FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fedeltafrotta
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fedeltafrotta » 27 nov 2013, 14:16

bice akcija uprave da se ocisti: pozivamo navijace da dodju i ciste, nek ponesu lopate i najlone i da sta pojedu :roll:

ps. onaj iz slavije sto ste pisali tesko da ce doci, a ovaj bogdanovic bi trebao ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 27 nov 2013, 14:37

vincenttan je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la:
k3lla je napisao/la:slika

Sta reci :D
:lol: :lol: :lol: :lol:
naš Hus bar ne visi na razgovorima po SIPI :ugeek: tako da porediti njih dvojicu je smijesno :)
Usput raspitaj se gdje je ova fotografija nastala i kada :) tj ovaj photoshp (vasih ruku djelo)
normalno da je smijesno porediti... Amar svake godine po trofej, nekad i dva, a Hus po bure kiselog kupusa, teglu ajvara, kisele paprike itd... mislim da je presmjesno porediti ih... Amar visi po SIPI jer je kupio trofeje, a ovog za kupus, ajvar i paprike niko i ne tereti, valjda ima fiskalni racun...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 27 nov 2013, 14:43

Joj nekad vam je bezveze priča. Sklonite ovu Husrefovu sliku jer nije lijepo da se o čovjeku piše dok je u bolnici a pogotovo jer je ovo stara slika i stari fazon koji nije bar meni niamlo smiješan.

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 27 nov 2013, 14:43

@BlueIsTheColor: Popravi mi dan, hahahaha... :D

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 27 nov 2013, 15:42

Nece biti odgadjanja 19 kolA zbog snijega kazu iz saveza ali postoji mogucnost da se pomjere u nedelju.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 27 nov 2013, 16:11

slika
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

drronaldo
Kontakt:

Post Postao/la drronaldo » 27 nov 2013, 16:15

svake godine ista situacija s snijegom. Niko ne ulaze marku, niko nece nista da radi u upravi. Opet neke akcije da raja budale ciste, oni nesposobnjakovici iz uprave kad ce vise biti protjerani iz kluba? Za sta oni primaju pare nije mi jasno, sta radi onaj Gredic, i ako radi, sta radi ?

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 27 nov 2013, 16:21

A sta moze Gredic,narediti da ne pada snijeg. Ili postoji neki drugi nacin da kad pada snijeg,zaobidje Grbavicu.

drronaldo
Kontakt:

Post Postao/la drronaldo » 27 nov 2013, 16:36

vidis ti si jako pametan decko, ono, ovo sto si napisao koliko ti je trebalo da skontas.? :roll: Ko ovdje pise o sprecavanju padanja snijega? O cemu ti pises, jesi dobar ?
pitam, sta rade ovi iz uprave da vec jednom sami osposobe Grbavicu kad padne snijeg. Ako nisi znao, kao sto ne znas, plate se masine, plate se ljudi da se ocisti sve, kao i jug, da je to nekome u interesu. Njima je u interesu da Amar namiruje pare, a da oni sjede ko drvene marije i ne rade nista. Jos nisu sponozora nasli, a ne da ociste ovaj snijeg.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 27 nov 2013, 17:09

U ovakvim situacijama se odgadja kolo.. Ocistio se snijeg ili ne ocistio teren ce liciti na oranicu ali izgleda da je ovima u savezu bitnije da se ispostuje raspored nego zdravlje igraca koje je izlozeno riziku kada se igra u ovakvim uslovima.. Prosle hefte je bilo dosta ododjenih utakmica u Hrvatskoj, Austriji i jos nekim ligama.. Ne znam sto se kod nas mora na zor odigrati..
BUDI ŽELJO !!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 nov 2013, 17:18

Mislim da bi za nas bilo bolje da se odigra ovaj vikend. U nizu smo, uhvatili smo i neku zadovoljavajuću formu, a ko zna u kakvom sastavu ćemo dočekati mart, i u kakvom sastavu će dočekati Borac.
Valjda će sutra očistiti teren, javili su da narednih dana neće biti padanja pa da se malo "stegne". Ali...
DRUG NEBI TI PUNCA

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 27 nov 2013, 17:22

...ovo,ono...drronaldo,ti si,kao sto sam vec napisao jednom,maliciozan lik(vidi na vikipedija znacenje rijeci),i nisi u stanju ni ocemu konstruktivno i svrsishodno diskutovati.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 27 nov 2013, 17:26

Nikakva odgoda, nije ga palo metar. Ima cetvrtak i petak ako ne bude teren spreman, tri boda Borcu i zdravo.
NO PYRO NO PARTY

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 nov 2013, 17:46

Samo sto ce nasi po obicaju to da ciste par sati pred utakmicu pa ne lici na teren nego na njivu, umjesto da dan-dva ranije to ociste saniraju koliko je moguce da uslovi budu bolji.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 nov 2013, 17:48

Evo počelo čišćenje danas. Vjerovatno će sutra biti očišćen teren.
slika

http://sportsport.ba/bh_fudbal/teren-se ... ren/118912" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 27 nov 2013, 17:54

Vidis vi sami koliko smo mi **** od drzave kad Amara po SIPI vuku. Inace, ovdje je vise opste poznato, da drzava razvaljuje privatnike, tj, da navuce sebi na budget, jer nema para kad su pokrali, pa malo poceli Amara zajebavati...

Ne znam iskreno sta svi kukake. Kao da ce nas doci 10.000 pa da se nemamo gdje smjestiti. Dajte ljudi, nemojte vise biti smijesni. Ako teren bude cist, i kako treba, bice sve mila majka, a nas u vrh glave 5.000 moze sve fino sjeverac primiti, i opet necemo biti jedno na drugom.

A sto se tice Leseva, bolje bi bilo i za njih i za nas da supci ne dolaze jer im ovdje vise ni BOG dragi sigurnost ne moze garantovat....

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 27 nov 2013, 18:02

DzoleZeljo je napisao/la:Vidis vi sami koliko smo mi **** od drzave kad Amara po SIPI vuku. Inace, ovdje je vise opste poznato, da drzava razvaljuje privatnike, tj, da navuce sebi na budget, jer nema para kad su pokrali, pa malo poceli Amara zajebavati...

Ne znam iskreno sta svi kukake. Kao da ce nas doci 10.000 pa da se nemamo gdje smjestiti. Dajte ljudi, nemojte vise biti smijesni. Ako teren bude cist, i kako treba, bice sve mila majka, a nas u vrh glave 5.000 moze sve fino sjeverac primiti, i opet necemo biti jedno na drugom.

A sto se tice Leseva, bolje bi bilo i za njih i za nas da supci ne dolaze jer im ovdje vise ni BOG dragi sigurnost ne moze garantovat....
Bice svega ako Jug bude zatvoren i onda zajedno budemo na sjeveru. :roll:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 27 nov 2013, 18:02

Ma odakle vam to za sipu i Amara ?
NO PYRO NO PARTY

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 27 nov 2013, 18:06

Buu je napisao/la:Ma odakle vam to za sipu i Amara ?
Ma bacio im suplju onaj Malezijac i ljudi se uhvatili ko za slamku.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 27 nov 2013, 18:07

DzoleZeljo je napisao/la:Vidis vi sami koliko smo mi **** od drzave kad Amara po SIPI vuku. Inace, ovdje je vise opste poznato, da drzava razvaljuje privatnike, tj, da navuce sebi na budget, jer nema para kad su pokrali, pa malo poceli Amara zajebavati...

KAKO TI PONEKAD LUPAŠ, pa ja ne mogu da vjerujem :!: :!: :!: :oops:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.