Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Zahirovic je preselio na klupu repke jer je ocaj od igraca, al i to mu je previse.. Sto prije ga ''liferuju'' iz repke to bolje po sve.... Jebote zivot kad je haman nepokretni Rahimic sa 37-8 god koliko vec ima 3x bolji igrac onda se stvarno trebas zapitati koliki si ti levat i fudbalski analfabetik....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Neigranje u Bochumu se osjetilo i na okuplanju repke i zato je preselio na klubu..ocigledno!
Inace Zaha je odigrao ono sto je trebo u tekmamam u kojima je dobivo priliku (osim protiv Ronalda, ali sta bi on tek Avdiji radio
)!
Zaha ce opet dobiti priliku ali mora se konacno dokazati u Bochumu inac mu se crno pise (moje misljenje)!
Inace Zaha je odigrao ono sto je trebo u tekmamam u kojima je dobivo priliku (osim protiv Ronalda, ali sta bi on tek Avdiji radio
Zaha ce opet dobiti priliku ali mora se konacno dokazati u Bochumu inac mu se crno pise (moje misljenje)!
Ne znam kada ce Pape napokon pozvati treceg napadaca jer najvise se protiv Slovaka u Zenici osjetilo koliko fali treci jer ako ne ide Vedu i Dzeku mjenjaj jednog majka mu stara Slovaci zatvorili Dzeku Vedo odmah luta ko gluh pas bio to Djuric ili Muslimovic tacno bi unio neku svjezinu na izmoreniju odbranu moj pik je Zlatan covjek je zasluzio poziv prvo zbog doprinosa pa zbog toga sto ga Pape napravio volom nakon sto je rekao necu zvati iz Kine pa dao poziv Misketu
http://www.transfermarkt.de/de/veroljub ... ktErgebnis" onclick="window.open(this.href);return false;
Opaa,sad bi ovo moglo nešto i da znači
Opaa,sad bi ovo moglo nešto i da znači
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Ne trebaju nam, imamo Ibričića.Interista je napisao/la:Ne znam kada ce Pape napokon pozvati treceg napadaca jer najvise se protiv Slovaka u Zenici osjetilo koliko fali treci jer ako ne ide Vedu i Dzeku mjenjaj jednog majka mu stara Slovaci zatvorili Dzeku Vedo odmah luta ko gluh pas bio to Djuric ili Muslimovic tacno bi unio neku svjezinu na izmoreniju odbranu moj pik je Zlatan covjek je zasluzio poziv prvo zbog doprinosa pa zbog toga sto ga Pape napravio volom nakon sto je rekao necu zvati iz Kine pa dao poziv Misketu
Kad se vrati ognjen i mujdza, moze vrsajevic ic na treceg napadaca.
Govori u svoje ime. Ja ne navijam za Tursku. Što se tiče zastava, skoro da ih više i nema. Čak se i ne sjećam kad sam ih posljednji put vidio.19risha88 je napisao/la:I mi navijamo za Tursku,i jel bi sad trebalo svim onima koji navijaju za Tursku zabranit da navijaju za BIH,jer su nosali Turske dresove i zastave po Sarajevu,Zenici,Mostaru,Tuzli itd...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Iskreno se nadam da nece zaigrati za nas, kakav god kvalitet bio.Čuo sam za njega. Iskren da budem ne znam mnogo, ali svaki igrač koji igra u kvalitetnom klubu i ima minutažu nam je potreban, pogotovo kada se radi o poziciji zadnjeg veznog igrača. Nisam se do sada mnogo raspitivao oko Salatića ali čini se zanimljivim. Koliko znam radi se o iskusnom igraču koji bi nam možda mogao biti od pomoći. Ako posjeduje kvalitet, onda zašto ne, takvi igrači nam trebaju, - govori Sušić za Sportin.ba te dodaje:
- Uostalom, Zurich mi je blizu, u narednim danima ću saznati malo više informacija o njemu pa ću vidjeti i da odem da ga pogledam. Ako je on izjavio da ima želju igrati za nas i da posjeduje bh pasoš, to je dobro. Vjerujem da se radi o kvalitetnom igraču ali svakako ću provjeriti detalje. Koliko vidim, o njemu se priča dosta zadnjih dana dok ga ranije niko nije spominjao, ali to ne mora da znači ništa. Ista situacija je bila i sa Hajrovićem kojeg se nije mnogo spominjalo a onda se da kažem odjednom pojavio, dobio poziv u reprezentaciju i sada je tu s nama. U njemu smo dobili veoma kvalitetnog mladog igrača za budućnos
Samo se ti nadaj, al poslije ovog intervjua, sve je jasno.
