Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
PSG 1
Real 1
Juve 1
Bayern 2
Man.City 3.5 više (golovi)
Uplata : 30 KM = 168,43 KM
Real 1
Juve 1
Bayern 2
Man.City 3.5 više (golovi)
Uplata : 30 KM = 168,43 KM
Nekako mi je onda logicnije da nece dati 70 koseva jer su vidim hend povecali za jos 1 kos sad je 13.5Mashovd je napisao/la:dns mtz skoplje bez Gecevskog i Čekovskog,pravog centra imaju još jedino u 18-godišnjem Mladenovskog!Maccabiju triba pobjeda,moze li u hendikepu (-12,5)??
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:

Moskovski stadion, uhvaćeno sinoć. Plus igraju u 18:00, zato ja ne bih igrao.
Mada, Bayern ganja (u stvari, želi premašiti) Barcelonin rekord po broju uzastopnih pobjeda u LP, tako da bi se s tog aspekta mogla ganjati dvica za velike pare.
Ja ću preskočiti ovaj par; mogu nešto sitno uplatiti na Bayern čisto da mi bude zanimljivija utakmica.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- tyler durden
- Kontakt:
Slazem se, ne bi ni ja igrao Bayern. Smrdi ovo na X , ko i sinoc zenitMonolog je napisao/la:
Moskovski stadion, uhvaćeno sinoć. Plus igraju u 18:00, zato ja ne bih igrao.
Mada, Bayern ganja (u stvari, želi premašiti) Barcelonin rekord po broju uzastopnih pobjeda u LP, tako da bi se s tog aspekta mogla ganjati dvica za velike pare.
Ja ću preskočiti ovaj par; mogu nešto sitno uplatiti na Bayern čisto da mi bude zanimljivija utakmica.

NBA
Duncan 11,5 više premier
Veliki derbi zapada igraju OKC i Spursi,Duncanu se ove sezone smanjila minutaza ali mislim da ce ga Popovich opet dosta koristiti u ovim velikim utakmicama,ovo je premala granica za ovakvog igraca plus s druge strane ga ceka kloc Perkins.................
Love 24,5 više
Minesotta u rez.krizi ali nema bolje ekipe od Denvera da to okrenu,bit ce ovo utak sa dosta poena,Love je prije 10tak dana u Denveru zabio 28 za samo 35 minuta(Cunningham je odigrao utak zivota sto je bio razlog Kevinove male minutaze na toj utakm),vcrs ocekujem borbu do zadnjih minuta i Love bi trebao sigurno preko ici..............
Eurocup
Zaragoza-ALBA 1 1,60
Alba prva u skupini,Zaragoza 3.,domacinima je utakmica puno vaznija,imaju vrlo dobru ekipu i igraju dobro u spanjolskom prvenstvu,Roll,Jones,Sanikidze,Rudez,Shermadini,Steffanson cini dobar kolektiv koji je pobjedjivao na domacem terenu i puno bolje ekipe od ALBE.................
Duncan 11,5 više premier
Veliki derbi zapada igraju OKC i Spursi,Duncanu se ove sezone smanjila minutaza ali mislim da ce ga Popovich opet dosta koristiti u ovim velikim utakmicama,ovo je premala granica za ovakvog igraca plus s druge strane ga ceka kloc Perkins.................
Love 24,5 više
Minesotta u rez.krizi ali nema bolje ekipe od Denvera da to okrenu,bit ce ovo utak sa dosta poena,Love je prije 10tak dana u Denveru zabio 28 za samo 35 minuta(Cunningham je odigrao utak zivota sto je bio razlog Kevinove male minutaze na toj utakm),vcrs ocekujem borbu do zadnjih minuta i Love bi trebao sigurno preko ici..............
Eurocup
Zaragoza-ALBA 1 1,60
Alba prva u skupini,Zaragoza 3.,domacinima je utakmica puno vaznija,imaju vrlo dobru ekipu i igraju dobro u spanjolskom prvenstvu,Roll,Jones,Sanikidze,Rudez,Shermadini,Steffanson cini dobar kolektiv koji je pobjedjivao na domacem terenu i puno bolje ekipe od ALBE.................
Zadnja izmjena: amarosim, dana/u 27 nov 2013, 11:43, ukupno mijenjano 1 put.
