Nebuloza te je napravila. Ako imaš mogučnost ( a da nije stream ). Pogledaj tekmu protiv Plzena. Vidjet češ da če igrat sredina Navas, Garcia, Rodwell i Lopes/Jovetić. Džeko če se natrčat ko konj a dat če mu svaku 5 loptu možda ko nekom amateru. Svi ti igrači dovoljno je da Negredo samo pokaže rukom gdje i odmah dodaju ko iz topa. Ako ne bude igrao Jovetić ili možda Nasri, Džeko možda da iz kakvog odbijanca i to je to.Saurman je napisao/la:RvPersie je napisao/la: protiv 5+1 Bayerna sa jedim Navasom koji se iz aviona vidi NE ŽELI dodat Džeki zbog Negreda.RvPersie je napisao/la:Džeko da je pametan treba nasamarit Pellegrinija i isforsirat transfer več u JANRvPersie je napisao/la:Logično je da forsira ŠPA jer tako je navikaoRvPersie je napisao/la:Njega su dovela planski 2 Španca iz uprave.
Ovakve nebuloze odavno nisam pročitao na forumu.
To nije teorija zavjere niti ja vjerujem u ta sranje. TO je moja konstatacija nakon odgledanih 100+ City-evih tekmi ( ne preko streama ). Jednostavno Garcia i Navas ga ne jebu 5 %. A Lopes i Rodwell če se trudit da se sami istaknu da bi ušli u prvu ekipu. Živi bili pa vidjeli ko če bit u pravu. A ti ako misliš da nema klanova i da je život bajka ( i da Pellegrini nikako nemože bit pristran ) onda nisi izašao daleko iz svoje mahale. Ja čak mislim da si ti toliko " informisan " da ni neznaš koja su ta " 2 Španca " koja su bog i batina u City-u. Mani se ti fudbala za tebe je Premijer liga fudbal , korida i kakav boks. Svaki dan pročitat Avaz da si lijepo informisan ( sve u superlativima ) i to je to za tebe. Vozdra care !!