Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Maradonaaa
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Evo i od mene par listica pa valjda ce bar jedan proci
listic 1
Randolph 17,5 vise
Nowitzki 20,5 vise
Lillard 19,5 vise
listic 2
Mayo 15,5 manje
Hayword 15,5 vise
Anthony 26,5 vise
listic 3
Martin 22,5 manje
Stuckey 15,5 vise
Conley 18,5 vise
Jos cu probati negdje dodati Utah-Chicago manje od 185 ali ne za veci ulog
Gledao sam sinoc Oklahoma-Utah i malo je rec da su losi
Jos je sinoc Kanter nezgodno pao i upitan je za veceras
listic 1
Randolph 17,5 vise
Nowitzki 20,5 vise
Lillard 19,5 vise
listic 2
Mayo 15,5 manje
Hayword 15,5 vise
Anthony 26,5 vise
listic 3
Martin 22,5 manje
Stuckey 15,5 vise
Conley 18,5 vise
Osim par momaka blage vi veze nemate od nba
pa strucnjak napisi nam ti nesto da pare uzmemoArhitekt je napisao/la:Osim par momaka blage vi veze nemate od nba
ja igram max 2 ili 3 para svaku noc i ulazem 3 ili 4 km, zavisi kako imam.Ali eto napisat cu sutra, inace ne komentarisem, samo citam komentare, zna se naletiti na nesto pametno kao danas Estudiantes, ili recimo sto je momak napisao za Hendersona.Ali brate ima i ovih sta lupaju ko maksim po diviziji samo zajebavaju ljude.EmirTM87 je napisao/la:pa strucnjak napisi nam ti nesto da pare uzmemoArhitekt je napisao/la:Osim par momaka blage vi veze nemate od nba
LenBias je napisao/la:evo sve sto bi ja tipovao veceras kada bi morao, sta cu izabrati veceras je druga stvar, znaci za svakoga igraca i utakmicu neka realna analiza u nekoliko slovareci za sta se slazes i za sta se ne slazes
(kakve sam srece kada tako analiziram bice vecinski pogresno ali nema veze, bitno je izabrati 3 dobra na jednom tiketu
)
boston 91,5+ bez nekog posebnog razloga, cisto me vuce na to, ne vjerujem bobcatsima
indiana 1, 100,5+ili h1 ako budu igrali kako znaju ne moze minnesota ovde zaprijetiti
detroit 1 ili h1 cisto zbog toga sto su bucksi uzasni u zadnje vrijeme
miami iskreno ne znam sta pokusati, ako budu igrali kako znaju odbranu ici ce underi na phoenix i utakmicu
houston probati dvojku, zavisi hoce li harden igrati
dallas h2, sasvim je pristojni da pobjede manje od 6 razlike denvera
san antonio 1 kao neki sigurni fiks za sistem
utah 1 ili 90,5+ znam da su inace losi i bullsi odlicni u obrani ali sinoc su pregazeni + losa vijest za rosea
portland h2 po ovoj granici mozda i vrijedi uzeti, knicksi jesu uzasni ali portland mora nekada kiksati
kemba over jer ce sutati puno, sada se samo nadati da ce pogadjati
henderson over bez nekog razloga ali taj par sigurno ne uzimam u obzir
bradleya takodje ne uzimam u obzir, igrajte sta vas vuce ili eci peci pec![]()
green over, ako bude igrao kako zna nema njega ko cuvati kod protivnika
george over, ako ne bude ogromni blowout prolazi sigurno
west over takodje
hibbert ne suta puno, mozda se isplati under
love under, ako indiana misli dati do znanja da su ozbiljni love ih ne smije puniti jer su najbolji na toj poziciji
martin under, prevelika je granica za pacerse
pekovic je sirovina, mozda bi se malo mogao gurati ali najprije preskok para
monroe je zena ali mogao bi over protiv bucksa
stuckey ako prenese formu od sinoc ide u over
mayo over ukoliko bude imao sutersku noc, sutati ce sigurno
butler igra dobro u zadnje vrijeme a granica je mala, over
miami trojka ako budu igrali normalno i ako ne bude rani blowout 2 od 3 minimum idu u over
