Bas..Ko god je nesto normalno igrao, morao je dobiti..Ali ja na jednom listicu padam na Leverkusenu oba daju, a na drugom Juve da ce biti 4 zuta..2 za poluvrijeme, treci u 60 i zadnjih pola sata nista..R.J.W.G. je napisao/la:Ko nije izmišljao toplu vodu uzeo je novce. Druga stvar što ja gađam x2 na smiješni Sociedad.
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ja bio haman zguzvo tiketGuarin14 je napisao/la:Bas..Ko god je nesto normalno igrao, morao je dobiti..Ali ja na jednom listicu padam na Leverkusenu oba daju, a na drugom Juve da ce biti 4 zuta..2 za poluvrijeme, treci u 60 i zadnjih pola sata nista..R.J.W.G. je napisao/la:Ko nije izmišljao toplu vodu uzeo je novce. Druga stvar što ja gađam x2 na smiješni Sociedad.

SLOBODA NAVIJAČIMA
- ArthurBishop
- Kontakt:
Kakav brat je Rodrigo.EmirSioux89 je napisao/la:Bravo ljepoto !EmirSioux89 je napisao/la:Daj Benfika molim te! Juce za 45KM me obori Chelsea, ajde sad Benfika ispostuj
Željezničar za život cijeli!
- EmirSioux89
- Kontakt:
To je to, mislio sam da sam masio al eto pogodi ga majstorArthurBishop je napisao/la:Kakav brat je Rodrigo.EmirSioux89 je napisao/la:Bravo ljepoto !EmirSioux89 je napisao/la:Daj Benfika molim te! Juce za 45KM me obori Chelsea, ajde sad Benfika ispostuj

Manchester United!
Yebo me otac i Leverkusen oba gol. Još stavim više golova i prekrižim i oba gol ubacim. Ojjjjjj Božeeeee.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Maestro^^ je napisao/la:Yebo me otac i Leverkusen oba gol. Još stavim više golova i prekrižim i oba gol ubacim. Ojjjjjj Božeeeee.![]()
![]()
Ako ti je utjeha ima nas jos "debila" sto smo izmisljali toplu vodu veceras, odigram x2 i ispravim na oba daju

A vidio sam buraz da nas ima dosta što je igralo oba gol. Još gledam oko 88' trebaju mi 4 gola. Benfica 2 , PSG 1 , City hendikep i Leverkusen gol. Vidim dadnu ovo troje gol , ponadam se nečemu i logično ne dođe Leverkusen.hare_king je napisao/la:Maestro^^ je napisao/la:Yebo me otac i Leverkusen oba gol. Još stavim više golova i prekrižim i oba gol ubacim. Ojjjjjj Božeeeee.![]()
![]()
Ako ti je utjeha ima nas jos "debila" sto smo izmisljali toplu vodu veceras, odigram x2 i ispravim na oba daju![]()
![]()

Biće bolje , nadam se.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Contentissimo
- Kontakt:
sve realno a ja opet nisam dobio cccccccc kad nece nece jbm ti ostale sportove
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Ma kada nismo danas uzeli trebamo okaciti listic o klin, to je jedino ispravnoMaestro^^ je napisao/la:A vidio sam buraz da nas ima dosta što je igralo oba gol. Još gledam oko 88' trebaju mi 4 gola. Benfica 2 , PSG 1 , City hendikep i Leverkusen gol. Vidim dadnu ovo troje gol , ponadam se nečemu i logično ne dođe Leverkusen.hare_king je napisao/la:Maestro^^ je napisao/la:Yebo me otac i Leverkusen oba gol. Još stavim više golova i prekrižim i oba gol ubacim. Ojjjjjj Božeeeee.![]()
![]()
Ako ti je utjeha ima nas jos "debila" sto smo izmisljali toplu vodu veceras, odigram x2 i ispravim na oba daju![]()
![]()
![]()
Biće bolje , nadam se.

Sve i jedna isla preko 2.5 golova, ukupna kvota bila oko 50! Sigurno niko nije odigro
Od 8 utakmica 7 preko 3.5, ukupno kvota od 500 do 1000 Zavisi od kladionice

Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Ma tako govorim svakog dana , iznova i iznova govorim biće bolje , moram nekad dobiti i nikad ništa.hare_king je napisao/la:
Ma kada nismo danas uzeli trebamo okaciti listic o klin, to je jedino ispravno
Baš razmišljam da prestanem sa kladionicom. Nema ništa od ovoga ,nažalost.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Prati li itko suce za sutra , europa ligu , kakve su statistike i to, hvala.
Ljudi moji cuvajte pare ako bude igrana Bosanska liga u subotu, niste ni svjesni kakve nam kladionice spremaju poklon kvote:
Travnik Zrinjski 2
Rudar Siroki 2
Mladost VO Olimpik 2
Sarajevo Leotar 1
Zeljo Borac 1
Bice ukupna kvota preko 30 na ovih 5 sto znaci
Travnik Zrinjski 2
Rudar Siroki 2
Mladost VO Olimpik 2
Sarajevo Leotar 1
Zeljo Borac 1

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Velez-Celik z1Prijedor je napisao/la:Ljudi moji cuvajte pare ako bude igrana Bosanska liga u subotu, niste ni svjesni kakve nam kladionice spremaju poklon kvote:
Travnik Zrinjski 2
Rudar Siroki 2
Mladost VO Olimpik 2
Sarajevo Leotar 1
Zeljo Borac 1

BHF Bosanska Krajina!
i prvi put ove godine pogodim ligu prvaka i naravno da se nadje neki oldenburg ebo im ja mater svima, pa kako se uvijek neki djavo nadje meni to nikako nije jasno

nema potpisa
City- Plzen 1/1. Stoja !
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
-
- Kontakt:
Ovako mi i treba kad sam glupan.Odigram sve utakmice Over 2.5 i prepravim Real-Galata i Bayer-Manča odg 3+ i ova **** nemogu gol dat pa jel moglo 1:5 barem sve vam jeb em
Isti smo prijateljuMaestro^^ je napisao/la:Ma tako govorim svakog dana , iznova i iznova govorim biće bolje , moram nekad dobiti i nikad ništa.hare_king je napisao/la:
Ma kada nismo danas uzeli trebamo okaciti listic o klin, to je jedino ispravno
Baš razmišljam da prestanem sa kladionicom. Nema ništa od ovoga ,nažalost.

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- Consigliere
- Kontakt:
Svaka vise golova u drugom... Kvota oko 300mancity je napisao/la:Sve i jedna isla preko 2.5 golova, ukupna kvota bila oko 50! Sigurno niko nije odigro![]()

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
JA odigram Hendersona, Walkera i Turnera vise..oni meda ne mogu, tek je krenula utakmica al dabogda 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.