BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: BV Borussia Dortmund
Uh ako bi se poklopilo da pobijedimo u Marseillu, a da istovremeno Napoli dobije Arsenala u zadnjem kolu pa da mi završimo kao prvoplasirani, jer inače nam slijedi gutav dvomeč u 1/8 finala. Gledam malo ko su sve trenutno prvoplasirani i mogu reć' da će biti j*beno. Dok su drugoplasirani za poželit'. 
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
budmo realni svi koji su na prvom mjestu u svojoj grupi BVB može dobit Real,Barca,Chelsea,Atletico,PSG , s Bayernom ne može igrat onda Man Utd.Semir bvb je napisao/la:Uh ako bi se poklopilo da pobijedimo u Marseillu, a da istovremeno Napoli dobije Arsenala u zadnjem kolu pa da mi završimo kao prvoplasirani, jer inače nam slijedi gutav dvomeč u 1/8 finala. Gledam malo ko su sve trenutno prvoplasirani i mogu reć' da će biti j*beno. Dok su drugoplasirani za poželit'.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Naravno da se možemo sa svakim nosit', ali bolje Zenit, Olympiakos, Galata, Basel, Milan. A ove jače da ostavimo za 1/4 finale.RollMan je napisao/la:budmo realni svi koji su na prvom mjestu u svojoj grupi BVB može dobit Real,Barca,Chelsea,Atletico,PSG , s Bayernom ne može igrat onda Man Utd.Semir bvb je napisao/la:Uh ako bi se poklopilo da pobijedimo u Marseillu, a da istovremeno Napoli dobije Arsenala u zadnjem kolu pa da mi završimo kao prvoplasirani, jer inače nam slijedi gutav dvomeč u 1/8 finala. Gledam malo ko su sve trenutno prvoplasirani i mogu reć' da će biti j*beno. Dok su drugoplasirani za poželit'.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Napoli prava domacinska ekipa, kuci prejaki, u gostima skidaju gace. Sinoc su bili potanki, da se nije masilo puno zicera, mogli smo ih maznuti jos vecom razlikom.
Krampa sa brojem 9
sta taj lik moze promasiti to je nevjerovatno
E hoce nam naskoditi kad ode iz BVB
. Gdje god da ode, poslije pola godine, izbacit ce ga s noge na nogu 
Krampa sa brojem 9
E hoce nam naskoditi kad ode iz BVB
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ma nece ga izbaciti,posebno ako ode u Bayern.kraljttbvb je napisao/la: E hoce nam naskoditi kad ode iz BVB. Gdje god da ode, poslije pola godine, izbacit ce ga s noge na nogu
Koristan je on igrac,to je i sinoc pokazao...odlican je bio kod drugog gola,pripremio je i Aubi onu 100% priliku.
Realizacija mu je veliki problem...prosle sezone je napravio iskorak naprijed u tom segmentu ali ove sezone se vratio 2 sezone nazad...ali s obzirom kako igra Bayern mogu oni podnijeti tu njegovu slabiju osobinu.
Ja bi' volio vidjeti Aube-a na njegovoj poziciji...cisto da vidim kako bi to funkcionisalo.
Ma samo nek' Arsenal pobjedi Napolija,da ne bi slucajno cekali Salzburg ili Ludogorets u 1/8 finalaSemir bvb je napisao/la:Uh ako bi se poklopilo da pobijedimo u Marseillu, a da istovremeno Napoli dobije Arsenala u zadnjem kolu pa da mi završimo kao prvoplasirani, jer inače nam slijedi gutav dvomeč u 1/8 finala.
- kraljttbvb
- Kontakt:
On je fantastican poluspic (mislim da si i ti to navodio u nekim prethodnim postovima), a to je i dokazao igrajuci iza Bariosa. Beton lik kad treba prihvatiti loptu, ustopati je i dodati do nekoga ko zna dati gol. A kao spic - Boze sacuvaj...adnan24 je napisao/la:Ma nece ga izbaciti,posebno ako ode u Bayern.
