Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Follo-Baekkelaget 1 2,00 kvota (rukomet Norveska)
Igraju likovi 3 za 3
27.02.13 Baekkelaget-Follo 32 : 27
11.11.12 Follo-Baekkelaget 31 : 21
18.02.12 Baekkelaget-Follo 26 : 22
23.10.11 Follo-Baekkelaget 30 : 24
02.04.11 Baekkelaget-Follo 29 : 25
i od lige prvaka igram
Leverkusen-Man utd 1 2,35 kvota
Juventus-Copenhagen vise od 10,5 kornera 1,85
Shakhtar-Sociedad vise od 10,5 kornera 1,85
Igraju likovi 3 za 3
27.02.13 Baekkelaget-Follo 32 : 27
11.11.12 Follo-Baekkelaget 31 : 21
18.02.12 Baekkelaget-Follo 26 : 22
23.10.11 Follo-Baekkelaget 30 : 24
02.04.11 Baekkelaget-Follo 29 : 25
i od lige prvaka igram
Leverkusen-Man utd 1 2,35 kvota
Juventus-Copenhagen vise od 10,5 kornera 1,85
Shakhtar-Sociedad vise od 10,5 kornera 1,85
To je ljubav kojoj ni smrt ne moze reci dovidjenja! forza Velež
-
- Kontakt:
Svidja mi se ideja, mislim da bi moglo vise ljudi da se ukljuci u ovo. Pratim vas vec neko vreme, tek se sad registrovaoConsigliere je napisao/la:EVO JEDNA IDEJA
Mislio sam otvoriti posebnu temu, ali prvo treba vidjeti imali vas zainteresovanih i ima li potrebe.
Dakle, osnova svega jeste kvota 1.85. Znaci:
-kosarka (zbrojevi poena, zbrojevi poena igraca, hendikepi, kontahendikepi..)
-rukomet (slicno kao i kosarka)
-tenis (zbrojevi gemova...)
-fudbal (kvote variraju, ali mogu se naci na zbrojevima golova, kartona, kornera...)
E, sad, strategija se odvija u dva dana:
Prvog dana se pocetni ulog stavlja na dva para po 1.85 dajuci kvotu 3.42
Drugog dana se cijeli dobitak od prethodnog dana opet stavlja na 2 para po 1.85, znaci 3.42
I tu je kraj. Ako su uspjesno pogodjena sva 4 para, pocetni ulog je uvecan 11.7 puta... Znaci, recimo na 5 maraka imamo dobitak od 58.55 KM.
Ogranicenje na dva para po danu jeste zato sto mislim da je sve iznad 2 para ipak lutrija sto se tice ove igre. Malo pratim ove ove momke sto predlazu za NBA i najcesce se svi sloze oko jednog ili 2 para, ali naravno da vecina stavlja 4,5,6 i vise parova na listic koji ce tesko proci.
Fazon je slijedeci, posto je ovo forum i okuplja ljude razlicitih profila i znanja, mislio sam da zajednicki pomognemo jedni drugima u pronalazenju ova dva para. Naravno, neko poznaje tenis, neko rukomet, neko NBA itd.
Taktika je nova, ali mislim da je OK. Potreban je samo jedan uspjesan pokusaj u 11 istih za profit. Ako ima zainteresiranih da probamo![]()

Ovo sinoc uhvatih, najvise zahvaljujuci vama, samo kasno saznah za Beal-a...
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje ... 22444-1139" onclick="window.open(this.href);return false;
Orleansi, kakva je to smetljarska ekipa, zasto mi neko nije rekao. FUJdrronaldo je napisao/la:Toronto - Brooklyn 2 moraju procepiti jednu.
Wasington kp1 bolji od gostiju u svakom pogledu
Atlanta Hawk - Orlando Magic 2 moraju proigrati jednu.
New Orleans Pelicans kp1 domacin u boljoj formi.
- Semcabih
- Kontakt:
Maritzburg Utd. - Orlando P 1 2,65
TIket:
Maritzburg Utd. - Orlando P 1 1,41
Kaizer Chiefs - Polokwane 1 1,35
Moreirense - Aves 1 1,60
uk.kv. 3,04
TIket:
Maritzburg Utd. - Orlando P 1 1,41
Kaizer Chiefs - Polokwane 1 1,35
Moreirense - Aves 1 1,60
uk.kv. 3,04
- arsengunner
- Kontakt:
Charlotte-Indiana H2 (7,5) 1,80
Mislim da bi ovo lagano trebalo doci,Indianu uvijek igram u hendikepu neznam zasto al vecinom prodje( zadnje 3 tekme) i protiv bobcatsa mislima da je ovo poklon.
Ovi sto vjerujem bolje poznaju NBA od mene neka mi kazu moze li ovo doci da stavim sve sto imam
Mislim da bi ovo lagano trebalo doci,Indianu uvijek igram u hendikepu neznam zasto al vecinom prodje( zadnje 3 tekme) i protiv bobcatsa mislima da je ovo poklon.
Ovi sto vjerujem bolje poznaju NBA od mene neka mi kazu moze li ovo doci da stavim sve sto imam

