NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Sabinho
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Sabinho » 26 nov 2013, 13:56

anonymous001 je napisao/la:slika

sa večerašnje proslave dana nezavisnosti i jesenje titule NK Jedinstva u prepunoj dvorani Luke ...
Nezavisnosti? Valdja drzavnosti.
Kako god, Biscani svaka vam cast i juce mi se javio jedan prijatelj koji je u nekom opticaju da vas pojaca, rijec je o igracu koji je 1993. godiste, i napadac je.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 26 nov 2013, 14:35

@Anonymus nije dan NEZAVISNOSTI, nego dan DRZAVNOSTIHebo ga ti. Nazad u drugi osnovne, nesto procitaj. Ne prestajes brukati mene, sebe i ostale. Evo vec si im dao materijala za zahebanciju za najmanje dvije stranice foruma. Inace tvoja misljenja i stavovi vezani za klub su u najmanju ruku nesuvisli, tako da cu ozbiljno urigirati kod moderatora da dobijes ban koliko je vec danas. Neka mi oproste ostali, a posebno Wienultras, tvoj vjerni ahbab. I nemoj se vracati vise.

@Plavo-Zuti ne znam sta tebe muci kojeg djavola, kad sam ti vec rekao da u potpunosti potpisujem tvoje kalkulacije. I zagrizeni sam sljedbenik tvoga misljenja, samo sto nisi trebao ulagati toliki trud da obrazlozis to sve kad se svaka tvoja kalkulacija na kraju svodi na jedno te isto: Da ce Sloboda i Jedinstvo nahjebati u Gracanici, te da ce Bratstvo biti ta ekipa koja ce uci u premijer ligu. To je dovoljna recenica, a ne kilometarski postovi koje niko i ne cita. Ti mozes da iznosis svoje misljenje kakvo god da je, medjutim tvoje misljenje je podudarno jedan kroz jedan sa tvojim zeljama, onako kako bi ti volio, tj. da Bratstvo udje u PL. I to je potpuno legalno i legitimno, mi te razumijemo, ali pitanje je koliko se to doista odnosi na realno stanje.

@Weinultras tvoj smisao za humor sa naglasenom dozom patetike, ironije, satire i zahjebavanja i podhjebavanja mi je doista drag. Ozbiljno. Nemam nista protiv tvog sranja po Jedinstvu,( kako ti kazes da malo isprovociras i da se malo svi nasmijemo??!!). Mislim da ipak nije to tvoje pravo misljenje, nego bas zahjebancija. Zato samo nastavi, bez ikakvih skrupula, ali kada se vec igras lektora i skreces cesto paznju drugima na pravopis i lingvistiku, obrati malo paznju na glagole! Rijecica NE koja ide uz glagol pise se odvojeno! (Nije netereba nego ne treba, nije neslazu nego ne slazu, nije neda nego ne da...) Mozda je slucajna omaska, ostalo je sve Ok. Samo ti komentarisi i prognoziraj rezultate svako kolo, s posebnim osvrtom na Jedinstvo kada igra u gostima.
MENI MOJE, A VAMA VASE

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 26 nov 2013, 14:37

Predsjednik, igrači, Aljo, Alen Islamović , SILA NEBESKA, i puna dvorana.
Pa igrači ovo nisu mogli ni zamisliti.. Kakav doček, šta bi tek u Maju bilo ako ostanemo prvi, pa nemoguće zamisliti. Sinoć je sve gorilo. A i Predsjednik je obećao u maju šampioni :D

A ovaj Plavozuti.. Vidi se da si dijete koje voli Bratstvo, pojma nemaš šta se ovdje sve radi da se udje u PL. Nikad niko nije i nikad niko neće ući pošteno u PL. Utakmice će se već sad na zimu početi dogovarati, a ko prije dogovori mi ili Sloboda taj i ulazi. Vi nikakve šanse nemate. Ovo ću ti kopirati na kraju sezone. A isto tako i Rudar, igrate prva 3-4 kola i onda ide prodaja. Pa vašem Predsjedniku Jedinstvo kad ponudi cifru, on neće prodati, hahaha. Pa prihvati on to objeručke... Samo polako, biće ovdje svega. :D

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 26 nov 2013, 14:47

F.G.R. HARMANI je napisao/la:@Anonymus nije dan NEZAVISNOSTI, nego dan DRZAVNOSTIHebo ga ti. Nazad u drugi osnovne, nesto procitaj. Ne prestajes brukati mene, sebe i ostale. Evo vec si im dao materijala za zahebanciju za najmanje dvije stranice foruma. Inace tvoja misljenja i stavovi vezani za klub su u najmanju ruku nesuvisli, tako da cu ozbiljno urigirati kod moderatora da dobijes ban koliko je vec danas. Neka mi oproste ostali, a posebno Wienultras, tvoj vjerni ahbab. I nemoj se vracati vise.