Koristan je on igrac,to je i sinoc pokazao...odlican je bio kod drugog gola,pripremio je i Aubi onu 100% priliku.
Realizacija mu je veliki problem...prosle sezone je napravio iskorak naprijed u tom segmentu ali ove sezone se vratio 2 sezone nazad...ali s obzirom kako igra Bayern mogu oni podnijeti tu njegovu slabiju osobinu.
Ja bi' volio vidjeti Aube-a na njegovoj poziciji...cisto da vidim kako bi to funkcionisalo.
Mislim da mi ne mozemo nikako ispasti ako dobijemo OM-a
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Da,definitivno mislim da bi bio mnogo bolji kao poluspic...
A ko ti garantuje da cemo pobjediti Marseille ?
Brada ki u Balboe.geronimo je napisao/la:Chuck Bender ili Eisenschädel.
Rijteko pozrtvovan i borben igrac koji u svaki duel ulazi otvorenog garda, a uz to kulercina na terenu bez grama prgavosti. Strasan karakter i hercika ove momcadi.
Ja.adnan24 je napisao/la:A ko ti garantuje da cemo pobjediti Marseille ?
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ako ne dobijemo ovako loseg Marseja, onda je i bolje da idemo u EL, da se dalje ne brukamo u LPadnan24 je napisao/la:Da,definitivno mislim da bi bio mnogo bolji kao poluspic...
Pitanje za ove sto cesce prate ostale timove u LP ili mozda svicarsku ligu: kakav je onaj Salah iz Basela kao napadac? Ako je uopste napadac, nisam ga nesto puno gledao. Mescini da nije los, a i zabija pocesto?
Eh, da je samo Barios bio malo strpljiviji, do sad smo mogli imati 10 golova vise ove sezone...
Nije Marseille uopste los kako to izgleda zbog ove nule na kontu...a s druge strane mi smo protiv Napolija igrali bez 5 od 10 standardnih igraca u polju tako da ocekujem puno jaci BvB u drugom dijelu sezone.kraljttbvb je napisao/la:
Ako ne dobijemo ovako loseg Marseja, onda je i bolje da idemo u EL, da se dalje ne brukamo u LP![]()
Ali s obzirom da Hare garantuje dvojku u Francuskoj-to vise nije upitno
P.S. Hocemo Kagawu nazad
- gerdmuller
- Kontakt:
Idem sada na tekmu protiv Citya a to ne bih uspio da Dortmund nije pobjedio.Inace,prije tekme sam napisao 2 posta.Stvarno imam takvo misljenje o Dortmundu.Sad kad me ovi moji napadnu da vam se uvlacimKorinov je napisao/la:Poenta je koliko si dobar ?gerdmuller je napisao/la:Ovu pobjedu vam nikad necu zaboraviti,preko 100 eura sam ulozio,DANKE![]()
Svaka cast.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Uhh, al mi dirnu zicu. Tandem Barios spic, a levat izakraljttbvb je napisao/la:Eh, da je samo Barios bio malo strpljiviji, do sad smo mogli imati 10 golova vise ove sezone...
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Sokratis i Miki u timu 5.kola LP-a.

Izgleda da se pojačanja sve bolje uklapaju u novu sredinu. Naravno tu računam i Aubameyanga koji uvijek iskoristi ukazano povjerenje od trenera. Od sve trojice, mislim da Sokratis birljira otkako je dobio šansu da konstantno igra u prvom timu. Prosto nema prolaza u odbrani kad on igra.
Osim ove trojice, Durm je igrač koji najviše obećava. O njemu se raspravlja na forumima o tome da li je on novi Lahm?! Mislim da je trenutno ispred Schmelzera i nadam se da će tako i ostati, jer dečko zna igrati lopte za razliku od Marcela. Trebat' će njemu još utakmica da počne pružati ono što od njega očekujemo, a ako ovako nastavi nećemo dugo čekati i Schmelzer će preseliti na klupu (aBd)...
