RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Kako sportsport kaže, Čelik dolazi bez Kajkuta i Dedića, igrača koji im jako puno znače, nadam se da u ovom susretu možemo ostvariti pobjedu i uhvatiti se u kolo sa prvih 6 u ligi.
Vjerujmo !
Vjerujmo !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
dusseldorf
- Kontakt:
ovo sam upravo napisao i na temi NK CELIK.dobili su kartone protiv mladosti v.o pri rezultatu 3-0 ma daj ba.dva ubjedljivo najbolja igraca ove sezone neidu u mostar.J*** ti fudbal i te fazone.znaci rodjeni MRTVI KEC.toliko sam se sjebao kad sam ovo procitao da to nije normalno.ne kazem da bi sa njima pobijedili ali da bi bili 50 posto jaci bili bi.ovako je samo puka formalnost.neko od ovih moji rece da ciste kartone kako bi spremno docekali sarajevo na proljece.cccccc,pa nije mancester united.igraj ba napadacki i otvoreno pa maklar izgubili 5-0.sretno vam
Ne sumnjam da će pasti Čelik, ali nekako imam uvijek osjećaj da nepotrebni poraz ovdje u Prijedoru ne može da se nakodnadi, odbrana imala loše trenutke, i umalo da mi padne glava sa ramena pošto sam bio ''domaća izdajica'' na tribinama. Da je tad Velež slavio sad bi bio na samo bod zaostatka za Olimpicom i to mi je najžalije.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
- rob do bagro
- Kontakt:
De ti meni reci, jel ti navijas za Velez ili za Celik, posto vidim da u potpisu spominjes Zenicu, cisto informativno ?el-fighter je napisao/la:Bravo Rodjeni!!
Leotar sjajno odradjen i sada nam ostaje da protiv Celika na lijep nacin zavrsimo ovu "polusezonu". Nadam se da ce doci i Robijasi (kojima usput cestitam 25 godina od osnivanja) i da cemo uzivati u utakmici, pa neka bolji pobjedi.
FORZA VELEZ
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Druze svaka cast posto vidim da si iz Prijedora a navijas za Rodjene. Ziv i zdrav bio. Forza VelezSalePD je napisao/la:Ne sumnjam da će pasti Čelik, ali nekako imam uvijek osjećaj da nepotrebni poraz ovdje u Prijedoru ne može da se nakodnadi, odbrana imala loše trenutke, i umalo da mi padne glava sa ramena pošto sam bio ''domaća izdajica'' na tribinama. Da je tad Velež slavio sad bi bio na samo bod zaostatka za Olimpicom i to mi je najžalije.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- el-fighter
- Kontakt:
Navijam za Velez, ali rodjen sam u Zenici. Fazon je sto sam odrastao u drugoj sredini i pod uticajem porodice sam zavolio Velez. No i pored toga znam odakle sam i uvijek rado odem i pogledam Celik kada sam u mogucnosti, mada nisam emotivno vezan za njega.rob do bagro je napisao/la:De ti meni reci, jel ti navijas za Velez ili za Celik, posto vidim da u potpisu spominjes Zenicu, cisto informativno ?el-fighter je napisao/la:Bravo Rodjeni!!
Leotar sjajno odradjen i sada nam ostaje da protiv Celika na lijep nacin zavrsimo ovu "polusezonu". Nadam se da ce doci i Robijasi (kojima usput cestitam 25 godina od osnivanja) i da cemo uzivati u utakmici, pa neka bolji pobjedi.
FORZA VELEZ
Vijest da Celik dolazi bez Kajkuta i Dedica svakako je dobro prihvacena, jer su im to 2 ponajbolja igraca i sigurno im puno znace u napadu. Vjerujem da mi na svom terenu mozemo ovu polusezonu zavrsiti pobjedom i tako otici na odmor, pozicionirani nedaleko od vrha tabele. Nadam se da murija ovaj put nece praviti probleme i da ce Robijasi doci na stadion.
