Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Avdija Vrsajevic
ma ne zanimaju me oni uopste, sve sto sam napisao je istina
-
- Kontakt:
Ni manje ni više...talkshow je napisao/la:ma ne zanimaju me oni uopste, sve sto sam napisao je istina
ispravi se slobodno sto god sam pogrijesiobavarian_bk je napisao/la:Ni manje ni više...talkshow je napisao/la:ma ne zanimaju me oni uopste, sve sto sam napisao je istina
On da se ispravi a ti pogrijesiotalkshow je napisao/la:ispravi se slobodno sto god sam pogrijesiobavarian_bk je napisao/la:Ni manje ni više...talkshow je napisao/la:ma ne zanimaju me oni uopste, sve sto sam napisao je istina

14/88
Majstorija Avdije za 1-0 Hajduk-Osijek 

Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Mislim da niko nije ni sumnjao u našeg Zmaja__EmIr__ je napisao/la:Majstorija Avdije za 1-0 Hajduk-Osijek

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
evo gola
" onclick="window.open(this.href);return false;
6 utakmica ne igranjaDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:evo gola

Avdija sve zapoceo

http://www.****/sport/fudbal/torcida ... jmo-ustase" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Ovaj ne bih imao mjesta ni u Krajišniku iz VK.
Ti nauci malo maternjeg jezika, pravopisa pogotovo, pa onda omalovazavaj.
SI AMO CONte!!!
Nemoj tako, mozda Sead Susic ima neke veze u Krajisniku.Numna je napisao/la:Ovaj ne bih imao mjesta ni u Krajišniku iz VK.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne bi(h) ni primijetio da nisi napisaoMitar je napisao/la:Ti nauci malo maternjeg jezika, pravopisa pogotovo, pa onda omalovazavaj.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Al bi dobro došao JedinstvuNumna je napisao/la:Ovaj ne bih imao mjesta ni u Krajišniku iz VK.

Avdija spasi nas, slomi nogu.
Za jednog reprezentativca ovo poželjeti ( i u šali ) nije uredu, ma koliko god on loš bioNumna je napisao/la:Avdija spasi nas, slomi nogu.

Moderacija kakvi su ovo kriteriji, kad se prica o Seu, Sudzukama, Medjedu i Ovcavini nema sanse da promakne ista. A kad se ovdje polupismeni indijanci izivljavaju na imenu jednog reprezentativca nase domovine, niko ne (zeli da) vidi. Izvrsni kriteriji...
SI AMO CONte!!!
Jaidiota na ovoj temi i pacenika boze sacuvaj, avdija dobro igra i standardno u klubu i zasluzuje poziv, po meni on se puno bolje snalazi na desnom krilu nego na beku, ali eto
Limvo Likce
Druze jedan dobronamjerni savjet prestani pratiti nogomet nije to za tebe ima i drugi sportova npr. pikado, badminton i sl. mozda budes objektivnijibagra je napisao/la:Jaidiota na ovoj temi i pacenika boze sacuvaj, avdija dobro igra i standardno u klubu i zasluzuje poziv, po meni on se puno bolje snalazi na desnom krilu nego na beku, ali eto
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Moze za tebe jedan dobronamjeran savjet? Nauci da pises i citas, ali sto prije!!
SI AMO CONte!!!
Prosvjetli me molim te profesoreMitar je napisao/la:Moze za tebe jedan dobronamjeran savjet? Nauci da pises i citas, ali sto prije!!
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.