FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DzoleZeljo » 27 nov 2013, 00:13

Southboy je napisao/la:moze li neko ko stanuje blizu,uslikatu teren da vidimo kakav je... :shock:
I da li uprava misli organizirati ciscenje juga,da bude spreman za utakmicu sezone ili ce dici ruke i reci da da svi idemo na sjever... :?
Ma prijatelju, da ti iskren budem, ne vjerujem da im se to uopste isplati, jer je opet sigurnije sviju nas na sjever baciti nego riskirati sa jugom.

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 27 nov 2013, 00:23

Dnevni avaz 26.11.2013.

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 27 nov 2013, 00:34

ipetm je napisao/la:Željo u humanoj misiji, pomozimo Nini Pašić

http://fkzeljeznicar.ba/zeljo-u-humanoj ... asic/7357/" onclick="window.open(this.href);return false;
ovo se cijeni, uz malo truda, mnogo se pomogne djevojci kojoj je prijeko potrebno...

a vezano za teren, pa jos se ne moze nista znati, nit dal je bolje cistiti ga, niti da li je bolje ostaviti ga da se snijeg istopi s obzirom da ima jos dosta do utakmice...ukoliko petak i subotu ne bude padavina vjerovatno ce teren biti podnosljiv za igrati.

mene je malo strah te utakmice jer bojim se da bi Borac mogao se bolje snaci u igri "izbiˇ-nabi", ali opet za ovakav teren treba mnogo kondicije i snage, a to je opet na nasoj strani.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 27 nov 2013, 01:02

k3lla je napisao/la:slika

Sta reci :D
:lol: :lol: :lol: :lol:
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 27 nov 2013, 01:39

DzoleZeljo je napisao/la:
Southboy je napisao/la:moze li neko ko stanuje blizu,uslikatu teren da vidimo kakav je... :shock:
I da li uprava misli organizirati ciscenje juga,da bude spreman za utakmicu sezone ili ce dici ruke i reci da da svi idemo na sjever... :?
Ma prijatelju, da ti iskren budem, ne vjerujem da im se to uopste isplati, jer je opet sigurnije sviju nas na sjever baciti nego riskirati sa jugom.
a pticice ?
=\_1921_/=

drronaldo
Kontakt:

Post Postao/la drronaldo » 27 nov 2013, 01:49

Uprava kao i svake godine nece nista uraditi po tom pitanju, jer su nesposobni. Jedino ako ce neko cistit dzaba onda hoce. Svi ce vjerovatno na sjever ako se ovo kolo ne odgodi. :)

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 27 nov 2013, 10:08

drronaldo je napisao/la:Uprava kao i svake godine nece nista uraditi po tom pitanju, jer su nesposobni. Jedino ako ce neko cistit dzaba onda hoce. Svi ce vjerovatno na sjever ako se ovo kolo ne odgodi. :)
Nazalost tako je, ali eto ako bude takva situacija da cemo svi na sjever, neka ga ovu utakmicu stave da je 6 KM + akcija 2+1. Ima da sjever bude krcat, jos ce mozda i Lesinari doci.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 nov 2013, 10:11

Policija određuje ide li se na sjever ili će se moći ući i na jug.
DRUG NEBI TI PUNCA

ZELJOx4xlife
Kontakt:

Post Postao/la ZELJOx4xlife » 27 nov 2013, 10:17

plavalokomotiva je napisao/la:
drronaldo je napisao/la:Uprava kao i svake godine nece nista uraditi po tom pitanju, jer su nesposobni. Jedino ako ce neko cistit dzaba onda hoce. Svi ce vjerovatno na sjever ako se ovo kolo ne odgodi. :)
Nazalost tako je, ali eto ako bude takva situacija da cemo svi na sjever, neka ga ovu utakmicu stave da je 6 KM + akcija 2+1. Ima da sjever bude krcat, jos ce mozda i Lesinari doci.
Pa ako za ovu utakmicu ne organizuju ciscenje juga onda su stvarno jadni i nesposobni!!!! :!:
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 27 nov 2013, 11:07

Nemoguce je ocistiti jug dovoljno dobro da policija bude zadovoljna.. Jedina nada je da se snijeg otopi sto bas i nije realno za ocekivati.. Vidim po vremenskoj prognozi da se u nedjelju ocekuju obilnije snijezne padavine tako da ako se tekma ne odigra u subotu vjerovatno ce biti odgodjena..
BUDI ŽELJO !!!