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- rob do bagro
- Kontakt:
Nista brate lose nisam mislio, zivio ti meni. 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
edgardavids
- Kontakt:
Moglo bi burazeru biti hladno za vikend
Ova 3 boda su nam neophodna ako mislimo jurišati prema vrhu, uz par pojačanja na polusezoni ja mislim da je to sasvim realno.
jedino će se izgleda u Mostaru moći odigrati normalno utakmica, jer u Bosni snijeg uzima sve više maha...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ako je normalno polutornadovski hladni vjetrovi sto cupaju stabla i 5 stepeni, onda hoce.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Aleme druže ako se može po ovakvom vremenu igrati, snijeg je mala maca za mostarski vjetarAlemC85 je napisao/la:jedino će se izgleda u Mostaru moći odigrati normalno utakmica, jer u Bosni snijeg uzima sve više maha...
http://www.****/rubrika/vijesti ... iscu-polju" onclick="window.open(this.href);return false;
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Titova-Juga je napisao/la:Ako je normalno polutornadovski hladni vjetrovi sto cupaju stabla i 5 stepeni, onda hoce.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
ili u najgorem slučaju lopta pogodi sudiju u glavu, a on isključi izvođača penala...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:Ako je normalno polutornadovski hladni vjetrovi sto cupaju stabla i 5 stepeni, onda hoce.![]()
![]()
dosudi ti sudija penal,opucas i das autogol
![]()
![]()
mislio sam na snijeg koji pada cijeli dan, ali nebitno...
sinoć je na BHT-u gostovao Feja. kaže da će sigurno biti pojačanja zimus, samo se ne želi izlaziti u javnost...dalje kaže da će pripreme za proljetni dio krenuti oko 15 januara, i još neke aktivnosti se vrše.
izgleda da nam je prvo pojačanje Škaljić...
nego šta bi s konkursom za direktora? ili se čeka kraj polusezone, pa da se objave potencijalna imena?
nego šta bi s konkursom za direktora? ili se čeka kraj polusezone, pa da se objave potencijalna imena?
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Sreća pa je stadion u Vrapčićima u položaju istok-zapad a ne kako je uglavnom slučaj,sjever-jug pa će vjetar podjednako ometati i jedne i druge.Nema onog famoznog igranja niz i uz vjetar kako je bio slučaj nekad pod BB pa je i slobodnjak na 40 m od gola,bio opasnost za protivničkog golmana.
Ali dugo je do subote...
Ali dugo je do subote...
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Tana je kao da ostavku,ako se ne varam.koliko sam ja primijetio on i dalje putuje sa ekipom,pa me to vodi na jedan logican zakljucak.Cisto sumnjam da je to privremeno do izbora novog direktora.Ali mozda se i varam.Ako neko zna nesto vise.AlemC85 je napisao/la:izgleda da nam je prvo pojačanje Škaljić...
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Izbijes u aut, das autogol.tepsija je napisao/la:Sreća pa je stadion u Vrapčićima u položaju istok-zapad a ne kako je uglavnom slučaj,sjever-jug pa će vjetar podjednako ometati i jedne i druge.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Crni gavran
- Kontakt:
Dragi moji Mostarci, kakvo je vrijeme dole. Ovdje sipa snijeg. Ako je tako i kod vas i ako se nastavi ovako da Bog da se XIX kolo uopste odigra
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- Titova-Juga
- Kontakt:
Cega se nes sjetit, reko bi moj stari fixic idejaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:Ako je normalno polutornadovski hladni vjetrovi sto cupaju stabla i 5 stepeni, onda hoce.![]()
![]()
dosudi ti sudija penal,opucas i das autogol
![]()
![]()
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Bura, ubija vjetar, niđe žive duše vaniCrni gavran je napisao/la:Dragi moji Mostarci, kakvo je vrijeme dole. Ovdje sipa snijeg. Ako je tako i kod vas i ako se nastavi ovako da Bog da se XIX kolo uopste odigra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.