NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

anonymous001
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la anonymous001 » 26 nov 2013, 23:44

najbolje je da ja budem trener Jedinstva :D
Zadnja izmjena: anonymous001, dana/u 27 nov 2013, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 26 nov 2013, 23:51

DrzavaTuzla je napisao/la:nije djaba nego dzaba, nije hlupat nego lupat.
dobro profesore,mogu poraviti ocjenu sledeci cas :?:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

2343

Post Postao/la 2343 » 27 nov 2013, 00:06

wienultras je napisao/la:
već si se javio jednom profesoru da popraviš idući čas. Nećeš stići sve naučiti :lol: :lol:
Bojim se da ćeš morati obnoviti gradivo i iduće godine u istom razredu (1. liga FBiH :lol: :lol: ) ukoliko se ne popraviš :D :D

Numna
Kontakt:

Post Postao/la Numna » 27 nov 2013, 00:08

anonymous001 je napisao/la:najbolje je da ja budem trener Jedinstva :D
Ja trener a ti pomocni trener.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 27 nov 2013, 00:12

2343 je napisao/la:
wienultras je napisao/la:
već si se javio jednom profesoru da popraviš idući čas. Nećeš stići sve naučiti :lol: :lol:
Bojim se da ćeš morati obnoviti gradivo i iduće godine u istom razredu (1. liga FBiH :lol: :lol: ) ukoliko se ne popraviš :D :D
nema veze,jedinstvo je vec izgubilo pravo na slolovanje :lol:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

bimbo
Kontakt:

Post Postao/la bimbo » 27 nov 2013, 00:47

Hahaha ovaj Jedinstvo37 zna lik sve i koliko je Katalinic imao i koliko je sada trazio na ruke,i gdje je Sarbini spavao i sta jeo,i koga je Uros privodio,sta ce nam onda Uros njega onda vise zanimaju zene pa ce po tome pamtiti jedinstvo ,haha ne vjerujem,tipicne price mahalske

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 27 nov 2013, 00:57

Jedinstvo37 je napisao/la:Katalinić je došao kao čovjek koji će napraviti veliki iskorak, koji će prošetati cijelom ligom i dobio je na ruke dosta novaca, više nego je imao u Hrvatskoj. Nije nikakav problem bio, i uprava ga je htjela ostaviti iako je mjesečno primao nekoliko hiljada maraka, ali problem je bio u tome što je tražio na ruke još dodatnih 15 hiljada KM samo zato što je na polusezoni završio prvi. A svi mi dobro znamo kako je Jedinstvo igralo prije njega i za vrijeme njega i svi znamo za Orašje i njegovu priču. Ali eto tražio je pare dobio je otkaz, zapamtite dobio, a ne dao!

Doveo je svog igrača Šarbinija, za kojeg je rekao da nije igrao 5 mjeseci u svom tadašnjem klubu, ali da će ga on spremit i da će mu puno pomoći. Šarbini je boravio u hotelu, imao pare i sve, tražio je kao i Katalinić povišicu. A za šta je to tražio? Šta je on to uradio? Zabio 1 gol Mladosti iz Polja kod Cazina gdje igraju didovi po 100 kila skupili se iz birtije gdje su prije toga jeli janjetinu i konzumirali domaću rakijicu da se ugriju. Mrš iz kluba i tebi.

Nadarević
. Šta očekivati od ovoga čovjeka. Svi u PL a kamoli u ovoj našoj ligi bi voljeli da je došao kod njih da igra makar 1 utakmicu makar trening da odradi, jer zasigurno njegovo iskustvo i znanje može pomoći svima. Dobio je, uglavnom "zaradio" je oko 40-45 hiljada maraka, ne bitno kroz šta, nisu novci na ruke niti plata, al vrijednost toga je približna cifri kojoj sam rekao. Ovo mu je bila kao polusezona da se odmori dok ne nađe bolji klub. Znači on odlazi, sretno Safete.

Uroš Stojanov
, igrač kakvog Jedinstvo dugo vremena nije imalo i sigurno će biti veliki gubitak ako ode. Naravno prava istina je da momak ima ponude iz nekih drugih zemalja i naravno nude mu se bolji uslovi. Nažalost nije vezan nikakvim ugovorom za Jedinstvo te je Uroš slobodan igrač. Također pored Borca i Mostara odbio je još 1 klub iz PL da potpiše za njih. Kad je zabio 2. gol Iskri u Bugojnu ispod dresa mu je bila majica na kojoj je bilo nacrtano srce te unutar srca ispisano "Bihać", a ispod toga "Magija". Gdje god otišao pamtiće Bihać zasigurno, ako ne po finim trenutcima u nogometu i klubu, onda po ženama sigurno hoće. Svaku noć vodi po 4 ženske kući :D Neka ti je s srećom Uroše :)

Uglavnom igrača i pravih pojačanja Jedinstvu neće faliti to je zasigurno, a raduje me činjenica kakva se samo imena nude Jedinstvu iz Premijer lige. Za 15-tak dana doće najmanje 3-4 pojačanja, u pravom smislu te riječi - pojačanja. A potom će doći još 1-2 igrač koji može napraviti prevagu na terenu.

