Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Potop
Izgleda Spaha presao u Mancester, najbolji im veceras 
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Okvirno kakav je bio veceras?
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Kako odigra, ajmo selektori, skauti....
Loš, da ne kažem katastrofalan. Međutim ne treba to da nas brine previše, Leverkusen je odigrao jednu od najgorih utakmica koju sam gledao u životu, a Spaha se samo uklopio u to sivilo.plavalokomotiva je napisao/la:Okvirno kakav je bio veceras?
Rooney odigrao simultanku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Samo da ne zavrsi na klupi slijedecu utakmicu, al eto ako kazete da je citava ekipa bila losa, onda se Spahi nema sta posebno zamjeriti
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Šteta, nije toliko loš bio. Imao sam utisak da je lopta iz svakog prekida Leverkusena išla na njega a i on se trudio da se iskupi nakon autogola. Pored autogola imao je još par grešaka u predaji lopte (1 ili 2) a ostalo je bio veoma dobar. Mislim da se Leverkusenu desilo ono kao nama protiv Argentine, ako nemaš sredine nemaš se čemu nadati pitanje je samo koliko ćeš golova primiti a iz ovoga se vidi koliko smo sreće imali.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Bolji nego ti.Treci su nebitni.
Kao sto @Virtual objasni i pojasni.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Utakmica za zaborav sto se tice Spahe..Cijela ekipa je inace veceras bila nula bodova..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Hahaha, o'kle ovo iscupa ociju ti? Nidje veze s vezomFaraonTM je napisao/la:Mislim da se Leverkusenu desilo ono kao nama protiv Argentine, ako nemaš sredine nemaš se čemu nadati pitanje je samo koliko ćeš golova primiti a iz ovoga se vidi koliko smo sreće imali.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Nisu igrali protiv GladbachaRios je napisao/la:Utakmica za zaborav sto se tice Spahe..Cijela ekipa je inace veceras bila nula bodova..

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Spaha večeras amaterski, blago je reći loš. To ne utiče na njega, biće to dobro.
Zadnja izmjena: <3 LiMes <3, dana/u 27 nov 2013, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Zenga je napisao/la:Hahaha, o'kle ovo iscupa ociju ti? Nidje veze s vezomFaraonTM je napisao/la:Mislim da se Leverkusenu desilo ono kao nama protiv Argentine, ako nemaš sredine nemaš se čemu nadati pitanje je samo koliko ćeš golova primiti a iz ovoga se vidi koliko smo sreće imali.![]()
Sredina dobije loptu odu svi naprijed (izgube je jer nemaju ideje) i nikog nema nazad i onda United udara kontre nije nimalo cudno što su primili 5 komada ni najbolja odbrana na svijetu ne bi izdržala ono, mogli su još koji primiti. A šta je nama Argentina radila?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Biće bolje Spaha, glavu gore !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ako se bojis,salivaj stravu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sto Hare zna saliti fazon ljudima ... 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ekipa je primila 5 golova - taman da je spasio još 2 stopostotne prilike (a nije, da se razumijemo), opet bi bio katastrofalan. Jednostavno, ne možeš biti dobar kada ti je ekipa primila toliki broj golova i tačka.
Što se mene tiče, može svaku utakmicu odigrati ovako, ali samo kada je na njemu dres Leverkuzena. U reprezentaciji nek' bude na svom standardnom nivou i to je to. Uostalom, naša odbrana bez njega je šuplja k'o švicarski sir.
Što se mene tiče, može svaku utakmicu odigrati ovako, ali samo kada je na njemu dres Leverkuzena. U reprezentaciji nek' bude na svom standardnom nivou i to je to. Uostalom, naša odbrana bez njega je šuplja k'o švicarski sir.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Jednostavno im se desila loša utakmica, plus raspoloženi Rooney, odsustvo Sama, sve loše se poklopilo. Moyes ih je dobro prostudirao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, ebi46, Edincapitano, hurem, napapijri1987, Proximic, UtdBiH21 i 36 gostiju.