BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
4
50%
2) Dobar je za ovaj klub
4
50%

Ukupno glasova: 8

adnan24
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la adnan24 » 25 nov 2013, 23:43

Lokos19 je napisao/la: Ko mu nije obezbijedio tog saigraca?
Povreda Gundogana...naravno nista cudno da se neko povrijedi ali mi bi Gundogana bez problema zamijenili u toku mjesec dana ali citava polusezona je malo previse.
Lokos19 je napisao/la: Da na treningu i pripremama. Ako se neizbori za minutazu, cao.
Tesko da preko treninga mozes od cetvrtog doci do drugog stopera...posebno kad trener standardnom tandemu mnogo vjeruje.
Lokos19 je napisao/la:Valjas gluposti. Pogledaj na transfermarktu vrijednost rostera ove i prosle sezone pa mi onda kazi gdje ti vidis napredak? Da, solidan posao, slazem. Ali nije odlican, moglo je bolje ;)
Tesko je napredovati kad igras finale lige prvaka...samo je jedna stepenica iznad.

Napredak je moguc sirenjem klupe a to je uradjeno dolaskom Aubamejanga i Hoffmana koji nisu bili dio proslosezonske ekipe.

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 25 nov 2013, 23:47

bvb09_manijak je napisao/la: Sve je to fino sto ti pricas da se treba trosit, al ti ocigledno ne kontas sta bi nama ucinila jedna sezona bez plasmana u ligu prvaka... A da imamo toliko igraca ko sto ti pricas da bi trebali imat, neko bi im morao izglavit pare. Njih ne interesuje odakle, oni su potpisali ugovore i ocekuju da im se redovno isplacuje..
Apsolutno tacno. U slucaju nekvalifikovanj za CL u cemu je problem prodati tih 2,3 igraca viska?
bvb09_manijak je napisao/la: I jos da ti odgovorim za Reusa, DA, za takvog igraca se isplati dati veliki ugovor zato sto je on vec dokazan u ovom sistemu i sigurno nas njegov ugovor nece zavalit. A osim toga, on je igracina u najavi htio ti to priznati ili ne :D
Pa igracina u najavi je nesto drugo na spram igracina.
A sto se plata tice pa upravo ja i govorim vec godinu dana da kljucnim igracima moramo dati velike ugovore.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 26 nov 2013, 07:42

ako je istina ovo sto se tice halilovica meni se svidja i ja da sam na mjestu sportskog direktora rizikovao bi za njeg max. do 15 mil. mada oko 12 bi bilo realno dati...( nije lik odigrao utakmice ne moze vise , kad bi se znalo da ce bit messi ).

PS: Obavezno ugovor na 5 god 1mil. eura po sezoni i bez izlazne...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 nov 2013, 10:45

amerosm je napisao/la:Kako prenosi Jutarnji list zainteresovani ste za Halilovic-a...
Navodno isti svakodneno telefonira sa Klopp-om, a na TM-u je vec pocela propaganda hrvatskih navijaca koji Halilovica-a stavljaju u rang sa Götze-om. :lol: :lol:

Hrvatski mediji su poznati po objektivnosti, kad se samo sjetim natpisa za Modrića. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 26 nov 2013, 12:34

Veceras ce Dortmund utisati kriticare i pokazati kako je jedna od najboljih ekipa u Europi.Sasvim sam siguran da ce ekipa od samog pocetka trcati kao da je na speedu i da ce se Napoli pogubiti pod tim silnim presingom.Toliko sam siguran u pobjedu da sam svu usteđevinu ulozio na vas :)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 26 nov 2013, 13:15

Večeras je utakmica sezone, a osim standardnih povrijeđenih također neće biti ni Friedricha, jer nije registrovan za LP.
Moguće da će Kehl igrati pored Sokratisa i vjerujem da bi to bilo dobro rješenje. ;)

Nadamo se pobjedi i time bi bili jednom nogom u narednom krugu. 8-) Znamo da će biti teško, jer Napoliju odgovara i jedan bod. Možemo očekivati zatvorenu utakmicu s njihove strane s polukontrama i kontrama. Mi moramo biti strpljivi i tražiti svoje prilike i ono što je najvažnije iskoristiti iste, jer u suprotnom bi mogli zijanit'. :(
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 26 nov 2013, 15:01

Idemo po taj prolaz. 8-)
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 26 nov 2013, 15:19

HzBvB je napisao/la:ako je istina ovo sto se tice halilovica meni se svidja i ja da sam na mjestu sportskog direktora rizikovao bi za njeg max. do 15 mil. mada oko 12 bi bilo realno dati...( nije lik odigrao utakmice ne moze vise , kad bi se znalo da ce bit messi ).

To je nekih 12-15 milja previše.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 26 nov 2013, 15:20

Blaszczykowski je napisao/la:Idemo po taj prolaz. 8-)
Tako je :!:

Moramo dobiti najmanje dva razlike, inace mozemo i uprkos 2 pobjede ispast. :o

Hrabro ali prisebno i fokusirano od prve minute, nemeljat bezze i neganjat umjetnost. Cuvat se kontri i standardnih i bit ce sve udure. Miki i Reus veceras moooda na stol. :twisted:

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 26 nov 2013, 15:23

Blaszczykowski je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:ako je istina ovo sto se tice halilovica meni se svidja i ja da sam na mjestu sportskog direktora rizikovao bi za njeg max. do 15 mil. mada oko 12 bi bilo realno dati...( nije lik odigrao utakmice ne moze vise , kad bi se znalo da ce bit messi ).

