Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

JameS 23
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la JameS 23 » 07 jan 2010, 13:15

@Cescinho4-opet spamas :D
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

El Pipita
Kontakt:

Post Postao/la El Pipita » 07 jan 2010, 13:31

GunnerS je napisao/la:[url=http://www.---%20SPAM%20---.com/sport/nogomet/clanak/100107033]Higuain za Fabregasa[/url]

Veću glupost nisam pročitao, ocam' :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
šta je ovdje glupost Pipita je bolji od Cesca tako da ja ovo nikad ne bi uradio da sam Pelegrini,a da sam Arsen sigurno još pogotovo što Cesca neće moći zadržati još dugo dok Pipitu hoće i onda u paru sa RVP iza njih Arshavin u sredini Rosicky,Song i Denilson vremenom Ramsey bili bi jači nego sada
-----------Casillas----------
Ramos-Pepe-Albiol-Arbeloa
----------Lass--Xabi---------
Ronaldo----Kaka----Marcelo
-----------El Pipita----------
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 jan 2010, 13:39

Hehehehehhe, nisam se odavno nasmijao na ovaku glupost, hehehehehehe....

Čuj Higuain bolji od Fabregasa, hehehehehehe....

Hehehehehehe...

hehehehe... Hvala jarane...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

niccolo
Kontakt:

Post Postao/la niccolo » 07 jan 2010, 15:16

belafonte je napisao/la:Ne morate komentarisati moje postove i sigurno ne mogu biti 100% objektivan ali meni je drag i Arsenal i ManU(jedino ne mirisem Liverpool, al i njih u zadnje vrijeme drugacije gledam il se samo saosjecam sa njima :D ), pohvalim ih kad dobro igraju, u tim klubovima su igrali ili igraju neki od meni omiljenih igraca Bergkamp, Henry, Van Persie, Cesc, Giggs, Ronaldo, Rooney itd. pa stoga smatram da mogu nekad i kritikovat, vise da se razvije neka normalna diskusija, da se razmjene misljenja i slicno(volim ja nekad i malo podbadat, priznajem, al sve u sportskom duhu :lol: ). I vi ste dosli kod nas na temu pa klikcete kako cemo propast sad zato sto su nam Drogba, Essien, Mikel, Kalou otisli, u redu postujem, ali to je meni povrsna analiza ekipe, evo ja kazem da imamo najbolju odbranu u ligi i da smo u decembru primali golova vise nego u prethodna 3 mjeseca, znaci u naredna 3 meca nek sacuvamo gol realno je ocekivat 9 bodova, mislim da je to malo objektivnije razmisljanje.
Tako da mislim da je ovaj moj predzadnji post na mjestu i sa njim bi se slozili i navijaci ManU-a, Liverpoola, Chelsea i svih ostalih klubova Premier Lige, jednostavno morate postat malo kriticni prema klubu, jer necu da kazem da se uzalud nadate o osvajanju titule, al malo se osvrnite i pogledajte ekipu trenutnu, vama kao suho zlato treba napadac sto prije, moze i Bendtner proci ako se oporavi, al frajer nikako da proigra kao sto igra u repki, zatim iznenadno nagomilavanje susreta koje trebate odigrat, Wenger se vec zalio zbog prolaska ekipe u sljedece kolo FA kupa sto dovoljno govori o kapacitetima ekipe, plus sto je polovina igraca od stakla, lako se povrijede, nema vise onih "snagatora" Viera, Parlow, cvrste odbrane Adams, Keown, Dixon, Winterburn koja je osvajala titule, kad se samo sjetim onog duela Drogbe i Traorea, rame od rame, Traore odleti ko onaj skijas na spustu kad pri punoj brzini izleti sa staze nakon skoka ili kad te FAP zvekne, jednostavno cvrsti momci osvajaju Premiership ili se preselite u Primeru i onda cete moci osvajat trofeje, do tada il dok vas neko ne kupi, hladite nam jaja :mrgreen:
to ti sam sebi govoris ili?
a ovo dole traore vs drogba,znaci to ti prvo naumpadne kad te pitaju ko ce osvojiti epl? hahahhahah nema dalje
i ti bi da s tobom neko diskutuje.... zelen si ti za toga.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 08 jan 2010, 09:53

hehe, 40 miliona eura, ma ja, možeš mislit da će wenger toliko dat... može max dat 20 miliona a 40, hehe

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 08 jan 2010, 09:55

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 08 jan 2010, 19:52

Arsenal najugroženiji

I sa toliko povreda opet smo u konkurenciji za titulu ;)

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 08 jan 2010, 19:58

GunnerS je napisao/la:Arsenal najugroženiji

I sa toliko povreda opet smo u konkurenciji za titulu ;)
A sto su na spisku oni koji su trebali bit spremni za Bolton :?
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 08 jan 2010, 20:04

Ko je trebao bit spreman za Bolton od ovih na spisku ?! Osim Rosickog za kojeg nije sigurno dal bi igrao protiv Boltona ostali se nisu nit su mogli bit spominjani...

