Olimpik Sarajevo
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
gdina nijaza voli citav futbalski svijet,,,,,,,,,,,, olimpic je ime postenja i voli ga pola evrope,,,,,
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
NARAVNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.bagrcavi je napisao/la:Nijaza za predsjednika države
Super si momak.Mokroguz je napisao/la:Dobro onda, Majko Tereza, ako hoces subjektivno tjerati, mogu ti samo lijepo reci da se oprostis sa teme i trazis kojeg drogerasa, mozda ce mu se svidjeti te tvoje bajke, ovdje te niko ne slusa.pile87 je napisao/la: Reci cu ti da i Bayern i Zeljeznicar imaju dusu ko nema mozes pogadjati i zahvaljujuci kome nema.Nekad je neznanje blagoslov al eto nekad je i Gracic licno pisao na ovom forumu da je tu imalo bi smisla raspravljati ovako nema fajde.
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
-
old school
- Kontakt:
ja prvi zivim za Želju, ali odem pogledati Olimpik kad god mogu i kad se npodudara sa terminom Željinih tekmi..odlicna i simpaticna ekipa i zelio bi da izbore evropu
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Ovo postaje smijesno. Ispade sad neko mrzi Olimpik i zavidi Olimpiku. Kao sto rece doticni iznad kad se moze ode se pogledati Olimpik. Ja sam iznio svoje misljenje. I samo budala moze pomisliti da Gracic nije pitar da je preko noci vuk postao
I meni smrdi na pitarluk Olimpik i stadion im. Je li ja to nemam pravo na misljenje? Nigdje se tu ne osporava kvalitet. Olimpik uvijek iznenadi nekim zanimljivim pojacanjima. Sto je dobro. A da je Olimpik simpatican i da je jako voljen sirom BIH su nebuloze. Zauvijek su zatvorili vrata u Tuzli. Da sad ne razglabam nadalje. Nije to neka tragedija jer je rijec o mladom klubu koji s nalazimu gradu koji je navijacki podjeljen preko 50 godina.
Samo su Velez i Zeljo imali tu popularnost u bivsoj drzavi. Ali eto da posto admin trazi da se fino prica o Olimpiku onda je onako kako god vi kazete.
I meni smrdi na pitarluk Olimpik i stadion im. Je li ja to nemam pravo na misljenje? Nigdje se tu ne osporava kvalitet. Olimpik uvijek iznenadi nekim zanimljivim pojacanjima. Sto je dobro. A da je Olimpik simpatican i da je jako voljen sirom BIH su nebuloze. Zauvijek su zatvorili vrata u Tuzli. Da sad ne razglabam nadalje. Nije to neka tragedija jer je rijec o mladom klubu koji s nalazimu gradu koji je navijacki podjeljen preko 50 godina.
Samo su Velez i Zeljo imali tu popularnost u bivsoj drzavi. Ali eto da posto admin trazi da se fino prica o Olimpiku onda je onako kako god vi kazete.
Sta je vise sa tom tvojom fascinacijom oko Gracica i pitarima???
Sta ti je poenta? Da ne mozes odoljeti mirisu kljukuse?
Da bi nas Gracic prodao?
A dalje sto se tice tvojih ili bilo cijih misli; neka svako misli sta god hoce, ali sta nas briga ko je pitar i ko nije, sta kome smrdi i sta kome ne smrdi? Mi nemamo nista ni protiv pitara ni protiv manijaka, pa neka bude ko god sta god hoce.
Pare svoje ulaze u ovaj klub, i to je dovoljno, ima ko da voli Olimpic i u slucaju da Gracic ne voli.
A sto se tice toga da Olimpic "nije voljen sirom BiH" - voljen je sirom svijeta, ne samo BiH. Eno bas neki dan mi prijatelj koji je navijao za Zeljeznicara poceo navijati za Olimpic, i porodica mu polahko isto dolazi. A nisu u Bosni.

Sta ti je poenta? Da ne mozes odoljeti mirisu kljukuse?
A dalje sto se tice tvojih ili bilo cijih misli; neka svako misli sta god hoce, ali sta nas briga ko je pitar i ko nije, sta kome smrdi i sta kome ne smrdi? Mi nemamo nista ni protiv pitara ni protiv manijaka, pa neka bude ko god sta god hoce.
Pare svoje ulaze u ovaj klub, i to je dovoljno, ima ko da voli Olimpic i u slucaju da Gracic ne voli.
