Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
http://www.netsdaily.com/2013/11/26/514 ... as-a-place" onclick="window.open(this.href);return false; kraca verzija http://thebrooklyngame.com/mirza-teleto ... role-here/" onclick="window.open(this.href);return false; puna verzija vidjet cemo veceras aBd 
Sta znaci ovo...ako kome nije mrsko napisat...hvala
robery20 je napisao/la:Sta znaci ovo...ako kome nije mrsko napisat...hvala
Ništa posebno Mirza kaže da još nije siguran šta je njegova uloga u Netsima. Da mu je teško kad toliko sjedi na klupi pa uđe pred kraj i onda se očekuje od njega da pogodi neke šuteve. Isto kaže da mu treba više minuta da pokaže šta može. Nekad osjeća da može nešto promijeniti, ali sjedi na klupi. Isto kaže da je dobro igrao predsezonu, popravio igru, imao više skokova, ali da opet nije siguran ima li ikakvu ulogu u timu. Isto se novinari pitaju ako sad Teletović ne dobije šansu kad su Netsi opterećeni povredama, kad će je dobiti? To je nešto ukratkorobery20 je napisao/la:Sta znaci ovo...ako kome nije mrsko napisat...hvala
Teletovic, poslije svoje najbolje utakmice ove sezone, jos nije siguran da li ima mjesto u Netsima
Mirza Teletovic je postigao 9 poena u 15 minuta protiv Pistonsa, ali u razgovoru sa Devinom Kharpetianom u ponedjeljak je izjavio da jos nije siguran da ima ulogu u ovom timu.
"Ne znam", rekao je Kharpetianu, "ja se samo nadam najboljem. Kad tek udjem, imam neku ulogu, da rasirim reket, ali to je tesko, razumijes? Za sad, za vrijeme koje sam igrao, potrebno je vise vremena da bi pronasli svoju ulogu i znali sta trebate uraditi."
Za Teletovica, utakmica protiv Detroita je bila druga uzastopna sa znacajnijim minutama, ali minute protiv Minesote su bile u "garbage time-u" i 4 trice koje je ubacio (od 7 suteva za 3 poena) su prve koje je ubacio ove sezone. Bosanski "bombarder" rekao je da su stvari mnogo lakse za njega u ovoj drugoj sezoni, posebno van terena, ali jos jednom je naglasio da bi bio produktivniji kad ne bi tako dugo sjedio na klupi. Njegova najveca frustracija, dodao je, je to sto nije bio u mogucnosti da pomogne timu.
"Zato jer to trebamo bas tada, bas u tom momentu. Morate izaci na teren recimo u trecoj, cetvrtoj cetvrtini nakon sto ste sjedili na klupi satima, i morate uci u utakmicu i reagovati istog momenta. Nekada je to tesko. Nekada se osjecate dobro, pogodite neke suteve i promijenite cijelu utakmicu."
To je ova kraca verzija.
Mirza Teletovic je postigao 9 poena u 15 minuta protiv Pistonsa, ali u razgovoru sa Devinom Kharpetianom u ponedjeljak je izjavio da jos nije siguran da ima ulogu u ovom timu.
"Ne znam", rekao je Kharpetianu, "ja se samo nadam najboljem. Kad tek udjem, imam neku ulogu, da rasirim reket, ali to je tesko, razumijes? Za sad, za vrijeme koje sam igrao, potrebno je vise vremena da bi pronasli svoju ulogu i znali sta trebate uraditi."
Za Teletovica, utakmica protiv Detroita je bila druga uzastopna sa znacajnijim minutama, ali minute protiv Minesote su bile u "garbage time-u" i 4 trice koje je ubacio (od 7 suteva za 3 poena) su prve koje je ubacio ove sezone. Bosanski "bombarder" rekao je da su stvari mnogo lakse za njega u ovoj drugoj sezoni, posebno van terena, ali jos jednom je naglasio da bi bio produktivniji kad ne bi tako dugo sjedio na klupi. Njegova najveca frustracija, dodao je, je to sto nije bio u mogucnosti da pomogne timu.
"Zato jer to trebamo bas tada, bas u tom momentu. Morate izaci na teren recimo u trecoj, cetvrtoj cetvrtini nakon sto ste sjedili na klupi satima, i morate uci u utakmicu i reagovati istog momenta. Nekada je to tesko. Nekada se osjecate dobro, pogodite neke suteve i promijenite cijelu utakmicu."
To je ova kraca verzija.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- skyisthelimit
Veceras su svi preduvjeti da ubiljezi season i career high. Velika nepravda bi bila da veceras ne dobije bar 15 min u takmicarskom dijelu utakmice.
15.10 - 15.06 ...
- legenda reala
- Kontakt:
e jbg svi prenose Lakerse večeras 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
idemo mirza veceras na 10+ ,ocekujem finu minuzu i ako ga krene sut pa mozda i na 15 ak minuta u igri
Ako bude u istoj petorci kao Blatche i Taylor teško će doći do šuteva. Nisam odavno gledao sebičnijih igrača.
Valjda napokon dobije neku minutu i u prvom poluvremenu
I ja se nadam da bi mogao dobiti šansu prije Evansa.VGS je napisao/la:Valjda napokon dobije neku minutu i u prvom poluvremenu
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kad je tekma ?
u 1h
Pa dobro,Blatche često zakaže što se tiče šuta,ali kad ga krene..onda je i prioritet da samo šuta....što se tiče samog Mirze,ocekujem veceras oko 15 minuta,Kidd ga mora pustiti u igru jer je pod snažnim pritiskom,a i nista mu ne preostaje nego da strijepi i da se nada da ce ovaj nas Bošnjo nešto zabiti..Očekujem i pobjedu Netsa,red bi bio,,u suprotnom mogli bi mahnut za koji dan Kidd-uNeutral je napisao/la:Ako bude u istoj petorci kao Blatche i Taylor teško će doći do šuteva. Nisam odavno gledao sebičnijih igrača.
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Eselamu alejkum. Kako ste? Jesmol spremni za vecerasnji rekord Mirze
http://www.rojadirecta.me/goto/zonaspor ... al-2.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: armin, dana/u 27 nov 2013, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.
-
risingforce
- Kontakt:
Pozdrav svima 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
http://firstrownow.eu/watch/223808/1/wa ... -nets.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Selam brate,tebe sam cekao,evo naseg termina,i naravno vcrs 30 poenamirzateletovicc je napisao/la:Eselamu alejkum. Kako ste? Jesmol spremni za vecerasnji rekord Mirze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.