Ovako nesto probat?
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Beal ne igra nikako,kako ja znam.A za tu dvojicu ni meni nije jasno.Pogotovo za Afflaloa.Prošlu nije bio nešto dobar,ovu bi mogao poluditi.apocalyps je napisao/la:Zasto su ovakve kvote ?
Pa ne mogu vjerovat da me je samo 1 gol dijelio od slavlja na ovom tiketu.. Još prvotno odigram taj par gg na 1,70.. I onda dodam gg3+.. Klasična pohlepa! Ehbevanda4 je napisao/la:engleze stavljam na zaseban tiket.. Ugl su mi više donijeli nego uzeli, pa ih uvijek rado odigram. Ovako to izgleda:
portsmouth - southend / pik 2 @2,15
Je li ovo greška kladionica, il mi imamo premalo informacija za ovu utakmicu? Vjerojatnije ovo drugo, al pošto je tiket više narodni nego ozbiljan, nije me previše briga. Zašto uzimam ovaj pik? Slika će sve reći:
wimbledon - dag&red / gg3+ @2,20
Dvije ekipe koje puno zabijaju, puno primaju. Ne vidim razlog da večeras bude drukčije.. Inače gg3+ uzimam jer wimbledon voli prijelaze, a nije ni dag&red dobrica po tom pitanju. Iako nisu u prvenstvu učinili još nijedan, pratio sam ih kroz kup.. Bila su 2 ili 3 prijelaza u 5 utakmica.. Možda je vrijeme da krenu i ovdje. 2/1 uzimam na minimalni ulog.
colchester - milton keynes / gg3+ @2,15
Na goste kvota u velikom padu.. Logično bi bilo uzeti duju, al nikad mi logika nije pretjerano išla.. Uzimam ovaj tip jer je Milton u zadnjih 9 utakmica u gostima, 8 puta ušao gg3+. Razlog zašto mi se ne sviđa čista duja je, što su u istih tih 9 gostujućih 6 puta izgubili. Mislim da je ovo kudikamo ljepši izbor, a i kvota je za nijansu veća.
Ukupna kvota: 10,1695
daleko sam od doktora, al ako tražiš utjehu dobit ćeš je!tyler durden je napisao/la:Bevanda doktore, posto ne pratim snooker a ova mi u kladari slucajno odigrala neki par m.wasley protiv j.whitea , imal ikakve sanse ovaj wasley ?
Ispraceno, okacit cu ja tebe na klinDrinaJedina je napisao/la:
Ovako nešto ako ne izvadi, okačit' "kopačke" na klin
Meni je tiket sasvim realan i mislim da bi mogao proći.Opet,faktor sreće će biti tu kao i uvijek.Brezovac je napisao/la:J.Wall (Washington) (17,5)1,65Više
Toronto - Brooklyn(189,5)1,70Više
D.DeRozan (Toronto) (21,5)1,85Više
P.Gasol(LA Lakers) (16,5)1,85Više
ulog 4 dobitak 38, mozel ovo ljudi proci?
kvota 1. Dijelis taj koeficijent od dobitka.InatSilanBosanski je napisao/la:Sta bi, jel igra ovaj Beal?Ako nikako ne nastupi, racuna se kao 0 poena?
madridista4ever je napisao/la:Pa koji su ovo škutori u premieru da čovjek ne povjeruje, čim vide da je opklada više nego izgledna i da je public bet oni izbace iz ponude, kao što su sad Walla. Pa jel im malo što kradu ljudima pa će propasti zbog jednog para. Je.em ti ove naše kladionice, daBogda sve propale pogotovo premier, da nemaju hljeba da jedu pi.ke jedne...
Ne mogu vjerovati,koji su oni glupani....cccarsengunner je napisao/la:dobar je premier u bhplayu nemozes ni uplatiti jer zastopa kao sad naprimer..
ja sam se gotov pojeo,mrzim kad ne mogu uplatit,znam da cu pasti,odigrat cu dva x-a nba,al samo da uplatim,joj ovog bh play-a sad cu im mail poslat,sve im j.ebemaddoBvB je napisao/la:Ne mogu vjerovati,koji su oni glupani....cccarsengunner je napisao/la:dobar je premier u bhplayu nemozes ni uplatiti jer zastopa kao sad naprimer..![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.