A sto se tice toga da Olimpic "nije voljen sirom BiH" - voljen je sirom svijeta, ne samo BiH. Eno bas neki dan mi prijatelj koji je navijao za Zeljeznicara poceo navijati za Olimpic, i porodica mu polahko isto dolazi. A nisu u Bosni.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Samo korektno pišite ako pišete na temi OLIMPICA I ništa vise,,,,vrijeme ce pokazat KO KOGA VOLI I KO KOGA NE VOLI.Nismo plačenici vec ljudi koji vole ovaj klub I raduju se lijepim rezultatima a lično mislim da bi I oni sa brda I oni u komšiluku voleli da imaju PREDSJEDNIKA kao što ga ima OLIMPIC ali...............PL BiH -1 je napisao/la:Ovo postaje smijesno. Ispade sad neko mrzi Olimpik i zavidi Olimpiku. Kao sto rece doticni iznad kad se moze ode se pogledati Olimpik. Ja sam iznio svoje misljenje. I samo budala moze pomisliti da Gracic nije pitar da je preko noci vuk postao![]()
Dobro bi bilo da DUljevic ode u POrtugal ili Hrvatsku ove ostale šnj lige su propast za mladog igrača..
Upravo to.zgembo89 je napisao/la:Dobro bi bilo da DUljevic ode u POrtugal ili Hrvatsku ove ostale šnj lige su propast za mladog igrača..
Bilo je nekih ponuda iz Njemacke i pabizo rece iz Francuske, ali vidjet cemo sta se desi.
Samo neka je klubu sto vise para da bi mogli napraviti sve jaci i jaci kadar u buduce.
A Duraku bi bilo dobro da ode u Bugarskoj, i ako mu ne ide, moze se vratiti kasnije.
Torlak da ode u Svedskoj, gledao bih ga kad igra.
Ali mislim da mi je najbolja vijest sto Fajo ostaje k'o trener.
Ni jedan poraz do sada, majstor zna kako sastaviti ekipu, legenda kluba bio tu od pocetka - mora da dozivi i iskorak u Evropu sa nama!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Eto i Pandza nam sigurno dolazi.
Nesto sam razmisljao da nije specijalan igrac, ali pise da su ga jos klubova trazili.
Zna cika Gracic sta valja. A i ja nisam bas pratio Pandzu, da vidim bas kako mu ide sad kod nas. Nadam se da ce se pokazati kao jak golgeter.
Nesto sam razmisljao da nije specijalan igrac, ali pise da su ga jos klubova trazili.
Zna cika Gracic sta valja. A i ja nisam bas pratio Pandzu, da vidim bas kako mu ide sad kod nas. Nadam se da ce se pokazati kao jak golgeter.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- LavMantula
- Kontakt:
Iskreno,Gracic me odusevljava iz dana u dan svojim potezima. Mislim da je pred Olimpicom svijetla buducnost i da je broj navijaca najmanji problem u ovoj nasoj ligi !pabizo je napisao/la:Samo korektno pišite ako pišete na temi OLIMPICA I ništa vise,,,,vrijeme ce pokazat KO KOGA VOLI I KO KOGA NE VOLI.Nismo plačenici vec ljudi koji vole ovaj klub I raduju se lijepim rezultatima a lično mislim da bi I oni sa brda I oni u komšiluku voleli da imaju PREDSJEDNIKA kao što ga ima OLIMPIC ali...............PL BiH -1 je napisao/la:Ovo postaje smijesno. Ispade sad neko mrzi Olimpik i zavidi Olimpiku. Kao sto rece doticni iznad kad se moze ode se pogledati Olimpik. Ja sam iznio svoje misljenje. I samo budala moze pomisliti da Gracic nije pitar da je preko noci vuk postao![]()
Ovo sto Gdin "Sveznalica" govori su rijeci izrevolatiranog klinje koji pored problema u vlastitoj avliji dolazi da prica da svaki dobar potez ili nesto slicno smrdi na pitarluk,govori samo o kompleksima doticnog.
Olimpicu i upravi tog kluba svaka cast na odradjenom poslu i zaista je svijetla buducnost pred istim !
U zdravlje !
Za Saraj'vo zivimo samo mi,svi drugi su prolazni !
Hvala komsije, i vama takodjerLavMantula je napisao/la:Iskreno,Gracic me odusevljava iz dana u dan svojim potezima. Mislim da je pred Olimpicom svijetla buducnost i da je broj navijaca najmanji problem u ovoj nasoj ligi !pabizo je napisao/la:Samo korektno pišite ako pišete na temi OLIMPICA I ništa vise,,,,vrijeme ce pokazat KO KOGA VOLI I KO KOGA NE VOLI.Nismo plačenici vec ljudi koji vole ovaj klub I raduju se lijepim rezultatima a lično mislim da bi I oni sa brda I oni u komšiluku voleli da imaju PREDSJEDNIKA kao što ga ima OLIMPIC ali...............PL BiH -1 je napisao/la:Ovo postaje smijesno. Ispade sad neko mrzi Olimpik i zavidi Olimpiku. Kao sto rece doticni iznad kad se moze ode se pogledati Olimpik. Ja sam iznio svoje misljenje. I samo budala moze pomisliti da Gracic nije pitar da je preko noci vuk postao![]()
Ovo sto Gdin "Sveznalica" govori su rijeci izrevolatiranog klinje koji pored problema u vlastitoj avliji dolazi da prica da svaki dobar potez ili nesto slicno smrdi na pitarluk,govori samo o kompleksima doticnog.
Olimpicu i upravi tog kluba svaka cast na odradjenom poslu i zaista je svijetla buducnost pred istim !
U zdravlje !
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Hoće li ovaj prestati dosađivati?Sinoć opomenut ali on opet dosađuje.Dokle više?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Pelak,Spalevic i Mujic su slovili za fine igrace za nase uslove kad ih je Gracic dovodio.Dosli,nisu zadovoljili apetite kluba i otisli.Na njihovo mjesto su dosli novi igraci,neki su zadovoljili neki nisu i takodje ce otici ili su otisli.Znaci prosto ko pasulj kao i u svakom drugom klubu.Taj iz Barcine skole je dosao,nije zadovoljio i dobio je kartu u drugom pravcu.Ako je covjek prosao Barcinu akademiju mislim da bi i ja slicno razmisljao da taj vjerovatno moze nesto vrijediti u ovoj sabaniji,ali nazalost nije i nikakva steta klubu nije nanesena.Sta vise,malo je to odjeknulo i u medijima tih dana pa se pricalo o Olimpiku u mnogim medijima.pile87 je napisao/la:Pa kako ne zna pocevsi od Pelaka pa Spalevica pa Mujica do nakvih spanaca koji su prosli barsinu skoolu bas je pokazao kako zna da zaluta u fudbal. Jedino pametno sto je napravio je dovodjenje Smajica ali i corava koka ubode zrno.Mokroguz je napisao/la:Eto i Pandza nam sigurno dolazi.
Nesto sam razmisljao da nije specijalan igrac, ali pise da su ga jos klubova trazili.![]()
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
I corava koka bi vidjela da si dosao izazivati. Okani se vise, znam da ne moze niko biti toliko glup k'o sto glumis.pile87 je napisao/la: Pa kako ne zna pocevsi od Pelaka pa Spalevica pa Mujica do nakvih spanaca koji su prosli barsinu skoolu bas je pokazao kako zna da zaluta u fudbal. Jedino pametno sto je napravio je dovodjenje Smajica ali i corava koka ubode zrno.
U more zrna k'o bajagi znas samo jednu kljucnuti, a zoves Gracica imenima koja tebi stoje k'o porucena. Inace ti vrlo dobro znas da su nam tu Torlak, Zeba, sad se prica o Bogicevicu, Duljevic, Harba, Subasic, Kiso, Vidovic, Regoje, Hamzic i jos talasi i talasi dobrih igraca su u klubu ili prosli kroz nas klub.
Dakle dosta si pizdio vise, ja necu trpiti to nego cu zamoliti admina da ti dadne ban, a ti prolijevaj gdje drugo svoju menstruaciju.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
http://www.transfermarkt.rs/sr/aleksand ... 36847.html" onclick="window.open(this.href);return false;pile87 je napisao/la:Pa kako ne zna pocevsi od Pelaka pa Spalevica pa Mujica do nakvih spanaca koji su prosli barsinu skoolu bas je pokazao kako zna da zaluta u fudbal. Jedino pametno sto je napravio je dovodjenje Smajica ali i corava koka ubode zrno.Mokroguz je napisao/la:Eto i Pandza nam sigurno dolazi.
Nesto sam razmisljao da nije specijalan igrac, ali pise da su ga jos klubova trazili.![]()
http://www.transfermarkt.co.uk/en/milos ... 75631.html" onclick="window.open(this.href);return false;pile87 je napisao/la:Ma jok ja pricao o promasijama olimpa pogotovo sa igracima a ti o drogorasima, bajkama i tako dalje.Ne znam sto bi raspravljao o tome ovo nije forum o drogama izgleda si fulio temu.Mokroguz je napisao/la:Ili ti, ili nisi normalan.pile87 je napisao/la: Jadan ne bio procitaj pa ti spominjes neke drogerase, odalske sa teme i bajke ko bi noramalan nastavio razgovor sa tobom.
http://www.****.com/vesti/prvi- ... aden-risic" onclick="window.open(this.href);return false;pile87 je napisao/la:Bit je da vas par ovdje i nema pojma sta je olimpic i sta se desava u olimpicu, osim onih par koji su nekada komentirali ovdje i pri tome bili placeni za to ustvari bio im u opisu posla da moraju piskarati po forumuMancini je napisao/la:Pitaj one u savezu.Možda zato što nije bila bajna situacija u kao u dva starija komšijska kluba gdje je sve bilo med i mlijeko.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/klime ... 66679.html" onclick="window.open(this.href);return false;pile87 je napisao/la:Bit je da vas par ovdje i nema pojma sta je olimpic i sta se desava u olimpicu, osim onih par koji su nekada komentirali ovdje i pri tome bili placeni za to ustvari bio im u opisu posla da moraju piskarati po forumuMancini je napisao/la:Pitaj one u savezu.Možda zato što nije bila bajna situacija u kao u dva starija komšijska kluba gdje je sve bilo med i mlijeko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.