Bayern 2
Anderlecht oba daju gol
Juve 1
Leverkusen daje gol
Man.City 4+
PSG 1
Galatasaray daje gol
Shakthar 1
Kvota: 25.97
Anderlecht oba daju gol
Juve 1
Leverkusen daje gol
Man.City 4+
PSG 1
Galatasaray daje gol
Shakthar 1
Kvota: 25.97
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
jest da mozes samo to odigratiGuarin14 je napisao/la:Dok Premier nije prepravio sta ili totalno izbacio trpajte na Duncana 11,5 granica protiv Oklaholme..

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kombinuješ sa zicerima:dr.van nostrand je napisao/la:jest da mozes samo to odigrati
Juventus - Kopenhagen penal na utakmici (2.55)
Real - Galatasaraj penal na utakmici (2.30)
Taman kvota oko 11 i za cenera imaš sigurnih 110 kermi.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ma yok, bolje odigrati samog Lovea 25,5 over na te pare, sanse za dobitak su pa da ne kazem nemjerljive 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
LEVERKUSEN-MANCHESTER Utd. (odg i 3 ) 27.11. sri. 20:45 1 2.05
SHAKHTAR D.-R.SOCIEDAD (F.T.) 27.11. sri. 20:45 1 1.85
MANCH.CITY-PLZEN (d/p) 27.11. sri. 20:45 2 2
REAL M.-GALATASARAY (d/p) 27.11. sri. 20:45 2 2
JUVENTUS-FC KOPENH. /K(-10,5 ) 27.11. sri. 20:45 2 1.75
Ukupno:26,55
SHAKHTAR D.-R.SOCIEDAD (F.T.) 27.11. sri. 20:45 1 1.85
MANCH.CITY-PLZEN (d/p) 27.11. sri. 20:45 2 2
REAL M.-GALATASARAY (d/p) 27.11. sri. 20:45 2 2
JUVENTUS-FC KOPENH. /K(-10,5 ) 27.11. sri. 20:45 2 1.75
Ukupno:26,55
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
RUKOMET-LP
Drott-Gorenje (-64) z-2
Drott-Gorenje (-64) z-2
Double
Juventus - Kopenhagen over 2,5 yellow cards @ 1,49
Shakhtar - Real Sociedad dnb1 @ 1,24
@ 1,848 Marathonbet
4/10
Prvu tekmu sam opisao.
Sto se tiče druge, mislim da domacini mogu konačno do pobjede na svom terenu. U prvoj tekmi dobili su ih 2:0.
Jucer ih je na treningu posjetio i predsjednik klubo. Šta im je rekao, ne znam, ali je novinarima rekao da nema dodatne motivacije (para) za pobjedu. Kaže da je to, parafraziram, u opisu njihog posla i da oni moraju da daju sve od sebe a rezultat ce doci. Mislim da večeras Shakhtar dobija, ali za svaki slučaj dnb 1.
Juventus - Kopenhagen over 2,5 yellow cards @ 1,49
Shakhtar - Real Sociedad dnb1 @ 1,24
@ 1,848 Marathonbet
4/10
Prvu tekmu sam opisao.
Sto se tiče druge, mislim da domacini mogu konačno do pobjede na svom terenu. U prvoj tekmi dobili su ih 2:0.
Jucer ih je na treningu posjetio i predsjednik klubo. Šta im je rekao, ne znam, ali je novinarima rekao da nema dodatne motivacije (para) za pobjedu. Kaže da je to, parafraziram, u opisu njihog posla i da oni moraju da daju sve od sebe a rezultat ce doci. Mislim da večeras Shakhtar dobija, ali za svaki slučaj dnb 1.
pffTorres_9 je napisao/la:E.Gordon 14,5 2
na prosjeku je od 24 pp protiv GS ,jednostavno moramo ovo uzeti
K.Garrnet 6,5 2
20ak min ce odigrati trebalo bi biti dovoljno za overa(pratiti prvu cetv. samo imat ce 5-6 pokusaja pa sta bude) , JV i a.johnson nisu kalibar igraca koji mogu zaustaviti kevina i ovako u poodmuklim godinama
DeRozan 20,5
degrozan sa svojih 30ak suteva
Celtic Milan vise od 10,5 kornera
Zenit Atletiko M. vise od 4,5 zuta
maxbet kladara
Zadnja izmjena: Torres_9, dana/u 27 nov 2013, 12:54, ukupno mijenjano 1 put.