dragic niti smrdi niti mirise, chalmers je dovoljno lud da mu ne dopusti ali hajde znaj
conley i randolph su jedini ostali u medama koji mogu nesto pogoditi, neko ce biti over sigurno
howard ako bi ga igrao bio bi over
lina vidim u underu, conley njega moze pojesti ako bude htio + rakete imaju jos 2 igraca na poziciji
dirk mozda under ili nista
ellis over prilicno siguran jer je denver protivnik
lawson over jer ga nema ko cuvati
parker under ukoliko spursi pobjede lagano
duncan na iskustvo mozda over
kawhi vjecito ni tamo ni ovamo, eci peci pec opet
davis ce mozda biti zeljan dokazivanja ali spursi su ipak protivnik, preskok
holiday ako se bude ispucavao ide u over a to ce se desiti ako spursi pobjede lagano
hayward je vrijeme da bude over, nije velika granica
boozer protiv bivseg tima mozda pokusati over
deng sinoc prva violina bullsa u debaklu, mozda bude i veceras
lillard i lamarcus overi, nema ih ko cuvati u knicksima
anthony over, ko ce ako nece on mada je batum vrijedan spomena u odbrani
jr ce se opet ispucavati, potencijalni over
bragnani je zena, preskok
eto sada, kada sam bukvalno sve napisao onako brzinski sta bi vi od svega ovoga ispratili a sta sigurno izbacili, imate itekako materijala, javljajte se vi koji pratite nba pa da dalje sastavljamo dobitne tikete
na kraju je bilo dosta pogodjenih parova, prilicno sam iznenadjen i sto je najbolje nije bilo tesko filtrirati one za glavne tikete

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Zahvaljujem doticnom Vladi Avramovu

Ja sam uzeo sa foruma Denga over, zahvaljujem i iz ovog velikog posta sam uzeo San Antonio za sistema
f00la

Ja sam uzeo sa foruma Denga over, zahvaljujem i iz ovog velikog posta sam uzeo San Antonio za sistema

Glory Glory Man United!
Fudbal - England » Southerne premier league
20:45h Hemel - Totton
Tip: Hemel ah -2,5
Kvota: 2,25
Maratonbet
ulog 3/10
O Tottonu sam već pisao u ranijim analizama. To je ekipa sastavljena od šake jada i kao takva svi je redom trpaju, ali za svaki slučaj manji stake.
Hemel je ekipa koja se bori za promociju. Kod kuce su neporaženi i ganjaju rekord od 8 tekmi bez izgubljenog boda kod kuce. Nemilosrdni su kod kuće. Na 7 tekmi dali su 34 gola, a primili svega 2.
U posljednjih 5 tekmi dali su 17 golova, a primili 7 sa 2-2-1. Kako navode, zaželili su se goleade na domaćem terenu, (zadnje 3 vani su igrali, 2 ligaške i kup) a zadnji put su oderali Bashleya 10:0...pisao sam i toj tekmi.
Te 3 tekme su igrali 0-1-2, ali mislim da su željni jednog dobrog rezultata i da ce večeras da se desi.
Za svaki slučaj, manji stake.
Ah-1,5 u Marathonu je 1,43 pa se može uzeti u neki double, ko želi.
20:45h Hemel - Totton
Tip: Hemel ah -2,5
Kvota: 2,25
Maratonbet
ulog 3/10
O Tottonu sam već pisao u ranijim analizama. To je ekipa sastavljena od šake jada i kao takva svi je redom trpaju, ali za svaki slučaj manji stake.
Hemel je ekipa koja se bori za promociju. Kod kuce su neporaženi i ganjaju rekord od 8 tekmi bez izgubljenog boda kod kuce. Nemilosrdni su kod kuće. Na 7 tekmi dali su 34 gola, a primili svega 2.
U posljednjih 5 tekmi dali su 17 golova, a primili 7 sa 2-2-1. Kako navode, zaželili su se goleade na domaćem terenu, (zadnje 3 vani su igrali, 2 ligaške i kup) a zadnji put su oderali Bashleya 10:0...pisao sam i toj tekmi.
Te 3 tekme su igrali 0-1-2, ali mislim da su željni jednog dobrog rezultata i da ce večeras da se desi.
Za svaki slučaj, manji stake.
