FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Ima jedan kanal na youtube gdje se pojavljuju izvjestaji svakog kola, samo ne znam koliko ce trajati da se pojavi ovog kola. Ali postavicu ovdje i na nasoj temi cim se pojavi.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
22.30 bhtMokroguz je napisao/la:Pokusacu da snimim izvjestaj. U koliko je veceras?
p.s bujrum pticice dodjite u nas grad,lijepo cete se provesti da uzivamo u spektaklu..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Vi iz Borca ste sad izgubili prvo mjesto i nikad se više tu vratit nećete al budite sretni ako i Evropu ufatite sa tim trenerom koji je u stanju da cijelu upravu vašu zavede lažnom ostavkom i lažnim pričama kako su nu roditelji bolesni i mora ić za Travnik kući
još vi njega ne poznate al pitajte malo ljude iz fudbala u Mostaru Travniku Gradačcu šta je tamo sve radio i čime se bavio
Bezveze ti prica. Konkurenti za titulu su Zeljo, Borac, Siroki, Zrinjski i Oplimpik bih stavio tu ali nekako ih nema nigdje kad najvise treba. Je li to neiskustvo, je li to manjak tradicije ko ce znati igracki kadar sigurno nije problem.
Ali Borac dolazi iz velikoga grada bas kao i Zeljeznicar i ima taj neki pobjednicki mentalitet pa cak i onda kad nemaju za kifle. Zeljo ne moze dadzbine da isplati pa prvi. Borac nema za autobusa pa 18 kola prvi.
Pametan ce shvatiti.
Siroki i Zrinjski standarno prijetnja za titulu. Sarajevo meni od 2007. nije ozbiljan klub kada je titula u pitanju. Opasniji je Olimpik u kojeg ne sumnjam da ce se jos fino pojacati.
Ali Borac dolazi iz velikoga grada bas kao i Zeljeznicar i ima taj neki pobjednicki mentalitet pa cak i onda kad nemaju za kifle. Zeljo ne moze dadzbine da isplati pa prvi. Borac nema za autobusa pa 18 kola prvi.
Pametan ce shvatiti.
Siroki i Zrinjski standarno prijetnja za titulu. Sarajevo meni od 2007. nije ozbiljan klub kada je titula u pitanju. Opasniji je Olimpik u kojeg ne sumnjam da ce se jos fino pojacati.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
R.I.P Slobodan Karalic..legendarni golman Borca
R.I.P.Dobar covjek
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
izgleda skidate gace borati pred grbavicu 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Poznavajuci metode ciscenja snijega na Grbavici potrebnije ce im biti rudarke nego li gace..fedeltafrotta je napisao/la: izgleda skidate gace borati pred grbavicu![]()
R.I.P. Slobodan Karlić, legenda Borca..
stvarno sam iznenađen ovom viješću...
Karalic*AlemC85 je napisao/la:R.I.P. Slobodan Karlić, legenda Borca..![]()
![]()
Nek mu je laka crna zemlja.
Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Armageddon2012
- Kontakt:
Slobo,legendo,pocivaj u miru...
A ovi mladji nek pogledaju pocetak ovoga klipa iz finala Kupa Marsala Tita 1988,da vide kako se i tada kralo,i kako se ponosnom drugoligasu iz Banjaluke pokusao ukrasti trofej i dati velikoj Crvenoj Zvezdi,da se izbjegne bruka..ovo sto je uradio ova prokletinja Blazo Zuber,ne bi imao obraza nijedan danasnji sudija u PL BIH da uradi.....i da vidite kako je pokojni Slobo procitao Pixija...I onako,cisto da bi se bolje shvatio kontekst,ovi igraci Zvezde,Pixi,Prosinecki,Pancev i ostali,su tih godina bili ono sto su danas Messi,Kristiano Ronaldo,Cavani,Ibrahimovic,Falcao,tj najbolji igraci najboljeg kluba u Evropi...I dodju krajisnici koji se bore za opstanak u Drugoj Ligi Zapad,ali sa velikim srcem,i usred Beograda,pobjede takav tim..a Slobo je mozda i najzasluzniji...Slobo,nikada te zaboraviti necemo!!
[youtube][/youtube]
A ovi mladji nek pogledaju pocetak ovoga klipa iz finala Kupa Marsala Tita 1988,da vide kako se i tada kralo,i kako se ponosnom drugoligasu iz Banjaluke pokusao ukrasti trofej i dati velikoj Crvenoj Zvezdi,da se izbjegne bruka..ovo sto je uradio ova prokletinja Blazo Zuber,ne bi imao obraza nijedan danasnji sudija u PL BIH da uradi.....i da vidite kako je pokojni Slobo procitao Pixija...I onako,cisto da bi se bolje shvatio kontekst,ovi igraci Zvezde,Pixi,Prosinecki,Pancev i ostali,su tih godina bili ono sto su danas Messi,Kristiano Ronaldo,Cavani,Ibrahimovic,Falcao,tj najbolji igraci najboljeg kluba u Evropi...I dodju krajisnici koji se bore za opstanak u Drugoj Ligi Zapad,ali sa velikim srcem,i usred Beograda,pobjede takav tim..a Slobo je mozda i najzasluzniji...Slobo,nikada te zaboraviti necemo!!
[youtube][/youtube]
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
-
samoposmatram
- Kontakt:
Pokoj mu dusi

