Asmir Begović
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
gojzerica
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
-
pirotehnik
- Kontakt:
- HazardEden
- Kontakt:
Mog'o ga je ubitGoalgetter je napisao/la:
U stilu Oliver Kahna velikog titana![]()
Forumaski klovnovi su ga ismijavali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Hajde forumaski klovnovi, ali sjetimo se izjava Susica i Piplice. Neki drugi igraci nikad vise ne bi igrali za tog selektora, ali Beg nije takav tip. Na nasu srecu. Sekunda nam je falila i da zaigra za Kanadu, pa bi nam sad Avduka bio na golu.bhsport je napisao/la:Kad se samo sjetim da smo ga zamalo zijanili zbog penzionera Hasagica i lafo odnosa da se ne javlja na telefon i da su mu baterije prazne.
Forumaski klovnovi su ga ismijavali.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Eno na instagramu veli da imamo finu drzavu.Numna je napisao/la:Trenutno nas najbolji igrac.
Ma znam bazizu1991 je napisao/la:Ne misli na uređenje, nego valjda na ljude, njene prirodne ljepote i tako ...
I na tročlano predsjedništvozizu1991 je napisao/la:Ne misli na uređenje, nego valjda na ljude, njene prirodne ljepote i tako ...
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma ja i na toVirtu4l je napisao/la:I na tročlano predsjedništvozizu1991 je napisao/la:Ne misli na uređenje, nego valjda na ljude, njene prirodne ljepote i tako ...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hart + 18 miliona za Begovica.
Ovo Stoke nece odbiti.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Mislim lud je onaj šeik ali ako se ovo obistini, onda taj lik fakat nije normalan.
- Goalgetter
- Kontakt:
samo što naši novinari nisu napisali da se radi o posudbi Harta, a ne o transferu ..QUARTERBACK je napisao/la:A yebo te pa nije hurmašica da daju Harta i još 15+ miliona za Bega.
Mislim lud je onaj šeik ali ako se ovo obistini, onda taj lik fakat nije normalan.
uostalom, Pellegrini je već demantovao i rekao da Hart ne ide nigdje te da će ponovo biti br.1 Man Cityja, na klupi je kao da dođe sebi
NON MOLLARE MAI
JTS je napisao/la:samo što naši novinari nisu napisali da se radi o posudbi Harta, a ne o transferu ..QUARTERBACK je napisao/la:A yebo te pa nije hurmašica da daju Harta i još 15+ miliona za Bega.
uostalom, Pellegrini je već demantovao i rekao da Hart ne ide nigdje te da će ponovo biti br.1 Man Cityja, na klupi je kao da dođe sebi
Pellegrini stručnjak
Asmire ostani ti jos u Stoke-u...bolja ti je tu atmosfera neg na Etihadu ( kod faconja)
- Marsal
- Kontakt:
NON MOLLARE MAI
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alipasino, Alucard, bavarian_bk, BiH26, Blackwargreymon, boki86, bordobijeli, Brazzzoo123, bvsic, CAGarfia, CHR, Confiance, COYGBiH, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, DeeWa, denza, Drum, eaglebvb09, ELDIABLO20, enobarca, ErosViverosViv, FerdinandF, Fudo, General505, Google Adsense [Bot], guillermo, HariTz, invincible1921, Invincibles14, itatabisine, J1897, JimmyPage, Kapetan, karajlo, Kaunas, kontra, lakilone, legendarnadruga, M1k3y, Maestro^^, Micron, Mocvara1991, Napapijri, napapijri1987, NazorUso, NEZALAGANJE, Pact1921, Pensioner26, Plavamamba, PointBlank, Proximic, PSV, RaZuti, rishovski, rukometubih23, safun79, Shevko, Sheyi, Shogun, signalidunapark, StevieG8, THEC, travuljasSs, unavita, Venom, VibeTribeX, Wilshere10, Wolffire, ZeljeznicarUberAlles, zemuntrg, Zglavkar i 606 gostiju.