Sumnjam jer ga očekuju 2014.KK_Bosna je napisao/la:meni je definitivno najzanimljiviji duel nets-lakers, a i cavs-heat da vidimo hocel bananama gadjat lebronaNeutral je napisao/la:Ima dosta zanimljivih mečeva večeras. Baš me zanima kako će Spurs-i proći.
2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: 2013-14 NBA Season
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Čitam već u par navrata svi spominju Cavs-Heat, a onda se sjetim James-a (kako sam na to zaboravio
). Tu će biti zanimljiv početak, a svakako da su svima nama interesantni Nets-i radi Mirze i lično meni Spursi radi svoje serije.

- adriano_leite
- Kontakt:
Jedna grupa navijaca ce izgleda doci u sljedecim majicama:KK_Bosna je napisao/la:meni je definitivno najzanimljiviji duel nets-lakers, a i cavs-heat da vidimo hocel bananama gadjat lebronaNeutral je napisao/la:Ima dosta zanimljivih mečeva večeras. Baš me zanima kako će Spurs-i proći.

Navijaci su zauzeli dvije strane, tako da bi moglo svega biti na vecerasnjoj tekmi

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
juce paljenje dresova, sada ga zovu nazad 
vec pomisljam sta bi se desilo da totti predje iz rome u lazio... i onda 5 godina poslije da ga navijaci docekuju s osmjehom nazad

vec pomisljam sta bi se desilo da totti predje iz rome u lazio... i onda 5 godina poslije da ga navijaci docekuju s osmjehom nazad

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Spursi bi mogli večeras izgubit,možda bi i trebali još nam fali da nas neko ozbiljno shvati
Meni je Portland najzanimljivija ekipa večeras i ubuduće.Očekivao sam njihov ulazak u playoff,ali nisam očekivao da budu ovako dobri.
LeBron bi se trebao vratiti u Cavse

Meni je Portland najzanimljivija ekipa večeras i ubuduće.Očekivao sam njihov ulazak u playoff,ali nisam očekivao da budu ovako dobri.
LeBron bi se trebao vratiti u Cavse

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
svaka cast navijacima,prvu sezonu su ga docekali na noz(sasvim razumljivo),a vec cetvrtu pola njih ce doci prijateljski nastrojeno prema LeBronu,uvidjeli su da bez LeBrona nema ni razultata 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Možda se i vrati jer če željeti izbrisati crnu mrlju u svojoj karijeri. Jao boje u majice, dobiti epileptični napad.
Samo što Cavsi i Miami nije gradski derbiKK_Bosna je napisao/la:juce paljenje dresova, sada ga zovu nazad

- adriano_leite
- Kontakt:
Bice ih vjerovatno 30 ili 40, pa da budu sto uocljivijiNeutral je napisao/la:Možda se i vrati jer če željeti izbrisati crnu mrlju u svojoj karijeri. Jao boje u majice, dobiti epileptični napad.

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Duel drugog SF-a NBA protiv Duranta 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
indiana zakovala za zemlju bobcatse u gostima, najefikasniji watson
orlando na nikolin i bebin pogon ocekivano protiv philadelphie
mede pobjedile u bostonu, skroman ucinak klupe bostona ih je kostao poraza
lakersi pobjedili netse u gostima, ne znam samo sta rus ceka i zasto ne mjenja trenera, kidd ocito nema pojma kako se ovaj posao radi kako treba
odlicna partija naseg mirze teletovica, 17 poena, 5 skokova, 2 asista, 1 ukradena i 1 blokada za 21 minut igre, skoro pa savrseno
heat ocekivano protiv cavsa koji imaju strasno los omjer 4-11 kada uzemo u obzir da su mnogi vidili u njima talenat kojem je bilo vrijeme ove sezone da izbori doigravanje, ovo trenutno je blagi uzas
bullsi neocekivano pobjedili detroit u gostima, deng je ocito poceo igrati za dobar iduci ugovor
houston veoma lagano protiv atlante, ponovo dobra partija brooksa
wizardsi nakon produzetaka bolji od bucksa, svi su u zadnje vrijeme bolji od bucksa
denver pobjedio minnesotu u gostima, moram priznati bilo je neocekivano, svi su milili da ce love imati lagan zadatak ali on se napromasivao pristojno, kod denvera odlicno rasporedjeni poeni
spursi zavrsili svoj niz, thunder je pobjedio kod kuce, durant samo 3 slobodna bacanja, nevjerovatno
dallas upisao pobjedu protiv golden statea, nevjerovatni monta je sutao 2-16
i portlandov niz je takodje prekinut, bolji je bio phoenix, nadam se da sada blazersi nece zapoceti neku seriju poraza
i na kraju knicksi ocekivano porazeni kod clippersa, poeni klupe su i ovde presudili, knicksi 3-11 i sanse za doigravanje imaju skoro pa nikakve ako se nesto drasticno ne promjeni

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ma kakav je Istok, i da su 3-31, imali bi sanse...LenBias je napisao/la:...knicksi 3-11 i sanse za doigravanje imaju skoro pa nikakve ako se nesto drasticno ne promjeni
Izgleda da polako Shaw implementira svoj sistem, i to vec bolje izgleda nego na pocetku kad je dosta eksperimentisao..i Hamilton pokazuje da moze biti solidan igrac, do sad bi vec bio starter kod nas da mu je Karl davao minute..
Ja se ne mogu sjetiti da je istok ikad slabiji bio.YaSSaL je napisao/la:Ma kakav je Istok, i da su 3-31, imali bi sanse...LenBias je napisao/la:...knicksi 3-11 i sanse za doigravanje imaju skoro pa nikakve ako se nesto drasticno ne promjeni
LeBron, come home.
Sve je rečeno, samo ih zeza što čovjek nije budala da prelazi sa konja na magarca. U Heatu ima podršku FO koji mu znaju složiti ekipu, tako da ima sve predespozicije za stvaranje dinastije.

Sve je rečeno, samo ih zeza što čovjek nije budala da prelazi sa konja na magarca. U Heatu ima podršku FO koji mu znaju složiti ekipu, tako da ima sve predespozicije za stvaranje dinastije.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Gdje je ona Titin ?!...
- Goran Dragic: 31 poen (10-18, 4-5), 10 asistencija, 5 skokova, blokada i 4 izgubljene lopte za 35 minuta
- Nikola Vučević: 21 poen (10-13), 16 skokova, 5 asistencija, jedna ukradena lopta, 3 blokade i 3 izgubljene lopte za 39 minuta
- Nikola Peković: 21 poen (8-14), 10 skokova i jedno dodavanje za 38 minuta
- Mirza Teletović: 17 poena (4-8, 4-7), 5 skokova, 2 asistencije, po jedna ukradena lopta i blokada te jedna izgubljena lopta za 21 minutu
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- storm_raider
- Kontakt:
- adriano_leite
- Kontakt:
Koliko puta ces to ponoviti? Btw. jedna mala ispravka, FO Heata, nije slozila ekipu Jamesu, nego je slozila ekipu Wadeu, a to je ogromna razlikawork je napisao/la:LeBron, come home.![]()

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.