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 08 jan 2010, 20:10

GunnerS je napisao/la:Ko je trebao bit spreman za Bolton od ovih na spisku ?! Osim Rosickog za kojeg nije sigurno dal bi igrao protiv Boltona ostali se nisu nit su mogli bit spominjani...
Denilson :mrgreen:

http://www.arsenal.com/news/injury-news
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 08 jan 2010, 20:13

Onda očigledno je sportsport.ba zezno, jer koliko i ja znam, Denilson je se trebo vratit tekmu protiv Evertona kao što i jest, al protiv Boltona nije... A stranica Arsenala pokaziva ko je sada ozlijeđen, a ne ko je bio prije 2 dana ;)

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 08 jan 2010, 20:28

Cescinho4 je napisao/la:Kako svake godine mi imamo ubjedljivo najvise povreda :roll: Nesto su se kofa i Chelsea i Manchester zalili da nemaju srece, a eno mi imamo duplo vise.Jos su nam dva najbolja igraca povrijedena(Cesc i RVP) :cry:
Eno opet su poceli otkazivati tekme za ovaj vikend.Nadam se da cemo mi igrati.Inace cemo morati nadoknadivati i ovu i onu protiv Boltona.
Poor Arsenal :cry:
Didier Drogba

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 08 jan 2010, 20:33

Cescinho4 je napisao/la:Lejla, kako je to jednom divna osoba rekla:
Idi spamaj negdje drugo ;) Kad nemas nista pametno reci :roll:
Papa :mrgreen:
ja ko li je ta divna osoba :P

Moj komentar je imao svrhu da uvidite kako se malo previse zalite ;) Hallo, znatel vi ko je Drogba, sta nam znaci i gdje je sad?? Pa ne kukamo po citav dan :)
Didier Drogba

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 08 jan 2010, 20:42

Cescinho4 je napisao/la: zaboravio sam joj ime :(

Mi ne ovisimo o jednom igracu :P Osim toga ko se zali, pa mozemo valjda jednom u 3 mjeseca napisati istinu ;)
The Lejla ;)

Kakvi vi i istina, vi zivite u snovima ;)
Didier Drogba

defacto
Kontakt:

Post Postao/la defacto » 08 jan 2010, 20:53

Hoce li da bude odgadjanja utakmica prvenstveno Arsenala?

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 08 jan 2010, 21:22

Cescinho4 je napisao/la:Arsene Wenger is said to be hot on the heels of Lazio’s Argentinian striker Mauro Zarate, with the player’s agent claiming Arsenal have already made contact.

"I am in touch with Arsenal," Jose Alberto Coppola said, according to lalaziosiamonoi.it. "A couple of days ago a director of the English club asked me about Mauro Zarate.

"Arsenal want to increase their attacking potential and to do so are already prepared to offer the €40 million that will deliver ‘Lotito’ [Zarate].”

Whether or not Wenger would be willing to part with a fee as large as the one suggested may be doubtful, but Coppola confirmed that he thinks they may just accomplish what, he claims, Manchester City failed to do last season.

“Their intention is to succeed where Manchester City has failed last year, bringing Maurito back to the Premier League.”

Speculating on the possibility of a deal going through, the agent went on to claim that perhaps his client isn’t really happy in Rome and may be looking for a move away from Biancocelesti.

“Maybe this time they will succeed, because from what I know Zarate is a bit tired of the situation he is experiencing at Lazio.”

Neko se ovdje drogira.Il Wenger il ovaj agenat :?
Ko kaze da mi ne dajemo pare?! :mrgreen:

AHAHAHAHAHHAH ARSENAL DA DADNE 40 milona eura AHAHAHAHHAHA
BA WENGER CE RADIJE KUPIT 20 djecaka nego dati tolike pare za zaretea

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 jan 2010, 10:00

Lejla, ocam' ti si općinjena sa ovom temom i Arsenalom. De ba malo ohladi, pa imaš više postova ovdje nego na chelski temi... Ja stvarno ne znam šta ti hočeš da postigneš sa tim. Ozbiljan sam, počet ću te priljavljivat za spam jer ništa drugo i ne radiš...

Nadam se da u i oko Higbury kompleksa je snijeg se otopio odnosno očišćen pa će navijači moć doći na tekmu sigurno, al opet, nije samo do tog dijela, trebaju i ostali navijači doći iz raznih djelova Engleske, pa... Vidjet ćemo...

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 09 jan 2010, 13:43

Cescinho4 je napisao/la:Kako svake godine mi imamo ubjedljivo najvise povreda :roll: Nesto su se kofa i Chelsea i Manchester zalili da nemaju srece, a eno mi imamo duplo vise.Jos su nam dva najbolja igraca povrijedena(Cesc i RVP) :cry:
Eno opet su poceli otkazivati tekme za ovaj vikend.Nadam se da cemo mi igrati.Inace cemo morati nadoknadivati i ovu i onu protiv Boltona.
Što se tiče povreda,budi siguran da se s Evertonom rijetko ko u Evropi može nositi.

Nadam se da se neće odgoditi mada bi to Evertonu išlo na ruku.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 jan 2010, 14:12

Kultura na visokom nivou

Svi mi znamo da je Everton jak, al onih 1:6 na Goodison-u rijetko će se i ponovit, ikad. Iako, ja bih bio prezadovoljan sa 1:0 :) Samo da se pobjedi, naravno, uz lijepu igru, kakvu Arsenal i igra...

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 09 jan 2010, 14:23

Iako imate najvise povrijedjenih..imate daleko najbolju i najatraktivniju ekipu u Eng...
..Siamo l'armata Rossonera..

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.