@Plavo-Zuti ne znam sta tebe muci kojeg djavola, kad sam ti vec rekao da u potpunosti potpisujem tvoje kalkulacije. I zagrizeni sam sljedbenik tvoga misljenja, samo sto nisi trebao ulagati toliki trud da obrazlozis to sve kad se svaka tvoja kalkulacija na kraju svodi na jedno te isto: Da ce Sloboda i Jedinstvo nahjebati u Gracanici, te da ce Bratstvo biti ta ekipa koja ce uci u premijer ligu. To je dovoljna recenica, a ne kilometarski postovi koje niko i ne cita. Ti mozes da iznosis svoje misljenje kakvo god da je, medjutim tvoje misljenje je podudarno jedan kroz jedan sa tvojim zeljama, onako kako bi ti volio, tj. da Bratstvo udje u PL. I to je potpuno legalno i legitimno, mi te razumijemo, ali pitanje je koliko se to doista odnosi na realno stanje.

@Weinultras tvoj smisao za humor sa naglasenom dozom patetike, ironije, satire i zahjebavanja i podhjebavanja mi je doista drag. Ozbiljno. Nemam nista protiv tvog sranja po Jedinstvu,( kako ti kazes da malo isprovociras i da se malo svi nasmijemo??!!). Mislim da ipak nije to tvoje pravo misljenje, nego bas zahjebancija. Zato samo nastavi, bez ikakvih skrupula, ali kada se vec igras lektora i skreces cesto paznju drugima na pravopis i lingvistiku, obrati malo paznju na glagole! Rijecica NE koja ide uz glagol pise se odvojeno! (Nije netereba nego ne treba, nije neslazu nego ne slazu, nije neda nego ne da...) Mozda je slucajna omaska, ostalo je sve Ok. Samo ti komentarisi i prognoziraj rezultate svako kolo, s posebnim osvrtom na Jedinstvo kada igra u gostima.
Komiću PEREŠ ! nemoj ti da glumiš policajca ovdje ! nije ovo tvoj forum i ima svako pravo da piše šta hoće. a najzad ja nisam nista uradio protiv pravilnika foruma tako da BANA nebi trebalo biti :D

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 nov 2013, 15:10

Jos jednom svaka cast biscani, tako se pravi pozitivna atmosfera u klubu i oko kluba, nadam se da je dvorana Luke bila puna i da ste uzivali na zasluzenoj tituli jesenjeg prvaka. Igrate sigurno najbolji nogomet u ovoj ligi i mislim da ce te sljedece godine u PL, imate najvise navijaca na gostovanjima, svaka cast, valja prevaliti toliki put,tako se voli klub.
🔴⚫️

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 26 nov 2013, 15:23

Hvala ti puno, a dvorana nije baš da je bila puna kao što zna biti, ali tu negdje. Ali atmosfera bolja nije mogla biti.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 26 nov 2013, 16:05

Svaka čast na ovome, ovako se pravi pozitivna atmosfera i voli klub.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

deni91
Kontakt:

Post Postao/la deni91 » 26 nov 2013, 18:33

Skver je napisao/la:Jos jednom svaka cast biscani, tako se pravi pozitivna atmosfera u klubu i oko kluba, nadam se da je dvorana Luke bila puna i da ste uzivali na zasluzenoj tituli jesenjeg prvaka. Igrate sigurno najbolji nogomet u ovoj ligi i mislim da ce te sljedece godine u PL, imate najvise navijaca na gostovanjima, svaka cast, valja prevaliti toliki put,tako se voli klub.
Neko pametan svaka cast druze,i ako mi udjemo ove sezone,abd vi cete odma sljedece jer jedna TUZLA i BIHAC ne zasluzuju nikako a igraju u ovoj smjesnoj lizi :)

