za razliku od prvog dijela sezoneanonymous001 je napisao/la:bezveze kalkulirate jer samo Bog dragi zna šta će se sve izdešavati u drugom dijelu sezone... biće tu kupovanja utakmica
Prva liga FBiH 2013./2014.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Prva liga FBiH 2013./2014.
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
Nas necete dobit u Gracanici iz jednog jedinog razloga, a to je sto bi se prosjek gledanosti utakmica DRASTICNO smanjio...
www.nkbratstvogracanica.com
Ko ima keša taj ide u PL. To je tako jednostavno. Jedinstvo i Sloboda su kupovali do sad, kupovace i do kraja sezone. Utrka do kraja je ko ce vise kupiti.
Kakve se ovdje gluposti pisu to je nevjerovatno, pa dajte ljudi urazumite se.Zar nije moguce da Jedintvo,Sloboda, Bratstvo, Rudar jednostavno imaju najace ekipe u ligi??!? a ne svi kupuju svi imaju para, a pogotovo mi i tuzlaci, i to da nam i Siroki i Zrinjski pozavide.I ovi sto pisu pa ovo je forum treba se podjebavati, ruglo praviti i cirkus od foruma zbog par ali doslovno par balavurdije, da im fino kazem da ovo NIJE takva vrsta foruma, ovo je sportski forum, a za svoje budalestine imate druge stranice i forume pa tamo prosipajte svoj kvazi humor i djecije gluposti.Mislim da ih nije potrebno imenovati svi znamo o koji se par cirkusanata radi.I moderatoru toplo prepurucjem da to rijesi da bi se ovaj podforum malo uozbiljio.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
- anonymous001
- Kontakt:
znas koliko se ja i ti pitamo hoce li Jedinstvo ili Bratstvo prodavati/kupovati utakmice?? ... daj malo spusti se na zemlju .. niste vi kao Sila Nebeska pa da zaprijetite u slucaju prodaje utakmice najzad ni nemate navijace nego one sto sjede i govore hajmo plaviii hahaha! ako se bude kupovala utakmica, vasi ce draga srca da uzmu pare u to sam siguran a ti tu neces moci nista!cesc4 je napisao/la:Nas necete dobit u Gracanici iz jednog jedinog razloga, a to je sto bi se prosjek gledanosti utakmica DRASTICNO smanjio...
-
wienultras
- Kontakt:
anonimus prvi put se slazem sa tobom,od srcaanonymous001 je napisao/la:znas koliko se ja i ti pitamo hoce li Jedinstvo ili Bratstvo prodavati/kupovati utakmice?? ... daj malo spusti se na zemlju .. niste vi kao Sila Nebeska pa da zaprijetite u slucaju prodaje utakmice najzad ni nemate navijace nego one sto sjede i govore hajmo plaviii hahaha! ako se bude kupovala utakmica, vasi ce draga srca da uzmu pare u to sam siguran a ti tu neces moci nista!cesc4 je napisao/la:Nas necete dobit u Gracanici iz jednog jedinog razloga, a to je sto bi se prosjek gledanosti utakmica DRASTICNO smanjio...
samo pitanje je cije pare ce da uzmu
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Pa uzeće od onog ko više ponudi. Zaboli njih k. za slobodom ako da malo para 
Ako me već razumiješ. U Bosni brat brata proda
Ako me već razumiješ. U Bosni brat brata proda
ima Daso više para i od jedni i od drugi..ako bude imo ambicije da uvede Bratstvo u PL sigurno da može..ima najbolji raspored a ima i pare da uzima utakmice..
OFK Gradina Srebrenik
Brcko87 je napisao/la:ima Daso više para i od jedni i od drugi..ako bude imo ambicije da uvede Bratstvo u PL sigurno da može..ima najbolji raspored a ima i pare da uzima utakmice..
Problem ti je samo "ako bude htio"
A i ako bude htio, ima problem... Neće mu sve ići tako jednostavno, ni Rudar ni Sloboda ni Jedinstvo neće pustiti ništa. Velika je ovo prilika, i ovakve mi nismo imali dugo godina i ovo se ne prepušta tek tako nekom.
pa pišete kao da će oni prodavat utakmice..frajer je doživotni načelnik Gračanice koja danas važi za jednu od najrazvijenijih opština sa najvećim brojem firmi..znači pun je para i veza..NKJ je napisao/la:Brcko87 je napisao/la:ima Daso više para i od jedni i od drugi..ako bude imo ambicije da uvede Bratstvo u PL sigurno da može..ima najbolji raspored a ima i pare da uzima utakmice..
