AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
3 penala na utakmici pa to moze samo u Italji ali ne svakom nego Milanu...ma ova liga je namjestena one kazne izgleda nisu imale efekta... 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- _forzamilan_
- Kontakt:
ko nije gledao čudno zvuči da su dosuđena 3 penala ali prvi je možda bio upitan (nije realiziran) a ova ostala 2 čista ko suza.Saurman je napisao/la:3 penala na utakmici pa to moze samo u Italji ali ne svakom nego Milanu...ma ova liga je namjestena one kazne izgleda nisu imale efekta...
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma to samo može reći neko zlonamjeran, ako je bilo 10 prekršaja u 16 metara treba suditi 10 penala, milan je sinoć đenovu razbio i oni nisu imali druge nego da s prekršajima zaustavljaju igrače milana, al et po izvrnutoj logici nekih "stručnjaka" ako se već ranije sudio jedan penal nemože više taman da igračima noge otkidaju, e to je pravo razmišljanje bravo
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
U potpunosti se slazem sa tobom...cisto dosudjeni penali,a ako inter do svake pobijede dodje zahvaljujuci sudijama mozemo i mi ponekad..mada zabiti 5 golova nije djelo sudije..
Eee ljudi dobro je sto nas sad ima dosta na forumu...da ozivi malo..
stvarno najjaci tim svih vremena ima manje postova od nekih 5 puta manjih timova..
Eee ljudi dobro je sto nas sad ima dosta na forumu...da ozivi malo..
stvarno najjaci tim svih vremena ima manje postova od nekih 5 puta manjih timova..
..Siamo l'armata Rossonera..
i ja sam presretan sto nas se nakupilo ovoliko na forumu
.
Iskren da budem ocekujem bar 2 pojacanja u zimskom roku pored beckhama i adiyaha. volio bih naravno vidjet Dijamanta i jos nekog zadnjeg veznog jer su nam na toj poziciji igraci tromi.slijedece kolko veliki derbi protiv Juventusa. Budemo li igrali kao protiv Genoe sigurna su 3 boda.
Iskren da budem ocekujem bar 2 pojacanja u zimskom roku pored beckhama i adiyaha. volio bih naravno vidjet Dijamanta i jos nekog zadnjeg veznog jer su nam na toj poziciji igraci tromi.slijedece kolko veliki derbi protiv Juventusa. Budemo li igrali kao protiv Genoe sigurna su 3 boda.
Ja bi radije Cassana nego i dijamanta i ona 2 srbina...Cassano je ljudi najbolji igrac serije a..ili medju 3 najbolja...A_d_0 je napisao/la:i ja sam presretan sto nas se nakupilo ovoliko na forumu.
a vise nam treba on nego klasicni napadac...imamo Borriella ljudi,Huntelaar visi na klupi-igracina..a tu je i Dominik Adiyiah odlican mlad...iza njih Pato i Ronaldinho...stvarno mislim da nam napadaci ne trebaju..ali veza bi se trebala pojacati,jer sve sto imamo je 30+,jedino nezz dokle mogu Abate i Flamini...
Th.Silva i Nesta odlican tandem...samo mi nije jasno zasto Jankulovski ne igra prvu...oduvijek mi se svidjalo kako igra..
- _forzamilan_
- Kontakt:
@leonardo u pravu si što se tiče džeke možda on trenutno i nije najveći prioritet milana. ali vidjeti džeku u dresu milana... cassano jeste najtalentovaniji italijanski igrač poslije roberta baggija i puno se popravio i uozbiljio i ne radi pi*darije ko nekada, barem tako kažu saigrači iz sampdorie. takav igrač može igrati još 10 godina jer je on majstor poteza i ne ovisi o brzini ko npr. kaka.
ja da sam galliani doveo bih džeku naravno. momak to zaslužuje i to mu je san. ali mislim da će i ovako edin doći na ljeto, jednostavno on voli milan previše a i rossoneri su zainteresovani. wolfsburg to zna i da su imalo gentlemenski klub (a nisu) pustili bi edina u milan a ne u neki drugi klub koji nudi milion više. isto je milan uradio sa kakom, city je nudio astronimskih 100m u januaru kaka nije htio u city pa su ga pustili u real za mnogo manje para.
