Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
2. zapravo
- anonymousHD
- Kontakt:

Namiče, za tebe.
Koliko ste samo kenjali ovdje o toj nagradi, te nebitna, te ovakva te onakva, bla bla blaaa...a gle vas sad, ne gasite se, naravno čim je vaš pulen u pitanju.
Paz' onih, koreografiju još prave.
Paz' onih, koreografiju još prave.
Zato je jer je dodjela protekle četiri godine bila smiješna. Ove godine konačno nagradu dobija onaj ko ju je ustvari i zaslužio.
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal
Ofkor'z. 
Da je biranje najboljeg trojca održano danas, bez sumnje bi Arbeloa uzeo Zlatnu loptu. Mislim da je sad svima jasno da se radi o najboljem igraču svijeta.
apsolutno, ronaldo kada zavrsi karijeru u real madridu biti ce sigurno najbolji igrac real madrida svih vremena, naravno ako ne bude nekih povreda opasnih i skroz nepredvidjenih stvariemir18 je napisao/la:Ne dozivi to svako publika ga gotivi drama,a njemu to pumpa ego i daje mu motiv da bude jos bolji.LenBias je napisao/la:mogu misliti kako je ronaldu bilo drago sto se ovo desilo u njegovu cast
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- SportMaster
- Kontakt:
Balon d'Or je jedno obično smeće. Čak i ako je osvoji naš pulen CR, za mene će i dalje bit smeće od nagrade. 
RM & RF
- franklampard8
- Kontakt:
Slazem se, Arbeloa je po meni najbolji desni bek trenutno u svijetu. Previse ga je ljudi osporavalo, ali nas Xalvaro Arbeolonso ce sada biti jaci nego ikadArbeloa17 je napisao/la:Da je biranje najboljeg trojca održano danas, bez sumnje bi Arbeloa uzeo Zlatnu loptu. Mislim da je sad svima jasno da se radi o najboljem igraču svijeta.
CAP17ANO !
1946
pa normalno da je bila smijesna kad je nije osvajao ronaldo,sad ce odjednom biti sve regulara ako osvoji iako je isti fazon bio i 2010.godine sa snajderom i messijem a to ste 16 godina ponavljali kolika je nepravda bila ,spominjali platinija uefu fifu bogoveSveti je napisao/la:Zato je jer je dodjela protekle četiri godine bila smiješna. Ove godine konačno nagradu dobija onaj ko ju je ustvari i zaslužio.
sad isti djavo ove godine al ne sad nije nepravda sad ce zasluzeno ronaldo dobiti ,koja logika jbt
svi oni koji su sve ove godine kmecali o tome kako je uefa poklonila messiju zlatnu loptu te 2010. sad sebi pljuju u lice
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Respektabilan klub, ali uvijek u sijeni jedne Barcelone s Messijem ili Ronaldinhom.
- SportMaster
- Kontakt:
iznova pokazuješ koliko si zaslijepljen ili čak neupućen.barca_87 je napisao/la: pa normalno da je bila smijesna kad je nije osvajao ronaldo,sad ce odjednom biti sve regulara ako osvoji iako je isti fazon bio i 2010.godine sa snajderom i messijem a to ste 16 godina ponavljali kolika je nepravda bila ,spominjali platinija uefu fifu bogove
sad isti djavo ove godine al ne sad nije nepravda sad ce zasluzeno ronaldo dobiti ,koja logika jbt
svi oni koji su sve ove godine kmecali o tome kako je uefa poklonila messiju zlatnu loptu te 2010. sad sebi pljuju u lice
Okej, bio sam satiričan, zaslužio je dvije, ali dvije su mu poklonjene. Nema tu dvostrukih standarda, jednostavno je tako. Jedne godine Ronaldo da više golova od messija, potonji osvoji više timskih nagrada pa osvoji. Druge godine Messi da više golova, Sneijder osvoji više titula, prvi osvoji. Ove godine ronaldo je bez premca i u igračkom i golgeterskom kontekstu, i ne znam šta koji kurrac pizzdiš.
naprijed rejal
vise si ti neupucen i sad pricas suprotne stvari od onoga sto si prije pricao kad je messi dobio zlatnu loptu a snajder nije .smijesno je kako se mjenjaju misljenja samo kako vama godi.sad se obrce prica ,messiju su poklonili te godine a ronaldu eto sad nece jer je "najbolji"Sveti je napisao/la:iznova pokazuješ koliko si zaslijepljen ili čak neupućen.barca_87 je napisao/la: pa normalno da je bila smijesna kad je nije osvajao ronaldo,sad ce odjednom biti sve regulara ako osvoji iako je isti fazon bio i 2010.godine sa snajderom i messijem a to ste 16 godina ponavljali kolika je nepravda bila ,spominjali platinija uefu fifu bogove
Okej, bio sam satiričan, zaslužio je dvije, ali dvije su mu poklonjene. Nema tu dvostrukih standarda, jednostavno je tako. Jedne godine Ronaldo da više golova od messija, potonji osvoji više timskih nagrada pa osvoji. Druge godine Messi da više golova, Sneijder osvoji više titula, prvi osvoji. Ove godine ronaldo je bez premca i u igračkom i golgeterskom kontekstu, i ne znam šta koji kurrac pizzdiš.
pa i messi je za tvoju informaciju 2010.bio bez premca na individualnom nivuo pa kazes da su mu poklonili ,na osnovu cega je to ronaldo zasluzio vise ove godine od messija te 2010. hajd obrazlozi ,osim zato sto je realov.
koliko si puta sam govorio poklonili messiju a kako to nece ove godine pokloniti ronaldu ako dobije a cak i u goroj situaciji nego messi prije 3 godine
nikakvih arguemenata nemas, sta to ima ronaldo ove sto messi nije imao 2010.??
te godine je i messi bio u fenomenalnoj golgeterskoj formi ko i ronaldo ove,
osvojio i primeru te godine ,zlatna kopacka evrope bio,postigo najvise golova u toj godini ,sam vodio ekipu prema novoj tituli i u novoj sezoni gdje je rikno i real sa 5:0 ,messi i barca bili bez premca ,ak se ne sjecas messijeve golgeterske forme 2010. godine onda nemam sta pricat sa tobom.
ove godine ronaldo nema nista naspram riberija sa tri titule. ,i u novoj sezoni tim mu treci na tabeli ,titule ni na vidiku i opet ronaldo zasluzio a messiju tad poklonili iako je imao primeru osvojenu,plus drugu primeru gotovo u dzepu,golove postizao ko na traci a ronaldo ove godine samo postize golove i to je to
vise su imali razloga da glasaju za messiija te godine nego za ronalda ove to je cinjenica a ti mozes pricat sta hoces
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Cinjenica je da Messi na SP 2010 postigao ravno 0 golova.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ronaldu ce ovo biti 2 nagrada a prva zasluzena.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
A to prvu nije zasluzio?Johny je napisao/la:Ronaldu ce ovo biti 2 nagrada a prva zasluzena.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Dokaz da je Arbeloa najbolji igrač u univerzumu