Samo WENGER istina je!!!
- betting1902
- Kontakt:
Fix sri 18:00 CSKA M.-Bayern 2 1.45
Fix sri 20:30 Piacenza-Cuneo 1 1.15
Fix sri 20:30 Valentia-Macerata 2 1.27
Fix sri 20:45 Leverkusen-Man.Utd. X2 1.61
Fix sri 20:45 Juventus-FC Kobenhavn 1 1.15
Fix sri 20:45 Man.City-Plzen 1 1.15
Fix sri 20:45 PSG-Olympiakos 1 1.40
Fix sri 20:45 Shakhtar-Sociedad 1X 1.12
Fix sri 20:45 Real M.-Galatasaray 1 1.35
Fix sri 20:45 Anderlecht-Benfica X2 1.26
Uplata Dobitak Status
5
60.13
Nevažeći
Sent from my iPad using Tapatalk
Fix sri 20:30 Piacenza-Cuneo 1 1.15
Fix sri 20:30 Valentia-Macerata 2 1.27
Fix sri 20:45 Leverkusen-Man.Utd. X2 1.61
Fix sri 20:45 Juventus-FC Kobenhavn 1 1.15
Fix sri 20:45 Man.City-Plzen 1 1.15
Fix sri 20:45 PSG-Olympiakos 1 1.40
Fix sri 20:45 Shakhtar-Sociedad 1X 1.12
Fix sri 20:45 Real M.-Galatasaray 1 1.35
Fix sri 20:45 Anderlecht-Benfica X2 1.26
Uplata Dobitak Status
5
60.13
Nevažeći
Sent from my iPad using Tapatalk
Maccabi Haifa(-11,5) - MZT SKOPJE
Tip H1
(pobjeda domacina sa 12 ili vise poena razlike)
Meridian Bet
I Pravi hendikep koji je postavljen na 15,5 bi domacini morali pokriti,a ovaj POKLON od strane MERIDIAN kladionice ja jednostavno moram uzeti i to na veliki ulog.
Gecevski i Cekovski,prve opcije na centarskoj poziciji nisu otputovali u Izrael,uigravat ce se mladi i neiskusni centarski dvojac Mladenovski i Arskovski.
I u prvoj utakmici,sa pozicije centra su Izraelci pravili najvise problema,a sta ce tek danas biti,ne smijem ni da zamislim.
Sretno
Tip H1
Meridian Bet
I Pravi hendikep koji je postavljen na 15,5 bi domacini morali pokriti,a ovaj POKLON od strane MERIDIAN kladionice ja jednostavno moram uzeti i to na veliki ulog.
Gecevski i Cekovski,prve opcije na centarskoj poziciji nisu otputovali u Izrael,uigravat ce se mladi i neiskusni centarski dvojac Mladenovski i Arskovski.
I u prvoj utakmici,sa pozicije centra su Izraelci pravili najvise problema,a sta ce tek danas biti,ne smijem ni da zamislim.
Sretno
Maccabi Haifa(-11,5) - MZT SKOPJE
Tip H1
Meridian Bet
Sretno
Tip H1
Meridian Bet
Sretno
- StephanEl92
- Kontakt:
Shakhtar D.-R.Sociedad Hendikep 0:1 Tip [email protected] FT 4:0
CSKA Moskva-Bayern M. Hendikep 1:0 Tip [email protected] FT 1:3
CSKA Moskva-Bayern M. Hendikep 1:0 Tip [email protected] FT 1:3
Zadnja izmjena: StephanEl92, dana/u 27 nov 2013, 22:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Forza Milan
ma ne mogu ni opisat koliko mi je žao zbog ovoga. Kad sam radio analize, prvotno sam stavio taj kontra hendikep (da neće lu izgubit 2 razlike).. Odlična kvota 1,72. I naravno, kao i inače, pohlepom editujem post i stavim čistu dvojku te zayebem sebe i sve koji su odlučili popratit.ekurtovic je napisao/la:Zamalo iznenadjenje ovo, svaka cast, odigrao sam hendikp +1,5 na luabevanda4 je napisao/la:Snooker (UK Championship, 1. kolo):
Campbell - Haotian Lu 2 @2,24
Sviđa mi se kvota na mladog Lua. Kinesko čudo, debitirao kao PRO 2012., imao je ni manje ni više nego 14 godinaJoš je preeviše zelen, al ne smeta mi. Uvijek može parirati igračima kao što je Campbell. Iako je Marcus dosta konstantan (uvijek se vrti u prvih 50-ak mjesta) nikad nije napravio ništa specijalno, dok mu protivnik puca visoko! Sa 15 godina je već trn u oku mnogo jačim igračima i možda mu je baš ovaj turnir propusnica za snooker elitu. Kvota je neloša, ali upozoravam, uzmite je s oprezom.. Ipak je Marcus stara zvjerka koliko god Kinez bio nadobudan i jak trenutno.
Al drago mi je da si bar ti prošao, čestitke

