FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

drronaldo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la drronaldo » 26 nov 2013, 16:14

bacelonafan

kume nemoj se bolan nervirati, sto ti to treba u zivotu. Lakse ti je samo da se naviknes koje prvak svake godine ici ce to lahko. Evo proslo je pet, sest godina, ja mislim da sedam godina je taman da se naviknes. ;)

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 26 nov 2013, 16:17

drronaldo je napisao/la:bacelonafan

kume nemoj se bolan nervirati, sto ti to treba u zivotu. Lakse ti je samo da se naviknes koje prvak svake godine ici ce to lahko. Evo proslo je pet, sest godina, ja mislim da sedam godina je taman da se naviknes. ;)
ma ja upravu si,zaboravio si period kad je Amar otisao hehe,eto otprilike to vas ceka uskoro,nek nas klub stane na noge lako cemo mi poslije za titule,i sacekaj kraj sezone pa pricaj! Koliko samo fanova nas tim institucija ima,koliko samo njih dolazi da polemise ovdje,mi na vase teme dodjemo jednom u 100 godina jer ste nebitni

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 26 nov 2013, 16:20

bacelonafan je napisao/la:
drronaldo je napisao/la:bacelonafan

ma ja upravu si,zaboravio si period kad je Amar otisao hehe,eto otprilike to vas ceka uskoro,nek nas klub stane na noge lako cemo mi poslije za titule,i sacekaj kraj sezone pa pricaj! Koliko samo fanova nas tim institucija ima,koliko samo njih dolazi da polemise ovdje,mi na vase teme dodjemo jednom u 100 godina jer ste nebitni
pa bitni ili nebitni mi osvajamo vi gledate u ledja ;) dobro ti covjek kaze navikni se
=\_1921_/=

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 26 nov 2013, 16:25

btw i kad je amar otiso nije bas da ste se vi naosvajali nekih trofeja ...
=\_1921_/=

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 26 nov 2013, 16:29

invincible1921 je napisao/la:btw i kad je amar otiso nije bas da ste se vi naosvajali nekih trofeja ...
Bas me zanima sta treba u zivotu da ti se desi pa da imas potrebu kao navijac Zeljeznicara da svaki dan pises na temi drugog kluba.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 26 nov 2013, 16:32

1L8F9C2 je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:btw i kad je amar otiso nije bas da ste se vi naosvajali nekih trofeja ...
Bas me zanima sta treba u zivotu da ti se desi pa da imas potrebu kao navijac Zeljeznicara da svaki dan pises na temi drugog kluba.
mene bas zanima sto je vama kao navijacima sarajeva u svakodnevom razgovoru o vasem klubu,glavna tema blacenje zeljeznicara ?
=\_1921_/=

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 26 nov 2013, 16:41

Fakat nije fer nekim od nasih navijaca da pisu svasta po ovom dijelu foruma. Procitajte i napisite ako fakat nesto imate pametno za reci. A zajebanciju ostavite "face to face". Sladje je ako nista... ovako anonimno je bezveze.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 nov 2013, 16:42

Mislim da smo jedan od rijetki sportskih kolektiva, da igraci tako panicno reaguju,pri samom spominjanju odalska sa Koseva.Citam izjave Osmanagica i Huseinbasica( nisu oni jedini vec se uveliko uvukao strah, u mnoge druge igrace cekajuci listu otpisani), da bi mogli napustiti Sarajevo,zbog male ili nikakve minutaze,oba igraca uglas kazu, da ne idu iz kluba, dok im ugovori ne isteknu.Mislim da su mnogi igraci olako svatili, da nije mala stvar biti igrac Sarajeva,a uz to da primas redovne ugovorne obaveza, i imas redovnu,a ne bas malu platu.Ja se bas i ne sjecam situacije, u kojoj cemo moliti pojedine fudbalere da napuste Sarajevo,i prepuste svoje mjesto nekim novim igracima,kojih ce sigurno biti,i to vrlo brzo.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 nov 2013, 17:12

slavko njegus je napisao/la:Fakat nije fer nekim od nasih navijaca da pisu svasta po ovom dijelu foruma. Procitajte i napisite ako fakat nesto imate pametno za reci. A zajebanciju ostavite "face to face". Sladje je ako nista... ovako anonimno je bezveze.
Vala si u pravu ko god na tuđoj temi smara nije dobar sa zdravljem garant ne razumijem zašto se palite na sarajevo ako je tako tanko i loše je stanje a pustite vi nas da živiomo u svojim snovima i "zabludama" eto vama vaši timovi pa igrajte do mile volje.
Sarajevo ljubavi moja!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 nov 2013, 18:41

ma i ako ne budemo prvi nije smak svijeta ,u prosli 10 god smo osvojili jedan trofej pa opet zivimo i volimo Sarajevo.meni vise smeta sto nemamo pravu strategiju kluba najloši dio kluba nam je taj skauting i dovodjenje igraca ,stalno nesto mjenjamo trenere igrace a nikad nista .treba dovesti provjerenog trenera i sportskog direktora koji nece grijesiti s pojacanjima i dovoditi neke bezz igrace, tu najvise fulamo .i dati ljudima 2-3 godina da rade ali moraju biti pravi ljudi a ne neki ublehaši od trenera .