s druge strane mislim da bi milanu od svih najviše valjao krasić. odličan igrač, polivalentan, brz, dobar pregled igre i jak šut a veoma mlad. jučer je bio gost na pink tv ami g show, odgledao sam možda 2 min pa ne znam o čemu je pričao. u zadnje vrijeme slabo se spominje i hernanes, vezni igrač sao paola, i on ima 25 godina, solidan tehničar sa ubojitim šutem, često postize golove sa preko 30m. mislim da će i on biti jedan od kandidata. a što se tiče jovanovića to je već sada haman gotov posao.
usput edmund hotter je postao član primavere.
ja da sam galliani doveo bih džeku naravno. momak to zaslužuje i to mu je san. ali mislim da će i ovako edin doći na ljeto, jednostavno on voli milan previše a i rossoneri su zainteresovani. wolfsburg to zna i da su imalo gentlemenski klub (a nisu) pustili bi edina u milan a ne u neki drugi klub koji nudi milion više. isto je milan uradio sa kakom, city je nudio astronimskih 100m u januaru kaka nije htio u city pa su ga pustili u real za mnogo manje para.
s druge strane mislim da bi milanu od svih najviše valjao krasić. odličan igrač, polivalentan, brz, dobar pregled igre i jak šut a veoma mlad. jučer je bio gost na pink tv ami g show, odgledao sam možda 2 min pa ne znam o čemu je pričao. u zadnje vrijeme slabo se spominje i hernanes, vezni igrač sao paola, i on ima 25 godina, solidan tehničar sa ubojitim šutem, često postize golove sa preko 30m. mislim da će i on biti jedan od kandidata. a što se tiče jovanovića to je već sada haman gotov posao.
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Možda bivši igrač Rui Costa odvede Ronaldinha u Benficu kažu tajno se pregovara 
- _forzamilan_
- Kontakt:
taman posla. možda za 3 godine a ne sad jer je ronaldinho trenutno ponajbolji igrač milana i od njega sve ide i kao takav nezamjenljiv je. ko bi mogao ovakvog playmakera zamijeniti u skorijoj budućnosti? uostalom benfica nema mogućnosti da plaća 6,5m eura po sezoni ronaldinha.
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Volim kad mogu s nekim dobro porazgovarati o Milanu,a ne da moram objasnjavati ko je Pato a ko Borriello.vidi se da znas mnogo o Milanu..stvarno mi je drago sto nas je ovdje sve vise...slazem se sve ovo,stalno se pominju neki novi,nazalost pomirim se s cinjenicom da su to samo nagadjanja i da Silvio rijetko poseze za svojim dzepom..btw.zbog tog je i dobio batine nedavno.._forzamilan_ je napisao/la:@leonardo u pravu si što se tiče džeke možda on trenutno i nije najveći prioritet milana. ali vidjeti džeku u dresu milana... cassano jeste najtalentovaniji italijanski igrač poslije roberta baggija i puno se popravio i uozbiljio i ne radi pi*darije ko nekada, barem tako kažu saigrači iz sampdorie. takav igrač može igrati još 10 godina jer je on majstor poteza i ne ovisi o brzini ko npr. kaka.
a pojacavanjem veznog reda mislim da mozemo osvojiti LP..
procitao sam da je zambrotta povrijedjen a isto tako i sedorf , prognoza za derby?
Seedorf je povrijedjen dok za Zambrotu sumnjam. Prognoza 1-3 za nas

- _forzamilan_
- Kontakt:
leonardo je napisao/la: Volim kad mogu s nekim dobro porazgovarati o Milanu,a ne da moram objasnjavati ko je Pato a ko Borriello.vidi se da znas mnogo o Milanu..stvarno mi je drago sto nas je ovdje sve vise...slazem se sve ovo,stalno se pominju neki novi,nazalost pomirim se s cinjenicom da su to samo nagadjanja i da Silvio rijetko poseze za svojim dzepom..btw.zbog tog je i dobio batine nedavno..
a pojacavanjem veznog reda mislim da mozemo osvojiti LP..
![]()
![]()
sramota drug velika! evo gledam liverpoolov thread ima na stotine stranica, juventusov nekoliko puta više, jedino ima milanov thread više stranica od intera što i ne čudiJamaL je napisao/la:Bas me cudi da na ovom forumu nema vise navijaca Milana, to je ipak jedan gigant, jedan od najvecih klubova Europe!