EDIT: hahha... izgleda sam i ja prošao, očito sam stavio sebi kontrahendikep, a ovdje promijenio na dvojku. Čeka se još hendikep wenba i lisowskog za lijepu lovu.. Uh jesam sebično đubre ispao sada.. strašno!
Zadnja izmjena: bevanda4, dana/u 27 nov 2013, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
U desetom selu živi Antuntun!
bevanda4 je napisao/la:J. Koreja:
Chunnam - Seongnam 2 @2,72
Pogledajte tablicu i bodove ove dvije momčadi, sve će vam biti jasno.
Kvota od sinoć pala za 0,20. Ja ih uzeo u singlu.
Sretno!
FT: 0-1
Nadam se da je bilo budnih! Lagano duplanje na računu..

Lisowski (h-1,5) - Leslie 1 @1,64[/b]
Uzimam prvenstveno radi razlike u kvaliteti između dvojice igrača. Hendikep od jednog frejma dosta podiže kvotu (u običnoj ponudi je 1,30).. No mislim da Leslie sutra neće biti u stanju uhvatit ni 3 frejma, a kamoli 5 koliko je potrebno da ovaj pick ne bude prolazan. Naiđe li na pripremljenog i skoncetriranog Lisowskog, neka pakuje kofere i ide doma. Na snooker stolu protiv ovog momka nema što tražiti!
Sta ovaj mali kreten uradi
od 4-0 sad je dosao na 4-4

Uzimam prvenstveno radi razlike u kvaliteti između dvojice igrača. Hendikep od jednog frejma dosta podiže kvotu (u običnoj ponudi je 1,30).. No mislim da Leslie sutra neće biti u stanju uhvatit ni 3 frejma, a kamoli 5 koliko je potrebno da ovaj pick ne bude prolazan. Naiđe li na pripremljenog i skoncetriranog Lisowskog, neka pakuje kofere i ide doma. Na snooker stolu protiv ovog momka nema što tražiti!
Sta ovaj mali kreten uradi

4-3 je trenutno. Evo live rezultati: http://livescores.worldsnookerdata.com/ ... ment/13630" onclick="window.open(this.href);return false;vjesnicar je napisao/la:Lisowski (h-1,5) - Leslie 1 @1,64[/b]
Sta ovaj mali kreten uradi![]()
![]()
A neznam što da ti kažem.. Ne smije se ovako grčit protiv Lesliea... Nadam se da ulazi ipak!
A Afflalo 20,5 VISE
B Griffin 21,5 VISE
N Pekovic 14,5 VISE
STA MISLITE JEL MOZE OVO PROCI
B Griffin 21,5 VISE
N Pekovic 14,5 VISE
STA MISLITE JEL MOZE OVO PROCI
Ne bih da pehiram ni vama a ni sebi ali mi sve vuce na jucerasnji mec Hamilton-O'Sulliven kad je isto ovako bilo 4-0 a zavrsilo 4-6bevanda4 je napisao/la:4-3 je trenutno. Evo live rezultati: http://livescores.worldsnookerdata.com/ ... ment/13630" onclick="window.open(this.href);return false;vjesnicar je napisao/la:Lisowski (h-1,5) - Leslie 1 @1,64[/b]
Sta ovaj mali kreten uradi![]()
![]()
A neznam što da ti kažem.. Ne smije se ovako grčit protiv Lesliea... Nadam se da ulazi ipak!