Hajde i Medunjanin je prvo htio igrati za Holandiju, pa je sad jedan od kljucnih igraca. Sta ima veze.
Hajde i Medunjanin je prvo htio igrati za Holandiju, pa je sad jedan od kljucnih igraca. Sta ima veze.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Da ne govorimo o Mujdzi. I jos nekima.Greivis je napisao/la:Samo se ti nadaj, al poslije ovog intervjua, sve je jasno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovom nikada nismo bili opcija dok se nismo plasirali na SP. Prvo je odbio Srbe, jer zeli igrati za Svicarsku, i kad su ga ovi izradili, onda je provocirao u novinama svoj poziv u repku Srbije, i pricao kako je on Srbin, kako iako je sto je iz BiH, on se osjeca kao Srbin. I odjednom BiH na SP, Salatic se nudi reprezentaciji.Greivis je napisao/la:Samo se ti nadaj, al poslije ovog intervjua, sve je jasno.
Ali eto, vidjecemo, ja sam skeptican krajnje sto se tice njega.
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Ma mi smo mala reprezentacija zato nam se i desava ovo selektiranje igraca ko za Bajramsko-Bozicni turnir kad se ekipe sastavljajuGoalgetter je napisao/la:Ovom nikada nismo bili opcija dok se nismo plasirali na SP. Prvo je odbio Srbe, jer zeli igrati za Svicarsku, i kad su ga ovi izradili, onda je provocirao u novinama svoj poziv u repku Srbije, i pricao kako je on Srbin, kako iako je sto je iz BiH, on se osjeca kao Srbin. I odjednom BiH na SP, Salatic se nudi reprezentaciji.Greivis je napisao/la:Samo se ti nadaj, al poslije ovog intervjua, sve je jasno.
Ali eto, vidjecemo, ja sam skeptican krajnje sto se tice njega.
Koja količina gluposti je napisana u dijelu koji se tiče Bošnjaka koji navijaju za BiH. Boli me qrac za Tursku. To je tipična generalizacija.19risha88 je napisao/la:Ma ljudi kad ćete vi jednom shvatit,logika je da ako si Srbin da ćeš voljeti zemlju preko Drine,i da ćeš voljeti i tu Republiku Srpsku kakva god da je... I mi navijamo za Tursku,i jel bi sad trebalo svim onima koji navijaju za Tursku zabranit da navijaju za BIH,jer su nosali Turske dresove i zastave po Sarajevu,Zenici,Mostaru,Tuzli itd... Hrvati iz BiH vole Hrvatsku i to je svima jasno,isto tako i Srbi vole Srbiju,i o tome ne treba raspravljati... Sva razlika je u tome što oni imaju rezervne države za razliku od Bošnjaka i mi iz poznatog Bosanskog inata radi nekolicine koji pljuju ovu državu,navijamo za Turke al ne zato što je nama stvarno stalo da ta Turska pobijedi i što je volimo,nego samo iz inataMeni je sasvim svejedno koliko je Srba,Hrvat ili Bošnjaka u reprezentaciji,samo nek maštrafe redom i zabijaju
Oni će u Brazilu predstavljat BiH od Drine do Une i od Save do mora,tu Federacije i RS-a nema... ja cu samo razlikovat igrače po tome da li trče i da li se trude... A nama treba svaki iole kvalitetan igrač,jer pojedinci u prvih 11 su se opustili skroz,treba to malo na klupu stavit...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Dva gola Adilovica u pobjedi 3-1.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ako taj dobije poziv Susic treba dobit otkaz.Sabinho je napisao/la:Dva gola Adilovica u pobjedi 3-1.