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 nov 2013, 18:43

amypitar je napisao/la:Mislim da smo jedan od rijetki sportskih kolektiva, da igraci tako panicno reaguju,pri samom spominjanju odalska sa Koseva.Citam izjave Osmanagica i Huseinbasica( nisu oni jedini vec se uveliko uvukao strah, u mnoge druge igrace cekajuci listu otpisani), da bi mogli napustiti Sarajevo,zbog male ili nikakve minutaze,oba igraca uglas kazu, da ne idu iz kluba, dok im ugovori ne isteknu.Mislim da su mnogi igraci olako svatili, da nije mala stvar biti igrac Sarajeva,a uz to da primas redovne ugovorne obaveza, i imas redovnu,a ne bas malu platu.Ja se bas i ne sjecam situacije, u kojoj cemo moliti pojedine fudbalere da napuste Sarajevo,i prepuste svoje mjesto nekim novim igracima,kojih ce sigurno biti,i to vrlo brzo.
Izvini al moram se nasmijati :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 26 nov 2013, 18:51

sekac je napisao/la:
slavko njegus je napisao/la:Fakat nije fer nekim od nasih navijaca da pisu svasta po ovom dijelu foruma. Procitajte i napisite ako fakat nesto imate pametno za reci. A zajebanciju ostavite "face to face". Sladje je ako nista... ovako anonimno je bezveze.
Vala si u pravu ko god na tuđoj temi smara nije dobar sa zdravljem garant ne razumijem zašto se palite na sarajevo ako je tako tanko i loše je stanje a pustite vi nas da živiomo u svojim snovima i "zabludama" eto vama vaši timovi pa igrajte do mile volje.
misevi koji najvjerovatnije i ne idu na utakmice nego samo serendaju po forumima,

smorise sve teme vise mi se ni ne cita forum od glupog prepucavanja i provjerenih informacija
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

LavMantula
Kontakt:

Post Postao/la LavMantula » 26 nov 2013, 18:58

terabajt je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Mislim da smo jedan od rijetki sportskih kolektiva, da igraci tako panicno reaguju,pri samom spominjanju odalska sa Koseva.Citam izjave Osmanagica i Huseinbasica( nisu oni jedini vec se uveliko uvukao strah, u mnoge druge igrace cekajuci listu otpisani), da bi mogli napustiti Sarajevo,zbog male ili nikakve minutaze,oba igraca uglas kazu, da ne idu iz kluba, dok im ugovori ne isteknu.Mislim da su mnogi igraci olako svatili, da nije mala stvar biti igrac Sarajeva,a uz to da primas redovne ugovorne obaveza, i imas redovnu,a ne bas malu platu.Ja se bas i ne sjecam situacije, u kojoj cemo moliti pojedine fudbalere da napuste Sarajevo,i prepuste svoje mjesto nekim novim igracima,kojih ce sigurno biti,i to vrlo brzo.
Eh bas fino sto si nam rekao da se moras nasmijati,znaci nasmijao si se,jesi zavrsio jesi,jel ti jos uvijek smijesno,znaci jeste! E valjda nam neces opet trolati da ti je i dalje smijesno i stavljati tako glup post ! :mrgreen:
Za Saraj'vo zivimo samo mi,svi drugi su prolazni !

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 nov 2013, 19:03

LavMantula je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
Eh bas fino sto si nam rekao da se moras nasmijati,znaci nasmijao si se,jesi zavrsio jesi,jel ti jos uvijek smijesno,znaci jeste! E valjda nam neces opet trolati da ti je i dalje smijesno i stavljati tako glup post ! :mrgreen:
:*

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 26 nov 2013, 19:19

gavran je napisao/la:
sekac je napisao/la:
misevi koji najvjerovatnije i ne idu na utakmice nego samo serendaju po forumima,

smorise sve teme vise mi se ni ne cita forum od glupog prepucavanja i provjerenih informacija
potpis!

imam jednog u prijateljima na FB(znam ga ali ne tako dobro), i obicno sta stavi ovdje na forumu slicno napise i na status(ponekad),
ako su svi takvi kao on, onda mi dodje da nikad ne udjem na ovaj forum, znaci taj momak pored toga sto ne ide na tekme, uposte se ne razumije u fudbal, ne zna za sta je koja pozicija zaduzena i neodmjereno lupa ko je kakav bio.
sreca ima i dobrih forumasa pa se moze i koja pametna cuti...

evo ja iako sam navijac Zelje, jucer sam usao u normalnu raspravu i iznio svoje misljenje zasto odredjeni igraci FKS imaju prednost za prvi tim i ispravio postavku koju je prethodno postavio navijac bordo tima... mislim da sam potpuno u pravu jer sam malo upuceniji od njega ocigledno, ali nije nista uvredljivo, jednostavno momak napravio sastav bez ijednog igraca iz skole fudbala FKSarajevo.

mislim moze se normalno pricati i o Tanu, i Amaru,i tituli, bez nepotrebnih tenzija ...
znam da sama forumska anonimnost i tastatura koja daje priliku da bolje poslozimo misli nego verbalno "na prvu", sve to nas, hajmo reci "osili", mislimo da smo bolji i jaci, pa klinac od 15-19 god se "upusti" u razgovor sa covjekom od 35-45 koji zna fudbal u dusu a ovaj tek otkrio tribinu , i misli svijet je njegov ko Scarface.
jbg to je forum. djeca od 15 glume ljude od 45
...................a ljudi od 45 se ponasaju ko djeca od 15.
:D

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 26 nov 2013, 19:40

nema tu ni kucnog odgoja ni postovanja prema "sagovorniku" vrijedjaj i lupaj to je parola,zbog takvih covjek ne smije rahat ni na utakmicu otici.sta cemo zivjet nam je pored primitivaca.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 26 nov 2013, 19:41

Sve ima svoje granice, pa tako i rasprava na forumu. Sve što je u okviru tih granica i zdravog zezanja, onog'
sportskog, može se tolerisati. Ali, kada pojedinac pretjera i izađe iz okvira tih granica (str.4238) u tom
slučaju trebamo svi biti zabrinuti. Pokušaj širenja propagande i podmetanje priče koja nema veze sa sportom,
pokazuje svima nama koliko ljudski um može da bude bolestan i kako je to zapravo kada dotaknete dno.
Dotični ne samo da je pokazao i svima nama dokazao, o kome se radi, već je na taj način uvrijedio sve
stanovnike grada Sarajeva i sve sarajevske žrtve iz proteklog rata.
Drago mi je što su to prepoznali navijači Želje i siguran sam da su zgroženi onim što su pročitali i pretpostavljam
da se na ovaj način žele ograditi od tog monstruma, koji se navodno predstavlja kao navijač Željezničara.
Ja zaista ne poznajem takve navijače gradskog rivala, naprotiv poznajem gradsku raju koji su spremni
danas-sutra pomoći meni u teškim trenucima, kao što bih i ja njima svakako. Toliko.
Budite mi pozdravljeni...
F.K.SARAJEVO

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 26 nov 2013, 19:48

molotovljev je napisao/la:Sve ima svoje granice, pa tako i rasprava na forumu. Sve što je u okviru tih granica i zdravog zezanja, onog'
sportskog, može se tolerisati. Ali, kada pojedinac pretjera i izađe iz okvira tih granica (str.4238) u tom
slučaju trebamo svi biti zabrinuti. Pokušaj širenja propagande i podmetanje priče koja nema veze sa sportom,
pokazuje svima nama koliko ljudski um može da bude bolestan i kako je to zapravo kada dotaknete dno.
Dotični ne samo da je pokazao i svima nama dokazao, o kome se radi, već je na taj način uvrijedio sve
Drago mi je što su to prepoznali navijači Želje i siguran sam da su zgroženi onim što su pročitali i pretpostavljam
da se na ovaj način žele ograditi od tog monstruma, koji se navodno predstavlja kao navijač Željezničara.
Ja zaista ne poznajem takve navijače gradskog rivala, naprotiv poznajem gradsku raju koji su spremni
danas-sutra pomoći meni u teškim trenucima, kao što bih i ja njima svakako. Toliko.
normalno,misli da dolazi ovdje na forum i da nas koji smo bili u ratu,ciji su ocevi rodjaci braca ginuli u ratu,braneci doticnog napasnika,da poistovjecuje sa Karadzicem i slicnin,i da misli da ce mu svi cutati,na njegovu mrznju,pljuvanje na sve nacine itd. covjek koji kaze da je Siroki i Zrinjski institucija za nas mislim da ovdje zaluzuje makar na nasem forumu trajnu blokadu od svih clanova

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 26 nov 2013, 19:52

molotovljev je napisao/la:Sve ima svoje granice, pa tako i rasprava na forumu. Sve što je u okviru tih granica i zdravog zezanja, onog'
pa bolan mi zivimo zajedno,radimo zajedno,izlazimo zajedno,zivjeli smo za pobjedu na derbiju da yebemo pitare i oni nas ali bez sile,mrznje to nam je bio stil zivota,ja ni danas sa 40+ ne mogu da zivim bez Zelje,dan kad je utakmica ne jedem,ne pijem,sprzim steku cigara, negdje sam u svom svjetu(zeni je trebalo desetak godina da nadodje i da me pusti na miru)i ne dam taj osjecaj ni za sta na svijetu.kad bi mogao birati volio bih da umrem na stadionu(mada jedini na svijetu ima 5 razlicitih tribina meni je najdrazi).a kompleksiranu stoku treba ignorisati koliko je to moguce.da vise ne pisem pozdrav svim bolesnicima plave i bordo boje

zeljo1974
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1974 » 26 nov 2013, 21:45

pa sta je slagao za dvojcu svi znamo da su deklarisani navijaci sarajeva a jedan je dao veliki doprinos u osvajanju titule

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, Bing [Bot], Morpheus, propoklopac, Shategabri, Zeko87 i 64 gosta.