EDIT: To je to cega sam se i bojao 4-5

ma nije štimanje.. premlad je da bi se upuštao u takva sranja.. Evo nedavno je Stephen Lee prognan iz snookera na 9 godina radi sumnje za namještanje. Lisowski je samo platio danak neiskustvu, a i mi skupa s njim.. Bez riječi sam.
bevanda4 je napisao/la:ma nije štimanje.. premlad je da bi se upuštao u takva sranja.. Evo nedavno je Stephen Lee prognan iz snookera na 9 godina radi sumnje za namještanje. Lisowski je samo platio danak neiskustvu, a i mi skupa s njim.. Bez riječi sam.
**** mu ja mamu mladu, neka se ostavi taka ako vec nema muda da zavrsi dobijen mec

Pozdrav drugovi. Čitam ovaj forum i odlučio sam registrovati se kako bi pomogao prije svega sebi ali nadam se i svima vama svojim prognozama, sugestijama, informacijama i sl.
Evo mojih prvih tiketa.
tiket 1:
psg1
juve žk1 (3,5)
juve 1
indiana x2
koef. 3.4
tiket 2:
kristianstad h1 (10,5)
juve ps2
m.city 1
koef. 3.2
tiket3:
shakhtar 1
juve 1
m.cityzx2
koef. 3.1
tiket 4:
sasari z2
wall 2(20,5)
juve 1
Moji tiketi su inače na malo parova, sa koeficientom od 3-5 na malo veći ulog. Nadam se da će nekome poslužiti
Evo mojih prvih tiketa.
tiket 1:
psg1
juve žk1 (3,5)
juve 1
indiana x2
koef. 3.4
tiket 2:
kristianstad h1 (10,5)
juve ps2
m.city 1
koef. 3.2
tiket3:
shakhtar 1
juve 1
m.cityzx2
koef. 3.1
tiket 4:
sasari z2
wall 2(20,5)
juve 1
Moji tiketi su inače na malo parova, sa koeficientom od 3-5 na malo veći ulog. Nadam se da će nekome poslužiti
bevanda4 je napisao/la:Snooker (UK Championship, 1. kolo):
Campbell - Haotian Lu 2 @2,24
Sviđa mi se kvota na mladog Lua. Kinesko čudo, debitirao kao PRO 2012., imao je ni manje ni više nego 14 godinaJoš je preeviše zelen, al ne smeta mi. Uvijek može parirati igračima kao što je Campbell. Iako je Marcus dosta konstantan (uvijek se vrti u prvih 50-ak mjesta) nikad nije napravio ništa specijalno, dok mu protivnik puca visoko! Sa 15 godina je već trn u oku mnogo jačim igračima i možda mu je baš ovaj turnir propusnica za snooker elitu. Kvota je neloša, ali upozoravam, uzmite je s oprezom.. Ipak je Marcus stara zvjerka koliko god Kinez bio nadobudan i jak trenutno.
M. White - Swail 1 @1,50
Nisam ih dugo gledao, al evo sad pratim statistiku.. Izgleda da mali White hvata zamah, dok je veteran Swail u katastrofalnoj formi.. Zadnja 4 meča - 4 poraza. White je još jedan od onih "milijun" novih momaka, što ovaj sport čine zanimljivijim i svi do jedan pretendiraju na titulu.. Što dodatno otežava onima na vrhu rank ljestvice te ih konstantno drži u formi jer je konkurencija postala jednostavno prejaka i tempo je ubitačan. Uzimam ga po kvoti 1,50. Mislim da itekako može protiv Swaila, pa i da je ovaj u životnoj formi, bilo bi li-la!
Lisowski (h-1,5) - Leslie 1 @1,64
Wenbo (h-1,5) - Slessor 1 @1,55
Također hendikep koji bi trebao uć bez previše problema. Liang Wenbo, još jedno u nizu kineskih čuda.. Vjerujem da dolazi s namjerom da pohara UK, sumnjam da će mu planove poremetiti golobradi Slessor! Ovo mi je jedan od ljepših parova za danas!
Juve-Kopenhagen 0-3 gola 1.60
City-Plzen 1&3+ 1.51
PSG-Olympiakos 1 s.p. 1.55
3.74
Juve-Kopenhagen 0-1 golova u 1.pol 1.60
Real-Galata hx2 1.85
Anderlecht under 1.5 1.30
3.85
Sretno svima.
City-Plzen 1&3+ 1.51
PSG-Olympiakos 1 s.p. 1.55
3.74

Juve-Kopenhagen 0-1 golova u 1.pol 1.60
Real-Galata hx2 1.85
Anderlecht under 1.5 1.30
3.85

Sretno svima.
Zadnja izmjena: Believe, dana/u 27 nov 2013, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
You'll never walk alone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.