Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

arsengunner
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la arsengunner » 27 nov 2013, 00:43

robery20 je napisao/la:
addoBvB je napisao/la:
arsengunner je napisao/la:dobar je premier u bhplayu nemozes ni uplatiti jer zastopa kao sad naprimer.. :evil:
Ne mogu vjerovati,koji su oni glupani....ccc :evil: :evil: :evil:
ja sam se gotov pojeo,mrzim kad ne mogu uplatit,znam da cu pasti,odigrat cu dva x-a nba,al samo da uplatim,joj ovog bh play-a sad cu im mail poslat,sve im j.ebem
sad kao i premier i bet live izbacit iz ponude ovog wall-a ili prepravit kvote,jer izgleda da to manualno rade gotovo svaku noc..djubrad
Samo WENGER istina je!!!

drronaldo
Kontakt:

Post Postao/la drronaldo » 27 nov 2013, 00:49

Oni su to dzaba izbacili a vi ste spasili pare zato sto ce jedan kontra biti sigurno. ;)

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 27 nov 2013, 00:51

pa izbacen Wall i na wwinu..

semirmrva
Kontakt:

Post Postao/la semirmrva » 27 nov 2013, 00:52

Washington - Lakers(+4.5) h1 1.85
New Orleans - Golden State 2 1.75
Atlanta - Orlando over 199.5 1.85
Toronto - Brooklyn(+6.5) h1 1.85

Kvota: 11.08

addoBvB
Kontakt:

Post Postao/la addoBvB » 27 nov 2013, 00:58

robery20 je napisao/la:
addoBvB je napisao/la:
arsengunner je napisao/la:dobar je premier u bhplayu nemozes ni uplatiti jer zastopa kao sad naprimer.. :evil:
Ne mogu vjerovati,koji su oni glupani....ccc :evil: :evil: :evil:
ja sam se gotov pojeo,mrzim kad ne mogu uplatit,znam da cu pasti,odigrat cu dva x-a nba,al samo da uplatim,joj ovog bh play-a sad cu im mail poslat,sve im j.ebem
Ma dzaba je njima slati sad,kad nema nikog da radi... citav dan razradjujem taktiku :D ,taman da uplatim,kad izbaci UNKNOWN ERROR :evil: :evil: :evil: ...

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 27 nov 2013, 01:01

i mene taj bhplay nervira, stalno neki problemi, nba jos nikad nisam stig'o da uplatim, uvijek onemoguce ulazak na racune negdje poslije 23 h.. :oops:

robery20
Kontakt:

Post Postao/la robery20 » 27 nov 2013, 01:08

pita me zena mogu li odigrat igrace,aj reko odigraj,kaze ona ce Kurija vise i tako to,ja joj se smijem,odigra ona i ja sjeo taman i naravno UNKNOWN ERROR,**** jedna

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 27 nov 2013, 01:11

WWin je najvece g.ovno sto se tice ponude,to je opste poznata stvar.

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 27 nov 2013, 01:46

Snooker (UK Championship, 1. kolo):

Campbell - Haotian Lu 2 @2,24

Sviđa mi se kvota na mladog Lua. Kinesko čudo, debitirao kao PRO 2012., imao je ni manje ni više nego 14 godina :) Još je preeviše zelen, al ne smeta mi. Uvijek može parirati igračima kao što je Campbell. Iako je Marcus dosta konstantan (uvijek se vrti u prvih 50-ak mjesta) nikad nije napravio ništa specijalno, dok mu protivnik puca visoko! Sa 15 godina je već trn u oku mnogo jačim igračima i možda mu je baš ovaj turnir propusnica za snooker elitu. Kvota je neloša, ali upozoravam, uzmite je s oprezom.. Ipak je Marcus stara zvjerka koliko god Kinez bio nadobudan i jak trenutno.

M. White - Swail 1 @1,50

Nisam ih dugo gledao, al evo sad pratim statistiku.. Izgleda da mali White hvata zamah, dok je veteran Swail u katastrofalnoj formi.. Zadnja 4 meča - 4 poraza. White je još jedan od onih "milijun" novih momaka, što ovaj sport čine zanimljivijim i svi do jedan pretendiraju na titulu.. Što dodatno otežava onima na vrhu rank ljestvice te ih konstantno drži u formi jer je konkurencija postala jednostavno prejaka i tempo je ubitačan. Uzimam ga po kvoti 1,50. Mislim da itekako može protiv Swaila, pa i da je ovaj u životnoj formi, bilo bi li-la!

Lisowski (h-1,5) - Leslie 1 @1,64

Uzimam prvenstveno radi razlike u kvaliteti između dvojice igrača. Hendikep od jednog frejma dosta podiže kvotu (u običnoj ponudi je 1,30).. No mislim da Leslie sutra neće biti u stanju uhvatit ni 3 frejma, a kamoli 5 koliko je potrebno da ovaj pick ne bude prolazan. Naiđe li na pripremljenog i skoncetriranog Lisowskog, neka pakuje kofere i ide doma. Na snooker stolu protiv ovog momka nema što tražiti!

Wenbo (h-1,5) - Slessor 1 @1,55

Također hendikep koji bi trebao uć bez previše problema. Liang Wenbo, još jedno u nizu kineskih čuda.. Vjerujem da dolazi s namjerom da pohara UK, sumnjam da će mu planove poremetiti golobradi Slessor! Ovo mi je jedan od ljepših parova za danas!

SINGL IZNENAĐENJE:

David Gilbert - Hang Li 2 @3,20

Ne znam hoće li se tko sjećati, al Hanga sam već nekoliko puta uhvatio na ove poklon kvote preko 3. Kladionice ga ne vole ili ne respektiraju dovoljno, na nama je da pokušamo zaraditi. Ovakvu kvotu definitivno ne zaslužuje i grijeh je ne pokušati. Nemojte ga u singlu jer će mi bit žao ako padnete, ali preporučam da ga stavite na neki sistem tiket. Kvaliteta je možda, ali samo možda, na strani Gilberta, no ništa specijalno. I uvjeravam vas, ako David promaši, Li će znati iskoristiti grešku.

Proberite nešto od ovoga poviše.. Na jači ulog nemojte, ne volim kad sam krivac za nečiji pad. Pogotovo ako je u pitanju veća svota. A ako tko, daj boze, zaradi, nitko sretniji od mene :)

Pozdrav!
U desetom selu živi Antuntun!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 27 nov 2013, 02:27

EVO JEDNA IDEJA

Mislio sam otvoriti posebnu temu, ali prvo treba vidjeti imali vas zainteresovanih i ima li potrebe.
Dakle, osnova svega jeste kvota 1.85. Znaci:
-kosarka (zbrojevi poena, zbrojevi poena igraca, hendikepi, kontahendikepi..)
-rukomet (slicno kao i kosarka)
-tenis (zbrojevi gemova...)
-fudbal (kvote variraju, ali mogu se naci na zbrojevima golova, kartona, kornera...)

E, sad, strategija se odvija u dva dana:
Prvog dana se pocetni ulog stavlja na dva para po 1.85 dajuci kvotu 3.42
Drugog dana se cijeli dobitak od prethodnog dana opet stavlja na 2 para po 1.85, znaci 3.42
I tu je kraj. Ako su uspjesno pogodjena sva 4 para, pocetni ulog je uvecan 11.7 puta... Znaci, recimo na 5 maraka imamo dobitak od 58.55 KM.

Ogranicenje na dva para po danu jeste zato sto mislim da je sve iznad 2 para ipak lutrija sto se tice ove igre. Malo pratim ove ove momke sto predlazu za NBA i najcesce se svi sloze oko jednog ili 2 para, ali naravno da vecina stavlja 4,5,6 i vise parova na listic koji ce tesko proci.

Fazon je slijedeci, posto je ovo forum i okuplja ljude razlicitih profila i znanja, mislio sam da zajednicki pomognemo jedni drugima u pronalazenju ova dva para. Naravno, neko poznaje tenis, neko rukomet, neko NBA itd.

Taktika je nova, ali mislim da je OK. Potreban je samo jedan uspjesan pokusaj u 11 istih za profit. Ako ima zainteresiranih da probamo ;) :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

drronaldo
Kontakt:

Post Postao/la drronaldo » 27 nov 2013, 02:36

Strategija za uzimanje para od kladionice ne postoji. S tim da ti je ideja sasvim ok, i ja sam za da je otvoris.

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 27 nov 2013, 03:34

fina zamisao. jedino kod nba igraca je problem sto je uslov 3 para.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 27 nov 2013, 07:48

J. Koreja:

Chunnam - Seongnam 2 @2,72

Pogledajte tablicu i bodove ove dvije momčadi, sve će vam biti jasno.
Kvota od sinoć pala za 0,20. Ja ih uzeo u singlu.
Sretno!
U desetom selu živi Antuntun!

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 27 nov 2013, 08:31

Fudbal - Liga prvaka
20:45h Juventus - Kopenhagen
Tip: over 2,5 yellow cards
Kvota: 1,62
Bwin
stake 5/10

Iako sam jucer spominjao da se ne isplati igrati na kartone, ovo moram da probam.
Ne mogu da zamislim ovako važnu utakmicu sa manje od 3 kartona.
Oba kluba imaju sanse da proljeće nastave u Europi. Za Juventus je realno očekivati da će to da bude u Ligi prvaka, ali mora da dobije Kopenhagena i u zadnjem kolu pozitivan rezultat sa Galasarayem...naravno, zavisi kako će Galata da igra sa Realom večeras.
Pobjeda Juventusa se očekuje, ali mislim da će da bude teška tekma jer je Kopenhagen pokazao da zna da igra sa najboljim ekipama.
U prosloj tekmi bilo je 5 kartona.
Ne ohrabruje činjenica da je Juve do sada u LP skupio svega 7 kartona, dok je i Kopenhagen skupio svega 5, ali posto je dosta toga u igri i kako očekujem da ce i jedni i drugi da igraju na rezultat koji im paše, očekujem i dosta grubosti u igri, pogotovo ako Juve ne povede u prvom poluvremenu sto je dosta realno.
Sudija je Jonas Ericsson koji ima ukupni internacionalni prosjek 3,60 y.c. Ove sezone u LP je sudio dvije tekme i na obe je bilo over 2,5 kartona.
Prošle sezone u LP na 5 tekmi podijelio je 20 kartona.
2011/12 na 6 tekmi 25 kartona
Juventusu je imao priliku da sudi prošle godine u gostima kod Shakhtara i tada je ukupno bilo 6 kartona. Juventusu 2, a domacinima 4.
Kopenhagenu nije nikada sudio.

Nova aukcija, jer prosla nije zavrsila kako treba.
Molim da se ne brise. Hvala.
http://www.****/artikal/9861711/bicik ... uspension/

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 27 nov 2013, 08:58

amarosim je napisao/la:NBA
Wall 17,5 više premier i wwin
U sportplusu je granica 20,5,tako da ocekujem pad kvote na granici 17,5......Wash docekuje lakerse,Wall sjajan u zadnje dvije utakmice,Beal(uz Wall najveci potrošać lopti)je obnovio ozljedu noge s kojom je imao problema prosle szone i nece ga biti veceras dok se u sastav vraca Ariza.....John je u velikoj formi,lakersi ne pomisljaju na obranu,sve sugerira na over...............
30

barbarezsergej
Kontakt:

Post Postao/la barbarezsergej » 27 nov 2013, 10:41

pa jel moguce da su u premieru bas takvi pakasi jbt, jucer gledam ponudu oko 10 pola 11 i dzonson ima u ponudi 15,5 i oni vide da bi mogao lagano ubaciti vise s obzirom na izostanke i naravno izbace ga iz ponude, pa kakvi pakasi boze dragi

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 27 nov 2013, 10:56

Gledam nesto NBA košarku,i primjetim da su hrvatske kladionice stavile na Wall.J 23,5 koševa,a Premijer Wall.J 20,5.
Pa ako se neko vise prati NBA kosarku, nek nam napise moze li Waal ovo prebaciti. :?:

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 27 nov 2013, 10:57

Dok Premier nije prepravio sta ili totalno izbacio trpajte na Duncana 11,5 granica protiv Oklaholme..

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 27 nov 2013, 10:58

onaj osjecaj kad padnes na 1.15 :twisted:

drugim rijecima na Porto - Austria.

ima li sta danas za sigurice, heh, sinoc naguram oko 15 parova, od jucer do Nedjelje, i ne prođoh sinoc zbog Porta...

Mashovd
Kontakt:

Post Postao/la Mashovd » 27 nov 2013, 11:18

dns mtz skoplje bez Gecevskog i Čekovskog,pravog centra imaju još jedino u 18-godišnjem Mladenovskog!Maccabiju triba pobjeda,moze li u hendikepu (-12,5)??
Hajduk Živi Vječno

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.