Ah-1,5 u Marathonu je 1,43 pa se može uzeti u neki double, ko želi.
jbg care vidis da za sve postoji prvi put hehe, zeznu mrtva roma al nejsenemaime je napisao/la:nisam bas siguran, ali to je samo moje misljenje usput " onclick="window.open(this.href);return false;milanist je napisao/la:AS Roma - Cagliari (FT) 1 1.55
Malaga - Atl.Bilbao OBA DAJU GOL i 3+ 2.00
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
NBA
Wall 17,5 više premier i wwin
U sportplusu je granica 20,5,tako da ocekujem pad kvote na granici 17,5......Wash docekuje lakerse,Wall sjajan u zadnje dvije utakmice,Beal(uz Wall najveci potrošać lopti)je obnovio ozljedu noge s kojom je imao problema prosle szone i nece ga biti veceras dok se u sastav vraca Ariza.....John je u velikoj formi,lakersi ne pomisljaju na obranu,sve sugerira na over...............
Wall 17,5 više premier i wwin
U sportplusu je granica 20,5,tako da ocekujem pad kvote na granici 17,5......Wash docekuje lakerse,Wall sjajan u zadnje dvije utakmice,Beal(uz Wall najveci potrošać lopti)je obnovio ozljedu noge s kojom je imao problema prosle szone i nece ga biti veceras dok se u sastav vraca Ariza.....John je u velikoj formi,lakersi ne pomisljaju na obranu,sve sugerira na over...............
ovo je bila noć underaBelieve je napisao/la:Ja sam kontao odigrati onaj tiket što sam objavio,tj. Hayward over i West over+Roma hx2
na sistemu imam
SAS-NO over 199 (neku noc preko 220 poena SAS-Cavaliersi,mada prije tog SAS u svojim duelima nije bas prebacivao 200,mislim da veceras ipak hoce)
Bosh 17+ (trebao bi veceras proigrati)
Butler 14+ (preniska granica,a uzima puno šuteva,Mayo je slabiji u zadnje vrijeme)
Green 16+ (neku noć je bio na granici,večeras bi trebao prebaciti,Bobcatsi nisu ništa posebno)
Ellis under 22.5 (osjećaj neki,prošlu prebacio,mislim da će sad zastat oko 20)
Hayward 16+ (preniska granica,a uzima puno šuteva,trebao bi ovo prebaciti)
Hibbert under 13.5 (mislim da je njemu 10 maksimala iako je proslu dao 27,veceras nece sigurno,Minnesota nije naivna ekipa)
West 13+ (uzima previše šuteva i siguran sam da će ići 15+)
Lawson 22+ (glavna uzdanica Denvera,ne bi trebao ne prebaciti večeras)
Howard 19+ (čisti osjećaj,jer je prošlu išao under)
Indiana under 100.5 (isto osjećaj neki,šta ja znam)
ali ja danas ništa neću uplatiti jer nikako ne mogu doći do kladionice.Ne sjećam se dana zadnjeg kada nisam ništa odigrao.![]()
Zato prepisujte ove prijedloge,prolazi to vjerovatno,čim nisam odigrao.

Zadnja izmjena: Believe, dana/u 26 nov 2013, 20:09, ukupno mijenjano 2 puta.
You'll never walk alone.
Evo, negdje pročita i u biti je dobra kvota.
18:00 Zenit - Atletico 1 - 2.00
U petom kolu grupnog dela lige prvaka po drugi put srest ce se Zenit i Atletico. Prvu utakmicu je u Madridu dobio Atletico sa 3:1.
Gost je sa cetiri pobjede u cetiri utakmice sa impresivnom gol razlikom 12:4 vec osigurao prolazak u osminu finala pa im ova utakmica ne znaci puno sto i govori trenerova odluka da u Spaniji ostavi par kljucnih igraca (Villa,Filipe,Arda Turan,Rodriguez,Tiago i Diego Costa).
Zenitu je ovo jako vazna utakmica, pobjedom bi napravili veliki korak prema osmini finala posto se sutra ocekuje i pobeda Porta protiv odpisane Austrie. Zenit ce sutra igrati bez Dannyja sto je po meni veliki nedostatak u ekipi domacih. Ali i bez njega, Zenit bi trebao napraviti sve da uzme 3 boda protiv Atletica, koji nema motiva sutra u mrzloj Rusiji gde se ocekuje i minus , plus igrace ce sa mesanim sastavom. Bit ce ovo naravno public bet, kvota je vec jako pala, ali treba probati.
