Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
ko drugi nego negredo ? ha ya. 

može li u Teplice?
- dr.van nostrand
- Kontakt:
[quote="Luminary"]Kolektivno svr*avanje, ne do bog da pogodi sada, svi bi u depresiju pali [ quote]
Bogme pogodi ga Alvaro
Ovaj nas znaci dig˙o ruke
Bogme pogodi ga Alvaro

Ovaj nas znaci dig˙o ruke

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- NoName
- Kontakt:
znao sam. kad je lose da bude jos goreNoName je napisao/la:Edinov izraz lica sve govori, on MORA BJEZATI iz ovog Citya, na stranu sve ko je bolji, ko ne i slicno ali on ako ostane ovdje do ljeta doci ce do nivoa onog Joa i slicnih igraca. Ovi njegovi udarci gdje lopta jedva dodje do gola samo potvrdjuju kakvo mu je samopouzdanje.
Jos bi samo trebao brada uci i rijesiti utakmicu i da se samoubijemo svi kolektivno.
Sent from my GT-P5100 using Tapatalk 2
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Goalgetter
- Kontakt:
Uzas. Negredov gol kruna ove ocajne partije Dzeke.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A pu bemu, udje i odmah gol 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Haha, Negredo se raduje ko da je, u najmanju ruku, zabio zidanovski volej.
Eh, Edine, Edine... Nadam se da ćeš biti sretniji uskoro. Januar je tvoj mjesec.
Eh, Edine, Edine... Nadam se da ćeš biti sretniji uskoro. Januar je tvoj mjesec.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Krivac je?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Sad samo treba, da Dzeko skine dres, a ispod majica sa napisaom:
Why always him?

Why always him?

-
- Kontakt:
EDIN DZEKO - PONOS BOSNE I HERCEGOVINE I TO CE I OSTATI!!!
A i pljuvaci ce to skontati kad bude kasno, kad ne budemo vise imali Edina Dzeke, onda ce prvi takvi kovati ga u legende i govoriti da je on veci od Sergeja Barbareza (uostalom, sta je to Barbarez uradio za BiH pa je postao legenda? mhm)
A i pljuvaci ce to skontati kad bude kasno, kad ne budemo vise imali Edina Dzeke, onda ce prvi takvi kovati ga u legende i govoriti da je on veci od Sergeja Barbareza (uostalom, sta je to Barbarez uradio za BiH pa je postao legenda? mhm)
Hajde obrisi i taj jedan svoj post i nestani da ne bi usao u evidencijuTakozvaniDijasporac je napisao/la:EDIN DZEKO - PONOS BOSNE I HERCEGOVINE I TO CE I OSTATI!!!

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Jel bar bila predasistencija Džeke? Ili neki predfaul, predkita?
Sve si u pravu, ponos, legenda je vec a za nekoliko godina prepricavat ce se Dzeko djeci.TakozvaniDijasporac je napisao/la:EDIN DZEKO - PONOS BOSNE I HERCEGOVINE I TO CE I OSTATI!!!
Isto tako vec neko vrijeme lose igra i nije dzaba na klupici.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nisu u pitanju pljuvaci nego realnost u kojoj se nalazi EDIN DZEKO U OVOM TRENUTKU...
A ovaj je maksuz napravio novi accaunt da bi potpalio temu malo kao da vec nije upaljena...
A ovaj je maksuz napravio novi accaunt da bi potpalio temu malo kao da vec nije upaljena...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
Ma smucilo mi se mjesecima citati nebuloze koje nam ti pruzas pa reko da te malo opametim, da ne umres glup!Sabinho je napisao/la:Hajde obrisi i taj jedan svoj post i nestani da ne bi usao u evidencijuTakozvaniDijasporac je napisao/la:EDIN DZEKO - PONOS BOSNE I HERCEGOVINE I TO CE I OSTATI!!!

i to nije razlog za ismijavanje, nego za jos vecu podrsku
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Odjavi se od foruma, a vala i od zivota ako moze.TakozvaniDijasporac je napisao/la:EDIN DZEKO - PONOS BOSNE I HERCEGOVINE I TO CE I OSTATI!!!
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- plavalokomotiva
- Kontakt:
1. Mi vec nemamo Dzeku.TakozvaniDijasporac je napisao/la:EDIN DZEKO - PONOS BOSNE I HERCEGOVINE I TO CE I OSTATI!!!
2. Nemoj ga braniti sad i sam vidis da nista ne poduzima da popravi svoju formu.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
- NoName
- Kontakt:
Edin jeste legenda BiH i to ce uvijek ostati, makar nista vise ne uradio. Ali ne vjerujem da to Pellegrinija zanima, kao sto nece zanimati bilo kog trenera, gdje god bude igraoTakozvaniDijasporac je napisao/la:EDIN DZEKO - PONOS BOSNE I HERCEGOVINE I TO CE I OSTATI!!!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, bhfanatic14, Sheyi, sirBobbyMoore, Zglavkar i 16 gostiju.