Da su se forumaši pitali dobio bi otkaz odmah nakon što je dobio posao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
U zivotu ga nisam gledao, necu nista govorit. Ali za njegovo dobro, mora bit 100% siguran da ce nas taj mali pojacat ako ga zeli pozvat. Jer dobije li poziv i ne dokaze se, svi znamo kakve ce price krenut. A nesto tesko mogu zamislit da neki igrac ovakvog Hajduka moze bit bilo kakvo pojacanje.aleksandar_veliki je napisao/la:A, ako poziv dobije Tino, Sven ili kako se vec zove?Cartman je napisao/la:Ako taj dobije poziv Susic treba dobit otkaz.Sabinho je napisao/la:Dva gola Adilovica u pobjedi 3-1.
Jesi ga ti gledao?
-
dusseldorf
- Kontakt:
Ne bih se bas slozio stobom.Da je reprezentacija za njega mozda prevelik zalogaj stoji, ali sam momka gledao dva ili tri (ne mogu se sjetiti jeli ovu trecu utakmicu igrao od pocetka) i mogu reci da ima potencijal ali treba nadogradnje.u ovoj sabaniji su svi daleko milion god od bilo kojeg ozbiljnog kluba na zapadu racunajuci i hrvatsku a kamoli repkualeksandar_veliki je napisao/la:Ma veliki sam Hajdukovac, pa pratim. Odgovorno tvrdim da u nasoj sabaniji ima bar sedam boljih veznjaka. Spor, na desnu se postapa, glavom loptu nikad nije udario, agresivnost nula, startna brzina minus pet. Ima onako solidnu ljevaku i to mu je sve.
zizu1991 je napisao/la:Koja količina gluposti je napisana u dijelu koji se tiče Bošnjaka koji navijaju za BiH. Boli me qrac za Tursku. To je tipična generalizacija.19risha88 je napisao/la:Ma ljudi kad ćete vi jednom shvatit,logika je da ako si Srbin da ćeš voljeti zemlju preko Drine,i da ćeš voljeti i tu Republiku Srpsku kakva god da je... I mi navijamo za Tursku,i jel bi sad trebalo svim onima koji navijaju za Tursku zabranit da navijaju za BIH,jer su nosali Turske dresove i zastave po Sarajevu,Zenici,Mostaru,Tuzli itd... Hrvati iz BiH vole Hrvatsku i to je svima jasno,isto tako i Srbi vole Srbiju,i o tome ne treba raspravljati... Sva razlika je u tome što oni imaju rezervne države za razliku od Bošnjaka i mi iz poznatog Bosanskog inata radi nekolicine koji pljuju ovu državu,navijamo za Turke al ne zato što je nama stvarno stalo da ta Turska pobijedi i što je volimo,nego samo iz inataMeni je sasvim svejedno koliko je Srba,Hrvat ili Bošnjaka u reprezentaciji,samo nek maštrafe redom i zabijaju
Oni će u Brazilu predstavljat BiH od Drine do Une i od Save do mora,tu Federacije i RS-a nema... ja cu samo razlikovat igrače po tome da li trče i da li se trude... A nama treba svaki iole kvalitetan igrač,jer pojedinci u prvih 11 su se opustili skroz,treba to malo na klupu stavit...
Neka je neko to prokomentarisao, ja procitao i ne vjerujem sta napisa lik
E ovo mu je najveci problem u onih par tekmi sto sam gledao, puna nam je reprezentacija tih tehnicara, i on spada u tu grupu. S njim ne bi puno dobilialeksandar_veliki je napisao/la:Ma veliki sam Hajdukovac, pa pratim. Odgovorno tvrdim da u nasoj sabaniji ima bar sedam boljih veznjaka. Spor, na desnu se postapa, glavom loptu nikad nije udario, agresivnost nula, startna brzina minus pet. Ima onako solidnu ljevaku i to mu je sve.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, dedo26, Goalgetter, legendarnadruga, Mostarska, UtdBiH21 i 59 gostiju.