Sada slijedi Mainz i utakmica koju moramo dobiti, jer ne želimo da se Apotekari previše odmaknu...
Dečki rade na oporavku...

Izgleda da se pojačanja sve bolje uklapaju u novu sredinu. Naravno tu računam i Aubameyanga koji uvijek iskoristi ukazano povjerenje od trenera. Od sve trojice, mislim da Sokratis birljira otkako je dobio šansu da konstantno igra u prvom timu. Prosto nema prolaza u odbrani kad on igra.
Osim ove trojice, Durm je igrač koji najviše obećava. O njemu se raspravlja na forumima o tome da li je on novi Lahm?! Mislim da je trenutno ispred Schmelzera i nadam se da će tako i ostati, jer dečko zna igrati lopte za razliku od Marcela. Trebat' će njemu još utakmica da počne pružati ono što od njega očekujemo, a ako ovako nastavi nećemo dugo čekati i Schmelzer će preseliti na klupu (aBd)...
Sada slijedi Mainz i utakmica koju moramo dobiti, jer ne želimo da se Apotekari previše odmaknu...
Dečki rade na oporavku...

http://sportsport.ba/ino_fudbal/united- ... usa/119038
Nadam se da ovo nije istina i da SS.ba prenosi samo gluposti ESPN-a...
Ja licno mislim da je Reus kljucni igrac za buducnost Dortmunda. Mozda bi u BVB-u vec sada trebali poceti da razmisljaju o otkupu te klauzule.
Ja licno mislim da je Reus kljucni igrac za buducnost Dortmunda. Mozda bi u BVB-u vec sada trebali poceti da razmisljaju o otkupu te klauzule.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- moustapha
- Kontakt:
Taj bi ih transfer srozao do temelja. Ne bih volio da tako bitan igrac ode iz Bundeslige.amerosm je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/united- ... usa/119038
#divovi
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Definitivnoamerosm je napisao/la: Ja licno mislim da je Reus kljucni igrac za buducnost Dortmunda. Mozda bi u BVB-u vec sada trebali poceti da razmisljaju o otkupu te klauzule.
Ovdje uprava mora hitno reagirati, dati mu novi ugovor uz bianco ček pa nek sam Marco upiše koliko želi
Ovakvog igrača sebi Dortmund ali i Bundesliga ne smije dopustiti da izgubi
Ali koliko pratim i vidim Marco se osjeća dobro u Dortmundu, to je njegov grad i vjerujem da će ostati... Ne djeluje mi da je tip osobe kao pakaš Gece.
Agieren statt reagieren
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bundesliga nece izgubiti nista kad ce Reus uskoro na jug.Pale_Companion je napisao/la:[
Ovakvog igrača sebi Dortmund ali i Bundesliga ne smije dopustiti da izgubi![]()
Veliki majstor i veliko ime u buducnosti a ja vjerujem i buduci kapiten Milionera.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ne vjerujem da Reus želi odlazak iz BvB bar ne još a prodati ga za 35 mil bilo bi suludo.
Zanima me ko je inicirao ovu klauzlu klub ili Reus.?
Zanima me ko je inicirao ovu klauzlu klub ili Reus.?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ako je klauzula takva kakva jeste to se moze vrlo lako rijesiti. Ja bih naravno volio da je istina ali prije ce biti kako navijaci BvB-a ne moraju brinuti bar sto se tice Uniteda. Znas i sam, mislim pratio si i ucestvovao u diskusiji oko Herrere, koliko su Woodward ,i kompanija zaduzena za transfere u Unitedu, sposobni.Saurman je napisao/la:Ne vjerujem da Reus želi odlazak iz BvB bar ne još a prodati ga za 35 mil bilo bi suludo.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ako i ode, otici ce kod najboljeg jarana Gotzinha. Ali on ce jos dugo biti udarna snaga ovog kluba. 
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.