Zezam se al je bio fantastičan

Zezam se al je bio fantastičan
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Ne zovu tebe džaba felga, fakat kao što neko reče ranije, skoro trideset u guj'ci a ne znaš da stvoriš objektivan stav. Ti se vodiš logikom, da ništa što je vezano za Real ne smije bitni najbolje, taman i da jeste. Nekad pomislim da zlatna kanta, koji je promijenio nick iz već znanog razloga, koristi i tvoj nalog, iskreno.barca_87 je napisao/la:
vise si ti neupucen i sad pricas suprotne stvari od onoga sto si prije pricao kad je messi dobio zlatnu loptu a snajder nije .smijesno je kako se mjenjaju misljenja samo kako vama godi.sad se obrce prica ,messiju su poklonili te godine a ronaldu eto sad nece jer je "najbolji"![]()
pa i messi je za tvoju informaciju 2010.bio bez premca na individualnom nivuo pa kazes da su mu poklonili ,na osnovu cega je to ronaldo zasluzio vise ove godine od messija te 2010. hajd obrazlozi ,osim zato sto je realov.
koliko si puta sam govorio poklonili messiju a kako to nece ove godine pokloniti ronaldu ako dobije a cak i u goroj situaciji nego messi prije 3 godine
nikakvih arguemenata nemas, sta to ima ronaldo ove sto messi nije imao 2010.??
te godine je i messi bio u fenomenalnoj golgeterskoj formi ko i ronaldo ove,
osvojio i primeru te godine ,zlatna kopacka evrope bio,postigo najvise golova u toj godini ,sam vodio ekipu prema novoj tituli i u novoj sezoni gdje je rikno i real sa 5:0 ,messi i barca bili bez premca ,ak se ne sjecas messijeve golgeterske forme 2010. godine onda nemam sta pricat sa tobom.
ove godine ronaldo nema nista naspram riberija sa tri titule. ,i u novoj sezoni tim mu treci na tabeli ,titule ni na vidiku i opet ronaldo zasluzio a messiju tad poklonili iako je imao primeru osvojenu,plus drugu primeru gotovo u dzepu,golove postizao ko na traci a ronaldo ove godine samo postize golove i to je to
vise su imali razloga da glasaju za messiija te godine nego za ronalda ove to je cinjenica a ti mozes pricat sta hoces
Od ronalda ove sezone samo si pogledao utakmice baraža i utakmicu s Barcelonom i to je sve, statistika nije fudbal.
i da, po ko zna koji put pokazuješ koliki si licemjer.
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.