Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Kidd je vazda bio produzena ruka trenera na parketu. Bio je jedan od najpametnijih kosarkasa, a to je vrlo dobar background za uspjesnu trenersku karijeru. Sezona je tek pocela i Kidd ce rasti sa ovim timom kako sezona bude odmicala. Velika je promjena kada si u jednoj sezoni jedan od najstarijih veterana, a odmah u drugoj postajes jedan od najmladjih rookieja. Treba mu dati sansu i sreca da je FO Netsa strpljiv i da govore da nije ugrozen posao Kidda.storm_raider je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pogledajte Kiddovih pokreta, kao da je u igri... Kao trener nije nesto, ali igracina je bio.
Jel ti mislis stvarno da Amerikanci ne znaju ništa ili ti tamo u Netsima i da postoji neka teorija zavjere .... eto mi ovdje ne forumu znamo više od njih. Bojan Bogdanović nije nikad, koliko mi se čini zaigrao za Real, ali je sada možda trenutno najbolji igrač u Evropi, ili Nihad koji nije imao priliku u Barseloni ali ide stopama ovog Bojana.fanatic je napisao/la:Ovo je prvi put u 2 sezone da dobije dobru minutazu u 3 tekme zaredom i pokaza ono sto svi znamo da moze(osim amera). Idemo dalje i kad se vrate oni bilmezi, vjerujem da ce imati min 10min a hocel' ic' do 20 ce zavisit od ucinka u tih 10..
Ovo je netacno. Prosle godine je isto dobio ovakvu sansu umjesto Kris-a, ali je tada nije iskoristio.fanatic je napisao/la:Ovo je prvi put u 2 sezone da dobije dobru minutazu u 3 tekme zaredom i pokaza ono sto svi znamo da moze(osim amera). Idemo dalje i kad se vrate oni bilmezi, vjerujem da ce imati min 10min a hocel' ic' do 20 ce zavisit od ucinka u tih 10..
pa s obzirom da sinoć nije mogao bazen pogodit' (4-17), Mirza je trebao uzet' zadnji šut, s obzirom da je bio 'hot' i najbolji igrač Netsa noćas .. koliko sam vidio po kretnji Piercea, to je i bio slučaj, međutim, odigrali su dobru odbranu na njemu, pa je Pierce pokušao sam i fulaoElLoco7 je napisao/la:Znaci Mirza je trebao uzeti zadnji sut pored zivog Piercea? Pierce kloc, ne valja itd?:lol::lol:
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Google Adsense [Bot], legendarnadruga i 14 gostiju.