U petom kolu grupnog dela lige prvaka po drugi put srest ce se Zenit i Atletico. Prvu utakmicu je u Madridu dobio Atletico sa 3:1.
Gost je sa cetiri pobjede u cetiri utakmice sa impresivnom gol razlikom 12:4 vec osigurao prolazak u osminu finala pa im ova utakmica ne znaci puno sto i govori trenerova odluka da u Spaniji ostavi par kljucnih igraca (Villa,Filipe,Arda Turan,Rodriguez,Tiago i Diego Costa).
Zenitu je ovo jako vazna utakmica, pobjedom bi napravili veliki korak prema osmini finala posto se sutra ocekuje i pobeda Porta protiv odpisane Austrie. Zenit ce sutra igrati bez Dannyja sto je po meni veliki nedostatak u ekipi domacih. Ali i bez njega, Zenit bi trebao napraviti sve da uzme 3 boda protiv Atletica, koji nema motiva sutra u mrzloj Rusiji gde se ocekuje i minus , plus igrace ce sa mesanim sastavom. Bit ce ovo naravno public bet, kvota je vec jako pala, ali treba probati.
Allegri je gospodin!
CELTIC-AC MILAN (F.T.) 26.11. uto. 20:45 X2 1.45
BASEL-CHELSEA 26.11. uto. 20:45 2 1.85
STEAUA BUK.-SCHALKE 26.11. uto. 20:45 X2 1.2
DORTMUND-NAPOLI 26.11. uto. 20:45 1 1.65
ARSENAL-MARSEILLE 26.11. uto. 20:45 1 1.25
AJAX-BARCELONA 26.11. uto. 20:45 2 1.6
Ukupno:10,62 ulog:3 dobitak:31.86
sretno
BASEL-CHELSEA 26.11. uto. 20:45 2 1.85
STEAUA BUK.-SCHALKE 26.11. uto. 20:45 X2 1.2
DORTMUND-NAPOLI 26.11. uto. 20:45 1 1.65
ARSENAL-MARSEILLE 26.11. uto. 20:45 1 1.25
AJAX-BARCELONA 26.11. uto. 20:45 2 1.6
Ukupno:10,62 ulog:3 dobitak:31.86
sretno

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Think most of u are making mistake here. I would never trust Zenit in any case, not with this odd. First Zenit has been many times in this position where they "must win" and they always flopped, they are team with very suspicious results to say least and its been their story for few seasons now, missed penalties, red cards, what ever pattern of suspicious play you can find. Second, yes its true Atletico has secured knockout phase and yes Atletico is sending some mixed squad but it could also be a trap, because way to often so called "reserves" do damage. And third and very important, Porto and Altetico are like finger and nail, and if not for themselves Atletico will play for Porto as its club with which they have one of best relations in world. And if needed Atletico can play very dirty, here to resist 200% to Zenit and just let Porto in last round if needed. To be clear Zenit can win it, but presumptions Atletico will pull their pants down here just because they are already qualified is so wrong it can't be more wrong and anything bellow normal and realistic odd of some 2,50 or more on Zenit I would never consider taking.Carli je napisao/la:Evo, negdje pročita i u biti je dobra kvota.