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 26 nov 2013, 19:46

F.G.R. HARMANI je napisao/la:@Anonymus nije dan NEZAVISNOSTI, nego dan DRZAVNOSTIHebo ga ti. Nazad u drugi osnovne, nesto procitaj. Ne prestajes brukati mene, sebe i ostale. Evo vec si im dao materijala za zahebanciju za najmanje dvije stranice foruma. Inace tvoja misljenja i stavovi vezani za klub su u najmanju ruku nesuvisli, tako da cu ozbiljno urigirati kod moderatora da dobijes ban koliko je vec danas. Neka mi oproste ostali, a posebno Wienultras, tvoj vjerni ahbab. I nemoj se vracati vise.

moguli se javiti sledeci cas da popravim ocjenu. :lol: konacno neko ko razumije smisao ovog hebenog foruma,inace drago mi je jedinstvo,imam i fameliju u krajini,ali tako htjelo,mi ili vi,sta cu svako svoje :mrgreen:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 26 nov 2013, 22:06

Otisli Katalinic, Nadarevic, Sharbini i Stojanov!!
Aha, sta cemo sad?

Politika kluba veliki upitnik, u najmanju ruku!

Prije nego sto pocne bilo kakva rasprava moze li samo neko da mi ovo potvrdi, ali ja mislim da je informacija provjerena!
MENI MOJE, A VAMA VASE

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 26 nov 2013, 22:20

F.G.R. HARMANI je napisao/la:Otisli Katalinic, Nadarevic, Sharbini i Stojanov!!
Aha, sta cemo sad?

Prije nego sto pocne bilo kakva rasprava moze li samo neko da mi ovo potvrdi, ali ja mislim da je informacija provjerena!
Anonimni će da dobije srčani, ako je istina :lol:

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 26 nov 2013, 22:21

Stojanov kuci na odmor otisao, nadam se da ostaje u Bihacu. Politika kluba nije upitnik, znaju oni sta rade. A nekima sto se udovoljiti ne moze jer i previse traze... Doci ce 5-6 pojacanja jos i jedan jak trener ;)

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 26 nov 2013, 22:24

reko sam im ja,a oni me napadaju...jedinstvo je strasno dobro igralo,prelijepo,ali nema vise para,vidicemo ko ce doci,i za koje pare...pozzz

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 26 nov 2013, 22:28

Druze Jedinstvo ima pare, pojma nemas sta je receno na prvom treningu pred pocetku sezone zato ne govori stvari koje ne znas.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 26 nov 2013, 22:31

tropic je napisao/la:Druze Jedinstvo ima pare, pojma nemas sta je receno na prvom treningu pred pocetku sezone zato ne govori stvari koje ne znas.
aha,ok

2343

Post Postao/la 2343 » 26 nov 2013, 22:36

F.G.R. HARMANI je napisao/la:Otisli Katalinic, Nadarevic, Sharbini i Stojanov!!
Aha, sta cemo sad?

Dosao si na pravo mjesto da tražiš odgovor!
Nikakav upitnik, čovjek je lijepo rekao da ovi gore došli do polusezone (izuzev Uroša, koji nije niti otišao nigdje, bar ne još), tako da ti upitnici postoje samo kod tebe!
wienultras je napisao/la:reko sam im ja,a oni me napadaju...jedinstvo je strasno dobro igralo,prelijepo,ali nema vise para,vidicemo ko ce doci,i za koje pare...pozzz
Mogao si poslati koji € da nam pomogneš malo, da ne ispanemo iz lige sad kad "nema" para! :lol: :lol:

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 26 nov 2013, 22:36

pustite vi ovog F.G.R. Harmani sta pise ... zna samo kopirati sa naseg foruma i dodati par svojih gluposti ... Stojanov je otisao kuci u Kikindu i nije istina da je napustio Jedinstvo. ima momak par ponuda ali nasi ce da mu ponude jos vecu platu i nadam se da ce ga zadrzati ali i da ode imamo pare mozemo naci i boljeg napadaca ali ja bi volio da on ostane jer je stvarno kvalitetan.. njega i Bojana treba vezati ugovorom pod hitno!
Sharbini i Katalinic SRETNO VAM BILO ... mene licno niste uopste impresionirali!
Nadarevic ce ostati nadam se ali i da ode nije mu zamjeriti . jbg ipak je to bivsi bh. reprezentativac, nije mala stvar vratiti se sa 33 godine u klub u kojem je sve pocelo za tebe a taj klub igra prvu ligu FBiH,a mozes jos da igras na visokom nivou barem 2-3 godine!

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 26 nov 2013, 22:40

Volio bih da uđete u premijer ligu konačno nakon tavorenja po toj drugoj ligi.
I ako može info, naravno ako nije tajna odkud odjednom lova u Jedinstvu ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.