Cartmane, nemoj tako, covjek je bio u vrhu golgetera PL, evo sada u Turskoj zabija. Nisi pravedan brate.Cartman je napisao/la:U zivotu ga nisam gledao, necu nista govorit. Ali za njegovo dobro, mora bit 100% siguran da ce nas taj mali pojacat ako ga zeli pozvat. Jer dobije li poziv i ne dokaze se, svi znamo kakve ce price krenut. A nesto tesko mogu zamislit da neki igrac ovakvog Hajduka moze bit bilo kakvo pojacanje.aleksandar_veliki je napisao/la:A, ako poziv dobije Tino, Sven ili kako se vec zove?Cartman je napisao/la: Ako taj dobije poziv Susic treba dobit otkaz.
Jesi ga ti gledao?
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Ma dobro to sa kloc i meni smeta, vec sam se iznerviro i izgrdio ove psihopate na prosloj stranici! Iskreno je nasa liga propast ziva i ko malo oskace u njoj uspije i da ode vani. Sad dali je dovoljno da neko zabije 30 golova u nasoj kukuruz-ligi da se kaze automatski da je kvalitet nebi se slozio (nebroje se samo golovi - ali pretpostavljam da si htjeo svakako nesto drugo reci).Sabinho je napisao/la:E pa pogodio si srz, vidim da si me razumio dobro. Mi mozemo imati igraca koji zabija 30 golova u sezoni u nasoj ligi, i da dobije poziv bio bi kloc, a neko cim se pojavi na klupi u nekoj jacoj ligi odmah je ogroman potencijal itd.
Pitam se, dali je neko stvarno kvalitet za repku ako oskace u nasoj ligi!? Pretpostavljam da nije, treba se ipak kroz duze vrijeme dokazati, i to mozda ipak jednu sezonu negdje vani (predpostavljam da ce poslje nekog vremena realizirati transfer vani ako je kvalitet) jer je konkurencija veca. Isto tako sam misljenja da ako se neko u dijaspori pojavi na klupi u nekoj jacoj ligi nemora znaciti da je potencijal, ali ipak je konkurencija u tim ligama jaca tako da je i mogucnost jaca da je on kvalitet. Poenta je da treba zvati kroz duze vrijeme provjerene igrace u repku, ali i treba davati nekim mladim sansu (ipak talenat se da vidjeti nezavisno od lige, kluba itd) da se dokazu. To je na selektoru da odluci i netreba se ljutiti zasto ovaj ne a ovaj da!
- skyisthelimit
[youtube][/youtube]sanchi je napisao/la:Gdje si ima ta izjava jagodica o lazicu
15.10 - 15.06 ...
- Goalgetter
- Kontakt:
Odlican potez je Jagodic odradio. Znamo svi ko je, i sta je Ajaxova skola, i da sigurno ovaj momak moze pomoci mladoj reprezentaciji.
Sad cega ima o onoj prici u medijama, necu zalaziti u to, moguce da su izmislili Srpski mediji, kao sto su dosad nekada znali uraditi (sto rade i svi mediji na Balkanu).
Nadam se da ce sto prije dobiti papire i debitirati.
[youtube][/youtube]
Sad cega ima o onoj prici u medijama, necu zalaziti u to, moguce da su izmislili Srpski mediji, kao sto su dosad nekada znali uraditi (sto rade i svi mediji na Balkanu).
Nadam se da ce sto prije dobiti papire i debitirati.
[youtube][/youtube]
Nije on tako ni standardan u mladjim kategorijama minutaža mu je šarena ali sobzirom da nemamo nekih igrača koji su profesionalno školovani onda sam zadovoljan...
Ja mislim da bi Rade Krunić mogao igrati za Atim u dogledno vrijeme jer svaku igra po 90min u Jelen ligi,zatim učestvuje u akcijama asistencija gol i vjerovatno će preći u neki veći tim na kraju sezone,mislim da se Partizan za njeg interesuje..
Drugi kojeg bi volio vidjeti je Eldin HAdzic iz HErculesa,i jedan igrač od ove dvojice Šćuk/M.Vrančić stim da ovaj drugi nema naše državljanstvo,a to bi potrajalo..
Ja mislim da bi Rade Krunić mogao igrati za Atim u dogledno vrijeme jer svaku igra po 90min u Jelen ligi,zatim učestvuje u akcijama asistencija gol i vjerovatno će preći u neki veći tim na kraju sezone,mislim da se Partizan za njeg interesuje..
Drugi kojeg bi volio vidjeti je Eldin HAdzic iz HErculesa,i jedan igrač od ove dvojice Šćuk/M.Vrančić stim da ovaj drugi nema naše državljanstvo,a to bi potrajalo..
Sušić je još jednom ponovio da je lista od 23 igrača koji će dobiti poziv za SP još uvijek otvorena, bilo je govora i o mladom reprezentativcu Sanjinu Prciću.
"Pažljivo pratim napredak fudbalera Sochauxa Sanjina Prcića (20 godina) koji je već član U21 tima Bosne i Hercegovine. Treba trajno igrati kao starter. Ako bude tako i ako se njegova ekipa bori za opstanak on na kraju može 'upasti' u tim i prije Svjetskog prvenstva. Moja lista od 23 igrača za ovo takmičenje je i dalje otvorena", zaključio je 58-godišnji stručnjak.
