KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

The Game
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la The Game » 08 jan 2010, 22:48

tax je napisao/la:kada igra bosna
Nedjelja, 12:15 h

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 08 jan 2010, 22:53

The Game je napisao/la:
sta je ovo koji termin cuj u podne joj
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 08 jan 2010, 22:59

tax je napisao/la:
The Game je napisao/la:
sta je ovo koji termin cuj u podne joj
Ma zbog Eurolige Olimpijine, igrali su sinoc, i igraju opet iduce sedmice pa zbog odmora nekog :roll: :roll:

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 10 jan 2010, 12:59

Poluvrijeme 41:41, dobra igra Bosne. Milosevic najbolji...

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 10 jan 2010, 13:50

milošević je vidi se kvalitetan igrač, i sigurno pojačanje za bosnu, ali ima kvaka, koju sam znao da će se desit, i sada se vidi, ne gledam tekmu ne mogu baš 100% donijet sud, ali ne znam kako će milan milošević i šehović moći zajedno, svaki hoće svoj dio kolača, i to se evo već vidi, milošević 2/8, šehović 2/6 šut za tri...
vidit ćemo šta će se desit 64-66, napeto za sada... 3-4 min do kraja...

Gluposti
Kontakt:

Post Postao/la Gluposti » 10 jan 2010, 13:56

aj musafa mi bajic heroj

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 10 jan 2010, 14:13

kakva pobjeda bosne :o cestitke !!!!!!!!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 10 jan 2010, 14:15

napokon vise cestitke....valjda ce sad krenuti nabolje
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 10 jan 2010, 14:16

čestitke ;)

Gluposti
Kontakt:

Post Postao/la Gluposti » 10 jan 2010, 14:18

sta bi za zarka rakocevica neki su pricali ovde gluposti da se zaposlio negdje da nece u bosnu doci nek se odjave sa foruma ovog nije kul da gluposti valjaju a danas zarko je igrao ako me oci dobro sluze jes mi drago rsto smo nabili olimpiju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

samo naprijed
Kontakt:

Post Postao/la samo naprijed » 10 jan 2010, 14:18

ciganin je Milosevic....hahaha ma bjezte kakvo pojacanje jeste vi ludi pa on je u Hercegovcu grejao klupu...jedino je odigrao nes u slobodi ali realno nije on neko pojacanje[/quote]
po meni totalno bezvezan igrac i ne znam sta ce nam ali eto... valjda šehovac zna :D sto se mene tice mogao je komotno ostati u zvezdi grijati klupu a i njemu bi bilo draze sigurno to je veliki delija... zato sam i rekao da je cigan, ko zna razumjet ce sta govorim.
@Barney Stinson odgovorio sam ti naravno da nije. ne znam odakle ti ta ideja[/quote]

@fera, danasnja igra i skor Milosevica je dokaz koliko je tvoje kosarkasko procjenjivanje skromno i koliko malo imas kapaciteta za davanje misljenja o kvalitetu nekog igraca. Mozda u sahu ti bude bolje islo.

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 10 jan 2010, 14:22

samo naprijed je napisao/la:ciganin je Milosevic....hahaha ma bjezte kakvo pojacanje jeste vi ludi pa on je u Hercegovcu grejao klupu...jedino je odigrao nes u slobodi ali realno nije on neko pojacanje
po meni totalno bezvezan igrac i ne znam sta ce nam ali eto... valjda šehovac zna :D sto se mene tice mogao je komotno ostati u zvezdi grijati klupu a i njemu bi bilo draze sigurno to je veliki delija... zato sam i rekao da je cigan, ko zna razumjet ce sta govorim.
@Barney Stinson odgovorio sam ti naravno da nije. ne znam odakle ti ta ideja[/quote]