A i ako bude htio, ima problem... Neće mu sve ići tako jednostavno, ni Rudar ni Sloboda ni Jedinstvo neće pustiti ništa. Velika je ovo prilika, i ovakve mi nismo imali dugo godina i ovo se ne prepušta tek tako nekom.
Jedino može doć do tog da dobije direktivu iz vrha da igra za Slobodu..pred nama je...
OFK Gradina Srebrenik
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
sad o tome ko ima vise para bi se dalo diskutovatBrcko87 je napisao/la:ima Daso više para i od jedni i od drugi..ako bude imo ambicije da uvede Bratstvo u PL sigurno da može..ima najbolji raspored a ima i pare da uzima utakmice..
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Neko sa strane bi ovdje rekao kako se milioni obrcu, kako je ova liga finansijski jaca od Premijer lige, Sloboda, Jedinstvo, Bratstvo, GOSK, Branitelj, Rudar, pa i Mladost...vrte se pare ko nista...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Nema Daso para već se qrči tuđim parama tj. budžetom. Da je ovo normalna država i normalan narod, svaki načelnik koji bi na ovakvoj krizi iz budžeta finansirao svoju zajebanciju bi bio totalni gubitnik na izborima.Brcko87 je napisao/la:ima Daso više para i od jedni i od drugi..ako bude imo ambicije da uvede Bratstvo u PL sigurno da može..ima najbolji raspored a ima i pare da uzima utakmice..
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A ... HuzBGd&s=1 ako nekoga zanima, ima još nekih statistika nevezano za Rudar 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
bravo...ovdje ljudi pricaju kao da taj dasa il kako vec svoje pare ulaze u gracanicu,jbtstudeni je napisao/la:Nema Daso para već se qrči tuđim parama tj. budžetom. Da je ovo normalna država i normalan narod, svaki načelnik koji bi na ovakvoj krizi iz budžeta finansirao svoju zajebanciju bi bio totalni gubitnik na izborima.Brcko87 je napisao/la:ima Daso više para i od jedni i od drugi..ako bude imo ambicije da uvede Bratstvo u PL sigurno da može..ima najbolji raspored a ima i pare da uzima utakmice..
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Problem nije "ako bude htio" jer hoce...a u slucaju da se desi ovo sto imam info....a to je da ce se u Bratstvo finansijski ukljucit nekoliko najjacih kompanija u gradu, onda imamo vise para od Jedinstva i Slobode zajedno....NKJ je napisao/la:Brcko87 je napisao/la:ima Daso više para i od jedni i od drugi..ako bude imo ambicije da uvede Bratstvo u PL sigurno da može..ima najbolji raspored a ima i pare da uzima utakmice..
Posto znam da ce ovi iz Tuzle pocet hvalit Azmira, da odma kazem da je Azmir recimo za Sirbega mala maca....
A i bez toga, Bratstvo vec sad ima vise para od Jedinstva ili Slobode....samo oni toga nisu ni svjesni....
-
DrzavaTuzla
- Kontakt:
Je l' to isti onaj Širbeg što ne plaća radnike redovno, i što je prodao cesnu pa je sad u planu prodati i helić 
Ne mogu vjerovati da neko stvarno misli da iko u ovoj ligi ima vise para od Jedinstva i Slobode
Jedinstvo i Sloboda se odvajaju u vrhu nakon 5 kola proljeca.
Krvava bitka do kraja
Jedinstvo i Sloboda se odvajaju u vrhu nakon 5 kola proljeca.
Krvava bitka do kraja
Možete vi imati milione ali kada nećete ući u PLPlavoZuti je napisao/la:Problem nije "ako bude htio" jer hoce...a u slucaju da se desi ovo sto imam info....a to je da ce se u Bratstvo finansijski ukljucit nekoliko najjacih kompanija u gradu, onda imamo vise para od Jedinstva i Slobode zajedno....NKJ je napisao/la:Brcko87 je napisao/la:ima Daso više para i od jedni i od drugi..ako bude imo ambicije da uvede Bratstvo u PL sigurno da može..ima najbolji raspored a ima i pare da uzima utakmice..
Posto znam da ce ovi iz Tuzle pocet hvalit Azmira, da odma kazem da je Azmir recimo za Sirbega mala maca....
A i bez toga, Bratstvo vec sad ima vise para od Jedinstva ili Slobode....samo oni toga nisu ni svjesni....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.