Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Ako se ne varam kidd je rekao da ce garnet propustiti sve back to back utakmice ? Veceras je jedna takva ako bude tako mirza bi ponovo mogo dobit 20 ak min
- storm_raider
- Kontakt:
Uh da hoce uci jedna kao prosle sezone preko Gasola...
Sport je lijek za tijelo i duh.
Jeste rekao, ali to ne poštuje.grgr je napisao/la:Ako se ne varam kidd je rekao da ce garnet propustiti sve back to back utakmice ? Veceras je jedna takva ako bude tako mirza bi ponovo mogo dobit 20 ak min
Kidd je rekao...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- legenda reala
- Kontakt:
E jbg večeras svi prenose Oklahomu i Spurse, opet stream 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Dobro su Netsi sinoc ikako uspjeli uzeti mec, pred kraj se bas zakuhalo haha. Sto se tice Mirze u odbrani odlicno, u napadu ocito onako kako je Kidd to zelio.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Ja sam i zaboravio da je rekao ,predpostavljam da su bile makar 2 takve... ma hajde nema dobije 10 12 min ja sretan
kada reggie evans odigra 20 minuta i uputi 1 sut i promasi ga, svi kazu - evans kloc
kada mirza teletovic odigra 20 minuta i uputi 1 sut i promasi ga, svi kazu - mirza maestralan

kada mirza teletovic odigra 20 minuta i uputi 1 sut i promasi ga, svi kazu - mirza maestralan

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Mogao je on uputiti 20 suteva,ali isforsiranih.Nekada mi je nevjerovatno koliko ga ignoriraju.Bar nisu izgubili.Da jesu,rekli bi da je zbog Mirze 

KK_Bosna je napisao/la:kada reggie evans odigra 20 minuta i uputi 1 sut i promasi ga, svi kazu - evans kloc

Uvijek se nadje kakav poznavalac NBA poslije dobre Evansove partije s 0 koseva da nam kaze da je bez obzira na koseve super odigr'o, a mi ga popljujemoKK_Bosna je napisao/la:kada reggie evans odigra 20 minuta i uputi 1 sut i promasi ga, svi kazu - evans kloc

btw. jel im isti igraci fale i vcs ?
Nets Injury Report: Williams, Lopez, Terry and Kirilenko are OUT tonight vs. @Lakers.
Dovoljno je spomenuti samo 3 sekunde u reketu i sjetiš se EvansaKK_Bosna je napisao/la:kada reggie evans odigra 20 minuta i uputi 1 sut i promasi ga, svi kazu - evans kloc

pa jesi li gledao utakmicuKK_Bosna je napisao/la:kada reggie evans odigra 20 minuta i uputi 1 sut i promasi ga, svi kazu - evans kloc

Za sve ove sto porede Mirzinih i Evanosvih 20 minuta i nula poena reci cu sljedece.
To moze reci neko ko nije gledao utakmicu sinoc ili neko ko nema veze sa kosarkom. Zasto?
Sinoc slucajno ili ne Kidd je takticki dobio utakmicu. Iz reketa su imali 20 poena vise od Toronta (ukupno 48) a dobrim djelom za to je zasluzan Mirza. U onih 20tak minuta koje je Mirza igrao reket Toronta je bio supalj totalno, Mirzia je igrao vrlo visoko cijelo vrijeme i bio oko trice i samim tim izvukao svog cuvara koji ga je striktno cuvao i time indirektno otovrio priliku za lakse poene iz reketa sto su Netsi iskoristili i stvarali prednost.
Nekad nema potrebe zabiti 20 poena da bi koristo ekipi, sa jednom ovakvom igrom je donio mnogo u napadu, mozda takticki zamisljeno mozda samo slucajno ali je tako.
To moze reci neko ko nije gledao utakmicu sinoc ili neko ko nema veze sa kosarkom. Zasto?
Sinoc slucajno ili ne Kidd je takticki dobio utakmicu. Iz reketa su imali 20 poena vise od Toronta (ukupno 48) a dobrim djelom za to je zasluzan Mirza. U onih 20tak minuta koje je Mirza igrao reket Toronta je bio supalj totalno, Mirzia je igrao vrlo visoko cijelo vrijeme i bio oko trice i samim tim izvukao svog cuvara koji ga je striktno cuvao i time indirektno otovrio priliku za lakse poene iz reketa sto su Netsi iskoristili i stvarali prednost.
Nekad nema potrebe zabiti 20 poena da bi koristo ekipi, sa jednom ovakvom igrom je donio mnogo u napadu, mozda takticki zamisljeno mozda samo slucajno ali je tako.
Mes Que Un Club
znaci ti tvrdis da evans nikada sa svojih 0 poena nije doprinio ekipi ni na koji nacin (cak ni kad ostvari 15+ skokova)?amertiger je napisao/la:Za sve ove sto porede Mirzinih i Evanosvih 20 minuta i nula poena reci cu sljedece.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
To nisam rekao, ja sam objasnio kako je Mirza sinoc doprinjeo, mozda je Kidd uocio sinoc da mu Mirza moze vise valjati od Evansa, mozda veceras opet Evansa vrati da bi mu ovaj doprinjeo u nekoj skok igri, ko zna???KK_Bosna je napisao/la:znaci ti tvrdis da evans nikada sa svojih 0 poena nije doprinio ekipi ni na koji nacin (cak ni kad ostvari 15+ skokova)?amertiger je napisao/la:Za sve ove sto porede Mirzinih i Evanosvih 20 minuta i nula poena reci cu sljedece.
Ja sam govorio o nacinu igre sinoc i to sto je iskoriteno to sto je Mirza u igri, nisam nesto vidio da je Evans doprinjeo tolikim poenima ostatka ekipe na laksi nacin, mozda daje vise u odbrani, vjerovatno daje vise od Mirze ali napadacki sam siguran da osim 2-3 ofanzivna skoka ne doprinosi nikako.
Mes Que Un Club
Evans ne daje vise u odbrani. Evans je vrlo los u odbrani. Skokovi nisu odbrana !!!
Mislim da će i večeras Mirza dobiti sličnu minutažu, ne vjerujem da će ga Kidd opet prikovati za klupu, a vratiti Evansa.
Teletović može više skočiti od Evansa,samo sto ovaj drugi zna graditi poziciju...Tele jos kad bi malo poradio na brzini u odbrani dobro bi se poklopilo...U napadu bi se mogao češće odluciti na sut,ali Tele kojeg Kidd želi je onaj koji je pokretan u odbrani,pravi skokove i stvara prostor suigracima....
Evans,30% Lopti koje dodirne je TURNOVER
Evans,30% Lopti koje dodirne je TURNOVER

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.