@fera, danasnja igra i skor Milosevica je dokaz koliko je tvoje kosarkasko procjenjivanje skromno i koliko malo imas kapaciteta za davanje misljenja o kvalitetu nekog igraca. Mozda u sahu ti bude bolje islo.[/quote]
čestitke drago mi je zbog vaše pobjede,a isto ne treba se sad zanositi za miloševića jer more odmah iduću utakmicu da bude najgori igrač,imali smo i mi s tim problema,primjerice puljko,štembo

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 10 jan 2010, 14:24

čestitke Bosni na pobjedi...

a sačekajte malo za Miloševića...svi igrači koji tek dođu ili barem većina odigraju prve tekme odlično a kasnije padnu..osim ako su prava pojačanja...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 10 jan 2010, 14:37

svaka čast igračima bosne 8-) samo da nastave ovako
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

thunder
Kontakt:

Post Postao/la thunder » 10 jan 2010, 14:38

Fina igra Bosne, napokon nas i oni ugodno iznenadise...

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 10 jan 2010, 14:45

Kaze zdovc pokradeni :lol:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 10 jan 2010, 14:50

TheManiacs je napisao/la:Kaze zdovc pokradeni :lol:
A brate treba biti realan i reci da bilo nekoliko sudijskih odluka koje su bas isle na nasu ruku i ostetile Janeze.
Al ja kad sam vidio da Dubravko sudi ja sam bio ubijedjen u pobjedu, on je Dinin stari jaran :D :D :D :D :D

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 10 jan 2010, 14:52

Treba Bavketu zahvaliti, usao je u igru kod 71:75 i tada smo preokrenuli :mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 10 jan 2010, 14:55

Hvala Bogu pa je i nas konacno krenulo, i cestitke igracima na zasluzenoj pobjedi i velikoj borbenosti. Od kako je Sehovac preuzeo vruc krompir u svoje ruke, vidi se da ekipa vise psihicki ne pada kada gubi malo vecom razlikom i to pri kraju utakmice nego neke svoje nedostatke zna nadoknaditi veliko borbenoscu. Ipak nije mala stvar se dva puta vratiti od -7 ja mislim 5 min prije kraja kada znas da je protivnik bolji. Ali i nakon ove pobjede isto tako treba smirti tenzije i krenuti dalje s radom, jer i u ovoj utakmici je bilo dosta nedostataka. Kao prvo treba poraditi na defanzivnom skoku, jer nas je tu Olimpija ubila i postigla je dosta poena koji "bole", dalje treba malo vise poraditi na slobnodnim bacanjima, jer oni ce mozda nekad donijeti prevagu a i necemo svaku put imati srece kao danas kad smo 2 min prije kraja produzetaka promasili tri slobodna bacanja. Ovo sto se tice Milosevica i Sehovica mislim da nece doci do toga, jer obojca su veliki profesionalci i znaju sta je u pitanju i trebali bi irati za ekipu, a ne za svoju statistiku - ja se bar nadam da ce biti tako - obojca su punoljetnji i sigurno ne razmisljaju kao djeca.
Igrac danasnje utakmice je definitivno Milan Milosevic, koji ce nadam se biti za nas veliko pojacanje da pobjegnemo s posljednje pozicije. Isto bi tako izdvojio Kojadinovica, koji je bio i heroj i tragicar, u jednom. da se nije pobjedilo bio bi krivac za poraz, ali je svojih 10 izgubljenih lopti ispravio s dvije fenomenalne asistencije minut prije kraja produzetka. Feliks mora popraviti taj segment igre ukoliko zelimo da napredujemo. Ovo sto je "Janezi" zale da su pokradeni, to mogu okaciti macku o rep. Sve se vrati u jednoj sezoni, nekad odluke budu na tvojoj, nekad na protivnickoj strani - i mi smo mogli reci da smo bili pokradeni protiv Buducnosti pa smo momacki podnijeli poraz i cestitali protivniku.

PS: Nadam se da ce Janezi stici na avion. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 10 jan 2010, 14:57

TheManiacs je napisao/la:Kaze zdovc pokradeni :lol:
Ko gubi, ima pravo da se ljuti. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.