CSKA - Bayern(s.t.) 27.11. 18:00 2 1,60
Hap.Jeruzalem - Igokea/koš(s.t.) 27.11. 18:30 1 1,35
Panionios - Spartak St.Pet. 27.11. 17:00 1 1,45
Loimaa - Radnički K. 27.11. 19:00 2 1,80
Oldenburg - Elan Chalon 27.11. 20:00 1 1,30
Bilbao - Sassari(167,5) 27.11. 20:30 Više 1,85
kvota: 13.56
Hap.Jeruzalem - Igokea/koš(s.t.) 27.11. 18:30 1 1,35
Panionios - Spartak St.Pet. 27.11. 17:00 1 1,45
Loimaa - Radnički K. 27.11. 19:00 2 1,80
Oldenburg - Elan Chalon 27.11. 20:00 1 1,30
Bilbao - Sassari(167,5) 27.11. 20:30 Više 1,85
kvota: 13.56
-
- Kontakt:
Dzekas daje gol @1.90
Dzeko gol @ 1,90
Pelegrini je najavio rotacije u timu, tako da bi nas Dzeko mogao veceras od pocetka utakmice igrati. S obzirom da igra dosta malo u posljednje vrijeme, eto mu dobre prilike da pokaze sta zna
.
Rooney gol @ 3,20
Van Persie nece igrati, tako da se Rooney cini najizglednijim kandidatom za strijelca.
Bale gol @ 2,10
Ronaldo i Benzema nece igrati za Real. Skupo placeni Velsanin se cini također dobrim kandidatom za strijelca gola.
Isto tako, možete probati i Moratu iz Real Madrida, Velu iz Sociedada ili Mitroglua iz Olympiakosa kao stijelce.
Sretno!!
Pelegrini je najavio rotacije u timu, tako da bi nas Dzeko mogao veceras od pocetka utakmice igrati. S obzirom da igra dosta malo u posljednje vrijeme, eto mu dobre prilike da pokaze sta zna

Rooney gol @ 3,20
Van Persie nece igrati, tako da se Rooney cini najizglednijim kandidatom za strijelca.
Bale gol @ 2,10
Ronaldo i Benzema nece igrati za Real. Skupo placeni Velsanin se cini također dobrim kandidatom za strijelca gola.
Isto tako, možete probati i Moratu iz Real Madrida, Velu iz Sociedada ili Mitroglua iz Olympiakosa kao stijelce.
Sretno!!
-
- Kontakt:
20:15 Balingen - Flensburg (55.5) 2 - 1.85
Balinen je izgubio 2 derbija i jedan dobio.Pod derbije računam njihova gostovanja kod Eisenacha i Mindena,koje su izgubili,te pobjedu doma kontra Emsdettena.Između te 4 ekipe če se voditi borba za 1 mjesto koje ostavlja u 1.Bundesligi,i svaki bod će biti dobrodošao,naravno ne i kontra Flensburga.Da Flensburg nije odigrao 3 tekme u 8 dana,2 kontra HSV-a u LP i jednu kontra Kiela u prvenstvu,bez razmišljanja bih uzeo hendi 6.5 na Flensburg.Flensburg pobjedom dolazi sigurno na 1.mjesto u Bundesligi,ali več za 4 dana ima tešku tekmu u LP kod Aalborga. Doduše i Aalborg danas neugodnog protivnika(Skjern),ali pošto HSV ima 10 bodova,Flensburg 9 a Aalborg 8,to če biti direktna borba za 2.mjesto u skupini.Ballingen je ov sezone igrao i sa Fuchseom,R.N.Lowenom,HSV-om i Kielom. To su uz Flensburg 4 najjače ekipe u Bundesligi,i sve su dobile Ballingen na isti način - nadigravanjem.Jedino ih je Lowen na početku sezone limitirao na 20 golova,dok su im sve ostale ekipe zabijale 33+ golova,dozvolivči Ballingenu oko 24.Na jednaki način su ih dobivali i Melsungen,Hannover i Magdeburg,pa vjerujem da ni Vranješ neče mijenjati taktiku i da če ići u nadigravanje sa Balingenom.Na golu ima Sorenssena i Anderssena koji ako imaju svoj dan mogu zaustaviti i jedan Kiel i HSV,a vidjeli smo u tekmi kontra Kiela da kad Flensburg napravi razliku dolazi do opuštanja,pa na kraju i njima popusti koncetracija u obrani. Flensburga očekujem na nekih 33+ golova,a vjerujem da Balingen može zabiti i puno više od 23 koliko treba za prolaz ovoga overa.
Balinen je izgubio 2 derbija i jedan dobio.Pod derbije računam njihova gostovanja kod Eisenacha i Mindena,koje su izgubili,te pobjedu doma kontra Emsdettena.Između te 4 ekipe če se voditi borba za 1 mjesto koje ostavlja u 1.Bundesligi,i svaki bod će biti dobrodošao,naravno ne i kontra Flensburga.Da Flensburg nije odigrao 3 tekme u 8 dana,2 kontra HSV-a u LP i jednu kontra Kiela u prvenstvu,bez razmišljanja bih uzeo hendi 6.5 na Flensburg.Flensburg pobjedom dolazi sigurno na 1.mjesto u Bundesligi,ali več za 4 dana ima tešku tekmu u LP kod Aalborga. Doduše i Aalborg danas neugodnog protivnika(Skjern),ali pošto HSV ima 10 bodova,Flensburg 9 a Aalborg 8,to če biti direktna borba za 2.mjesto u skupini.Ballingen je ov sezone igrao i sa Fuchseom,R.N.Lowenom,HSV-om i Kielom. To su uz Flensburg 4 najjače ekipe u Bundesligi,i sve su dobile Ballingen na isti način - nadigravanjem.Jedino ih je Lowen na početku sezone limitirao na 20 golova,dok su im sve ostale ekipe zabijale 33+ golova,dozvolivči Ballingenu oko 24.Na jednaki način su ih dobivali i Melsungen,Hannover i Magdeburg,pa vjerujem da ni Vranješ neče mijenjati taktiku i da če ići u nadigravanje sa Balingenom.Na golu ima Sorenssena i Anderssena koji ako imaju svoj dan mogu zaustaviti i jedan Kiel i HSV,a vidjeli smo u tekmi kontra Kiela da kad Flensburg napravi razliku dolazi do opuštanja,pa na kraju i njima popusti koncetracija u obrani. Flensburga očekujem na nekih 33+ golova,a vjerujem da Balingen može zabiti i puno više od 23 koliko treba za prolaz ovoga overa.
20:45 Leverkusen - Man. United / odg DA @ 1.75
Ovo je duel koji odlučuje koji tim će najvjerovatnije u nokaut fazu krenuti sa prvog mjesta i tako eventualno dobiti lakši žrijeb. Englezi u malo boljoj poziciji jer imaj ubod više i zadnju igraju kući. Njemci žive trenutno svoj san jer imaju najbolji start u istoriji kluba u bundesligi, a to je 10 pobjeda u 13 mečeva. U LP isto imaju razloga da se raduju jer večeras traže devetu pobjedu u nizu u grupnoj fazi lige prvaka kući.U manchesteru su igrali dobro te postigli dva gola.S druge strane"đavoli" strašno ljuti jer su izgubili bodove u zadnjim minutama i mnogo su ljuti, United je u seriji od 10 utakmica bez poraza u svim takmičenjima. Odbrana im je još uvijek veliki problem, Vidić i Ferdinand vuku povrede,previše rotacija osim Evre, sredina terena takođe škripi, tu je Leverkusen trenutno jači i mislim da će to preovladati za moj tip.Igraće na pobjedu i jedni i drugi jer od remija nemaju nikakvu korist zbog Šahtjara koji igra protiv Sociedada.a zaosatje 3 boda za Utd-om, tj 2 za "apotekarima". Sretno.
Ovo je duel koji odlučuje koji tim će najvjerovatnije u nokaut fazu krenuti sa prvog mjesta i tako eventualno dobiti lakši žrijeb. Englezi u malo boljoj poziciji jer imaj ubod više i zadnju igraju kući. Njemci žive trenutno svoj san jer imaju najbolji start u istoriji kluba u bundesligi, a to je 10 pobjeda u 13 mečeva. U LP isto imaju razloga da se raduju jer večeras traže devetu pobjedu u nizu u grupnoj fazi lige prvaka kući.U manchesteru su igrali dobro te postigli dva gola.S druge strane"đavoli" strašno ljuti jer su izgubili bodove u zadnjim minutama i mnogo su ljuti, United je u seriji od 10 utakmica bez poraza u svim takmičenjima. Odbrana im je još uvijek veliki problem, Vidić i Ferdinand vuku povrede,previše rotacija osim Evre, sredina terena takođe škripi, tu je Leverkusen trenutno jači i mislim da će to preovladati za moj tip.Igraće na pobjedu i jedni i drugi jer od remija nemaju nikakvu korist zbog Šahtjara koji igra protiv Sociedada.a zaosatje 3 boda za Utd-om, tj 2 za "apotekarima". Sretno.
Semper Fidelis
Pa bolje onda odigrati da ce Flensburg dati vise od z (30,5) koliko su dali u Premijeru.kinder_jaje je napisao/la:20:15 Balingen - Flensburg (55.5) 2 - 1.85

Wall ima danas u premieru na 20.5 over 1.7, imal kakav under da je izgledan?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.