za zambrottu ne znam ništa, jučer je antonini odigrao umjesto njega i zamijenio ga i više nego dobro sa 2 asistencije ako se ne varam. seedorf najvjerovatnije neće igrati protiv juventusa prava šteta ali do nedjelje se i to može promijeniti. pato se vraća u tim i igrat će protiv juventusa. što se tiče prognoze optimista sam, uvjeren sam da milan neće otići pognute glave a uz inspirisanog ronaldinha i čvrstu odbranu moguća su i 3 boda. ako im je bayern uvalio 4 komada što ne bi i milan?materazzi je napisao/la:procitao sam da je zambrotta povrijedjen a isto tako i sedorf , prognoza za derby?
usput zar nije sramota da je toni pozvan u reprezentaciju a jedan će borriello koji je trenutno najbolji italijanski napadač uz gilardina, kako stvari stoje, svjetsko gledati na televiziji? bitno je da će zvati otpatke juventine iaquintu i camoranesija omg! izgleda lippi ne prati igrače koji su u formi nego svoje jarane pa će tako i cassano 100% sa borriellom na pivu i gledati tekme
EDIT: sa oficijelne stranice milana....
znači seedorf i zambrotta su definitivno van stroja 10-15 dana a izgleda i pato je upitan za nedjelju, nažalost.
MILAN - A. C. Milan announced that, following medical examination equipment, the clinical situation of injured players is as follows: Clarence Seedorf has a distraction to the right rectus femoris. Gianluca Zambrotta is suffering from a muscle strain at the junction miotendinea soleus muscle. For both the prognosis is of 10-15 days.
Pato has a suffusion dependent dell'adduttore edematous right thigh. His condition will be evaluated in the coming days.
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Auu pa to su gadni problemi...
A to za Borriella je zalosno..o tom sam jucer s prijateljem govorio..pozvani Iaquinta,Gilardino,Di Natale,Toni,a on nije...nema smisla...
Huntelaar bi mogao nesto uraditi..100% ce dobiti priliku..
Jedan od njih dvojice rijesava derbi..
Huntelaar ili Borriello!!!

A to za Borriella je zalosno..o tom sam jucer s prijateljem govorio..pozvani Iaquinta,Gilardino,Di Natale,Toni,a on nije...nema smisla...
Huntelaar bi mogao nesto uraditi..100% ce dobiti priliku..
Jedan od njih dvojice rijesava derbi..
Huntelaar ili Borriello!!!
- _forzamilan_
- Kontakt:
ne igra ni buffon u derbiju hahahahaa 
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
rijetko se veliki transferi realizuju zimi, tako da ne očekujem previše, a ponuda 25 m + huntelar za džeku je takva uvreda huntelaru da mi ga je stvarno žao, sve ok, džeko je igračina ali da vrijedi 25 m više nema šanse, ja lično na mjestu galijania i silvia nebi dao ni fening više, pa nek ga slobodno wolfsburg proda i za 100 miliona ako ima budala. za krasića ne vjerujem da milan može dati koliko i engleski klubovi koji ga traže, jovanović najvjerovatnije u junu dolazi jer je tad slobodan igrač a takve milan najčešće i dovodi. Po talijanskom forumu se spominju dva lijeva beka iz francuske tremulimas iz bordoa i Bastos iz liona, oba su mlada i extra pa vidjećemo hoće li koji i preći. za vezni red se odavno spominje neki hernanes iz brazila kažu dobar tehničar pravi fantazista, a valjda će se od ozljede oporaviti onjevu tako da imamo dobru rezervu za bekovsku poziciju. ako u januaru dođe samo jedan dobar bek ja zadovoljan
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- _forzamilan_
- Kontakt:
da, bekovi milana su po meni možda i glavni prioritet. zambrota je sve stariji i može odigrati jednu dobru tekmu sedmično, ima on još brzine i dobar centaršut iako je već zagazio dobro u tridesete ali je i dalje klasa. abate je pokazao da je on igrač na kojeg se može računati, ipak riječ je o krilnom igraču a ne o beku. ali ko malo više prati seriju a sjetit će se da je i gore spomenuti zambrotta nekad u bariju igrao desno krilo, kada je prešao u juve lippi ga je 'konvertovao' u desnog beka i po mom skromnom mišljenju on je bio ponajbolji desni bek uz cafua u zadnjih deset godina. sad su neko novi momci u igri kao maicon npr. ili alves. antonini je također pokazao da se i na njega može računati, baš je prekjučer odigrao odličnu utakmicu. šteta zbog 'zubiju' i chissokha jer bi on bio fenomenalan u milanu.
na jednom stranom forumu čitam da se u zadnje vrijeme milan povezuje s mladim napadačem sao paola, 16. godina ima momak zovu ga roni. kažu da je odličan igrač, vrlo jak i brz i odlične tehnike, mnogi ga već sad nazivaju novim patom. vidjet ćemo šta će se od ovoga desiti.