To je nekih 12-15 milja previše.
Ko bi reko da se cuda dese, pa se i ja slazem sa kubom oko neceg :mrgreen:
Za te pare mozes Kagawu vratit ili maznut Vollanda ... :?

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 26 nov 2013, 15:32

adnan24 je napisao/la:
Lokos19 je napisao/la: Da na treningu i pripremama. Ako se neizbori za minutazu, cao.
Tesko da preko treninga mozes od cetvrtog doci do drugog stopera...posebno kad trener standardnom tandemu mnogo vjeruje.
Ja rekoh, ako nemoze onda adios. Sofer ce rado otvorit zadnja...
adnan24 je napisao/la:
Lokos19 je napisao/la:Valjas gluposti. Pogledaj na transfermarktu vrijednost rostera ove i prosle sezone pa mi onda kazi gdje ti vidis napredak? Da, solidan posao, slazem. Ali nije odlican, moglo je bolje ;)
Tesko je napredovati kad igras finale lige prvaka...samo je jedna stepenica iznad.
Vrijednost ekipe prika, vrijednost ekipe. Nepricam o sportskom uspjehu.
adnan24 je napisao/la: Napredak je moguc sirenjem klupe a to je uradjeno dolaskom Aubamejanga i Hoffmana koji nisu bili dio proslosezonske ekipe.
I smanjeno odlazskom Götze-a i Leitner-a. Saberi, oduzmi, podvuci... za jednog igraca samo se prosirili, sto je naravno dobro ali nedovoljno za kvalitetnu borbu na tri fronta. Rezultat toga vec vidimo sada, ni pola sezone nije a mi vec teturamo...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 nov 2013, 16:06

BvB je kvalitetniji tim od Napoli-a i mislim da će to večeras ako Bog da pokazati na pravi način.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 26 nov 2013, 16:19

Saurman je napisao/la: Hrvatski mediji su poznati po objektivnosti, kad se samo sjetim natpisa za Modrića. :lol:
Slicno je i kod nas...pola Europe se otima za nasim igracima.
Lokos19 je napisao/la: Ja rekoh, ako nemoze onda adios. Sofer ce rado otvorit zadnja...
Odlican argument pri uvjeravanju tog cetvrtog stopera da predje u BvB.
Lokos19 je napisao/la: Vrijednost ekipe prika, vrijednost ekipe. Ne pricam o sportskom uspjehu.
Dobro da znam...to me uopste ne interesuje.

Napoli igra bez Hamsika,mi smo vezali 3 poraza,igramo na Westfalenu-jednostavno vrijeme je da se pobjedi.Ne interesuje me uopste kakva ce biti igra,vazno je dati gol vise od protivnika... pa makar na silu.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 26 nov 2013, 17:31

Ja bi nekoga od ove djece ubacio na stopera da igra, ne bih eksperimentisao sa Kehlom, pa da vidimo sta djecaci znaju ;)

Valjda veceras napravimo dovoljno prilika da pored silnih promasaja nesto i pogodimo :roll:

Ne znam jeste li primjetili Kubin potpis :lol: :lol:

"Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!"

Kuba care! Da ti ne kazem kralju, ipak se zna ko je kralj na ovom forumu :mrgreen:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 26 nov 2013, 18:12

Poraz od Bayerna je i vise nego previsok,od Arsenala kod kuce skroz nerealan.Dortmund je brutalno jaka ekipa samo do sada nisu imali srece.Veceras ce pokazat koliko su jaki kada je najvise potrebno.Ocekujem najmanje 3 gola u mrezi Napolitanaca.Reus je igrac svjetske klase a Lewandowski je jedan od najboljih napadaca na svijetu i sasvim sam siguran da ce to pokazati veceras.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 nov 2013, 19:28

Evo i Gerald Asamoah je večeras uz BVB, kaže na SKY-u i zaboravit će večeras na taj rivalitet Schalke-Dortmund, jer kako on izjavi: "Večeras smo svi kao prvo Nijemci....." Eto kako se u Njemačkoj i najveći i najomraženiji rival podržava u Ligi prvaka.

Inače utakmica će biti teška, ali mislim da će Dortmundova ekipa večeras da gori, gine i da ima dobre i realne šanse da dođe do prijeko potrebne pobjede. Šanse se moraju bolje koristit, te se mora itekako paziti na kontre Napolijeve i spriječit ih po svaku cijenu...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 26 nov 2013, 19:52

Od 25. maja nisam bio sigurniji u pobjedu, tako da... :lol:

Vakat je da pokazu muda.

AAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUFFFFFFGGGGGGGGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEECCCCCCCCCCCC!!!!

slika
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 26 nov 2013, 20:00

amerosm je napisao/la:Kako prenosi Jutarnji list zainteresovani ste za Halilovic-a...
Navodno isti svakodneno telefonira sa Klopp-om, a na TM-u je vec pocela propaganda hrvatskih navijaca koji Halilovica-a stavljaju u rang sa Götze-om. :lol: :lol:
Jes', ali prvo moraju ponudit vise od Arsenala, Tottenhama, Untied, Chelsea, Bayerna i ostalih koji ga zele :lol: :mrgreen: .
RIP CITY!

quadro
Kontakt:

Post Postao/la quadro » 26 nov 2013, 20:11

Malo zagrijavanja za večeras!

Reus angeblich im Sommer zum FC Bayern!
Wie die Marca berichtet, wechselt Marco Reus im Sommer von Borussia Dortmund zum FC Bayern, dies ist möglich weil Reus eine Ausstiegsklausel in seinem Vertrag hat.
Die Ablösesumme wäre 37 Millionen €

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 nov 2013, 20:16

Koji bi to šok bio za navijače Dortmunda, ali ne vjerujem da će se to desiti.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []