NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Naveliko se piše kako Bogdanović prelazi u Zelju? Znali neko nešto o tome ? Ja sam pročitao na stranici Radio Sarajeva.
-
- Kontakt:
Dalibor je otisao iz Zvijezde
-
- Kontakt:
Kada je dosao u Zvijezdu izgledao je izgubljeno i nesigrno,ali ovu sezonu je odigrao odlicno,mozda i najbolji Zvijezdin igrac.Visok,odlican u skok igri,pravi stoper. Nakon odlaska Moranjkica,postao kapiten.Ako ima ugovor sa Zvijezdom, tesko da ce ga Zeljo dovesti,jedino ako ga Zvijezda ne pusti,ali nema razloga za to.Ako mu je istekao ugovor to je druga prica.Volio bih da kapiten ostane medju zmajevima.bagrcavi je napisao/la:Kakav je taj Bogdanović?
" onclick="window.open(this.href);return false;
ZELJO NAM HTIO UKRASTI PANDZU A SAD KAD JE SLOBODAN ZELJO GA NECE,sto se tice bogdanovica ako mu istice ugovor i ako prelazi u zelju zelim mu sve najbolje momak je svojim ponasanjem zasluzio da ode u bolji klub.ako ostane kod nas i sam zna da jos vise moze napredovati i samim tim mozda otici i preko grane,.mozda mu se bude tesko aklimatizovati na grbavici i onda bi vjerovatno i sjebao karijeru,u svakom slucaju neka mu je sretno
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Pandza je bio medju najplacenijim igracima Zvijezde, a gotovo da je najmanje pokazao u ovoj sezoni.Povrede i mozda zasicenost su dovele do lose forme.Skroman 1 gol.Ako je Bogdanovic najvece iznenadjene, Pandza je najvece razocarenje ove sezone.SamSvojMajstor je napisao/la:Dalibor je otisao iz Zvijezde
Sretno Dado u nastavku karijere.
Jasmin Bogdanović potpisuje za Željezničar?
pa prije ce iz Zelje otici negdje vani, nego iz Zvijezde, pod uslovom da je dobar igrac.astra1922 je napisao/la:ZELJO NAM HTIO UKRASTI PANDZU A SAD KAD JE SLOBODAN ZELJO GA NECE,sto se tice bogdanovica ako mu istice ugovor i ako prelazi u zelju zelim mu sve najbolje momak je svojim ponasanjem zasluzio da ode u bolji klub.ako ostane kod nas i sam zna da jos vise moze napredovati i samim tim mozda otici i preko grane,.mozda mu se bude tesko aklimatizovati na grbavici i onda bi vjerovatno i sjebao karijeru,u svakom slucaju neka mu je sretno
nemora znaciti mozda se sasere pred punom grbavicom odigra par utakmica i onda na klupu i na kraju sloga dobojdrronaldo je napisao/la:pa prije ce iz Zelje otici negdje vani, nego iz Zvijezde, pod uslovom da je dobar igrac.astra1922 je napisao/la:ZELJO NAM HTIO UKRASTI PANDZU A SAD KAD JE SLOBODAN ZELJO GA NECE,sto se tice bogdanovica ako mu istice ugovor i ako prelazi u zelju zelim mu sve najbolje momak je svojim ponasanjem zasluzio da ode u bolji klub.ako ostane kod nas i sam zna da jos vise moze napredovati i samim tim mozda otici i preko grane,.mozda mu se bude tesko aklimatizovati na grbavici i onda bi vjerovatno i sjebao karijeru,u svakom slucaju neka mu je sretno
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
navodno zbog velikih dugovanja prema dadi klub mu je dao ciste papire
Sam si reko navodno, da su mu duzni nije budala napustit tek tako klub, valjda bi tuzio ili nesto...... ko je imalo pratio Zvijezdu ove sezone mogo je skontat da ce otic, igrac koji se toliko placa a tek u 10-om kolu da gol pa ga posle nema evo sad ce i 19 kolo...... netrebaju ti nikakvi navodi,boskobuha1 je napisao/la:navodno zbog velikih dugovanja prema dadi klub mu je dao ciste papire
-
- Kontakt:
Pandza je imao jos pola godine ugovor sa Zvijezdom, ali u klubu nisu bili zadovoljni sa njegovim igrama s obzirom da je najplaceniji Zvijezdin igrac i tu je kraj price.Da mu klub duguje pare, on bi tuzio klub, a ne bi izjavljivao da mu je "bilo lijepo u Gradaccu i da ne misli nista lose o klubu."boskobuha1 je napisao/la:navodno zbog velikih dugovanja prema dadi klub mu je dao ciste papire
Svi oni koji govore o nekim velikim dugovanjima prema igracima lazu,mozda plata kasni koji dan, ali to je nista u odnosu na ostale premijerligase,jer da nije tako ne bi Stijakovic danas izjavio: "U Gradačcu sam primljen na fenomenalan način i ovim putem se želim zahvaliti saigračima i čelnicima kluba na tome. Lijepo mi je ovdje, a nadam se da su svi zadovoljni mojim partijama. Gradačac je pravi sportski grad, klub je organizovan na vrhunskom nivou i doista uživam".
http://sportsport.ba/bh_fudbal/stijakov ... ano/118829" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
a izvini zmaj jesi ti neki portparol zvijezde pa sve znas,mislis da bi dobio ciste papire tek tako on koji ima 22 ili 23 godine i da ga puste tek tako,inace kako ide sporazumno se raskine ugovor igrac oprosti dug a dobije ciste papire valjda citate malo stampu.kanton ja mislim da samo 4-5 igraca imaju prolaz za ovu sezonu znaci opet treba sve potjerati.stijakovic normalno da ce pricati lijepo pa tu se afirmisao gdje je to branio u kontinuitetu,al za ovo sto je pokazao ovu polusezonu dobar je treba ga zadrzati na svaki moguci nacinBosanski zmaj je napisao/la:Pandza je imao jos pola godine ugovor sa Zvijezdom, ali u klubu nisu bili zadovoljni sa njegovim igrama s obzirom da je najplaceniji Zvijezdin igrac i tu je kraj price.Da mu klub duguje pare, on bi tuzio klub, a ne bi izjavljivao da mu je "bilo lijepo u Gradaccu i da ne misli nista lose o klubu."boskobuha1 je napisao/la:navodno zbog velikih dugovanja prema dadi klub mu je dao ciste papire
Svi oni koji govore o nekim velikim dugovanjima prema igracima lazu,mozda plata kasni koji dan, ali to je nista u odnosu na ostale premijerligase,jer da nije tako ne bi Stijakovic danas izjavio: "U Gradačcu sam primljen na fenomenalan način i ovim putem se želim zahvaliti saigračima i čelnicima kluba na tome. Lijepo mi je ovdje, a nadam se da su svi zadovoljni mojim partijama. Gradačac je pravi sportski grad, klub je organizovan na vrhunskom nivou i doista uživam".
http://sportsport.ba/bh_fudbal/stijakov ... ano/118829" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve je to lijepo opisano ali klub duguje 3 plate igračima pa zato nisu htjeli ić za Mostar i bilo štrajka pa su prvo platili pola plate al su se igrači pobunili i nisu htjeli ić na put dok im nisu uplatili još drugu polovicu ovi odlasci su prebijanje dugovaBosanski zmaj je napisao/la:Pandza je imao jos pola godine ugovor sa Zvijezdom, ali u klubu nisu bili zadovoljni sa njegovim igrama s obzirom da je najplaceniji Zvijezdin igrac i tu je kraj price.Da mu klub duguje pare, on bi tuzio klub, a ne bi izjavljivao da mu je "bilo lijepo u Gradaccu i da ne misli nista lose o klubu."boskobuha1 je napisao/la:navodno zbog velikih dugovanja prema dadi klub mu je dao ciste papire

-
- Kontakt:
Da li bi ti placao zaposlenika koji ti je najskuplji, a da taj zaposlenik ne daje ocekivane rezultate?boskobuha1 je napisao/la:a izvini zmaj jesi ti neki portparol zvijezde pa sve znas,mislis da bi dobio ciste papire tek tako on koji ima 22 ili 23 godine i da ga puste tek tako,inace kako ide sporazumno se raskine ugovor igrac oprosti dug a dobije ciste papire valjda citate malo stampu.kanton ja mislim da samo 4-5 igraca imaju prolaz za ovu sezonu znaci opet treba sve potjerati.stijakovic normalno da ce pricati lijepo pa tu se afirmisao gdje je to branio u kontinuitetu,al za ovo sto je pokazao ovu polusezonu dobar je treba ga zadrzati na svaki moguci nacinBosanski zmaj je napisao/la:Pandza je imao jos pola godine ugovor sa Zvijezdom, ali u klubu nisu bili zadovoljni sa njegovim igrama s obzirom da je najplaceniji Zvijezdin igrac i tu je kraj price.Da mu klub duguje pare, on bi tuzio klub, a ne bi izjavljivao da mu je "bilo lijepo u Gradaccu i da ne misli nista lose o klubu."boskobuha1 je napisao/la:navodno zbog velikih dugovanja prema dadi klub mu je dao ciste papire
Odakle klubu pare da uradi restoran i plasticni teren, zasto je ugovor potpisao japanac, a Stijakovic produzio ugovor ako znaju da klub nema para?
I Pandza i Stijakovic su danas izjavili da im je lijepo u Gradaccu i da ne misle nista lose o klubu i da je klub organizvan na visokom nivou.Da klub duguje veliki novac igracima sigurno to ne bi izjavljivali.Nisam im ja te izjave stavljao u usta, nego su to oni sami rekli.