I bez ovog komentara, ja ne smijem na Zenit staviti veci ulog. Sigurnije je odigrati vise kartona. Gabi i Juanfran ce se danas najvjerovatnije ''cistiti'' i to su vec dva u startu

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Celtic - Milan 26.11. 20:45 1X 1,50
Porto - Austria 26.11. 20:45 1 1,15
Steaua - Schalke 26.11. 20:45 X2 1,27
Dortmund - Napoli 26.11. 20:45 1X 1,11
Arsenal - Marseille(s.t.) 26.11. 20:45 1 1,35
Stake: 15,00 €
Odds: 3,28
Potential winnings: 49,20 €
Porto - Austria 26.11. 20:45 1 1,15
Steaua - Schalke 26.11. 20:45 X2 1,27
Dortmund - Napoli 26.11. 20:45 1X 1,11
Arsenal - Marseille(s.t.) 26.11. 20:45 1 1,35
Stake: 15,00 €
Odds: 3,28
Potential winnings: 49,20 €
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
- Maradonaaa
- Kontakt:
Toliko nesrece sinoc...Hayword pola kosa trebao jos zabiti(nece vise na moj listic u skorije vrijemeMaradonaaa je napisao/la:Evo i od mene par listica pa valjda ce bar jedan proci
listic 1
Randolph 17,5 vise
Nowitzki 20,5 vise
Lillard 19,5 vise
listic 2
Mayo 15,5 manje
Hayword 15,5 vise
Anthony 26,5 vise
listic 3
Martin 22,5 manje
Stuckey 15,5 vise
Conley 18,5 vise

Conley ocajan sut,Randolph igrao kao pi*ka
Za Dirka iskreno ne znam kako je pao,nakon trece cetvrtine je imao 15...sta se desilo do kraja ne znam
TIKET 1:
Sparta Prag 1 @ 1,65
Karlskrona 1 @ 1,50
F.Berlin 2 @ 1,45
Chesterfield 1 @ 1,50
Steaua 1X @1,75
Kvota: 8,85
Uplata: Jaka
Sparta Prag 1 @ 1,65
Karlskrona 1 @ 1,50
F.Berlin 2 @ 1,45
Chesterfield 1 @ 1,50
Steaua 1X @1,75
Kvota: 8,85
Uplata: Jaka
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Istra - Zadar 0-2 @ 1,65
Prva utakmica 1/4 finala hrvatskog kupa. Zadar je poprilično defanzivna ekipa sa par iskusnijih igrača kao što su Hrgović, Neretljak, Terkeš i na strani igraju poprilično "tvrdo". Isto tako, teren na stadionu Istre je u katastrofalnom stanju pa ne vjerujem da će biti puno golova.
Dortmund - Napoli ps1@ 1,60
Odlučujuća utakmica za Dortmund, s obzirom da Borussiji igra samo pobjeda jer im Napoli bjezi 3 boda i imaju pobjedu od 2:1 u prvom susretu. Borussia ima velikih problema u odbrani jer nece igrati standardni stoperski par Hummels-Subotić; kao ni lijevi bek Schmelzer. Isto tako, novopridosli Manuel Friedrich nece igrati jer nije registrovan.
S druge strane, i Napoli ima nekoliko bitnih izostanaka kao sto su Hamsik, Zuniga i Mesto. Mislim da Napoli moze dati gol na Westfalenu s obzirom na izostanke Borussie u odbrani; a i Borussia ce dati gol svakako.
Prva utakmica 1/4 finala hrvatskog kupa. Zadar je poprilično defanzivna ekipa sa par iskusnijih igrača kao što su Hrgović, Neretljak, Terkeš i na strani igraju poprilično "tvrdo". Isto tako, teren na stadionu Istre je u katastrofalnom stanju pa ne vjerujem da će biti puno golova.
Dortmund - Napoli ps1@ 1,60
Odlučujuća utakmica za Dortmund, s obzirom da Borussiji igra samo pobjeda jer im Napoli bjezi 3 boda i imaju pobjedu od 2:1 u prvom susretu. Borussia ima velikih problema u odbrani jer nece igrati standardni stoperski par Hummels-Subotić; kao ni lijevi bek Schmelzer. Isto tako, novopridosli Manuel Friedrich nece igrati jer nije registrovan.
S druge strane, i Napoli ima nekoliko bitnih izostanaka kao sto su Hamsik, Zuniga i Mesto. Mislim da Napoli moze dati gol na Westfalenu s obzirom na izostanke Borussie u odbrani; a i Borussia ce dati gol svakako.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
pozdrav svima, vec vas dulje vrijeme pratim i čitam, napokon sam se i ja prijavio. Želio bi vam se zahvaliti , pogotovo pojedincima cija misljenja i prognoze sam rado citao i prepisivao parove, loris,zgimky i jos vas par koji pratite nba i dijelite misljenja sa ostalima hvala vam puno. Nadam se da komentari sebicnih i pokvarenih ljudi nece utjecati na vas koji postavljate misljenja,analize i parove koje ste odigrali, ti vam samo zavide. Sta mislite isplati li se igrati na zenit-atletico vise od 4 zuta meni je kvota 2, sta odigrati na chelsea ,hvala vam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.