Toliko od mene!
Mislim da je u ovom postu sve objasnjeno, konstruktivno, i da se nema sta dodati ni oduzeti, Covjek koji zna napisati post i diskutovati kako treba. Mozda jedini post u zadnjih par stranica koji i lici na diskusiju. Dok ovo sto pise Anonymus, i ovi sto gerilski upadaju pa ga loze i smiju mu se vise lici na sizofreniju. Jdino sto nisam siguran za ove cifre, ali je sve moguce. Samo mi je to malo nelogicno dovodti ih da budu tu par kola a za tako velike pare. Zato sam i stavio upitnik na politiku uprave, ali vjerujem da ljudi znaju svoj posao.
U svakom slucaju, znam da je Stojanov otisao kuci, ali ne znam da li sam pogresno cuo, pa nisam siguran da li ce i dalje igrati za Jedinstvo.
Misljenja sam da ce uprava svaki gubitak anulirati. Cilj je jasan i siguran sam da cemo ga i ostvariti. Financije ovaj put nisu sigurno problem.
Eto vec je dosao taj neki Jaranovic, ja ga ne znam, ali to je tek pocetak. Ekipu ce nakon Katalinica voditi Evi Smailagic. Cuo sam i pricu da su tokom sezone u opciji bili Edin Pahlic, bivsi igrac FK Sarajeva, i Dzafic iz Gradine. Cak je postojala i opcija Zajko Zeba za slijedecu polusezonu ali to je propalo, jer je dobio bolju ponudu iz Olimpica.
A ono sto me posebno raduje, jeste vijest da ce se renovirati stadion na ljeto nakon ulaska u PL. Sad ne zanm tacno koliki ce biti obim radova, ali cuo sam da ce se renovirati svlacionice, zapadna tribina i jedna montazna za goste. Ponavljam ovo sam cuo iz pouzdanih izvora, medjutim stvar je tome sto je to tek jos u domenu planiranja onih koji su odgovorni za te stvari, tako da se jos ne moze govoriti o konkretnim potezima. Medjutim sve sto se zacrtalo za ovu polusezonu to se i stvarilo tako da ne sumnjam da se se nastaviti dalje u pozitivnom ritmu.
Zadnja izmjena: F.G.R. HARMANI, dana/u 27 nov 2013, 01:13, ukupno mijenjano 1 put.
MENI MOJE, A VAMA VASE

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 27 nov 2013, 01:09

bimbo je napisao/la:Hahaha ovaj Jedinstvo37 zna lik sve i koliko je Katalinic imao i koliko je sada trazio na ruke,i gdje je Sarbini spavao i sta jeo,i koga je Uros privodio,sta ce nam onda Uros njega onda vise zanimaju zene pa ce po tome pamtiti jedinstvo ,haha ne vjerujem,tipicne price mahalske
Pa mozda lik i zna... i sta ti znas ko je i sta je iza njegovog nicka i kako on to uopste zna. Vise volim cuti bilo kakvu informaciju vezano za desavanja u klubu, pa makar bile i spekulacije i neistine nego gledati ova vasa glupa prepucavanja sa ovim gerilcima sto nemaju nikakve dodirne tacke sa Jedinstvom. Treba mi pola sata da procitam kakvo pametno misljenje (Izuzetak pojedinci). Nijedan tudji komentar vam ne moze promaci da ga ne citirate.
Sto se mene tice Uros moze raditi sta hoce sve dok pruza dobre igre i zabija golove. Ako ti imas sta pametnije za reci hajde da cujemo.
MENI MOJE, A VAMA VASE

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 27 nov 2013, 01:28

Uros je kalibar Premijer lige, mene stvarno cudi kako je on igrao tamo u nekoj sabaniji u Srbiji, jako skroman momak, i treba mu ponuditi koliko trazi, ovi ostali ako budu dolaziti, to se treba nabrzinu uklopiti, ovog Jaranovica i Pirica gurati u vatru ove prijateljske da se uklope, vidim ovaj meksikanac igrao druge lige Perua i Meksika, moglo bi to proci kod nas, samo da ne budu ko onaj japanac sto je bio i kinez kad su bili opsti predmet hajke u ovom gradu...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 27 nov 2013, 02:23