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 27 nov 2013, 11:11

neroazzuro je napisao/la:

naš Hus bar ne visi na razgovorima po SIPI :ugeek: tako da porediti njih dvojicu je smijesno :)
Usput raspitaj se gdje je ova fotografija nastala i kada :) tj ovaj photoshp (vasih ruku djelo)

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 27 nov 2013, 11:20

vincenttan je napisao/la:

naš Hus bar ne visi na razgovorima po SIPI :ugeek: tako da porediti njih dvojicu je smijesno :)
Usput raspitaj se gdje je ova fotografija nastala i kada :) tj ovaj photoshp (vasih ruku djelo)
Evo opet ovog Malezijca.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 27 nov 2013, 11:23

Jedini koji je smijesan je ,lafo, ovaj navijac malenih.. Vidi mu nick-a :lol: .. Guzice bi dalo nekoj malezijskoj seljacini za neku milostinju.. Lafo tjera raju sa teme Sarajeva koja napisu nesto sto njima oci zapara a redovan je ovdje u prosipanju nebuloza..

Naravno da se ne mogu porediti ova dva covjeka jer jedan je poznat kao najdominantniji (po trofejima) fudbalski radnik u drzavi a drugi po "popay" tituli i "debelim stativama"..
BUDI ŽELJO !!!

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 27 nov 2013, 11:43

Ma to vam je mrtvi Zeljovac, kad vam kazem..Vjerovatno je neka pozicija u klubu :lol:

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 27 nov 2013, 12:43

Mislim da ako se ova tekva neodigra za vikend da bi to bilo gore po nas..
Borac je u problemima,mozda i najvecim do sada...
"Šuput napustio Borac, klub u nemilosti Grada..."
Znaci predsjednik im je odletio,igraci su sigurno nezadovoljni jer i ako je bilo kakvih dugova prema njima(a jeste garant),predsjednik je taj covjek u koga su vjerovali,a sada mogu misliti kako im je..pitanje da li i treniraju..

"Kako je prethodnih dana najavio naš portal, Joco Stokić i Boris Raspudić otputovali su na završne pregovore put daleke Azije.Stokić u Južnoj Koreji, Raspudić u Singapuru..
Odlazak Raspudića i Stokića trebao bi popraviti lošu finansijsku situaciju u banjalučkom premijerligašu koji je tek u minulom kolu ispustio lidersku poziciju."

I ako ima kod njih jos odlazaka a garant ce biti,netreba biti puno pametan i skontati da ti igraci nece davati 100% svojih mogucnosti,jer im je to za neke zadnja utakmica za bojac,pa sigurno bi i oni htjeli da budu citavih nogu da mogu pobjeci negdje..
Da sam ja u upravi uradio bi sve sto treba maximalno da se uradi da se utakmica sad odigra... :mrgreen:
I plus akcije jos neke nove napravio da bude sto punija Grbavica...
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 27 nov 2013, 13:01

@South mi ako zelimo biti prvaci moramo jednog od glavnih konkurenata dobit kuci.Ovo ne treba uzimat u obzir i opustit se jer kao oni su u s*anju, treba jos vise zapet pa im napunit mrezu sa 3-4 gola..

Siguran sam da cemo dobit, rekli su da ce snijeg danas zavrsit :D

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 27 nov 2013, 13:09

InatSilanBosanski je napisao/la:@South mi ako zelimo biti prvaci moramo jednog od glavnih konkurenata dobit kuci.Ovo ne treba uzimat u obzir i opustit se jer kao oni su u s*anju, treba jos vise zapet pa im napunit mrezu sa 3-4 gola..

Siguran sam da cemo dobit, rekli su da ce snijeg danas zavrsit :D
Rekli su da ce zavrsiti danas i da bi petak i subota trebalo malo zatopliti.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 27 nov 2013, 13:35

champions1921 je napisao/la:Nemoguce je ocistiti jug dovoljno dobro da policija bude zadovoljna.. Jedina nada je da se snijeg otopi sto bas i nije realno za ocekivati.. Vidim po vremenskoj prognozi da se u nedjelju ocekuju obilnije snijezne padavine tako da ako se tekma ne odigra u subotu vjerovatno ce biti odgodjena..
Tribine su manje bitne. Mozda bude i bolje da svi budemo na sjeveru.
Ali teren se koliko sutra vec MORA poceti cistiti, jer jedino ce tada biti potpuno uslovan.
Nama ce odgovarati bolji i uslovniji teren...
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 27 nov 2013, 14:16

bice akcija uprave da se ocisti: pozivamo navijace da dodju i ciste, nek ponesu lopate i najlone i da sta pojedu :roll:

ps. onaj iz slavije sto ste pisali tesko da ce doci, a ovaj bogdanovic bi trebao ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 27 nov 2013, 14:37

vincenttan je napisao/la:

normalno da je smijesno porediti... Amar svake godine po trofej, nekad i dva, a Hus po bure kiselog kupusa, teglu ajvara, kisele paprike itd... mislim da je presmjesno porediti ih... Amar visi po SIPI jer je kupio trofeje, a ovog za kupus, ajvar i paprike niko i ne tereti, valjda ima fiskalni racun...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hamagara i 25 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []