Olimpik Sarajevo

pile87
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la pile87 » 26 nov 2013, 21:28

Mancini je napisao/la:Hoće li ovaj prestati dosađivati?Sinoć opomenut ali on opet dosađuje.Dokle više?
Bolan tebi dosadjuje svako ko nema misljenje ko ti, navikni se na to lakse ces podnijeti svoju ludost.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 26 nov 2013, 21:31

pile87 je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Hoće li ovaj prestati dosađivati?Sinoć opomenut ali on opet dosađuje.Dokle više?
Bolan tebi dosadjuje svako ko nema misljenje ko ti, navikni se na to lakse ces podnijeti svoju ludost.
Tebe je sinoć moderator opomenuo a ti ovdje opet došao provocirati. :o Shvati da si dosadan i zlonamjeran,sjaši više! :cry:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 26 nov 2013, 21:54

Stvarno je furka..Lik napise post,mi trcimo da repliciramo pa onda on replicira i dajemo mu povod da i dalje pise a govorimo nemoj pisati. :mrgreen: Pisi pile baci koju insajdersku :mrgreen: Treba probati obrnutom metodom.. :mrgreen:

Jel istina da Gojak prelazi iz Zelje u Olimpik? :shock: ;)
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 26 nov 2013, 22:20

arhimed89 je napisao/la:Stvarno je furka..Lik napise post,mi trcimo da repliciramo pa onda on replicira i dajemo mu povod da i dalje pise a govorimo nemoj pisati. :mrgreen: Pisi pile baci koju insajdersku :mrgreen: Treba probati obrnutom metodom.. :mrgreen:

Evo ja cu ti napisati da nije istina i ne sirite price i ne pisite lose o Zelji i njegovim igracima.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 26 nov 2013, 22:40

bhsport je napisao/la:
arhimed89 je napisao/la:Stvarno je furka..Lik napise post,mi trcimo da repliciramo pa onda on replicira i dajemo mu povod da i dalje pise a govorimo nemoj pisati. :mrgreen: Pisi pile baci koju insajdersku :mrgreen: Treba probati obrnutom metodom.. :mrgreen:

Evo ja cu ti napisati da nije istina i ne sirite price i ne pisite lose o Zelji i njegovim igracima.
Ja cu reci da je istina i da mali ceka nesto iz inostranstva ako nema nista,sigurno oblaci crni dres.Nas sef i njegov otac su vise nego dobri prijatelji.Nije nista lose o zelji i igracima a ovo je provjereno.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 nov 2013, 22:45

Nije problem. Postoji naknada za treniranje koja se mora platiti a ona nije mala. Ko voli nek izvoli.
DRUG NEBI TI PUNCA

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 26 nov 2013, 22:49

Tako je a ja sam uredno prenio sto cuo. :D

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 26 nov 2013, 23:08

Kako se zvao onaj Španac što je bio u Olimpiku i šta se konkretno desilo sa njim? Što je dobio nogu?

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 26 nov 2013, 23:33

U pravu si jarane,treba da bojkotujemo pileta,,,,,,,,,,,,,,,,ne odgovarati mu vise a on posle ružnog pisanja ide u BANOVICE na odmor.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 nov 2013, 23:48

i u Banovićima ljudi cijene najpoštenijeg čoveka na svetu Nijaza,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Nijaza za precjednika,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
DRUG NEBI TI PUNCA

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 27 nov 2013, 00:23

gojzerica je napisao/la:Kako se zvao onaj Španac što je bio u Olimpiku i šta se konkretno desilo sa njim? Što je dobio nogu?
Fernando Arriero "Cuqui" Garcia, otisao igrati u nekoj cetvrtoj ligi Spanije, ne znam zasto nije dosao u Olimpic.
Cini mi se da je bilo ranije ove godine nekih problema oko radne dozvole pa nismo mogli neke igrace dovesti.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 27 nov 2013, 00:44

Sve mi se vise svidja Olimpic, kako rade..kakve igrace dovode, svaka cast.
Zelim vam ove godine bar Evropu da izborite, tesko da cete pored nasih "velikana" moci do titule, al ako nastavite ovim tempom nije ni to iskljuceno u narednih par godina.
U svakom slucaju sve najbolje olimpicu i navijacima.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 27 nov 2013, 01:05

mozda ovim malobrojnim olimpikovcima nesto ovo znaci...

olimpik je u posljednjem kolu, oborio jedan rekord. radi se o najduzem nizu bez poraza na gostujucem terenu u prvenstvu. vec 13 utakmica olimpik nije izgubio kao gost. do sada taj rekord smo drzali mi sa 12 utakmica...

cestitke :)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 27 nov 2013, 01:13

pabizo je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:
gojzerica je napisao/la:Kako se zvao onaj Španac što je bio u Olimpiku i šta se konkretno desilo sa njim? Što je dobio nogu?
Fernando Arriero "Cuqui" Garcia, otisao igrati u nekoj cetvrtoj ligi Spanije, ne znam zasto nije dosao u Olimpic.
Cini mi se da je bilo ranije ove godine nekih problema oko radne dozvole pa nismo mogli neke igrace dovesti.
Mokroguz,,,,,,,,,POŠTUJ DOGOVOR.
Ma smatram da nije provocirao, samo pitao pitanje. :D

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 27 nov 2013, 02:19

Hvala na odg.. znam da je bila slika on na treningu Olimpika, snijeg ovo ono.. eo je
:arrow:
slika
Isto tako sam čuo da je Gracić rekao da je on spremniji od njega haha, sad ne znam koliko je to tačno..

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 27 nov 2013, 08:44

svejedno je napisao/la:
bhsport je napisao/la:

Ja cu reci da je istina i da mali ceka nesto iz inostranstva ako nema nista,sigurno oblaci crni dres.Nas sef i njegov otac su vise nego dobri prijatelji.Nije nista lose o zelji i igracima a ovo je provjereno.
Zivi bili pa vidjeli, ali Amer je nase dijete i najveci san mu je obuci Zeljin dres, tako da je to obicna izmisljotina.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 27 nov 2013, 13:08

Čovjek provocira u intervalima ima skoro dvije godine i nikom ništa,dok se neki drugi prozivaju da su Aldin,Dona i drugi.Moderatoru smatram te ovdje jednim od najobjektivnijim i nadam se da će tako i ostati.I nisam "uvrijeđena mlada".
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 27 nov 2013, 17:22

U prvom dijelu sezone Olimpik je izgubio samo 2 utakmice sto je najmanje od svih klubova.
Osim toga ekipa ima 8 remija sto je poslije Celika najvise u ligi.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 28 nov 2013, 06:20

Je li to Vidovic nece moci igrati protiv Mladost?
Jos jedan zuti zaradio sad protiv Borca. Skuplja ih decko k'o da su pokemon karte a ne zuti kartoni. :?
Nesto se nadam da ovo nece procitati, da nebi me shvatio pogresno i da se ne udalji od svog borbenog karaktera. :mrgreen:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 nov 2013, 08:35

arhimed89 je napisao/la:U prvom dijelu sezone Olimpik je izgubio samo 2 utakmice sto je najmanje od svih klubova.
Osim toga ekipa ima 8 remija sto je poslije Celika najvise u ligi.
Od koga imate ta dva poraza?
Jedan je Sarajevo jel tako a drugi Zvijezda il ko vec?

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.