vidim niko ne spominje mladog edmunda hottora. tamnoputi momak je danas službeno postao igrač milana, došao je iz triestine. sjećam se prije par mjeseci da je trener triestine govorio kako on nikada nije vidio ovako talentovanog a tako mladog igrača. koliko sam shvatio on je vezni igrač i ako bude sve kako treba bit će nešto od njega jer će sada trenirati na najboljem mjestu na svijetu, najopremljenijem i najboljem nogometom kompleksu na svijetu; milanellu.
usput Tony od onyewa po mome skromnom mišljenju nema ništa. ono što sam gledao u milanu nema veze s vezom. jednostavno nema kvalitetu za seriju a. izuzetno je građen i fizički jak i vrhunski u skoku ali je spor i vrlo loše čita igru i protiv inteligentnih i brzih napadača apsolutno ne može ništa. a naročito se neće snaći na poziciji beka. da napomenem oguchi onyewu je teško povrijeđen i neće igrati do kraja ove sezone. kad smo kod desnog beka sjećam se ko jučer kada je i gorostas stam znao i to vrlo dobro odigrati i na desnom beku...
cafu stam nesta serginho eh to je bila odbrana
na jednom stranom forumu čitam da se u zadnje vrijeme milan povezuje s mladim napadačem sao paola, 16. godina ima momak zovu ga roni. kažu da je odličan igrač, vrlo jak i brz i odlične tehnike, mnogi ga već sad nazivaju novim patom. vidjet ćemo šta će se od ovoga desiti.
vidim niko ne spominje mladog edmunda hottora. tamnoputi momak je danas službeno postao igrač milana, došao je iz triestine. sjećam se prije par mjeseci da je trener triestine govorio kako on nikada nije vidio ovako talentovanog a tako mladog igrača. koliko sam shvatio on je vezni igrač i ako bude sve kako treba bit će nešto od njega jer će sada trenirati na najboljem mjestu na svijetu, najopremljenijem i najboljem nogometom kompleksu na svijetu; milanellu.
usput Tony od onyewa po mome skromnom mišljenju nema ništa. ono što sam gledao u milanu nema veze s vezom. jednostavno nema kvalitetu za seriju a. izuzetno je građen i fizički jak i vrhunski u skoku ali je spor i vrlo loše čita igru i protiv inteligentnih i brzih napadača apsolutno ne može ništa. a naročito se neće snaći na poziciji beka. da napomenem oguchi onyewu je teško povrijeđen i neće igrati do kraja ove sezone. kad smo kod desnog beka sjećam se ko jučer kada je i gorostas stam znao i to vrlo dobro odigrati i na desnom beku...
cafu stam nesta serginho eh to je bila odbrana
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
potvrdjeno da seedorf,pato i zambrotta nece igrati u derbiju.
. evo milan jovanovic izjavio da nece u Milan hvala Bogu dragom jer on je propast od igraca ima 28 godina i prosle se sezone culo za njeg. i jos jedna transfer spekulacija mi i Inter se borimo za potpis Edersona iz Liona i on je propast nevidim svrhu njegovog dovodjenja. sve neki polovnjaci sto to mi nebismo mogli dovest aguera il nekog kvalitetnijeg.neda berluskoni pare mamu hebo sto ga ne ubi onaj ludjak.
I ja dan danas zalim zbog tog...ma nije ono ludjak,ono je posten navijac,koji zeli promjene...dugi niz godina se gallianiu i berlusconiju prijeti radi primitivnog vodjenja..i onaj dan odmah nakon poraza od Palerma 0:2 desio se taj incident...A_d_0 je napisao/la:potvrdjeno da seedorf,pato i zambrotta nece igrati u derbiju.![]()
. evo milan jovanovic izjavio da nece u Milan hvala Bogu dragom jer on je propast od igraca ima 28 godina i prosle se sezone culo za njeg. i jos jedna transfer spekulacija mi i Inter se borimo za potpis Edersona iz Liona i on je propast nevidim svrhu njegovog dovodjenja. sve neki polovnjaci sto to mi nebismo mogli dovest aguera il nekog kvalitetnijeg.neda berluskoni pare mamu hebo sto ga ne ubi onaj ludjak.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Re: AC Milahttp://sportsport.ba/forum/viewforum.php?f=7n
nije još ništa službeno u vezi pata, ima još nade.
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.