"Pažljivo pratim napredak fudbalera Sochauxa Sanjina Prcića (20 godina) koji je već član U21 tima Bosne i Hercegovine. Treba trajno igrati kao starter. Ako bude tako i ako se njegova ekipa bori za opstanak on na kraju može 'upasti' u tim i prije Svjetskog prvenstva. Moja lista od 23 igrača za ovo takmičenje je i dalje otvorena", zaključio je 58-godišnji stručnjak.
1946
I više nego dovoljan motiv za Prcića da pruži maksimum, ovo je bukvalno pozivnica za njega.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Goalgetter
- Kontakt:
Emir Dilaver u prvih 11 Austrie Wien protiv Porta.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 26 nov 2013, 20:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Mudro od strane Sušića, daje nadu našim igračima da i dalje mogu zaraditi poziv na SP. Dao je sličan intervju i za Salatića, prvo mora vidjeti o kakvom igraču se radi i uvjeriti se s lica mjesta u kvalitete. Iskreno, nisam pristalica teorija o nekom ultrakvalitetnom zadnjem veznom (da valja, ne bi igrao u najboljim godinama u Grasshoppersu
).
- Goalgetter
- Kontakt:
Dilaver veceras na poziciji zadnjeg veznog protiv Porta.
- DonCorleone
- Kontakt:
Dilaver danas na zadnjem veznom fenomenalan! Igra inace dobro i kao desni bek. Sreca pa mi tu imamo Vrsajevica a i igranje lige prvaka nije bas nesto naspram sjedenja na klupi/tribinama i HNL.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
To je stvarno sreca slazem se. Ima li ovaj austrijanac bosanskog porijekla nase drzavljanstvo?DonCorleone je napisao/la:Dilaver danas na zadnjem veznom fenomenalan! Igra inace dobro i kao desni bek. Sreca pa mi tu imamo Vrsajevica a i igranje lige prvaka nije bas nesto naspram sjedenja na klupi/tribinama i HNL.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Prcic (moze igrati DMF), Besic, Dilaver i mi opet trazimo neke ultra desne DMFGoalgetter je napisao/la:Dilaver veceras na poziciji zadnjeg veznog protiv Porta.
Znaš kako kaže Izet, nije g0vno nego se pas posr'o... šta god da se desi 'neko' će uvijek biti nezadovoljan....Bosniacum Lilium je napisao/la:Prcic (moze igrati DMF), Besic, Dilaver i mi opet trazimo neke ultra desne DMFGoalgetter je napisao/la:Dilaver veceras na poziciji zadnjeg veznog protiv Porta.![]()
![]()
![]()
- Goalgetter
- Kontakt:
Dilaver je desni bek i tu pruza najbolje partije. Nenad Bjelica voli eksperimentisati sa sastavom, pogotovo nakon sto je prije par kola poludio, pa je i suspendirao par igraca (medju njima i najboljeg strijelca Austrijske lige prosle sezone Hosinera), te je u medjuvremenu neke i vratio. Nije ih islo u ovim utakmicama dosad, pa je morao malo eksperimentisati. Igra dosta dobro, agresivno, ali njegove najbolje partije su na desnom beku.
Gledao sam ga par puta, neki extra kvalitet nije, ali u LP protiv Atletico Madrida i Porta je pruzao sasvim solidne partije. Za Avdiju je Maicon.
Gledao sam ga par puta, neki extra kvalitet nije, ali u LP protiv Atletico Madrida i Porta je pruzao sasvim solidne partije. Za Avdiju je Maicon.
Decko koji je svemirski brod za mnoge padobrance, tipa Avdija, Zaha, Svraka, Sesar, Ibrica i kompanija...Goalgetter je napisao/la:Dilaver veceras na poziciji zadnjeg veznog protiv Porta.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ma ne znam, meni je samo onaj Prcic pravo talentovan momak, jos malo mu fali da fudbalski sazrije. Ima dobar potencijal, jak tehnicki, a i dosta trciVirtu4l je napisao/la:Znaš kako kaže Izet, nije g0vno nego se pas posr'o... šta god da se desi 'neko' će uvijek biti nezadovoljan....Bosniacum Lilium je napisao/la:Prcic (moze igrati DMF), Besic, Dilaver i mi opet trazimo neke ultra desne DMFGoalgetter je napisao/la:Dilaver veceras na poziciji zadnjeg veznog protiv Porta.![]()
![]()
![]()
Ja samo znam da bi nam trebalo 7-8 prijateljskih da bi se isprobali svi potencijalni DMF-ovi sa ovog foruma.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nema se sta tu puno mudrovati. Kvalifikacije za U-21 su promasaj, Prcic im ne treba vise, Besic (svi znamo kako momak igra), eto jos taj Salatic, eventualno HadzicVirtu4l je napisao/la:Ja samo znam da bi nam trebalo 7-8 prijateljskih da bi se isprobali svi potencijalni DMF-ovi sa ovog foruma.
Upravo tako, ovaj kvalifikacioni ciklus nam nije dao niti jednog U21 igrača, Prcića ne računam, jer on je svakako iznad njih.
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, Google Adsense [Bot], Scholl, soccerfan i 13 gostiju.