Ja ću igrati Indianu x2TeaM87 je napisao/la:Ima li neko jos neki prijedlog osim duncana, fale mi dva para, ne moraju biti igraci

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ja ću igrati Indianu x2TeaM87 je napisao/la:Ima li neko jos neki prijedlog osim duncana, fale mi dva para, ne moraju biti igraci

Mislim da Miami, Indiana i Houston večeras uzimaju, nisam toliko siguran u hendikep, ali pobjede bi trebale biti koliko-toliko sigurne, jer ipak je sve ovo igra.TeaM87 je napisao/la:Ima li neko jos neki prijedlog osim duncana, fale mi dva para, ne moraju biti igraci
Imas moje prijedloge pa proberi sta ti se svidja najviseTeaM87 je napisao/la:Ima li neko jos neki prijedlog osim duncana, fale mi dva para, ne moraju biti igraci

Mene vuče Love, mislim da večeras ide lagano preko 24,5.LenBias je napisao/la:hocemo veceras "ganjati" over love i martin?

mene vuku oba a znam da nije pametno igrati dva igraca iz iste ekipeCOYG je napisao/la:Mene vuče Love, mislim da večeras ide lagano preko 24,5.LenBias je napisao/la:hocemo veceras "ganjati" over love i martin?
Nije mutav da za 30 minuta koliko ce igrati ne ubaci 12 poena...Goodison je napisao/la:Zašto većina forsira Duncana ? Zbog manje granice nego inače ili ima neki drugi razlog ?
14 kakvih 12Prijedor je napisao/la:Nije mutav da za 30 minuta koliko ce igrati ne ubaci 12 poena...Goodison je napisao/la:Zašto većina forsira Duncana ? Zbog manje granice nego inače ili ima neki drugi razlog ?
Po meni Ibaka je under.. Od igraca koji bi mogli biti "under" po meni veceras Bosh i Durant.COYG je napisao/la:Šta mislite Ibaka 14,5 UNDER, puno će mu biti 15 poena, kad će Durantula i Westbrook uzeti večeras dosta šuteva, realno mi je nekako da Ibaka ubaci 10tak koševa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.