Igrao je negdje do 20-ak minuta pred kraj. Na kraju je 2-2 završilo. Imao sam na TV utakmicu, ali sam pratio Ibiševića a na njega sam totalno zaboravio.bosnas_ je napisao/la:danas Hadzic starter u mecu Rapida i Sturma,gdje je njegov tim u gostima vodio 0:2,ne znam na kraju kako je zavrseno...on igra zadnjeg veznog,nakon sitnih povreda vratio se konacno u startnu postavu.... ja bi njega pozvao za mec protiv Argentine,da ga protiv jakog protivnika vidimo na djelu,sigurno je da ima kvalitet,sad je li to dovoljno da napokon rjesimo problem zadnjeg veznog u reprezentaciji,ostaje da vidimo... rjesio je sve sa papirologijom,sad je na njemu da se dokaze i opravda poziv..
Anel Hadzic
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Anel Hadzic
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
NON MOLLARE MAI
Po meni je puno bolji Cocalic kao zadnji vezni..bosnas_ je napisao/la:ne znam kojeg igraca cemo naci za poziciju zadnjeg veznog a da igra na zapadu i u nekom ozbiljnom klubu,a Sturm je ipak ozbiljan klub,Hadzic redovno igra... ne znam zasto je odjednom pao u drugi plan,a bio je jako ozbiljna opcija..u svakom slucaju do njega je,dobrim igrama ce sigurno skrenuti paznju selektora! Susic zna sta radi..
Ma Cocalica kao treceg spica treba stavit.Lovac je napisao/la:Po meni je puno bolji Cocalic kao zadnji vezni..bosnas_ je napisao/la:ne znam kojeg igraca cemo naci za poziciju zadnjeg veznog a da igra na zapadu i u nekom ozbiljnom klubu,a Sturm je ipak ozbiljan klub,Hadzic redovno igra... ne znam zasto je odjednom pao u drugi plan,a bio je jako ozbiljna opcija..u svakom slucaju do njega je,dobrim igrama ce sigurno skrenuti paznju selektora! Susic zna sta radi..

odao počast momcima , respect ..
Koliko znam Cocalić je štoper a ne zadnji vezni.Lovac je napisao/la:Po meni je puno bolji Cocalic kao zadnji vezni..bosnas_ je napisao/la:ne znam kojeg igraca cemo naci za poziciju zadnjeg veznog a da igra na zapadu i u nekom ozbiljnom klubu,a Sturm je ipak ozbiljan klub,Hadzic redovno igra... ne znam zasto je odjednom pao u drugi plan,a bio je jako ozbiljna opcija..u svakom slucaju do njega je,dobrim igrama ce sigurno skrenuti paznju selektora! Susic zna sta radi..
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Polako, do Brazila će Coca sjesti na klupu kao desna ruka SSP. Kakvo skakanje po terenu, kakvi bakrači. Šta će mu to?PIKE je napisao/la:Ma Cocalica kao treceg spica treba stavit.Lovac je napisao/la:Po meni je puno bolji Cocalic kao zadnji vezni..bosnas_ je napisao/la:ne znam kojeg igraca cemo naci za poziciju zadnjeg veznog a da igra na zapadu i u nekom ozbiljnom klubu,a Sturm je ipak ozbiljan klub,Hadzic redovno igra... ne znam zasto je odjednom pao u drugi plan,a bio je jako ozbiljna opcija..u svakom slucaju do njega je,dobrim igrama ce sigurno skrenuti paznju selektora! Susic zna sta radi..
Anela treba provjeriti. Mislim da zaslužuje bar to za početak. A, sve pohvale za ovu crnu traku. Istinski Krajišnik!
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Goalgetter
- Kontakt:
Prije 2 mjeseca je tek dobio dozvolu da uopste nastupa za nasu reprezentaciju. Pored toga, u prosla 2 mjeseca je jako slabo igrao u Sturmu, te je jos dodatno bio povrijedjen 3 sedmice.Hase10 je napisao/la:Neznam stvarno zasto se momak nepozove na neku prijateljsku, isproba pa se vidi. Kroz repku je proslo igraca iz nekakvih kozarica FC. Neznam zasto nedobije sansu pa da vidimo kakav je i sta moze!!!
Bice vremena za njega.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Apsolutno se slažem sa tobom. Kakvih smo samo bisera imali u reprezentaciji i sad se našli pojedinci koji misle da igrač iz Sturma nije dosta velik kalibar za reprezentaciju.Hase10 je napisao/la:Neznam stvarno zasto se momak nepozove na neku prijateljsku, isproba pa se vidi. Kroz repku je proslo igraca iz nekakvih kozarica FC. Neznam zasto nedobije sansu pa da vidimo kakav je i sta moze!!!
Don't raise your voice, improve your argument.
- skyisthelimit
Mozda zato sto mu je Sead menaĐerHase10 je napisao/la:Neznam stvarno zasto se momak nepozove na neku prijateljsku, isproba pa se vidi. Kroz repku je proslo igraca iz nekakvih kozarica FC. Neznam zasto nedobije sansu pa da vidimo kakav je i sta moze!!!
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
edit:našo sam na kojim pozicijama igra mislim da bi nam poslužio dobro bolje i on nego zahirović,kvržić,stevanović
Trenutno korisnika/ca: 231983, Alipasino, AmorVincitOmnia, ANamelessGhoul, antetokounmpo, Atlanta, AzRimiRzA, boki86, Brix, CAGarfia, CHR, Confiance, Dzoni, Elddar, ELDIABLO20, farenhajt, GG3, GIBRA, Goalgetter, GrbavicaHrammm, Hardzavi, Iceplayer, icetea01, James1987, Kaunas, Kljukusar, KockarVicin007, kolezeljovac, kouadio, kovacic, legendarnadruga, LoveFootball1987, majstorS35, Marokanci58, mirsonetz, Mumk63, NazorUso, perun, prisonbreak, Proximic, riki46, sagitarius, Scholl, Sensei, soccerfan, Soli, trunks1946, tuzlanskinacin, VensanKasel, visarionovich i 330 gostiju.