LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

Raul_64
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la Raul_64 » 26 nov 2013, 16:56

Ne brini..
Nekako hladne kovrete godinama donose SAS-u prve pikove , zlobnici bi rekli sto SAS postavlje standardne u internacionalnom gledanju/tv pravima
nije samo 99/13 razlog sto San Antonio ima pozitivan omjer pobjeda,poraza sa svakom drugom ekipom u en bi eju trenutno 8-)

nebitno , zivio Jimmii!

and go Koby , get your money
Kareem is close !
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 26 nov 2013, 17:04

Ne bih bas rekao da SAS ima pozitivan skor sa LAL.

http://www.landofbasketball.com/head_to ... l_time.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

Za ostalo se slazem: Jimmy Buss ce srozati Lakerse na nivo Spursa. ;)

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 26 nov 2013, 17:49

MaGiCa je napisao/la:Za ostalo se slazem: Jimmy Buss ce srozati Lakerse na nivo Spursa. ;)
za to ostvarenje treba da u narednih 60 godina lakersi ne uzmu ni jednu titulu :D
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 26 nov 2013, 18:05

KK_Bosna je napisao/la:
za to ostvarenje treba da u narednih 60 godina lakersi ne uzmu ni jednu titulu :D
Uporan je Jimmy. Nece se on lako predati. :mrgreen:

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 26 nov 2013, 18:15

Ajd sto ovi indijanci hateri ne razumiju sustinu koja razdvaja velike i male fransize, al sto vi, simpatizeri Lakersa ne kontate neke stvari...

Kao prvo, kad je izmedju Shaqa i Kobea uprava odabrala mambu i rijesila se Diesela, svi su predvidjeli krah i ponor Lakersa. Svi znamo sta je uslijedilo nakon onog odmaranja sa Smushom, Kwameom i drustvom. Sad kad celnici ponovo vjeruju u svoju zvijezdu, sad kad ga fakticki nagradjuju novim ugovorom za kompletnu zaostavstinu i za sve sto je dao Lakersima, indijanci se opet podsmjehuju, a vi gospodo reagujete brzopleto. Razmislite malo, Mamba nije ni T-Mac, nije ni Stackhouse, razmislite malo o mogucnosti da ce se vratiti jaci nego ikad. Mozda nece ove sezone, ali zasto ne naredne. Uz zadrzavanje sadasnje jezgre talentovanih igraca, dovodjenje 1-2 lika tipa Deng, Bledsoe ili Turner, Lakersi mogu razmisljati o velikim stvarima ponovo. Naravno sve ovo uz promjenu trenera... D'Antoni definitivno zna raditi neke stvari i nije trener bez vrlina, medjutim ranije se pokazalo da i kad je imao ekipu po svom ukusu, da njegova kosarka jednostavno ne donosi rezultate u Play offu.

Ali sve i da ja grijesim po pitanju procjena a da vi imate pravo, ja sam i dalje sretan sto cu gledati ovog egoisticnog, precjenjenog, skrtog itd beka jos dvije pune sezone u dresu kojem on pripada. Kao sto sam se radovao povratku kosarci starog i 60 postotnog Jordana, tako se radujem ostanku u kosarci i Lakersima, velikog Kobe Bryanta - najkompletnijeg strijelca koji je igrao kosarku...
SI AMO CONte!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 nov 2013, 18:21

slika

:)

king33
Kontakt:

Post Postao/la king33 » 26 nov 2013, 18:31

Koji ce igraci biti FA za slijedecu sezonu osim Lebrona i Carmela :?:

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 26 nov 2013, 18:32

Mitar je napisao/la:Ajd sto ovi indijanci hateri ne razumiju sustinu koja razdvaja velike i male fransize, al sto vi, simpatizeri Lakersa ne kontate neke stvari...
Vecina je ocekivala da ce Lakersi na kraju ove sezone sklepati sampionski tim pa su sad malo razocarani...bar ja mislim da je to razlog.

Ja samo zelim da mi neko objasni koga su to Lakersi mogli dovesti da je Kobe uzeo par miliona manje ?

James nema sanse da bi dosao u Lakerse...Melo i da dodje nikakva svrha a sve ostale slobodne agente mozemo potpisati i sa ovim Bryantovim ugovorom.

S druge strane,ovakve izjave cemo zanemariti:
"He doesn't have to prove to us one thing," Buss said. "He's proven everything to us over the last 17 years. We've seen what he's done with broken fingers and torn ligaments. There's no stopping the guy. We have 100 percent faith in him."

Cak sta vise ismijavat cemo Lakerse jer su starom istrosenom Bryantu ukazali povjerenje i tako jos jednom pokazali velicinu kluba...Lakersi itekako brinu o svojim legendama.

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 26 nov 2013, 18:36

Nije ni realno da jedan Kobe Bryant prima istu ili manju platu nego egzoticni igraci tipa Lin, Humphries ili Asik.
SI AMO CONte!!!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 26 nov 2013, 18:41

Mitar je napisao/la:Nije ni realno da jedan Kobe Bryant prima istu ili manju platu nego egzoticni igraci tipa Lin, Humphries ili Asik.
Ma tesko je porediti te ugovore...u NBA ligi imas svakakvih primjera,i pozitivnih i negativnih.

Bryant-ov ugovor je sigurno prevelik ali bez obzira na neke lose poteze ove uprave,vjerujem da ovo nije potpisano bez odredjenog pokrica...tacnije ne vjerujem da su prije ovoga planirali dovesti npr. Jamesa pa da su s ovim zahebali cijeli svoj plan.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 26 nov 2013, 19:58

adnan24 je napisao/la: Vecina je ocekivala da ce Lakersi na kraju ove sezone sklepati sampionski tim pa su sad malo razocarani...bar ja mislim da je to razlog.

Ja samo zelim da mi neko objasni koga su to Lakersi mogli dovesti da je Kobe uzeo par miliona manje ?
Da je Kobe bio jack, on bi potpisao za veteranski minimum ili nesto slicno i tako omogucio jednog superstara vise ili bar 2 top igraca od po cca 10 miliona $, kojima bi bile pokrivene dve pozicije u rotaciji.
Ako nije zaradio za 17 godina koliko je u klubu dovoljno, onda neka se tera i on i svi koji ga podrzavaju u 3pm.
Za pocetak - toliko.

James nema sanse da bi dosao u Lakerse...Melo i da dodje nikakva svrha a sve ostale slobodne agente mozemo potpisati i sa ovim Bryantovim ugovorom.
James bi dobrano bio u iskusenju da potpise za najveci klub na svetu, koji bi mu generisao jos vise para i slave, ali niko nije lud da dolazi na noge coveku koji se ponasa kao da je kralj univerzuma, a ne NBA veteran.
S druge strane,ovakve izjave cemo zanemariti:
"He doesn't have to prove to us one thing," Buss said. "He's proven everything to us over the last 17 years. We've seen what he's done with broken fingers and torn ligaments. There's no stopping the guy. We have 100 percent faith in him."
Ma super bre. Trebalo je da mu daju po 35 miliona $ za sezonu, da i tu nadmasi MJa (po kolicini para uzetih u poslednje dve godine ugovora), posto je jedino to hteo celoga zivota - da se takmici sa Jordanom.

Cak sta vise ismijavat cemo Lakerse jer su starom istrosenom Bryantu ukazali povjerenje i tako jos jednom pokazali velicinu kluba...Lakersi itekako brinu o svojim legendama.
Ne, vec naprotiv: ismevacemo ih, jer pored brda tatinih para na kojima sede lezilebovici iz porodice Buss, nisu sposobni da racionalno razmisljaju i vuku poteze koji bi makar bili dostojni njihovog slavnog oca.

@Mitar

U kom univerzumu ti zivis?

Ko se to vratio u 36oj jaci nego ikad? I to nakon najteze povrede u karijeri?

Da pare u sportu igraju - onda bi Lakersi i Yankeesi uvek bili sampioni u NBA i MLB. Ali, na (ne)srecu, pare ne igraju, vec samo mogu da pomognu da organizacija bude jaca. A kako se to radi u LALu? Najpre se potpise trener koji forsira uptempo, pa onda mu se daju igraci koji zbog godina i fizikalija ne mogu da to isprate, a na kraju se krivica svali na centra (koji sasvim slucajno vazi za najboljeg u ligi), jer je jedini zagovarao promene. I niko ovde da se zapita, da li je ta prica o jos boljem Bryantu i jos jacim Lakersima, 1 klasicna kolektivna utopija ili samo wishful thinking pojedinih forumasa :?: Jer, to realnost nije sasvim sigurno.

Kult licnosti je jako opasan. Cesto zamagli vizuru i coveku se cini da je sve oko njega roze, a roze naocare sam nikako da skine.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 26 nov 2013, 20:19

potpis na sve receno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 26 nov 2013, 20:37

Velikim dijelom ziva istina. Ja sam ogroman fan Kobea u smislu njegove igre, ali sam davno skino te "ruzicaste" naocale koje spomenu @ MaGiCa kad je u pitanju gledanje na njegov karakter...

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 26 nov 2013, 23:32

Ja bih samo volio da se pričeka nastup Kobaje, pa da sudimo nakon nekih 20-ak tekmi o ugovoru, njemu, igri, lakersima, bussima..
Željezničar za život cijeli!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 nov 2013, 00:40

Inace mi veceras igramo neku utakmicu, eto samo da Vas obavijestim... :D :D :D
Wizardsi u svojim redovima imaju par odlicnih igraca i bice tesko doci do nove pobjede.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 27 nov 2013, 00:44

a naravno da ce se osuti paljba ko bryantu , jedva se ceka bilo sto da se on pljuje...ugovor je prevelik sto jest jest ali realno lakersi jos uvijek imaju dovoljno prostora da naprave solidnu ekipu plus ma sta ovi pricali sanse da bron dodje u lakerse su bile nula...a i ko je realno ocekivao da kobe uzme drastican paycut :/ ove price o vet minimumu su smijesne i ne treba ih komentarisat...sacekat cemo kao sto bishop rece i pogledat stanje mambe pa pricat o njegovoj igri
hit you with so many rights you gonna beg for a left

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 27 nov 2013, 01:03

MaGiCa je napisao/la:Da je Kobe bio jack, on bi potpisao za veteranski minimum ili nesto slicno i tako omogucio jednog superstara vise ili bar 2 top igraca od po cca 10 miliona $, kojima bi bile pokrivene dve pozicije u rotaciji.
Ako nije zaradio za 17 godina koliko je u klubu dovoljno, onda neka se tera i on i svi koji ga podrzavaju u 3pm.
Za pocetak - toliko.
To bi bilo lijepo od njega ali budemo realno nije za ocekivati ni od njega niti od bilo koga drugog.Desavalo se da igraci(u bilo kojem sportu) prihvataju slabije ugovore ali cisto iz sopstvene zelje da zaigraju u odredjenom klubu...ne znam bas da je neko trazio manje novce samo zato sto voli klub ili sta vec.
MaGiCa je napisao/la:James bi dobrano bio u iskusenju da potpise za najveci klub na svetu, koji bi mu generisao jos vise para i slave, ali niko nije lud da dolazi na noge coveku koji se ponasa kao da je kralj univerzuma, a ne NBA veteran.
Nije lud da drugi put u karijeri ide na noge ljudima koji bi trebali biti njegova najveca konkurencija kroz karijeru.
MaGiCa je napisao/la:Kult licnosti je jako opasan. Cesto zamagli vizuru i coveku se cini da je sve oko njega roze, a roze naocare sam nikako da skine.
Ja opet kazem...ovo jesu preveliki novci i sigurno bi volio da je Kobe dobio manje(svejedno ja necu vidjeti ni dinara) ali glupo mi je kritikovati Kobea jer je pristao na ponudjeno jer da je odbio to bi tek bilo incident a ne nesto svakodnevno.A niko od nas ne zna kakvi su planovi za dalje...nema potrebe odmah popljuvati i upravu i Bryanta.
MaGiCa je napisao/la:Cestitke navijacima i simpatizerima BvB
Hvala :mrgreen:
amerosm je napisao/la:Inace mi veceras igramo neku utakmicu, eto samo da Vas obavijestim... :D :D :D
Wizardsi u svojim redovima imaju par odlicnih igraca i bice tesko doci do nove pobjede.
Ne igra Beal...veliki problem za Wizardse. Lijepa prilika da se pobjedi.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 27 nov 2013, 01:06

MaGiCa je napisao/la: Da je Kobe bio jack, on bi potpisao za veteranski minimum ili nesto slicno i tako omogucio jednog superstara vise ili bar 2 top igraca od po cca 10 miliona $, kojima bi bile pokrivene dve pozicije u rotaciji.
Za pocetak - toliko.
Klasicno navijacko supljiranje. Treba biti naivan pa vjerovati da ce igrac njegovog kalibra poptisati za vet. minimum pa taman imao 50 godina a ne 35. Pricamo o covjeku koji je jedan od najboljih igraca svih vremena i uz to a to mnogi zanemaruju, jedan od najatraktivnijih za gledati.
MaGiCa je napisao/la:Ma super bre. Trebalo je da mu daju po 35 miliona $ za sezonu, da i tu nadmasi MJa (po kolicini para uzetih u poslednje dve godine ugovora), posto je jedino to hteo celoga zivota - da se takmici sa Jordanom.

Interesantno. Znaci i pored njegovog privatnog takmicenja sa Airom, ekipa mu je uspjela da osvoji 5 titula. Cak ne znam ni sta ima lose u tome da se takmicis sa vjerovatno najboljim igracem svih vremena.
MaGiCa je napisao/la:Ne, vec naprotiv: ismevacemo ih, jer pored brda tatinih para na kojima sede lezilebovici iz porodice Buss, nisu sposobni da racionalno razmisljaju i vuku poteze koji bi makar bili dostojni njihovog slavnog oca.
A kako se to radi u LALu? Najpre se potpise trener koji forsira uptempo, pa onda mu se daju igraci koji zbog godina i fizikalija ne mogu da to isprate, a na kraju se krivica svali na centra (koji sasvim slucajno vazi za najboljeg u ligi), jer je jedini zagovarao promene. I niko ovde da se zapita, da li je ta prica o jos boljem Bryantu i jos jacim Lakersima, 1 klasicna kolektivna utopija ili samo wishful thinking pojedinih forumasa :?: Jer, to realnost nije sasvim sigurno.

Kult licnosti je jako opasan. Cesto zamagli vizuru i coveku se cini da je sve oko njega roze, a roze naocare sam nikako da skine.
Netacno i stvarno se pitam dokad ce ljudi bacati ove suplje oko D'Antonia iz prosle sezone. Lakersi su u prosloj sezoni bili 21. ekipa po FGA, toliko o tome.
Sto se tice Howarda, pricamo o igracu koji ce i u jednom Houstonu biti "samo" druga violina, kao sto je i bio u Lakersima i kao takav uopste nema pravo da zagovara neke promjene. Najbolji centar jeste ali tolika klasa i toliki autoritet jednostavno nije.

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 27 nov 2013, 01:09

amerosm je napisao/la:Inace mi veceras igramo neku utakmicu, eto samo da Vas obavijestim... :D :D :D

Drago mi je da si obavijestio ove velike boxcore fanove sto pljuju po legendi i po Mitchu koji je radio odlicne stvari za klub.

@LenBias ko tebe sta pita, ili je to da nas obavijestis da se i potpisati znas?
SI AMO CONte!!!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 27 nov 2013, 01:14

Pohvale za Lakerse na produzenja ugovora svojoj legendi! Zaista velike pohvale. :)
Postovanje treba zaraditi.

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.