Mirzoni89 je napisao/la:Uros je kalibar Premijer lige, mene stvarno cudi kako je on igrao tamo u nekoj sabaniji u Srbiji, jako skroman momak, i treba mu ponuditi koliko trazi, ovi ostali ako budu dolaziti, to se treba nabrzinu uklopiti, ovog Jaranovica i Pirica gurati u vatru ove prijateljske da se uklope, vidim ovaj meksikanac igrao druge lige Perua i Meksika, moglo bi to proci kod nas, samo da ne budu ko onaj japanac sto je bio i kinez kad su bili opsti predmet hajke u ovom gradu...
Uros je dobio ponudu Borca BL,i Zrinjskog ali je to odbio !Ako ne ode u inostranstvo negdje ostaje onda kod nas
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

bimbo
Kontakt:

Post Postao/la bimbo » 27 nov 2013, 09:11

Treca liga Srbije je sabanija ali nemojmo se lagati i ova nasa je ista,miki maus liga,po kvaliteti su iste ,ja ipak mislim da Uros moze biti stabilan u ovoj ligi ali ne verujem da bi se bas tako ne on vec vecina uklopili za PL,po meni pravi dobri napadac u ovoj nasoj Saban ligi mora dati min 10-12 golova da bi se necemu nadao ovako svi su oni u nkekim pricama i preko noci postaju igraci...

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 28 nov 2013, 00:20

bimbo je napisao/la:Treca liga Srbije je sabanija ali nemojmo se lagati i ova nasa je ista,miki maus liga,po kvaliteti su iste ,ja ipak mislim da Uros moze biti stabilan u ovoj ligi ali ne verujem da bi se bas tako ne on vec vecina uklopili za PL,po meni pravi dobri napadac u ovoj nasoj Saban ligi mora dati min 10-12 golova da bi se necemu nadao ovako svi su oni u nkekim pricama i preko noci postaju igraci...
Uroš je dao 7 golova, a ima još 15 utakmica tako da će 100% preći tih 10-12 :D

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 28 nov 2013, 01:07

bimbo je napisao/la:Treca liga Srbije je sabanija ali nemojmo se lagati i ova nasa je ista,miki maus liga,po kvaliteti su iste ,ja ipak mislim da Uros moze biti stabilan u ovoj ligi ali ne verujem da bi se bas tako ne on vec vecina uklopili za PL,po meni pravi dobri napadac u ovoj nasoj Saban ligi mora dati min 10-12 golova da bi se necemu nadao ovako svi su oni u nkekim pricama i preko noci postaju igraci...
ja neznam o cemu ti pricas majke ti ?
Uros je napadac kakvog nismo imali dugo vremena u Bihacu i neznam jesi li ti uopste pogledao koju utakmicu Jedinstva ove sezone pa da mozes reci da to nije kvalitetan igrac !

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 28 nov 2013, 01:17

anonymous001 je napisao/la:
ja neznam o cemu ti pricas majke ti ?
Uros je napadac kakvog nismo imali dugo vremena u Bihacu i neznam jesi li ti uopste pogledao koju utakmicu Jedinstva ove sezone pa da mozes reci da to nije kvalitetan igrac !
Tako je anonimni :D

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 28 nov 2013, 01:19

Uros grize ko Negredo :mrgreen:

Bori se momak ko lav. U svaki duel ulazi 100 %. Puno donosi Jedinstvu i zao mi je ako vec mora ici.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 28 nov 2013, 01:22

nerkolfc je napisao/la:Uros grize ko Negredo :mrgreen:

Bori se momak ko lav. U svaki duel ulazi 100 %. Puno donosi Jedinstvu i zao mi je ako vec mora ici.
Ma čovjek je mašina ili kako Aljo kaže ubica protivničkih golmana :D

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 28 nov 2013, 01:29

Mislis ubica Biscanki?
Kako kaze covjek gore svaku noc po 4 vodi :D

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 28 nov 2013, 02:07

nerkolfc je napisao/la:Mislis ubica Biscanki?
ma vodio je on nemoj sad da kazem sta :D ... daj pusti te price!
lik se boji one svoje cure iz Kikinde kao groma haha... ali to ne treba da vas zanima! bitno je to da je on dobar igrac i napadac kakvog trebamo i ja sam siguran ako on ostane da ce biti u samom vrhu liste strijelaca u ovoj ligi!

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 28 nov 2013, 02:11

lik se boji one svoje cure iz Kikinde kao groma haha... ali to ne treba da vas zanima! bitno je to da je on dobar igrac i napadac kakvog trebamo i ja sam siguran ako on ostane da ce biti u samom vrhu liste strijelaca u ovoj ligi!
Izvini sto se hajkam :!:

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 28 nov 2013, 02:20

nerkolfc je napisao/la:
Izvini sto se hajkam :!:
hajkam se i ja :lol:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.