Postao/la F.G.R. HARMANI » 26 nov 2013, 14:35
@Anonymus nije dan NEZAVISNOSTI, nego dan DRZAVNOSTIHebo ga ti. Nazad u drugi osnovne, nesto procitaj. Ne prestajes brukati mene, sebe i ostale. Evo vec si im dao materijala za zahebanciju za najmanje dvije stranice foruma. Inace tvoja misljenja i stavovi vezani za klub su u najmanju ruku nesuvisli, tako da cu ozbiljno urigirati kod moderatora da dobijes ban koliko je vec danas. Neka mi oproste ostali, a posebno Wienultras, tvoj vjerni ahbab. I nemoj se vracati vise.
@Plavo-Zuti ne znam sta tebe muci kojeg djavola, kad sam ti vec rekao da u potpunosti potpisujem tvoje kalkulacije. I zagrizeni sam sljedbenik tvoga misljenja, samo sto nisi trebao ulagati toliki trud da obrazlozis to sve kad se svaka tvoja kalkulacija na kraju svodi na jedno te isto: Da ce Sloboda i Jedinstvo nahjebati u Gracanici, te da ce Bratstvo biti ta ekipa koja ce uci u premijer ligu. To je dovoljna recenica, a ne kilometarski postovi koje niko i ne cita. Ti mozes da iznosis svoje misljenje kakvo god da je, medjutim tvoje misljenje je podudarno jedan kroz jedan sa tvojim zeljama, onako kako bi ti volio, tj. da Bratstvo udje u PL. I to je potpuno legalno i legitimno, mi te razumijemo, ali pitanje je koliko se to doista odnosi na realno stanje.
@Weinultras tvoj smisao za humor sa naglasenom dozom patetike, ironije, satire i zahjebavanja i podhjebavanja mi je doista drag. Ozbiljno. Nemam nista protiv tvog sranja po Jedinstvu,( kako ti kazes da malo isprovociras i da se malo svi nasmijemo??!!). Mislim da ipak nije to tvoje pravo misljenje, nego bas zahjebancija. Zato samo nastavi, bez ikakvih skrupula, ali kada se vec igras lektora i skreces cesto paznju drugima na pravopis i lingvistiku, obrati malo paznju na glagole! Rijecica NE koja ide uz glagol pise se odvojeno! (Nije netereba nego ne treba, nije neslazu nego ne slazu, nije neda nego ne da...) Mozda je slucajna omaska, ostalo je sve Ok. Samo ti komentarisi i prognoziraj rezultate svako kolo, s posebnim osvrtom na Jedinstvo kada igra u gostima.
MENI MOJE, A VAMA VASE