Slobodan Karalic $ ?
14. maj 1956 - 27. novembar 2013
[youtube][/youtube]

Slobodan Karalic $ ?
14. maj 1956 - 27. novembar 2013
[youtube][/youtube]
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Pokoj mu dusi. Saucesce iz MostaraAlemC85 je napisao/la:R.I.P. Slobodan Karlić, legenda Borca..![]()
![]()
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- Armageddon2012
- Kontakt:
Hvala svima...a kad vec pominjes Mostar,Slobo je uvijek govorio otprilike ovako...."Par dana prije ovog finala Kupa,Pixi je u prvenstvenoj utakmici na Marakani,Zvezda-Velez 3-1,uspjesno golmanu Veleza prodao ovaj Panenka fazon iz penala,i u sekundi mi sine,mozda ce pokusat opet isto..odlucim ostat na mjestu,pa ko ga yebe,sta bude,bude"...Ostalo je istorija.

-
samoposmatram
- Kontakt:
Arma' kakva je situacija sa Stokicem i Raspudicem, ako neuspiju potpisati u Aziji, jesu li im vrata kluba zatvorena?
Počivao u miru.
- Armageddon2012
- Kontakt:
Ne,Boka Raspudic ima cak i klauzulu u ugovoru,da u slucaju inostrane ponude moze otici bez obestecenja..jedan je od najsrcanijih igraca Borca ikad .... ja od vremena Damira Spice,takvo srce nisam vidio,i najmanje sto klub moze uciniti za njega je da ga u 31. godini pusti bez obestecenja...Naravno,ako ne zadovolji uvijek je dobrodosao...A i ako zadovolji,ja bih takvom covjeku dao da bira poziciju u klubu kad zavrsi tamo.Arma' kakva je situacija sa Stokicem i Raspudicem, ako neuspiju potpisati u Aziji, jesu li im vrata kluba zatvorena?
Sa jocom je malo drugacija situacija...Nakon prosjecne prosle sezone,ovu polusezonu je odigrao-profesorski! Medjutim,ispao je cigan na kraju...I slijepac je vidio da samo ide za sudijom u nedjelju navece,da mu ovaj da zuti karton,kako vise ne bi imao obaveza ove jeseni,da ne mora ici na Grbavicu...Predsjednik Suput je u ponedjeljak ujutro dosao na trening,da mu kaze da moze ici na probu u Koreju,a on uopste nije dosao na trening i vec je bio na putu za Koreju!!
Moze i on naravno doci nazad,zaduzio nas je golovima,a u bijednoj smo situaciji finansaijskoj....ali nikad to vise ne moze biti kao dosad,za razliku od Raspudica,koji nam je i sa Plesa slao poruku na FB "Jel se ljutite"
Osim njih dvojice ima li igraca pod suspenzijom ili povrijedjenih ? I inace, kakva su ocekivanja od tekme? 
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Super, super, divne vijesti... 
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.