adnan24 je napisao/la:
Vecina je ocekivala da ce Lakersi na kraju ove sezone sklepati sampionski tim pa su sad malo razocarani...bar ja mislim da je to razlog.
Ja samo zelim da mi neko objasni koga su to Lakersi mogli dovesti da je Kobe uzeo par miliona manje ?
Da je Kobe bio jack, on bi potpisao za veteranski minimum ili nesto slicno i tako omogucio jednog superstara vise ili bar 2 top igraca od po cca 10 miliona $, kojima bi bile pokrivene dve pozicije u rotaciji.
Ako nije zaradio za 17 godina koliko je u klubu dovoljno, onda neka se tera i on i svi koji ga podrzavaju u 3pm.
Za pocetak - toliko.
James nema sanse da bi dosao u Lakerse...Melo i da dodje nikakva svrha a sve ostale slobodne agente mozemo potpisati i sa ovim Bryantovim ugovorom.
James bi dobrano bio u iskusenju da potpise za najveci klub na svetu, koji bi mu generisao jos vise para i slave, ali niko nije lud da dolazi na noge coveku koji se ponasa kao da je kralj univerzuma, a ne NBA veteran.
S druge strane,ovakve izjave cemo zanemariti:
"He doesn't have to prove to us one thing," Buss said. "He's proven everything to us over the last 17 years. We've seen what he's done with broken fingers and torn ligaments. There's no stopping the guy. We have 100 percent faith in him."
Ma super bre. Trebalo je da mu daju po 35 miliona $ za sezonu, da i tu nadmasi MJa (po kolicini para uzetih u poslednje dve godine ugovora), posto je jedino to hteo celoga zivota - da se takmici sa Jordanom.
Cak sta vise ismijavat cemo Lakerse jer su starom istrosenom Bryantu ukazali povjerenje i tako jos jednom pokazali velicinu kluba...Lakersi itekako brinu o svojim legendama.
Ne, vec naprotiv: ismevacemo ih, jer pored brda tatinih para na kojima sede lezilebovici iz porodice Buss, nisu sposobni da racionalno razmisljaju i vuku poteze koji bi makar bili dostojni njihovog slavnog oca.
@Mitar
U kom univerzumu ti zivis?
Ko se to vratio u 36oj jaci nego ikad? I to nakon najteze povrede u karijeri?
Da pare u sportu igraju - onda bi Lakersi i Yankeesi uvek bili sampioni u NBA i MLB. Ali, na (ne)srecu, pare ne igraju, vec samo mogu da pomognu da organizacija bude jaca. A kako se to radi u LALu? Najpre se potpise trener koji forsira uptempo, pa onda mu se daju igraci koji zbog godina i fizikalija ne mogu da to isprate, a na kraju se krivica svali na centra (koji sasvim slucajno vazi za najboljeg u ligi), jer je jedini zagovarao promene. I niko ovde da se zapita, da li je ta prica o jos boljem Bryantu i jos jacim Lakersima, 1 klasicna kolektivna utopija ili samo wishful thinking pojedinih forumasa

Jer, to realnost nije sasvim sigurno.
Kult licnosti je jako opasan. Cesto zamagli vizuru i coveku se cini da je sve oko njega roze, a roze naocare sam nikako da skine.