leĐendo, preotimaj! nije ništa ljepši od tebelegenda reala je napisao/la:![]()
![]()
dobra ti je mala ima potencijala, kolko joj je godina

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
leĐendo, preotimaj! nije ništa ljepši od tebelegenda reala je napisao/la:![]()
![]()
dobra ti je mala ima potencijala, kolko joj je godina
al on je vodi na moreiVar je napisao/la:leĐendo, preotimaj! nije ništa ljepši od tebelegenda reala je napisao/la:![]()
![]()
dobra ti je mala ima potencijala, kolko joj je godina![]()
![]()
ti je vodi sad na kakvu planinulegenda reala je napisao/la:al on je vodi na moreiVar je napisao/la:leĐendo, preotimaj! nije ništa ljepši od tebelegenda reala je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
ti je vodi na labuđe jezerolegenda reala je napisao/la:al on je vodi na moreiVar je napisao/la:leĐendo, preotimaj! nije ništa ljepši od tebelegenda reala je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
ti gori pa povjerovao , onakvu malu mogu samo sanjat ili posmatrat iz tamesemir01 je napisao/la:
oovo mi je mala , al gledajte no problem![]()
(pokazivat i hvaliti se curom na forumu... )
![]()
Ma jok , samo me interesovalo ime i prezime da vidim čime se bavi i to ova ušla u neke mutne poslove , jbt ja znam 2-3 Sosic se prezivaju sve dobreDex je napisao/la:'Ta si odma zaboravio na onu iz Mostara zbog ove
a vidi mu brade isto kitabagrcavi je napisao/la:a ne možemo svi biti ekskluzivni![]()
Jelde da je iz Zenice? Ja mislim da sam ga vidjao par puta u teretani gore na Mokusnicama u Domu armije... ali opet nisam siguran je li to taj momak ili neko izuzetno sličan ovom.BadrHari je napisao/la:Ja sirovine![]()
Citava Zenica ga tuce.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.