanse Rudaru iz Kaknja vece nego Bratstvu....
divi ovog...sta kazu procenti i kalkulacije....ahahahaha...oplakah :lol: :lol: ..de i na nasoj temi izbaci kakvu kalkulaciju..molim te :lol: :lol:

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 25 nov 2013, 23:45

Hehehehhe jadna majko.....do prije mjesec dana ste kalkulisali i racunali a sad ako bezze kazem da bi po tom nekom procentu vecina tih utakmica koje sam napiso kao prognozu bi trebale da zavrse od prilike tako....
Cak sta vise navlacio sam na vasu stranu i reko da cemo izgubit mi u Lukavcu, a da ce te vi pobjedit u Banovicima....a recimo Bratstvo je izgubilo 2:0 u Banovicima....a racuno sam da Jedinstvo, Sloboda i Rudar pobjede tamo....
I kako moze bit naijacki kad dajem sanse Rudaru iz Kaknja vece nego Bratstvu....jer imaju 8 utakmica kuci i lagan raspored u gostima....

Procitajte post od pocetka do kraja pa ako ima neko od vas ...navijaca Jedinstva, a i Slobode ...koji misli da ta dva tima imaju bolji raspored od Rudara...nek citira....posto sam ja reko da su sanse najvece da Rudar zavrsi prvi...
Pa eto da vas vidim....

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 25 nov 2013, 23:54

Pa eto da vas vidim....
najvise sanse...je relativan termin...u obzir treba uzeti,radnje iza zastora,vremensku prognozu,trenutno raspolozenje igraca svake ekipe,prije svake utakmice,posjecenost na stadionu,finansijsku moc,tradiciju,ugled,zastrasivanja,podmicivanja....nije bitan samo raspored,dugaaa je sezona druze moj...inace gubite u gracanici 2-1

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 nov 2013, 23:56

Pa eto da vas vidim....
jel tebi majke ti nije jasno da u ovoj kaljugi od lige raspored nema nikakve veze sa tim ko ide u PL...mislim,vama koji ste Bog dragi zna kolko u ovoj zabokrecini bi to valjda trebalo bit najjasnije il se malo blesavi pravimo...il vam je onaj nacelnik tolko ispro mozak da stvarno vjerujes da samo sa rasporedom i igrackim kadrom ovdje nesto mozes napravit..de se malo uozbilji ba :roll:

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 26 nov 2013, 00:30

Doduse u pravu ste....ispusit ce i Jedinstvo i Sloboda u Gracanici i ako ne budemo mi isli...pustit cemo Rudaru bodove u Gracanici i nek idu oni...jer brem igraju posteno a ne kao klosarske ekipe koje vec racunaju na stimanja i sugave radnje....

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 nov 2013, 00:39

PlavoZuti je napisao/la:Doduse u pravu ste....ispusit ce i Jedinstvo i Sloboda u Gracanici i ako ne budemo mi isli...pustit cemo Rudaru bodove u Gracanici i nek idu oni...jer brem igraju posteno a ne kao klosarske ekipe koje vec racunaju na stimanja i sugave radnje....

joj brate nemoj molim te daj ebovas vise prepucavanja bezveze ;)..druze nista se ovdje ne zna i istina ko vise para ima otice dalje i to je to..izgleda da su cinjenice da Jedinstvo i Sloboda imaju najvise ambicija od svih..za vas brate ne znam znam da vam je vas Daso jako dobar sa Azmirom..ja kazem nadam se da ce Sloboda izboriti PL, ali ako ne budemo mogli nadoknaditi ovo neka brate ide Jedinstvo ili komsije iz Gracanice bice mi drago
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 26 nov 2013, 00:40

PlavoZuti je napisao/la:Doduse u pravu ste....ispusit ce i Jedinstvo i Sloboda u Gracanici i ako ne budemo mi isli...pustit cemo Rudaru bodove u Gracanici i nek idu oni...jer brem igraju posteno a ne kao klosarske ekipe koje vec racunaju na stimanja i sugave radnje....
jos da se ti pitas...jos da znas ono sto neznas...mene licno nezanima ni rudar,ni bratstvo ni jedinstvo,sloboda ce biti zemlja jaka i prosetace se ovom ligom na proljece,vec sam ti rekao,bratstvo-sloboda 1-2
sretno i sportski pozdrav,

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 26 nov 2013, 00:51

slika

sa večerašnje proslave dana državnosti i jesenje titule NK Jedinstva u prepunoj dvorani Luke ...
Zadnja izmjena: anonymous001, dana/u 26 nov 2013, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.

bimbo
Kontakt:

Post Postao/la bimbo » 26 nov 2013, 13:10

Sa kim ce se od postojecih igraca potpisivati neki ozbiljniji ugovor?

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.