Heheh pa i preko suda bi dobio ciste papire a uz to bi dobio i pare....boskobuha1 je napisao/la:a izvini zmaj jesi ti neki portparol zvijezde pa sve znas,mislis da bi dobio ciste papire tek tako on koji ima 22 ili 23 godine i da ga puste tek tako,inace kako ide sporazumno se raskine ugovor igrac oprosti dug a dobije ciste papire valjda citate malo stampu.kanton ja mislim da samo 4-5 igraca imaju prolaz za ovu sezonu znaci opet treba sve potjerati.stijakovic normalno da ce pricati lijepo pa tu se afirmisao gdje je to branio u kontinuitetu,al za ovo sto je pokazao ovu polusezonu dobar je treba ga zadrzati na svaki moguci nacinBosanski zmaj je napisao/la:Pandza je imao jos pola godine ugovor sa Zvijezdom, ali u klubu nisu bili zadovoljni sa njegovim igrama s obzirom da je najplaceniji Zvijezdin igrac i tu je kraj price.Da mu klub duguje pare, on bi tuzio klub, a ne bi izjavljivao da mu je "bilo lijepo u Gradaccu i da ne misli nista lose o klubu."boskobuha1 je napisao/la:navodno zbog velikih dugovanja prema dadi klub mu je dao ciste papire
Kada je u pitanju sporazumni raskid ugovora to znaci da je na obostrano zadovoljstvo i da tu nema vise nikakvih dogovanja,a pogotovo nekih tuzbi.Bosanski zmaj je napisao/la:Pandza je imao jos pola godine ugovor sa Zvijezdom, ali u klubu nisu bili zadovoljni sa njegovim igrama s obzirom da je najplaceniji Zvijezdin igrac i tu je kraj price.Da mu klub duguje pare, on bi tuzio klub, a ne bi izjavljivao da mu je "bilo lijepo u Gradaccu i da ne misli nista lose o klubu."boskobuha1 je napisao/la:navodno zbog velikih dugovanja prema dadi klub mu je dao ciste papire
-
- Kontakt:
kome ba vise magla u oci,sporazumni raskid pa bolje se dogovorit nego ici po sudu,razmisli logicki,japanac je dobar igrac gledao sam tekmu u mostaru ali oni dolaze preko menadzera vidi u crnoj gori kako se to radi dodje ti za dzaba,a teren i infrastruktura das projekat i dobijes od saveza i kantona novce,ne prdi u suplje uzmi malo citaj pravilnik,ocekujem sad transfer listu ne po zalaganju nego po necijoj volji i ubijedite me da nije tako.bice tu kuduzovic,trejic,maksumic bogdanovic ako ne nadje angazman,ako nadje bice prodan itd,itd,a to sto si navodio stijakovica pa normalno je da tako izjavi obzirom da je prvi put branio dobro i u kontinuitetu i dobro jeste da mu se svidja.a i bio je dobar za razliku od ostalih golmana koji su nam dolazili
Hahahahahahahaha koji bolan savez, koji Kanton damije vidjet gdje je sta savez i kanton kome napravio osim tamo nekog poligona pred izbore.........Sad savez daje neka sredstva za rekonstrukciju stadiona ali i to nisu njihova sredstva vec FIFA ili UEFA daje pare za sve klubove ja mislim oko 90 000 eura po klubu pa ide preko savezaboskobuha1 je napisao/la:kome ba vise magla u oci,sporazumni raskid pa bolje se dogovorit nego ici po sudu,razmisli logicki,japanac je dobar igrac gledao sam tekmu u mostaru ali oni dolaze preko menadzera vidi u crnoj gori kako se to radi dodje ti za dzaba,a teren i infrastruktura das projekat i dobijes od saveza i kantona novce,ne prdi u suplje uzmi malo citaj pravilnik,ocekujem sad transfer listu ne po zalaganju nego po necijoj volji i ubijedite me da nije tako.bice tu kuduzovic,trejic,maksumic bogdanovic ako ne nadje angazman,ako nadje bice prodan itd,itd,a to sto si navodio stijakovica pa normalno je da tako izjavi obzirom da je prvi put branio dobro i u kontinuitetu i dobro jeste da mu se svidja.a i bio je dobar za razliku od ostalih golmana koji su nam dolazili
Ja ne kazem da je gore se dogovorit nego po sudu vuc, al ti si sam reko da je klub Pandzi duzan velike pare, pa ako smo duzni a Pandza ima pravi ugovor to ide po kratkom postupku sve crno na bijelo samo predas tuzbu savezu i odma se klub suspenduje nemam nikakvog vucaranja.......... a sto se tice Japanca pa naravno da ce ga menadzer dovest nece hodze i doktori
nego raja hajmo na stadion cistiti snijeg nasa uprava je zasluzila da im pomognemo,oni se toliko ponose svojim navijacima i simpatizerima da je prosto nemoguce da ne odemo i pometemo snijeg....
DABOGDA METAR NAPADO

DABOGDA METAR NAPADO

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.